Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

29.9.2023

Vinnaren har utsetts i tävlingen om den nya gymnasieskolan med ett förslag som sträcker sig långt bortom att enbart vara en skola

Ola Roald Arkitektur och C.F. Møller Architects har tillsammans med SLA, MakersHub och Rambøll vunnit i plan- och designtävlingen om den nya gymnasieskolan i norska staden Harstad. Det vinnande förslaget utgör både en skola och ett fyrtorn, som skapar nytt liv och förenar det förflutna med nutid, samt stad med vatten.
6.9.2023

Interaktiv utställning: Framtidens Davidshallstorg

Som en del av initiativet Malmö in the Making har C.F. Møller Architects utvecklat en interaktiv plattform där Malmöborna har möjlighet att få sina idéer visualiserade i fotorealistiska bilder av framtidens Davidshallstorg. Samtliga förslag presenteras i en utställning som kan följas under september.
30.8.2023

Salling Group bygger ansvarfullt: Uppför stort campus i trä ritat av C.F. Møller Architects

I Ebeltoft, på Jyllands östkust i Danmark, ligger Campus BØGEHØJ, ägt av Salling Group. Varje år välkomnar anläggningen upp till 20 000 besökare, inklusive koncernens studenter, chefer och medarbetare. Den fungerar som den primära utbildningsplatsen för alla Salling Groups trainess.
25.8.2023

Nu öppnar portarna till Vega skola & aktivitetshus – en ny levande mötesplats med kreativ puls från morgon till kväll

Den här veckan invigs Vega skola & aktivitetshus, ritad av C.F. Møller Architects. En unik samlingspunkt som erbjuder plats för alla, gamla som unga. Här förenar Haninge kommun skola, kultur och fritid under ett och samma tak.

18.7.2023

Avicii Arena renoveras och moderniseras – nya detaljer om projektet avslöjas

C.F. Møller Architects, HOK och Schlaich Bergermann Partner i samarbete med NCC för ombyggnationen av Avicii Arena. Det internationella designteamet presenterar nu nya detaljer om moderniserings- och renoveringsprojektet.
23.6.2023

Vinner tävlingen om nytt centralt torg i dansk stad

C.F. Møller Architects, URBAN POWER och NIRAS ritar det kommande Allerød Kulturtorv.
Visa fler nyheter