Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

15.10.2021

Belönad av Aalborgs kommun

C.F. Møller Architects har fått pris av Aalborgs kommun för Teatergården, en ny byggnad i stadens centrum som blandar privata takvåningslägenheter med offentliga bostäder.
30.9.2021

Ny skola med fokus på kost och motion invigs

Den nya skolan i Islands Brygge, Köpenhamn invigs officiellt fredagen den 1 oktober, men de första barnen har redan gått in i den nya skolan, vars fokus på kost och motion tydligt stöds av arkitekturen.
28.9.2021

C.F. Møller Architects och Normbau vinner Iconic Award 2021

C.F. Møller Architects och Normbau i samarbete vinner Iconic Award 2021 i kategorin Produkt – Sanering med Flexcare – en helt ny utökning av Cavere Care-serien som erbjuder komfort och flexibilitet i alla situationer.
24.9.2021

Kronprinsessan Mary av Danmark inviger Via University College Horsens

Via University College Horsens, ritad av C.F. Møller Architects – förenar lärande, affärsverksamhet och stadsliv i en hållbar byggnad. Ett landmärke för framtidens kunskapsstad som officiellt invigdes av Kronprinsessan Mary av Danmark fredagen den 24 september.
16.9.2021

C.F. Møller Architects förvandlar en grå industrihamn till en levande hamn

Med respekt för stadens historia och för att bevara hamnens byggnader har C.F. Møller Architects omvandlat industrihamnen i Guldborgsund i Nykøbing Falster till ett attraktivt område med bostäder, en aktiv hamnmiljö och gröna stadsrum med integrerat klimatskydd.
15.9.2021

Starka relationer, interkulturell anda bland anställda och hållbarhet: C.F. Møller Architects håller introduktionsdag för 70 nya medarbetare

70 nya anställda och praktikanter från alla avdelningar samlades i Århus för en stor introduktionsdag. Nya relationer byggdes upp och välkomnades, både av tidigare praktikanter och C.F. Møller Architects VD.

"Det är fantastiskt att känna energin i rummet när vi är tillsammans igen i verkligheten, och att uppleva hur relationer byggs upp mellan våra kontor och yrkesområden. Det är en av de saker som gör C.F. Møller Architects till en innovativ och rolig arbetsplats", säger Lone Bendorff, VD och partner på C.F. Møller Architects.
Visa fler nyheter