Ny partner i Arkitektfirmaet C. F. Møller - C.F. Møller. Photo: Mew
23.9.2010

Ny partner i Arkitektfirmaet C. F. Møller

Michael Kruse, 40 år, indtræder 1. oktober 2010 som associeret partner i Arkitektfirmaet C. F. Møller med henblik på indtræden i partnerskabet.
Michael Kruse skal være med til at styrke og fremtidssikre Arkitektfirmaet C. F. Møllers strategiske partnersituation som en del af firmaets løbende generationsskifte.
Ny partner i Arkitektfirmaet C. F. Møller - C.F. Møller. Photo: Mew
Michael Kruse kommer med en baggrund som partner i arkitektfirmaet 3XN. Stigende internationalisering Arkitektfirmaet C. F. Møller er en af Skandinaviens ældste og største arkitektvirksomheder med ca. 275 medarbejdere, der arbejder med et meget bredt spekter af opgaver. Firmaet har de seneste år oplevet en stigende internationalisering med stadig flere udenlandske projekter, og tegnestuens arbejde præges af stadig flere store konkurrenceprojekter, både i Danmark og udlandet. Trods den globale krise hentede Arkitektfirmaet C. F. Møller sidste år ca. 40 procent af omsætningen uden for Danmark, og tallet er på vej op. Udover de danske afdelinger har tegnestuen afdelinger i London, Stockholm og Oslo. Styrke firmaets position Med sin baggrund og erfaring er Michael Kruse med til at styrke Arkitektfirmaet C. F. Møllers position. Som partner hos 3XN var han en af lederne af konkurrenceafdelingen, og han har stået bag prisvindende projekter i både Danmark og i udlandet. Inden Michael Kruse kom til 3XN, arbejdede han i London for det engelske arkitektfirma David Chipperfield Architects (2001-2002). Som nyuddannet arbejdede han for Schmidt Hammer & Lassen (1998-2001). Michael Kruse er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus (1998). Michael Kruse får sit primære arbejdssted på Arkitektfirmaet C. F. Møllers hovedkontor i Århus. For yderligere information kontakt: Arkitekt Julian Weyer, partner i Arkitektfirmaet C. F. Møller, tlf. 87 30 53 00