Nyheter

Visa alla
Abbonnera på nyhetsbrev

Nytt bostads- och stadsutvecklingsprojekt i England

13.2.2017 | Laindons långa vänta är över: arkitektbyrån C.F. Møller och Pollard Thomas Edwards planer för Swans nya storgata har godkänts av Basildons fullmäktige

Arkitektbyrån C.F. Møller designar Carlsberg Groups nya huvudkontor

10.2.2017 | Carlsberg Group ska bygga ett nytt huvudkontor i Köpenhamn. Arkitektbyrån C.F. Møller har ritat kontorsbyggnaden. Bygget startar i slutet av februari 2017.

Kraftstation slutförd

31.1.2017 | Arkitektbyrån C.F. Møller, konstnären Conrad Shawcross och utvecklaren Knight Dragon har slutfört ett stort nytt konst- och arkitektursamarbete för en kraftstation med låga koldioxidutsläpp på Greenwich Peninsula i London.

C.F. Møller i nytt klimatanpassningsprojekt i Randers

24.1.2017 | C.F. Møller samarbetar med Randers Kommun, Randers Spildevand och Orbicon om ett nytt klimatanpassningsprojekt som ska ge ökad tillgång till stadsnära natur och nya rekreationsområden.

I dag invigdes Mærsk-tornet i Köpenhamn

18.1.2017 | I närvaro av H.M. Drottningen invigdes i dag det nya Mærsk-tornet, och de nya exklusiva ramarna markerar ett helt nytt kapitel för den hälsovetenskapliga forskningen på Den Hälsovetenskapliga Fakulteten vid Köpenhamns Universitet.

Invigningen av Mærsk-tornet markerar en ny era i dansk forskning på hälsoområdet

12.1.2017 | Den 18 januari 2017 börjar ett nytt kapitel för Den Hälsovetenskapliga Fakulteten vid Köpenhamns Universitet, när Mærsk-tornet officiellt invigs. Med sin banbrytande arkitektur, sina moderna forskningsfaciliteter och nytänkande inredning kommer det 15 våningar höga tornet att spela en avgörande roll i framtidens hälsoforskning – och utbildning.

Copenhagen International School flyttar in

9.1.2017 | Så kom dagen: Bygget av Copenhagen International Schools nya, innovativa skolbyggnad i Köpenhamns Nordhavn, som har pågått sedan i januari 2015, är nu klart. I dag flyttar skolans elever och lärare in i sitt nya ”hem”.

Danmarks utrikesminister besökte Stockholm

16.12.2016 | C.F. Møllers färjeterminal i Stockholm fick torsdagen den 15 december besök av utrikesminister Anders Samuelsen, som var i Stockholm för att höra om dansk-svenska samarbeten i utvecklingen av Stockholm.
Visa fler nyheter