Dorte Bækby Jensen

Dorte Bækby Jensen har arbejdet for C.F. Møller i ti år og har flere gange været på vej til at blive projektleder. Men familielivet med ankomsten af to børn og efterfølgende barsel har gjort, at hun har prioriteret anderledes - indtil nu.
Det var en særlig dag for Dorte Bækby Jensen, da hun deltog i indvielsen af A.P. Møller Skolen i Slesvig, den nye skole til Dansk Skoleforening finansieret af A.P. Møller Fonden. Hun har været med på mange byggerier, bl.a. shoppingcentret Field's og Vestas' hovedsæde, men A.P. Møller Skolen var hendes første som projektleder.

Dorte Bækby Jensen har været i C.F. Møller gennem ti år og har flere gange været på vej til at blive projektleder, men familielivet med ankomsten af to børn og efterfølgende barsel har gjort, at hun har prioriteret anderledes - indtil for nogle år siden, da hun fik muligheden igen med A. P. Møller Skolen.

Som projektleder har Dorte Bækby Jensen haft ansvaret for C.F. Møllers hold af medarbejdere på opgaven og repræsenteret firmaet udadtil, bl.a. på mange møder på byggepladsen i Slesvig

Faglig udvikling
"For mig er det væsentligt at blive ved med at udvikle mig i mit job, og jeg syntes, at det kunne være spændende med rollen som projektleder, så jeg valgte at gribe chancen, da jeg fik muligheden med A.P. Møller Skolen," siger Dorte Bækby Jensen.
"Arbejdsugen bliver længere, og det skal gå op med ens privatliv, men nu er mine drenge ved at være store - de er begge er startet i skole - og jeg var indstillet på, at det i perioder kræver ekstraordinær planlægning i familien," siger hun.

Dorte Bækby Jensen synes, rollen som projektleder har været udviklende for hende.
"Tidligere skitserede jeg for det meste og lavede kun lidt projektering, så førhen stoppede jeg typisk ved udførelsen af et projekt. Det har været fagligt udviklende for mig at følge et projekt fra start til slut," siger hun, der denne gang har været med fra konkurrenceforslag til indvielsestale.

Sparring med kolleger
"Jeg har fået et andet, mere nuanceret blik for helheden ved selv at komme ud på byggepladsen og se konsekvenserne af de beslutninger, der er blevet taget tidligt i processen. Det er meget lærerigt. Noget, jeg er blevet meget bevidst om, er også, hvordan overleveringen mellem de mange aktører på en byggeplads fungerer. Det er utrolig vigtigt med præcis kommunikation for at optimere arbejdsprocessen," fastslår Dorte Bækby Jensen.

Hun synes også, hun har lært meget gennem sparring med kolleger.
"Vi har et godt og åbent arbejdsmiljø hos C.F. Møller, hvor man kan søge råd og vejledning hos hinanden. Det har for mig været meget givende. Derfor har jeg heller ikke været bange for at påtage mig den store opgave."

Nu, hvor elever og lærere er rykket ind på A.P. Møller Skolen, er Dorte Bækby Jensen videre til næste projekt: Det Nye Universitetshospital i Århus, hvor hun til at begynde med deltager i fastlæggelsen af designmanualen for det nye hospital og siden skal have en lederrolle på en del af det store projekt.

Ledige stillinger

C.F. Møller Aalborg søger en konstruktørpraktikant
LANDSKAPSARKITEKT TILL C.F. MØLLER I STOCKHOLM
Projekterende bygningskonstruktør med Revit-erfaring til C.F. Møller Aarhus
Architekten mit Erfahrung im Krankenhaussektor für C.F. Møller Architects Aarhus und Berlin
Tilbudsansvarlig i C.F. Møller Architects København
Arkitekter med sygehuserfaring til C.F. Møller Architects Aarhus og Berlin
Talented interns wanted
C.F. Møller i København, Aarhus og Aalborg søger konstruktørpraktikanter
Uopfordrede ansøgninger

Portrætter

Få et indtryk af, hvordan det er at arbejde hos C.F. Møller. Læs hvad forskellige medarbejdere fortæller om deres job.
 

Anne Katrine Arrildt & Kristian Brandsen

“Nye ansigter værdsættes og anerkendes, fordi man ved, hvor meget ny energi og nye måder at tænke på er med til at udvikle tegnestuen.”

Dorte Bækby Jensen

Dorte Bækby Jensen har arbejdet for C.F. Møller i ti år og har flere gange været på vej til at blive projektleder. Men familielivet med ankomsten af to børn og efterfølgende barsel har gjort, at hun har prioriteret anderledes - indtil nu.

Kasper Bejerholm Rasmussen

"Der er en stor grad af tiltro til mig - og det har der været lige fra starten. Det overraskede mig egentlig hvor meget."

Lizzie Christensen & Jens Balle

Sammen havde de i 1983 første arbejdsdag hos C.F. Møller, Lizzie Christensen og Jens Balle. For nylig kunne de fejre 25 års jubilæum med kollegerne. Gennem årene har de nydt mange spændende sygehusopgaver og stor frihed i jobbet.

Mathias Bagger Poulsen

Adrenalinsuset, når sejren er hjemme i en stor konkurrence - og følelsen af at være med til at rykke arkitekturen nye steder hen. Det er det, der driver Mathias Bagger Poulsen. Derfor sendte han som nyuddannet en uopfordret ansøgning med ønske om job i C.F. Møllers konkurrenceafdeling - og fik det.

Rolf Nielsen

"Det er en særlig udfordring at tegne boliger i London. Her kan stort set alt sælges, så det kræver gode argumenter at få bygherren til lige at gøre lidt ekstra - for hvorfor egentlig det?"