Nyheter

Visa alla
Abbonnera på nyhetsbrev

C.F. Møller Architects vinner nytt internationellt pris

18.5.2017 | Bestsellers kontorskomplex i Aarhus, Danmark, ritat av C.F. Møller Architects vinner European Architecture Award i kategorin Office Buildings.

AARHUS NYA STADSDEL FREDERIKS PLADS BÖRJAR TA FORM

11.5.2017 | Frederiks Plads är en ny stadsdel i Aarhus som arkitektföretaget C.F. Møller har ritat, och med taklagsfest torsdagen den 11 maj börjar stadsdelen ta form på allvar. En form som bland annat bjuder på ett 24 våningar högt hus.

C.F. Møller vinner VIA i Horsens

10.5.2017 | C.F. Møller och C.F. Møller Landscapes förslag till det nya VIA på 30 000 m² samt Innovationshuset på 5 000 m² har utsetts till vinnare i en omfattande arkitekttävling.

STORT ENGAGEMANG DÅ DROTTNINGEN INVIGDE ODEON

9.5.2017 | Ett veckolångt firande av det C.F. Møller-ritade konserthuset i Odense kulminerade på fredagen, då H.M. Drottning Margrethe invigde Odeon och fick ett smakprov på byggnadens många funktioner.

Nytt arkitektoniskt skyltsystem

9.5.2017 | VIA är namnet på ett nytt skyltsystem som har designats och utvecklats i samarbete mellan det danska skyltföretaget Modulex och C.F. Møller Design.

Nio dagars fest i ”Storstadens Moderna Samlingshus”

28.4.2017 | Den 28 april börjar Odense med firandet av sitt nya kulturcentrum, Odeon. Med 100 evenemang på nio dagar når ”Odense firar Odeon” sin stora höjdpunkt med en galaföreställning den 5 maj, då H.M. Drottning Margrethe besöker kultur- och konserthuset som ritats av C.F. Møller.

C.F. Møller och HENN vinner internationell sjukhustävling i Tyskland

4.4.2017 | Arkitektbyrån C.F. Møller har tillsammans med den tyska arkitektbyrån HENN vunnit en internationell tävling om att bygga ut Tysklands mest ikoniska sjukhuskomplex – det K-märkta, högteknologiska Universitetssjukhuset RWTH Aachen från 1970-talet.

Internationellt pris för hållbar arkitektur

29.3.2017 | Arkitektbyrån C.F. Møllers nya färjeterminal, Värtaterminalen i Stockholm tilldelas ett Green GOOD DESIGN-pris i kategorin Grön arkitektur.
Visa fler nyheter