Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

6.5.2022

C.F. Møller Architects flyttar in på Davidshallstorg i Malmö

Dörren till det nya kontoret slog upp den 5 maj och firades med välbesökt inflyttningsfest i vårsolen. C.F. Møller i Malmö har tidigare ritat Malmö FF:s framgångsrika fotbollsstadion och idag utvecklar de bland annat Helsingborgs nya regionsjukhus och en triangulär kontorsbyggnad i Hyllie som de nyligen vunnit.
3.5.2022

C.F. Møller Architects uppvisar ett positivt resultat 2021

85 nyanställda, förvärv av konsultföretaget mtre och en kraftig resultatförbättring.
26.4.2022

Vinst för triangelformad kontorsbyggnad och nytt landmärke i Malmö

Förslaget ”Prisma Parkkvarter3” tar hem vinst i markanvisningstävling i Hyllie utlyst av Malmö stad. C.F. Møller Architects har tillsammans med Wästbygg tagit fram det vinnande förslaget, som omfattar en triangelformad kontorsbyggnad om 14 500 kvm. Byggnadens höjd varierar från fyra upp till nio våningar och utformas med takterrasser i olika nivåer och uppförs med stomme av trä. Byggstart sker tidigast 2024.
7.4.2022

Etablering av ny avdelning med fokus på social hållbarhet

C.F. Møller Architects etablerar Democratic Design som en ny avdelning med fokus på social hållbarhet och förhållandet mellan människor och den byggda miljön.
6.4.2022

Storsatsning på ny skolgård och park i Edsberg

C.F. Møller Architects gestaltar en helt ny skolgård för Edsbergsskolan i Sollentuna kommun med syfte att öka attraktiviteten och tryggheten i området. Centrala Edsberg får därmed även en ny park och aktivitetsområde, som kan användas både under och efter skoltid.
5.4.2022

LEGO-koncernen öppnar ett nytt campus med leken i centrum i Billund, Danmark

LEGO® Campus är utformat för att inspirera till innovation och kreativitet för cirka 2 000 anställda och för att ge en kreativ bas för alla LEGO-anställda över hela världen.
Visa fler nyheter