Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

14.4.2021

Skandinavisk design möter hållbart byggande: den innovativa trähybridbyggnaden ”i8” uppförs på iCampus i området Werksviertel i München

Med det nya kontorsprojektet ”i8”, designad av C.F. Møller Architects, vid ”iCampus Werksviertel” presenterar det Münchenbaserade fastighetsutvecklingsbolaget R&S Immobilienmanagement GmbH ett hållbart exempel på morgondagens arbetsplats.
19.3.2021

C.F. Møller Architects ritar ny samlingsplats som för samman byar

Byarna i området Kronjylland nära Randers kan glädja sig åt en ny mötesplats som främjar gemenskap och friluftsliv samt framhäver platsens unika karaktär.
16.3.2021

Vi växer i Berlin

C.F. Møller Architects i Berlin har vuxit ur sitt nuvarande kontor och flyttar till nya och större lokaler i Neue West.
10.3.2021

Ny bok från C.F. Møller Architects om välfärdsarkitektur

C.F. Møller Architects arbeten med välfärdsarkitektur presenteras i en ny monografi, redigerad av Francesca Perry och utgiven av det sverigebaserade förlaget Arvinius + Orfeus.
17.2.2021

C.F. Møller Architects vinner markanvisningstävling i Huddinge

C.F. Møller Architects och SHH har av Huddinge kommun utsetts till vinnare av markanvisningstävling för Hälsovägen i stadsdelen Flemingsberg. Tillsammans med C.F. Møller Architects har SHH utformat ett förslag för ett levande och tillgängligt bostadskvarter med 300 nya bostäder med hållbarhet och tillgänglighet i fokus.
15.2.2021

C.F. Møller Architects och HENN vann den internationella tävlingen om utformningen av LMU-sjukhuset i Großhadern

C.F. Møller Architects och HENN har vunnit första pris i tävlingen om Ludwig Maximilian-universitetets nya universitetssjukhus-campus i Großhadern. Arkitekternas bidrag utsågs av en enhällig jury till segrare i konkurrens med 17 andra planeringsteam. För detta nya campus planerar de en fullständig omvandling av det befintliga byggnadskomplexet till en grön, sammanbunden och inbjudande miljö för framtidsanpassad sjukvård, forskning och undervisning.
Visa fler nyheter