Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

16.9.2020

C.F. Møller Architects vinnare i internationell tävling för ett ministerium i Tyskland

I december 2019 utsågs C.F. Møller Architects till delad vinnare i den internationella tävlingen gällande utbyggnaden av det tyska ministeriet för miljö, naturskydd och kärnsäkerhet i Berlin (Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit, BMU). Nu har den skandinaviska firman utsetts till slutlig vinnare.
15.9.2020

C.F. Møller Architects vinner MIPIM Award 2020 med forskningsbyggnad

C.F. Møller Architects vinner ett MIPIM Award i kategorin Best Healthcare Development med Biomedicum, en ny laboratoriebyggnad för forskning i Stockholm, för Karolinska Institutet och Akademiska Hus.
9.9.2020

Ny vårdbyggnad vid Danderyds sjukhus

Nu tar Danderyds sjukhus nästa steg i arbetet med att säkerställa lokaler som effektiviserar vården och förbättrar arbetsmiljön. Om Regionfullmäktige fattar genomförandebeslut beräknas en helt ny vårdbyggnad ritad av C.F. Møller Architects och Carlstedt Arkitekter stå klar i slutet av 2024.
31.8.2020

C.F. Møller Architects inleder samarbete med ett ungt danskt designföretag

C.F. Møller Architects inleder ett samarbete med det unga företaget Gejst om utveckling av tre produkter för hemmet, varav en redan finns på marknaden.
28.8.2020

Vision för en ny grön stadsdel presenteras

C.F. Møller Architects översiktsplan för överdäckning av bangården i Århus skapar en grön, bilfri och levande stadsdel för alla.
26.8.2020

Double win at Iconic Awards 2020

C.F. Møller Architects wins two Iconic Awards 2020 with sustainable chair made of fishing nets collected from the world’s oceans.
Visa fler nyheter