Anne Katrine Arrildt & Kristian Brandsen

“Nye ansigter værdsættes og anerkendes, fordi man ved, hvor meget ny energi og nye måder at tænke på er med til at udvikle tegnestuen.”
Anne Katrine Arrildt er nyansat i C.F. Møller Landscape. Kristian Brandsen var praktikant - og nu ansat i - C.F. Møller Lab, tegnestuens konkurrenceafdeling.

Begge kan de skrive under på, at der som ny på tegnestuen er mange ting at sætte sig ind i og ny viden at absorbere, men begge har de også oplevet, hvordan netop friske øjne og nye perspektiver i sig selv har en stor værdi.

“På tegnestuen er der en uformel og flad struktur, som gør, at du altid føler dig som en del af stedet. Dine ideer indgår i diskussionerne på lige fod med de øvrige i dit team, og det er netop i teams, at ideerne og projekterne udvikles - ikke af enkeltpersoner. Vi har en stærk skitseringsproces, hvor det er den bedste og ikke den første idé som udføres. Det har jeg personligt sat stor pris på,” fortæller Anne Katrine Arrildt.

Kristian Brandsen læste på Arkitektur & Design-uddannelsen i Aalborg, da han søgte praktikstillingen i C.F. Møller Lab i Aarhus. Da han efter praktikopholdet blev tilbudt en trainee-stilling, slog han til og tog et halvt års orlov fra studiet for yderligere at udbygge sin erhvervserfaring. For ham var det en positiv oplevelse, i hvor høj grad han som praktikant var med på lige fod som resten af teamet.

“Når vi begyndte arbejdet på et nyt projekt, var det en ping-pong-proces præget af åben dialog, hvor ideer blev delt hen over bordet og diskuteret. I den fase var det ikke afgørende, hvem der er arkitekt eller praktikant, men fokus er på den bedste idé.”

Fart på den faglige udvikling
Anne Katrine Arrildt er uddannet fra arkitektskolen i Aarhus og efter studierne gik hun direkte ind i en nyoprettet stilling hos C.F. Møller, hvor hun fik en fod i to lejre – én i landskab og én i konkurrenceafdelingen. Her arbejder hun med at tænke landskab og omgivelserne endnu tættere ind i projekterne fra dag ét.
Fra start blev hun kastet ud i en flere store projekter. Blandt andet var hun med i udviklingen af tegnestuens vindende forslag til det nye CBS-campus på Frederiksberg og forslaget til det nye akuthus på Bispebjerg Hospital.

“En af fordelene ved at være på en stor tegnestue er, at man lærer et hav af mennesker i branchen at kende. Samtidig ser man på kort tid projekter gå fra skitse til virkelighed, og man er omgivet af kompetente mennesker inden for alle fagets aspekter. Det betyder naturligvis også, at der bliver sat fart på ens egen faglige udvikling.”

En del af et team
For Kristian Brandsen var det ligeledes den faglige udvikling, der kendetegnede hans praktikophold. Her blev han blandt andet en del af teamet på en ny teknisk skole og et nyt dansk supersygehus, og arbejdet spændte fra de første konceptskitser til den endelige præsentation.

"Fælles for alle projekter, jeg var med på, er, at man blev en del af et team med et fælles mål. Derfor var oplevelsen også, at arbejdet og det sociale tit smeltede sammen, når man var på kontoret," fortæller han og fortsætter:

“I perioder er der travlt, og til tider kan det blive sent, men en normal arbejdsdag er ganske almindelig fra 9-16 - og fleksibiliteten er høj. I løbet af dagen er man hele tiden omgivet af kompetente kollegaer, som man kan sparre med. Blandt andet derfor var praktikforløbet hos C.F. Møller et af de mest lærerige semestre i min uddannelse.”

Ledige stillinger

C.F. Møller Aalborg søger en konstruktørpraktikant
LANDSKAPSARKITEKT TILL C.F. MØLLER I STOCKHOLM
Projekterende bygningskonstruktør med Revit-erfaring til C.F. Møller Aarhus
Architekten mit Erfahrung im Krankenhaussektor für C.F. Møller Architects Aarhus und Berlin
Tilbudsansvarlig i C.F. Møller Architects København
Arkitekter med sygehuserfaring til C.F. Møller Architects Aarhus og Berlin
Talented interns wanted
C.F. Møller i København, Aarhus og Aalborg søger konstruktørpraktikanter
Uopfordrede ansøgninger

Portrætter

Få et indtryk af, hvordan det er at arbejde hos C.F. Møller. Læs hvad forskellige medarbejdere fortæller om deres job.
 

Anne Katrine Arrildt & Kristian Brandsen

“Nye ansigter værdsættes og anerkendes, fordi man ved, hvor meget ny energi og nye måder at tænke på er med til at udvikle tegnestuen.”

Dorte Bækby Jensen

Dorte Bækby Jensen har arbejdet for C.F. Møller i ti år og har flere gange været på vej til at blive projektleder. Men familielivet med ankomsten af to børn og efterfølgende barsel har gjort, at hun har prioriteret anderledes - indtil nu.

Kasper Bejerholm Rasmussen

"Der er en stor grad af tiltro til mig - og det har der været lige fra starten. Det overraskede mig egentlig hvor meget."

Lizzie Christensen & Jens Balle

Sammen havde de i 1983 første arbejdsdag hos C.F. Møller, Lizzie Christensen og Jens Balle. For nylig kunne de fejre 25 års jubilæum med kollegerne. Gennem årene har de nydt mange spændende sygehusopgaver og stor frihed i jobbet.

Mathias Bagger Poulsen

Adrenalinsuset, når sejren er hjemme i en stor konkurrence - og følelsen af at være med til at rykke arkitekturen nye steder hen. Det er det, der driver Mathias Bagger Poulsen. Derfor sendte han som nyuddannet en uopfordret ansøgning med ønske om job i C.F. Møllers konkurrenceafdeling - og fik det.

Rolf Nielsen

"Det er en særlig udfordring at tegne boliger i London. Her kan stort set alt sælges, så det kræver gode argumenter at få bygherren til lige at gøre lidt ekstra - for hvorfor egentlig det?"