Nyheter

Visa alla
Abbonnera på nyhetsbrev

C.F. Møller och HENN vinner internationell sjukhustävling i Tyskland

4.4.2017 | Arkitektbyrån C.F. Møller har tillsammans med den tyska arkitektbyrån HENN vunnit en internationell tävling om att bygga ut Tysklands mest ikoniska sjukhuskomplex – det K-märkta, högteknologiska Universitetssjukhuset RWTH Aachen från 1970-talet.

Arkitektbyrån C.F. Møller tilldelas internationellt pris för hållbar arkitektur

29.3.2017 | Arkitektbyrån C.F. Møllers nya färjeterminal, Värtaterminalen i Stockholm tilldelas ett Green GOOD DESIGN-pris i kategorin Grön arkitektur.

Campus Kollegiet mottar Civic Trust Award

16.3.2017 | Syddansk Universitet i Odenses prisvinnande kollegium, ritat av C.F. Møller för A.P. Møller Fonden, har nu tilldelats ett pris vid Civic Trust Awards 2017.

C.F. Møller vinner nytt landmärke i Västerås

14.3.2017 | C.F. Møller och C.F. Møller Landscapes vinnande projekt är ett 22 plan höghus, som bland annat får en panoramaträdgård på 15e våningen.

Copenhagen International School har öppnat

7.3.2017 | I dag börjar ett nytt kapitel för Copenhagen International School, när den nya skolbyggnaden i Köpenhamns Nordhamn officiellt invigs. Den nya skolbyggnaden, som har byggts med hållbara element inifrån och ut, ska spela en avgörande roll när det gäller att utbilda sina elever till en global framtid med fokus på hållbarhet.

Kulturbro-Aalborg öppnar 4 mars

3.3.2017 | Lördagen den 4 mars öppnar Kulturbro-Aalborg – en ny bro över Limfjorden som skapar en bättre förbindelse mellan Aalborg och Nørresundby för fotgängare och cyklister.

Första spadtaget vid Ålborgs centrala hamnfront

2.3.2017 | Onsdagen den 8 mars 2017 tas det första spadtaget till det sista stora bostadsbygget vid Ålborgs centrala hamnfront, närmare bestämt det område som går under namnet Musikhuskvarteret.

Odeon slår upp portarna till stora kulturupplevelser

1.3.2017 | Med ett av Danmarks största konserthus – och starka referenser till H.C. Andersen-kvarteret i staden – finns det nu ett nytt fynskt landmärke på kartan. 1 mars invigdes Odenses nya musik- och teaterhus, Odeon.
Visa fler nyheter