Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

26.5.2023

C.F. Møller Architects transformerar före detta skola till ett folkets hus

C.F. Møller Architects, i samarbete Folkehuset VØ, presenterar planerna för ett framtida fyrprojekt som syftar till att stärka turismen och berika det lokala kultur-, närings- och vardagslivet i den danska kuststaden Vorupør.
9.5.2023

Planen för Mjøsfronten presenteras – en ny och levande sjöfront i norska staden Hamar

C.F. Møller Architects presenterar strukturplanen och de första visualiseringarna för Mjøsfronten i Hamar, med syfte att stärka stadskärnan som mötesplats och knyta staden närmare Norges största sjö Mjøsa.
12.4.2023

Skisser för en ny multifunktionsbyggnad i danska Skagen presenteras

C.F. Møller Architects presenterar de första visualiseringarna av en ny multifunktionsbyggnad i Skagen, kallad Skagenhallen, i samarbete med Skagen Kultur- och Fritidscenter och Skagens Näringslivsförening.
27.3.2023

C.F. Møller Architects ritar Enköpings nya kommunhus

C.F. Møller Architects har i samarbete med Skanska och Vacse vunnit upphandlingen om Enköpings nya kommunhus. Det blir ett nytt flexibelt kontorshus med höga hållbarhetskrav beläget centralt i staden.
15.3.2023

Fredrik Cavallin utsedd till ny vd för C.F. Møller Architects

C.F. Møllers nuvarande kontorschef Fredrik Cavallin utses till ny vd för C.F. Møller Architects i Sverige. Företagets nuvarande vd, arkitekt och partner Mårten Leringe, går in i en ny roll som styrelseordförande för det danska moderbolaget.
15.3.2023

Planen för ett kulturcentrum i Danmark presenteras

C.F. Møller Architects presenterar planen för utbyggnaden av kulturcentret Pavillonen i Grenaa, Danmark.
Visa fler nyheter