Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

7.7.2020

Gråalen - Norrtälje Hamn

Nytt bostadskvarter med fokus på hållbarhet och användning av trä i stomme och fasader växer fram i Norrtälje Hamn.
29.6.2020

C.F. Møller Arkitekter och Netto bygger ny, hållbar livsmedelsbutik i Danmark

C.F. Møller och Netto bygger tillsammans Danmarks första DGNB Guld-certifierade, fristående livsmedelsbutik. Byggnaden kommer att bestå av återvinningsbara material med en konstruktion av trä som bekläs med trä och skärmtegel. Målsättningen är att sätta en ny standard för framtidens livsmedelsbutiker.
23.6.2020

Insights - Design av laboratorier

Forskning i världsklass som bidrar till att förändra världen och förbättra livet för mänskligheten och planeten kräver även anläggningar i världsklass. Innovativ design ger nya möjligheter att frigöra kreativitet, genom arkitektur som främjar nära förbindelser och kreativt utbyte mellan kollegor, forskare och samhälle.
17.6.2020

Grönt ljus för Barkarby City

Det naturnära Barkarby City blir i framtiden ett av nya Stockholms regionala centrum. Ett nav för infrastruktur och kollektivtrafik med tåg, tunnelbana och buss gör bostäder och arbetsplatser, smidigt tillgängliga. Nu har detaljplanerna vunnit laga kraft.
20.5.2020

C.F. Møller Architects vinner pris för landskapsarkitektur

”Re-imagining the Garden City” tilldelades hedersutmärkelsen ”Award of Excellence” i kategorin Koncept – Analys och planering vid WLA Awards 2020.
14.5.2020

C.F. Møller Architects vinner nytt skoluppdrag

C.F. Møller Architects vinner upphandlingen om utbyggnad av Klostermarksskolen i Ålborg.
Visa fler nyheter