Cases

Prisbelönt renovering

C.F. Møllers totalrenovering av Himmerland Boligforenings avdelning 19 och 22 har utsetts till Årets bygge 2015. Det är något som bostadsföreningens VD är mycket glad över. Boendevärdet och tryggheten har ökat väsentligt – vi har fått ut mer än förväntat av projektet, förklarar han.

Smidigt, grönt och digitalt med BIM

C.F. Møller Architects ligger i framkant när det gäller att använda BIM (Building Information Modelling). Därigenom är våra designprojekt smidiga, gröna och digitala, och våra kunder ges möjlighet till fullständig insyn i byggnadsdesign, driftskostnader, miljöpåverkan, tidsplan och mycket annat.

12 gröna lösningar

Vår nya generation av projekt omfattar gröna byggnader certifierade enligt internationella standarder som passivhus, LEED, BREEAM och DGNB.

HÅLLBART UNIVERSITETSSJUKHUS

Kan man tänka in hållbarhetsaspekten i ett projekt som går ut på att skapa ett komplext universitetssjukhus i storlek med en mindre dansk stad, och där 100 000 patienter kommer att läggas in och 900 000 patienter behandlas inom öppenvården varje år?

Operapaviljongen

Operagästerna i Köpenhamn ska inte längre behöva stå i regn och rusk och vänta på "hamnbussen" till och från föreställningarna. C.F. Møllers arkitekter och designers står bakom en ny paviljong som ligger i vattnet utanför Operahuset.
 
Visa fler nyheter