Ny administrerende direktør for Berg | C.F. Møller Architects

Mårten Leringe - Ny administrerende direktør for Berg | C.F. Møller Architects - C.F. Møller
Mårten Leringe

1.10.2012

Mårten Leringe tiltræder som ny administrerende direktør for Berg | C.F. Møller Architects den 1. oktober 2012. Han skal være med til at styrke C.F. Møller i Sverige som led i et fortløbende generationsskifte.

Mårten Leringe efterfølger Janne Mattson, som har været administrerende direktør for Berg | C.F. Møller Architects siden 2010. Janne Mattsson fortsætter i virksomheden som Senior Advisor og vil støtte den nye ledelse med fokus på akkvisition og markedsføring.

Ansvarlig partner i C.F. Møller Mads Mandrup udtaler:
- Vi har positive forventninger til udviklingen i Sverige. Mårten Leringe overtager ledelsen af en virksomhed, som har gennemgået vækst og udvikling de seneste år, og som i dag har positioneret sig som et af de ledende arkitektkontorer i Stockholm. Denne stærke platform vil vi bygge videre på og styrke kontorets position i hele Sverige. Med Mårten sikrer vi, at kontorets akitektoniske profil såvel som dets forretningsmæssige strategier forsætter med fornyet force.

Om Mårten Leringe
Mårten Leringe har arbejdet som projektleder for Berg | C.F. Møller Architects i Stockholm siden 2007. Senest har han arbejdet med Värtaterminalen, den nye færgeterminal for Sveriges faste færgeforbindelse til Finland og Baltikum. Et markant byggeri, som også bliver et nyt landmark i byudviklingen i Norra Djurgårdstaden.
Som projektleder har Mårten Leringe vist gode lederevner og en forretningsmæssig tæft, som vil være en styrke i arbejdet med at udvikle virksomhedens projekter.
Han er uddannet fra Arkitektskolen i Stockholm, men har desuden studeret ved det hollandske Technische Universiteit Delft og på Arkitektskolen Aarhus.

Store projekter i Sverige
Berg | C. F. Møller Architects har 45 medarbejdere med base på Slussen i Stockholm centrum. Efter at være gået sammen med C.F. Møller-koncernen i 2007 har kontoret i dag en samlet kapacitet til at varetage alle typer opgaver med udgangspunkt i en velforankret lokal tilstedeværelse.

Berg | C. F. Møller Architects har de senere år haft medvind i Sverige, og vundet flere store og prestigefyldte projekter. Blandt kontorets væsentligste opgaver netop nu er Biomedicum - et nyt internationalt spydspidsprojekt for biomedicinsk forskning ved Karolinska Instituttet, en transformation af hele Slussen-området i samarbejde med Foster+Partners samt Värtaterminalen. I Stockholm er den nye nationalarena Friends Arena ved at være klar til åbningen i oktober.

For yderligere oplysninger, kontakt
Mads Mandrup, arkitekt og partner, C.F. Møller, e-mail: mmh@cfmoller.com, tlf. +45 2965 1123
Mårten Leringe, arkitekt og VD for Berg | C.F. møller Architects, e-mail: marten.leringe@bergcfmoller.se, tlf. +46 (0)8 5557 6038
Anne Krull, kommunikation C.F. Møller, e-mail: anj@cfmoller.com, tlf. +45 32887844

Presse

Få nyheder fra C.F. Møller

Abonnér på nyhedsbrevet og bliv løbende opdateret om C.F. Møller.

Få vores nyhedsbrev - klik her.

Pressekontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Nu indvies Danmarks nye statsfængsel

26.9.2017 | Danmarks nye statsfængsel, Storstrøm Fængsel, bliver indviet onsdag den 27. september. Fængslet er tegnet af C.F. Møller Architects med stærkt fokus på at skabe et både ekstremt sikkert og humant fængsel, der styrker resocialisering igennem arkitekturen og samtidig er en moderne og behagelig arbejdsplads for de ansatte.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller vinder VIA University College i Horsens

10.5.2017 | C.F. Møller og C.F. Møller Landscapes forslag til det nye VIA på 30.000 m² samt Innovationshuset på 5.000 m² er udpeget som vinder af en storstilet arkitektkonkurrence.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller vinder konkurrence om nyt vartegn i Västerås

C.F. Møllers vinderprojekt er et højhus, som blandt andet får en grøn panoramahave på 15. etage.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Ni dages fest i ’Storbyens Moderne Forsamlingshus’

28.4.2017 | 28. april begynder Odense fejringen af sit nye kulturcenter Odeon. Med 100 begivenheder på ni dage rammer ”Odense fejrer Odeon” sit store højdepunkt med et gallashow 5. maj, hvor H.M. Dronning Margrethe besøger det C.F. Møller-designede kultur- og koncerthus.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller og HENN vinder international hospitalskonkurrence i Tyskland

4.4.2017 | Arkitektvirksomheden C.F. Møller har sammen med den tyske arkitektvirksomhed HENN vundet en international konkurrence om at udvide Tysklands mest ikoniske hospitalskompleks – det fredede, højteknologiske Universitetshospital RWTH Aachen fra 1970’erne.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Akutcentret indviet på Det Nye Universitetshospital i Aarhus

27.2.2017 | Statsminister Lars Løkke Rasmussen kunne den 27. februar klippe snoren og officielt erklære Akutcentret på Aarhus Universitetshospital, mere end 150.000 m² nybyggeri, åbent. Byggeriet byder indenfor i Danmarks første supersygehus – designet af C.F. Møller, Cubo Arkitekter og Schønherr.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Mærsk Tårnets åbning markerer ny æra i dansk sundhedsforskning

12.1.2017 | Den 18. januar 2017 begynder et nyt kapitel for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, når Mærsk Tårnet officielt indvies. Med sin banebrydende arkitektur, moderne forskningsfaciliteter og nytænkende indretning kommer det 15 etager høje tårn til at spille en afgørende rolle i fremtidens sundhedsforskning – og uddannelse.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Nyskabende færgeterminal designet af C.F. Møller indvies i Stockholm

17.10.2016 | Tirsdag indvies Värtaterminalen i Stockholm, som er designet af C.F. Møller. Den er ikke kun en færgeterminal, men også et nyt opholdssted for stockholmerne i kraft af nyskabende design, der mixer infrastruktur og bypark.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER