Utvidelse i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Heiko Weissbach
Julian Weyer / C.F. Møller Architects - Utvidelse i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew
16.3.2021

Utvidelse i Berlin

C.F. Møller Architects i Berlin har vokst ut av dagens kontor og flytter derfor til et nytt og større kontor i Neue West.

 

C.F. Møller Architects etablerte kontoret i Berlin sommeren 2019, og har nå vokst ut av det første kontoret. Derfor flytter arkitektfirmaet nå til Neue West, slik at de 25+ arkitektene ved kontoret i Berlin får bedre plass.

 

– Vi er veldig glade for denne utviklingen. Vi har blitt tatt svært godt imot i Tyskland, og vi ser en stor etterspørsel etter våre nordiske verdier og integrerte designtilnærming kombinert med god lokal innsikt og forståelse av tysklands kultur, tradisjoner og offentlige myndigheter, sier Julian Weyer, partner og arkitekt i C.F. Møller Architects.

Heiko Weissbach / C.F. Møller Architects - Utvidelse i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew

Kontoret i Berlin ledes av Heiko Weissbach, som er tysk, men som utdannet seg til arkitekt i Danmark, og som startet i C.F. Møller Architects i 2019 for å etablere det nye kontoret i Berlin.

 

– Det har gått fort siden de første dagene, og jeg er veldig fornøyd med resultatene vi har oppnådd hittil. Jeg vil gjerne takke kundene og samarbeidspartnerne våre for den varme velkomsten, samt våre dyktige og svært motiverte ansatte ved C.F. Møller Architects kontor i Berlin. De har arbeidet hardt for å få til dette som et team og i nært samarbeid med C.F. Møller Architects hovedkontor i Aarhus og de andre avdelingene, sier Heiko Weissbach.

 

Allsidig portefølje
C.F. Møller Architects er engasjert i en rekke prosjekter i Tyskland, fra hus, kontorbygg og masterplaner til helsebygg for både private og offentlige kunder.

 

Ett av prosjektene er en bærekraftig utvidelse av det tyske miljøverndepartementet (BMU) i Berlin sentrum. Andre aktuelle prosjekter inkluderer utvidelsen og moderniseringen av RWTH Aachen universitetssykehus og Städtisches Klinikum Braunschweig, nye kontorbygg i Werksviertel i München, et nytt hovedkontor for finansieringsselskapet Berlin Hyp, en ny togstasjon i Hamburg-Altona, nye Grosshadern LMU Clinic Campus og boligprosjektet Carossa Quartier i Berlin-Spandau.

C.F. Møller Architects / Berlin - Utvidelse i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

Fra 1. april er den nye adresse:

 

C.F. Møller Architects
Neue West
Potsdamer Strasse 91
10785 Berlin

 

Telefonnumrene forblir uendret: Lenke til Kontakt på cfmoller.com.

C.F. Møller Architects: BMU Bundesministerium für Umweltschutz - Utvidelse i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Beauty & the Bit

Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects er ett av de største arkitektfirmaene i Skandinavia og har levert prisvinnende prosjekter i Norden og over hele verden i 90 år.
Hver eneste dag skaper vi arkitektonisk kvalitet basert på innovasjon, erfaring og nordiske verdier. Det sikrer bærekraftige og estetiske løsninger med varig verdi for kunder, beboere og samfunn.

 

En unik designtilnærming
Designløsningene er metodiske og helhetlige, og et resultat av en grundig analyse av den lokale konteksten.  Vi har som mål å sette nye globale standarder ved hjelp av en designtilnærming som på en unik måte integrerer urban planlegging, landskap, arkitektur og design av konkrete bygningskomponenter.

 

I dag har C.F. Møller Architects rundt 300 ansatte. Hovedkontoret ligger i Aarhus i Danmark, og vi har kontorer i Oslo, København, Aalborg, Stockholm, Malmö, Berlin og London.

Flere nyheter

 
Vis flere nyheter