Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

15.3.2023

Fredrik Cavallin utsedd till ny vd för C.F. Møller Architects

C.F. Møllers nuvarande kontorschef Fredrik Cavallin utses till ny vd för C.F. Møller Architects i Sverige. Företagets nuvarande vd, arkitekt och partner Mårten Leringe, går in i en ny roll som styrelseordförande för det danska moderbolaget.
15.3.2023

Planen för ett kulturcentrum i Danmark presenteras

C.F. Møller Architects presenterar planen för utbyggnaden av kulturcentret Pavillonen i Grenaa, Danmark.
24.2.2023

Vinner tävling om nytt forskningscentrum

C.F. Møller Architects vinner tävling om Hamburgs universitets nya forskningsbyggnad HAFUN i Science City Hamburg Bahrenfeld, Tyskland.
7.2.2023

C.F. Møller Architects gestaltar stadspark med hållbarhet i fokus

I samarbete med Täby kommun utvecklar C.F. Møller Architects planen för en ny stadspark på det tidigare galoppfältet i Täby Park norr om centrala Stockholm.
9.1.2023

C.F. Møller Architects och skala architecture vinner en tävling om modernisering och utbyggnad av Sjælsø vårdcenter i Rudersdal kommun i Danmark.

C.F. Møller Architects och skala architects vinnande förslag visar ett vårdcenter som är utformat som en liten stad med fokus på livskvalitet och trygghet för de boende och goda arbetsförhållanden för personalen.
14.12.2022

Ett nytt landskapskoncept i Danmark förbättrar den biologiska mångfalden

C.F. Møller Architects presenterar det nya landskapskonceptet Aarhus Blueline för den södra piren i den nya hamnen i Aarhus, med stenrev, lagun och initiativ för biologisk mångfald samt bastioner för fiske, sport och fritid.
Visa fler nyheter