C.F. Møller vinder opgave i Finland - C.F. Møller. Photo: PSHP (Pirkanmaa Hospital District)
19.3.2018

C.F. Møller vinder opgave i Finland

C.F. Møller skal sammen med det finske arkitektbureau Aihio Arkkitehdit tegne Tammerfors' nye voksenpsykiatriske enhed. Voksenpsykiatrien skal flytte fra de gamle lokaler ved Pitkäniemi sygehus i Nokia til Tampere Universitetshospital (TAYS). Den præcise placering vil blive afgjort i løbet af foråret.
C.F. Møller vinder opgave i Finland - C.F. Møller. Photo: PSHP (Pirkanmaa Hospital District)

"Det er en stor ære at kunne tilbyde vores ydelser og være med til at udvikle fremtidens psykiatri i Finland", udtaler Mårten Leringe, som er arkitekt og partner hos C.F. Møller. "TAYS ambition om at skabe sunde, funktionelle og naturintegrerede miljøer til patienter, pårørende og personale er helt i tråd med vores kompetencer og vision for fremtidens pleje."

 

Eksperter i helende arkitektur

Vores team af planlæggere, konsulenter og arkitekter har ekspertise inden for alle de processer, der indgår i arbejdet med store, komplekse hospitaler – fra generalplaner, brugerinvolvering og projektering til udførelse og det færdige byggeri.


Med sin brede viden om helende arkitektur og evidensbaseret design skaber C.F. Møller de rammer for byggeri i sundhedsvæsenet, som på bedste vis tilgodeser patienternes behov, understøtter de pårørendes mulighed for involvering og giver personalet optimale arbejdsforhold. Vi skaber helhedsorienterede løsninger, som er robuste både nu og fremover. Det kalder vi "fremtidssikret, helhedsorienteret hospitalsplanlægning".


For nylig er der anvendt helende arkitektur og evidensbaseret design i to af C.F. Møllers projekter i Storbritannien. Det drejer sig om de psykiatriske hospitaler i Springfield og Tolworth i det sydvestlige London, som i øjeblikket er ved at blive bygget.


Kommende projekter
C.F. Møller deltager i flere hospitalsprojekter i Europa, blandt andet verdens første fuldautomatiserede sterilcentral på Rigshospitalet. Derudover er C.F. Møller også blevet valgt til udbygningen af det ikoniske og fredede universitetshospital RWTH i Aachen, Tyskland – et projekt, som blev vundet i en international designkonkurrence i 2017 i samarbejde med det tyske bureau HENN.


C.F. Møller har tegnet vartegn som Aarhus Universitetshospital, som er det største hospitalsprojekt i Danmarkshistorien, og desuden vundet prisen "Best International Healthcare" i 2017, hvilket understreger vores verdensførende position, når det drejer sig om at tegne bygninger til sundhedsvæsenet med et topmoderne design.

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder