Ullevål Universitätskrankenhaus - Planung des Gesundheitswesen. C.F. Møller. Photo: Wikipedia/Mahlum

Ullevål Universitätskrankenhaus - Planung des Gesundheitswesen

Ullevål Universitetssygehus i Oslo er et specialiseret og højteknologisk hospital med omfattende medicinsk forskning, mens det også fungerer som lokalt, regionalt og nationalt sygehus på en række forskellige områder. Det oprindelige sygehus blev opført i 1887 og er sidenhen blevet udbygget og moderniseret i flere etaper. I forbindelse med en modernisering af gastro- og nyremedicinske afdelinger og opførelsen af en ny kontorbygning i 2004 stod C.F. Møller Healthcare for at udarbejde en planløsning, der efter sygehusets ønske hovedsageligt fandt sted inden for de eksisterende bygningsrammer.
Fakta

Auftraggeber

Ullevål Universitätskrankenhaus

Adresse

Oslo, Norge

Jahr

2004-2008

Architekt

C.F. Møller Architects

C.F. Møller har beregnet de fremtidige aktiviteter og dermed kapaciteten for sengepladser, kontorer og klinikrum ud fra analyser af den demografiske udvikling for Oslo-området og med udgangspunkt i brugernes behov. C.F. Møller varetog flere af de relaterede arkitektopgaver.

I 2009 blev Ullevål en del af Oslo Universitetssygehus, der er en sammenslutning af fire sygehuse i Oslo - Rigshospitalet, Aker Sygehus, Radiumhospitalet og Ullevål – og dermed Norges største sygehus med ca. 20.000 ansatte.

Mehr lesen

Weitere Projekte | Bauherrenbetreuung

Zu den Projekten

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.