Bestseller Logistikcenter Nord

Se filmen om Bestsellers prisvindende og bæredygtige logistikcenter i Haderslev. Varighed 1:34.

 

Det nye logistikcenter, ved E45 Haderslev, forsyner tøjfirmaet Bestsellers butikker i hele Europa. Tanken har været at skabe et industribyggeri, som rækker ud over det standardiserede logistik-byggeris typiske løsninger - et byggeri, der har en stærk identitet og tilfører oplevelser til omgivelserne. Derfor står de høje miniload-lagre som skulpturelle bygningsmassiver, beklædt med træ-lameller, og transparente gavle gør det muligt fra motorvejen at se kranerne i arbejde. Overalt i byggeriet er der lagt vægt på at få dagslyset ind og skabe nærhed til landskab og udsigt, bl.a. med gårdmiljøer.

Det har i planlægningen været stort fokus på bæredygtighed, fx er der i byggeriet brugt genbrugsmaterialer og omfattende grønne tage, ligesom der bruges vedvarende energi, fx solenergi og biodiesel til opvarmning. Grunden rundt omkring centret, ca. 500.000 m2 i alt, er udlagt som naturområde med egeskov, vådområde og overdrev med græssende køer, hvad der vil skabe grobund for et rigt dyre- og planteliv.

Video

Bag om Mærsk Tårnet

23.1.2017 | Arkitekt og Partner Mads Mandup fortæller om det arkitektoniske koncept bag Mærsk Tårnet.

Boligtårn Antwerpen

28.11.2016 | C.F. Møllers højhus, der er tænkt som en landsby på højkant, begynder at rejse sig i Antwerpen. Varighed 1:29

Kristiansund Opera- og Kulturhus

2.10.2014 | Kom på rundvisning i det kommende kulturelle kraftcenter, som forventes at blive bygget i 2016-2018. Varighed 03:19.

Panum Instituttet

Se Mærsk Bygningens forskertårn skyde op af jorden og følg med på en rundtur gennem bygningen. Varighed: 4:04.

Skipark 360°

Flyv højt op over de svenske skove og se SKIPARK 360 rejse sig som en gigantisk skulptur. Varighed: 1:57.

Konkurrenceforslag til CPH Arena

En smuk bygning i levende omgivelser - følg med hele vejen rundt om C.F. Møllers konkurrenceforslag til Copenhagen Arena. Varighed: 2:29.

STATSFÆNGSLET PÅ FALSTER

Filmen tager dig med rundt i fængslets gader og viser dig stjerneformen set fra luften. Varighed: 3:08.

DNV Gødstrup

Få et overblik over C.F. Møllers forslag til det enorme kompleks til 'Det Nye Hospital i Vest', og mærk suset fra heden, når videoen flyver rundt om hospitalet uden bagside. Varighed: 5:25.

Teknisk Fakultet Syddansk Universitet

Kom med ind bag fakultetsbygningens flotte facade og oplev det store atrium med den markante trappe. Varighed: 3:45.

Konkurrenceforslag til Nyt Aalborg Universitetshospital

Overskueligt og oplevelsesrigt - C.F. Møllers forslag til det ny Aalborg Universitetshospital skaber klare linjer og et levende, nærværende landskab. Varighed: 4:01 min.

Bestseller Logistikcenter Nord

Se filmen om Bestsellers prisvindende og bæredygtige logistikcenter i Haderslev. Varighed 1:34.

Køge Universitetssygehus

Rådgivergruppen USK skal projektere det nye Universitetssygehus Køge, der bliver et vartegn for Region Sjælland. Videoen viser, hvordan det kommer til at se ud. Varighed: 2:20.