Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

23.6.2022

C.F. Møller Architects ger form åt visionen om en ny mediastad i Danmark

TV 2 Danmark, Jysk Fynske Medier, SDU, TV 2 Fyn och Media City Odense (MCO) har undertecknat en avsiktsförklaring med DSB Ejendomsutveckling om att skapa en mediastad i Odense. Den första fasen av den nya mediastaden, som enligt visionen för projektet ska vara klar i början av 2026, kommer att sätta nya standarder för innovation och samarbete, och utgöra ramen för världens bästa arbetsplats.
14.6.2022

C.F. Møller Architects vinner internationellt erkännande för hållbara byggnader

Med Carlsbergs huvudkontor i Valby, C.F. Møller Architects vinner det internationella priset GREEN GOOD DESIGN Award, som belönar innovativ arkitektur och design som uppfyller de högsta kraven på hållbarhet.
13.6.2022

C.F. Møller Architects utökar partnergruppen

C.F. Møller breddar sin partnergrupp med Ola Jonsson, som idag driver ett nyöppnat kontor i Malmö.
25.5.2022

Nya medlemmar i C.F. Møller Architects koncernledning

Associerad partner och arkitekt Vendela Martinac i Stockholm tar plats i C.F. Møllers koncernledning tillsammans med Franz Ødum, arkitekt och kontorschef i Köpenhamn.
24.5.2022

Vision för framtidens Uppsala C presenteras

Idag presenteras utvecklingsplanen för en ny centralstation i Uppsala som C.F. Møller Architects tagit fram tillsammans med konsultföretaget WSP. Genom en ny utvecklingsplan för Uppsala C ska hjärtat i staden bli en levande mötesplats, och samtidigt en effektiv trafiknod. Planen omfattar en ny tågstation, spårområdet och stadskärnan i anslutning till stationsområdet.
6.5.2022

C.F. Møller Architects flyttar in på Davidshallstorg i Malmö

Dörren till det nya kontoret slog upp den 5 maj och firades med välbesökt inflyttningsfest i vårsolen. C.F. Møller i Malmö har tidigare ritat Malmö FF:s framgångsrika fotbollsstadion och idag utvecklar de bland annat Helsingborgs nya regionsjukhus och en triangulär kontorsbyggnad i Hyllie som de nyligen vunnit.
Visa fler nyheter