Nyheter

Visa alla
Prenumera på nyhetsbrev

MODERN OCH DEMOKRATISK LÄRANDEMILJÖ FÅR PRIS

3.10.2017 | Handelshuset vid Herningsholms yrkesskola i Herning, samt Kulturbron i Aalborg, en ny cykel- och fotgängarförbindelse över Limfjorden, är båda projekt som ritats av C.F. Møller och som fick pris i samband med Arkitekturens Dag.

Nu invigs Danmarks nya statsfängelse

26.9.2017 | Danmarks nya statsfängelse, Storstrøm Fængsel, invigdes onsdag 27 september. Fängelset har ritats av C.F. Møller med starkt fokus på att skapa ett tryggt och humant fängelse som stärker återanpassningen till samhället och som samtidigt är en modern och trivsam arbetsplats för de anställda.

Vinner tävling om nytt träkvarter i Lund

22.9.2017 | C.F. Møller Architects har tillsammans med byggherren Slättö Projektutveckling vunnit tävlingen om ett bostadskvarter intill Råbysjön i Lund. Som kvartersnamnet ”Najaden” antyder tar förslaget tillvara på platsen med nära koppling till sjö och natur.

Vinnare av National Housing Awards

19.9.2017 | Swan Housing Associations restaurering av Laindons köpcentrum i Basildon, England, med Pollard Thomas Edwards och C.F. Møller som arkitekter, vann ett av de viktigaste priserna vid 2017 upplaga av prestigefyllda National Housing Awards.

Vinner tävling om nytt kollegium

7.9.2017 | Tre bostadsföreningar har deltagit i Aarhus Kommuns minitävling om ett nytt ungdomsbostadsprojekt på Randersvej. Vinnaren är bostadsföreningen Brabrand med ett projekt som har ritats av C.F. Møller.

I tävling om Lunds Centralstation

4.9.2017 | C.F. Møller har i samarbete med Elding Oscarson gått vidare till andra fasen av tävlingen om Lunds nya framtida Centralstation. Byggnaden spänner över järnvägsspåren och tillför en ny värdefull koppling till staden.

Historiskt projekt i London

24.8.2017 | Catalyst Housing, Swan HA och C.F. Møller Architects utsedda till prioriterad anbudsgivare i den första 100% allmännyttiga byggnadsplanen som lanseras av Londons borgmästare.

firand av 100-årsjubileet för Jørn Utzons födelse

24.8.2017 | Dansk-australiskt utbytesprogram markerar 100-årsjubileet för Jørn Utzons födelse och C.F. Møller Architects kommer tillsammans med Utzon Center att vara värdföretag för fem australiska studenter.
Visa fler nyheter