Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

23.10.2020

C.F. Møller Architects moves to a new location in Copenhagen

On November 9th, C.F. Møller Architects in Copenhagen will move from Holmen to Nørrebro.
19.10.2020

C.F. Møller Architects och WSP tilldelas ett omfattande stadsutvecklingsprojekt vid Uppsala Central

C.F. Møller Architects ska tillsammans med WSP utveckla området vid Uppsala central till ett mer levande och hållbart område för Uppsalaborna och de resande. Projektet ska matcha stadens och kollektivtrafikens utbyggnad samt Ostkustbanans utökade kapacitet.
8.10.2020

Architect and partner at C.F. Møller Architects Mads Mandrup is awarded the Eckersberg Medal

Mads Mandrup is awarded the Eckersberg Medal by the Royal Danish Academy of Fine Arts for "his ability to lead long and complicated processes to results of high artistic quality".
5.10.2020

C.F. Møller Architects utvecklar landskapskonceptet till en UNESCO-världsarvsplats

C.F. Møller Architects har vunnit kontraktet att utveckla ett nytt landskapskoncept för Unescos världsarvplats Hedeby och Danevirke i Schleswig-Holstein.
21.9.2020

Invånarna i den vertikala byn gör sig hemmastadda i höghuset Scheldezicht i Antwerpen

Ett nytt höghus i Antwerpen har utformats som en vertikal by av C.F. Møller Architects i samarbete med BRUT Architecture and Urban Design, och invånarna har nu börjat flytta in.
16.9.2020

C.F. Møller Architects vinnare i internationell tävling för ett ministerium i Tyskland

I december 2019 utsågs C.F. Møller Architects till delad vinnare i den internationella tävlingen gällande utbyggnaden av det tyska ministeriet för miljö, naturskydd och kärnsäkerhet i Berlin (Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit, BMU). Nu har den skandinaviska firman utsetts till slutlig vinnare.
Visa fler nyheter