Nyheter

Visa alla
Prenumera på nyhetsbrev

Köpenhamn tilldelar Mærsk-tornet pris

7.12.2017 | Mærsk-tornet tilldelas ett pris av Foreningen Hovedstadens Forskønnelse för att det är en magnet för internationell forskning, sin samklang med omgivningen och förmågan att skapa gemenskap mellan människor.

Visionärt klimatprojekt drar igång i Randers

27.11.2017 | ”Storkeengen” är ett nytt mark- och anläggningsarbetenas Kinderägg, som med en tre i en-lösning skapar skydd mot skyfall och stormfloder, stärker naturen i staden och för Randers nära Gudenån. C.F. Møller Landscape har i samarbete med Orbicon stått bakom utvecklingen av projektet på uppdrag av Randers Kommun och Vattenmiljö Randers.

Maersk-tornet vinner pris för innovativ fasad

24.11.2017 | Maersk-tornet, ritat av C.F. Møller Architects, vinner European Copper in Architecture Award 2017 för tornets innovativa och skulpturala fasad.

Mærsk-tornet vinner pris

17.11.2017 | C.F. Møller  Architects har tillkännagetts som vinnare i kategorin Higher Education & Research med det nyligen färdigställda Mærsk-tornet i Köpenhamn.

Energibesparingar i innovativt kontorshus i fokus

9.11.2017 | En färsk rapport framtagen av Ekolab i samarbete med ELFORDSK om alternativa och energibesparande metoder för att skapa kylning som en del av komforten i byggnader, sätter bland flera bra exempel fokus på Aarhus Kommuns innovativa kontorshus ritat av C.F. Møller, som visar hur energiförbrukningen kan minskas kraftigt samtidigt som inomhusklimatet förbättras.

Internationellt hälsodesignpris till AUH

2.11.2017 | Aarhus Universitetshospital (AUH), designat av C.F. Møller, Cubo och Schønherr Landskab har utsetts till vinnare av det prestigefyllda Building Better Healthcare Award för Best International Design.

Anställer ny HR-chef

23.10.2017 | Danska Christina Riddersholm tillträder befattningen som HR-chef den 24 oktober.

Vinner German Design Award 2018

20.10.2017 | 
C.F. Møller Design vinner German Design Award 2018 för ett nyligen lanserat bestickset som designats för danska aida.
Visa fler nyheter