Lizzie Christensen & Jens Balle

Sammen havde de i 1983 første arbejdsdag hos C.F. Møller, Lizzie Christensen og Jens Balle. For nylig kunne de fejre 25 års jubilæum med kollegerne. Gennem årene har de nydt mange spændende sygehusopgaver og stor frihed i jobbet.
De blev ansat, fordi C.F. Møller havde vundet konkurrencen om at tegne det nye Roskilde Amts Sygehus Køge. Her skulle rørpost suse igennem byggeriet med vigtige beskeder, og der skulle indtænkes adskillige kvadratmeter reoler til de mange papirer i patientjournalerne.

Nu arbejder Jens Balle på udvidelsen af det tidligere Skejby Sygehus, kaldet Det Nye Universitetshospital i Aarhus. Her skal der afsættes megen plads til elektronisk udstyr som CT- og MR-scannere, og i sygehusets kældergange er der snak om, at robotter skal fragte forsyninger lige fra mad til materiel.

Der er sket meget i de 25 år, teknisk assistent Lizzie Christensen og arkitekt og projektleder Jens Balle har været i firmaet.

Danmarkskort af sygehuse
"Vore dages sygehuse består af de samme byggeklodser som dengang: Behandlingsafsnit, sengebygninger og ambulatorier. Men meget har ændret sig i den måde, man organiserer sygehuse på. Fx bliver flere patienter behandlet ambulant. Ændringerne stiller nye krav til arkitekturen og indretningen," siger Jens Balle.

De synes, det har været spændende at følge udviklingen og udvikle sig i samme takt.
"Der har hele tiden været mange spændende opgaver at beskæftige sig med. Tiden er gået, så jeg er egentlig aldrig stoppet op og tænkt, om jeg skulle noget andet," siger han. Lizzie Christensen fortsætter:
"Jeg kan godt lide at tegne sygehuse. Hvis man vil arbejde med den slags specialiserede sygehusopgaver, findes udfordringerne hos C.F. Møller."

Deres cv'er rummer et helt danmarkskort af sygehuse: Lige fra Frederikshavn i nord til Kolding i syd, fra Herning i det midtjyske til Bornholm i den østligste ende af landet. Og ikke mindst Skejby Sygehus, Århus, som nu skal udvides. Desuden er der de udenlandske sygehuse, fx Oslos nye storsygehus, Akershus Universitetssygehus.

Frihed under ansvar
"Vi har nydt at være på en arbejdsplads, hvor vi arbejder meget selvstændigt. Vi tilrettelægger selv vores arbejde og arbejdsdag. Der er en udpræget grad af frihed under ansvar," siger Jens Balle, og Lizzie Christensen nikker.
"Og så er der selvfølgelig de gode kolleger. Vi kender hinanden utrolig godt, og det får arbejdet til at glide nemt," fastslår hun.
"Ja, vi to behøver faktisk kun sige et par ord til hinanden, så har vi helt styr på, hvad den anden vil. Vi er vist blevet en slags fagligt ægtepar," smiler han.

Ledige stillinger

C.F. Møller Aalborg søger en konstruktørpraktikant
LANDSKAPSARKITEKT TILL C.F. MØLLER I STOCKHOLM
Projekterende bygningskonstruktør med Revit-erfaring til C.F. Møller Aarhus
Architekten mit Erfahrung im Krankenhaussektor für C.F. Møller Architects Aarhus und Berlin
Tilbudsansvarlig i C.F. Møller Architects København
Arkitekter med sygehuserfaring til C.F. Møller Architects Aarhus og Berlin
Talented interns wanted
C.F. Møller i København, Aarhus og Aalborg søger konstruktørpraktikanter
Uopfordrede ansøgninger

Portrætter

Få et indtryk af, hvordan det er at arbejde hos C.F. Møller. Læs hvad forskellige medarbejdere fortæller om deres job.
 

Anne Katrine Arrildt & Kristian Brandsen

“Nye ansigter værdsættes og anerkendes, fordi man ved, hvor meget ny energi og nye måder at tænke på er med til at udvikle tegnestuen.”

Dorte Bækby Jensen

Dorte Bækby Jensen har arbejdet for C.F. Møller i ti år og har flere gange været på vej til at blive projektleder. Men familielivet med ankomsten af to børn og efterfølgende barsel har gjort, at hun har prioriteret anderledes - indtil nu.

Kasper Bejerholm Rasmussen

"Der er en stor grad af tiltro til mig - og det har der været lige fra starten. Det overraskede mig egentlig hvor meget."

Lizzie Christensen & Jens Balle

Sammen havde de i 1983 første arbejdsdag hos C.F. Møller, Lizzie Christensen og Jens Balle. For nylig kunne de fejre 25 års jubilæum med kollegerne. Gennem årene har de nydt mange spændende sygehusopgaver og stor frihed i jobbet.

Mathias Bagger Poulsen

Adrenalinsuset, når sejren er hjemme i en stor konkurrence - og følelsen af at være med til at rykke arkitekturen nye steder hen. Det er det, der driver Mathias Bagger Poulsen. Derfor sendte han som nyuddannet en uopfordret ansøgning med ønske om job i C.F. Møllers konkurrenceafdeling - og fik det.

Rolf Nielsen

"Det er en særlig udfordring at tegne boliger i London. Her kan stort set alt sælges, så det kræver gode argumenter at få bygherren til lige at gøre lidt ekstra - for hvorfor egentlig det?"