Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

3.4.2020

Første 100 er flyttet ind i markant boligbyggeri i Aalborg

V-husene er et unikt tvillingebyggeri, tegnet af C.F. Møller Architects, placeret på havnefronten i Aalborg, der med sin unikke v-form sikrer alle bygningens boliger lys og en fænomenal udsigt. Det kan de første 100 beboere nu nyde godt af.
16.3.2020

R.U.M modtager Green Product Award i München, Tyskland.

R.U.M er designet af C.F. Møller Architects og produceret af Wehlers. R.U.M (ReUsed Materials) er en bæredygtig stol med plastskaller fremstillet af fiskenet, der samles op fra verdenshavene.
13.3.2020

Sådan gør vi i forhold til Covid-19 og arbejdsrelationer

Covid-19 spreder sig i Danmark, og de danske myndigheder har 11. marts udmeldt nye retningslinjer, som skal bremse udviklingen af antal smittede.
Disse retningslinjer retter C.F. Møller Architects sig efter samtidig med, at fokus på at løse alle opgaver som planlagt fastholdes, medmindre andet aftales med kunder og samarbejdspartnere.
9.3.2020

Hjertet i Ikast modtager Civic Trust Awards

Hjertet i Ikast af C.F. Møller Architects er et nyt mødested for kultur og formidling centralt i Ikast. Hjertet samler undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og leg på nye måder.
4.3.2020

Designet på nye affaldsløsninger i København er fundet

C.F. Møller Architects har med Alexandra Instituttet leveret vinderdesignet af en ny løsning, hvor københavnerne kan sortere husholdningsaffald i byrummet.
3.3.2020

C.F. Møller Architects etablerer sig i Malmø

C.F. Møller Architects styrker tilstedeværelsen i Sverige med en associeret partner fast placeret i Malmø.
Vis flere nyheder