Kasper Bejerholm Rasmussen

"Der er en stor grad af tiltro til mig - og det har der været lige fra starten. Det overraskede mig egentlig hvor meget."
Kasper Bejerholm har været to år hos C.F. Møller - først som praktikant, siden som studentermedhjælper.
Han er stolt af mange af de projekter, hvor han har været en del af teamet bag - men allermest er han stolt over arbejdet med et kontorbyggeri i Aarhus, hvor der blev lyttet til hans idé, da facade-udtrykket skulle vælges.

Meget ansvar
"På Arkitektskolen siger folk, at er man på en lille tegnestue, får man meget mere ansvar end på en stor tegnestue. Men sådan har jeg ikke oplevet det i min tid hos C.F. Møller, tværtimod," siger han.

Noget af det første han blev kastet ud i som praktikant, var et konkurrenceprojekt om en udvidelse af Marselisborg Gymnasium i Aarhus. Teamet bestod udover ham selv af en partner og en uddannet arkitekt,.

"Jeg blev kastet lige ud i det," siger Kasper, der fik til opgave at afprøve forskellige muligheder i forhold til layoutet af undervisningslokalerne.
"Det blev jeg virkelig glad for - og overrasket over. Det var ikke bare noget med, at partneren tegnede en skitse og sagde: den her går du videre med. Jeg fik selv lov og skulle selv argumentere for mine ideer, og det var faktisk et af mine forslag, der blev brugt til sidst. Det var en super spændende udfordring," siger han.

Efter praktiktiden har han arbejdet halvandet år som studentermedhjælper hos C.F. Møller - heraf et halvt år på fuld tid. Det har givet ham masser af praktisk erfaring - han har fx været med på konkurrenceteamet bag Faculty of Health, Aarhus Universitet; ligesom han har været med i projekteringen af den nye, internationale skole i Ikast-Brande, et nyt logistikcenter i Randers og et kontorhus i Aarhus.

En fin dialog
"Jeg tror, mit arbejde er atypisk for en studentermedhjælper. Min samlede tid i modelværkstedet i det halvandet år har nok været 1-2 uger. Jeg er med i projekteringen af opgaverne. Jeg får lov at prøve, og så går lederne ind og guider mig. Der er en fin dialog. Selvfølgelig er der situationer, hvor en leder skal gå ind og diktere en løsning, men det er meget sjældent, synes jeg."

Han føler sig godt behandlet - på lige fod med sine uddannede kolleger, både i arbejdstiden og udenfor.
"Da alle andre skulle på kursus i Revit, blev jeg også tilbudt at komme med. Det blev jeg glad for."

Respekt for et nej
Sejlsport fylder en stor del af hans fritid - Kasper Bejerholm har sejlet siden barnsben, både i konkurrencer og som underviser i Danmark og i udlandet.

"Jeg har været meget glad for, at C.F. Møller har respekteret, at sejlsporten er vigtig for mig. Jeg sejler fast to eftermiddage om ugen, og det har aldrig været et problem at tilrettelægge arbejdsdagen, så jeg kunne være på havnen kl. 17. Det betyder meget for mig. Hvis jeg har været nødt til at sige nej til at være med på et projekt, har jeg heller aldrig følt mig presset til at forklare mig eller ændre svar. Der er respekt for et nej - også hvis man er praktikant eller studentermedhjælper. Det er vigtigt, at der er blik for, at ens liv hænger sammen - med job, fritidsliv og en til tider travl studietilværelse. Ellers brænder man jo bare ud en dag."

Ledige stillinger

C.F. Møller Aalborg søger en konstruktørpraktikant
LANDSKAPSARKITEKT TILL C.F. MØLLER I STOCKHOLM
Projekterende bygningskonstruktør med Revit-erfaring til C.F. Møller Aarhus
Architekten mit Erfahrung im Krankenhaussektor für C.F. Møller Architects Aarhus und Berlin
Tilbudsansvarlig i C.F. Møller Architects København
Arkitekter med sygehuserfaring til C.F. Møller Architects Aarhus og Berlin
Talented interns wanted
C.F. Møller i København, Aarhus og Aalborg søger konstruktørpraktikanter
Uopfordrede ansøgninger

Portrætter

Få et indtryk af, hvordan det er at arbejde hos C.F. Møller. Læs hvad forskellige medarbejdere fortæller om deres job.
 

Anne Katrine Arrildt & Kristian Brandsen

“Nye ansigter værdsættes og anerkendes, fordi man ved, hvor meget ny energi og nye måder at tænke på er med til at udvikle tegnestuen.”

Dorte Bækby Jensen

Dorte Bækby Jensen har arbejdet for C.F. Møller i ti år og har flere gange været på vej til at blive projektleder. Men familielivet med ankomsten af to børn og efterfølgende barsel har gjort, at hun har prioriteret anderledes - indtil nu.

Kasper Bejerholm Rasmussen

"Der er en stor grad af tiltro til mig - og det har der været lige fra starten. Det overraskede mig egentlig hvor meget."

Lizzie Christensen & Jens Balle

Sammen havde de i 1983 første arbejdsdag hos C.F. Møller, Lizzie Christensen og Jens Balle. For nylig kunne de fejre 25 års jubilæum med kollegerne. Gennem årene har de nydt mange spændende sygehusopgaver og stor frihed i jobbet.

Mathias Bagger Poulsen

Adrenalinsuset, når sejren er hjemme i en stor konkurrence - og følelsen af at være med til at rykke arkitekturen nye steder hen. Det er det, der driver Mathias Bagger Poulsen. Derfor sendte han som nyuddannet en uopfordret ansøgning med ønske om job i C.F. Møllers konkurrenceafdeling - og fik det.

Rolf Nielsen

"Det er en særlig udfordring at tegne boliger i London. Her kan stort set alt sælges, så det kræver gode argumenter at få bygherren til lige at gøre lidt ekstra - for hvorfor egentlig det?"