Värtaterminalen, Stockholm

Stockholms nya färjeterminal för den fasta färjeförbindelsen till Finland och Baltikum.

Kajstaden Tall Timber Building

Bostadshuset Tall Timber Building har blivit ett landmärke, och vid uppförandet är det Sveriges högsta massiva trähus för den nya stadsdelen Kajstaden vid Mälaren i Västerås.

Biomedicum, Karolinska Institutet

Ny, toppmodern laboratoriebyggnad som ska vara ett samlande kraftcenter för forskningen vid ett av världens ledande medicinska universitet, Karolinska Institutet i Stockholm.

Zenhusen Norra Djurgårdsstaden

Zenhusen står på kanten mellan stad och natur i den nya stadsdelen Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

Globen (Avicii Arena)

Globen är en inomhus multiarena för upp till 16 200 åskådare. Arenan är kulturhistoriskt klassificerad och världens största sfäriska byggnad. För att erbjuda bättre evenemangsupplevelser och näringslivsmöjligheter kommer Globenområdet att moderniseras.

HYBRID kongresscenter

Hybrid är ett nytt multifunktionellt kongresscenter och mötesplats i centrala Lund – en hybrid och synergi mellan flera funktioner såsom kongress, hotell och kontor.

Hyllie Play

Hyllie Play är en triangelformad kontorsbyggnad om 14 500 m² i Hyllie. Det nya kontoret bidrar med upplevelserika miljöer, kreativa mötesplatser och gröna rum för hela stadsdelen.

Lunakvarteret

Utvecklingsplan som omvandlar Lunakvarteret (Luna district) till flera öppna stadskvarter och förbättra r stadskärnan i Södertälje.

Lunds centralstation

En modern mötesplats och infrastrukturell nod, båda i Lund och för regionen, med en ny stationsbyggnad, nya kommersiella lokaler, restauranger och hotell, samt en renovering och flytt av den befintliga tillbyggnaden från 1800-talet.

Örnsro Trästad i Örebro

Örnsro Trästad är ett visionärt bostadsområde centralt beläget i Örebro som fokuserar på att integrera naturen i det urbana landskapet.

Alviks Torn

Bostadsbebyggelse omfattande ett 18-vånings höghus och en veckad bostadslänga på ca åtta våningar.

HSB 2023 - Västerbroplan

Vinnarprojekt för 34-våningshus i centrala Stockholm.

Friends Arena, Multiarena

Sveriges nya nationalarena för fotboll.
Visa fler projekter