Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

15.7.2020

Coronasäkrat digitalt samråd om 3.000 bostäder i Norrköping

Himmelstalundsstaden i Norrköping, är ett stadsutvecklingsprojekt där C.F. Møller Architects tillsammans med Slättö Förvaltning, skapar en ny stadsdel vilken kombinerar hälsa och aktivitet med en hållbar omvandling av ett gammalt industriområde. Under sommaren håller kommunen ett digitalt, pandemianpassat, samråd där C.F. Møllers illustrationer ger medborgarna ett visuellt underlag att ta ställning till.
13.7.2020

C.F. Møller Architects och Rambøll vinner stort campusuppdrag i Norge

Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet (NTNU) ska samlas på ett nytt campus i Trondheim och C.F. Møller Architects och Rambøll vann tillsammans uppdraget att utveckla det nya campuset.
7.7.2020

Gråalen - Norrtälje Hamn

Nytt bostadskvarter med fokus på hållbarhet och användning av trä i stomme och fasader växer fram i Norrtälje Hamn.
29.6.2020

C.F. Møller Arkitekter och Netto bygger ny, hållbar livsmedelsbutik i Danmark

C.F. Møller och Netto bygger tillsammans Danmarks första DGNB Guld-certifierade, fristående livsmedelsbutik. Byggnaden kommer att bestå av återvinningsbara material med en konstruktion av trä som bekläs med trä och skärmtegel. Målsättningen är att sätta en ny standard för framtidens livsmedelsbutiker.
23.6.2020

Insights - Design av laboratorier

Forskning i världsklass som bidrar till att förändra världen och förbättra livet för mänskligheten och planeten kräver även anläggningar i världsklass. Innovativ design ger nya möjligheter att frigöra kreativitet, genom arkitektur som främjar nära förbindelser och kreativt utbyte mellan kollegor, forskare och samhälle.
17.6.2020

Grönt ljus för Barkarby City

Det naturnära Barkarby City blir i framtiden ett av nya Stockholms regionala centrum. Ett nav för infrastruktur och kollektivtrafik med tåg, tunnelbana och buss gör bostäder och arbetsplatser, smidigt tillgängliga. Nu har detaljplanerna vunnit laga kraft.
Visa fler nyheter