C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.

 

Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Unik designtilgang

C.F. Møller Architects løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder.  Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter.

 

 

C.F. Møller Architects betragter miljøhensyn, resursebevidsthed, god projektøkonomi, social ansvarlighed og høj kvalitet i udførelsen som essentielt i vores virke og denne holistiske tilgang er fundamental for alle virksomhedens projekter; hele vejen fra masterplan til den mindste detalje.

C.F. Møller Architects har siden grundlæggelsen i Danmark i 1924 bidraget væsentligt til udviklingen af velfærdssamfund i Skandinavien og resten af verden og præmieres løbende internationalt for at sætte nye standarder igennem fokus på arkitekturens funktionelle og kunstneriske og sociale værdi.

I dag har tegnestuen ca. 350 medarbejdere. Vi har hovedkontor i Aarhus og kontorer i København, Aalborg, Oslo, Stockholm og London.

 

Koncernstruktur (PDF)
C.F. Møller i tal

Partnere og ledelse

C.F. Møller A/S ejes af en partnergruppe bestående af Klavs Hyttel, Mads Mandrup Hansen, Klaus Toustrup, Julian Weyer, Lone Wiggers, Michael Kruse, Christian Dahle og Mårten Leringe. Ola Jonsson, Rolf Nielsen, Thue Borgen Hasløv, Franz C.A. Ødum, Lasse Vilstrup Palm og Rune Bjerno Nielsen er associerede partnere.

Koncernledelsen hos C.F. Møller består af bestyrelsesformand Klavs Hyttel, koncerndirektør Klaus Toustrup, vice-koncerndirektør Lone Bendorff Farrell og koncern-økonomidirektør Birgit Møller.

C.F. Møller A/S, der er moderselskab for alle firmaets selskaber i Danmark og i udlandet, er registreret i Erhvervsstyrelsen under CVR-nummer 29826951.

Fra venstre: Klaus Toustrup,  Julian Weyer, Lone Wiggers, Mads Mandrup Hansen, Klavs Hyttel, Michael Kruse, Mårten Leringe og Christian Dahle

CORE VALUES

VISION
Our vision is to Improve life for people and planet.
 
MISSION
Our mission is to holistically create solid, quality
solutions based on Nordic values adapted to future
global challenges.
 
ASPIRATION
We aspire to be global influencers by caring for the local
context based on innovation, quality and sustainability.
 
PROMISES
We promise longevity and clever solutions in everything
we create by delivering design that can pass the test of
time and serve both clients and users with great value
from start to finish.
 
SPIRIT
Our company team spirit is based on simplicity, clarity,
honesty, openness and passion.
 
VALUES
Our values are strongly focused on professionalism,
credibility, quality, innovation, agility and loyalty.