Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

29.2.2024

Förvandlar historisk stallbyggnad till nytt museum

C.F. Møller Architects avslöjar skissförslaget för Museum Koldings plan att omvandla den skyddade byggnaden, Staldgården, till ett modernt kulturhistoriskt museum i anslutning till kungaslottet Koldinghus.
26.2.2024

C.F. Møller Architects ritar bostäder i trä till klimatsmart kvarter

C. F. Møller Architects har i samarbete med ALFA Development tilldelats en markanvisning för bostäder i stadsdelen Öster om Hyllievångsparken som är del av Malmös ambitiösa klimatsatsning enlighet med riktlinjerna och målsättningen i LFM30.
15.2.2024

Karup Design och C.F. Møller Architects presenterar en ny mångsidig möbelkollektion för stadsliv

C.F. Møller Architects har inlett ett samarbete med danska Karup Design, en ledare inom innovativa möbel-lösningar. Den första kollektionen är ett vittnesmål om sammansmältningen av högkvalitativt hantverk och arkitektonisk genialitet, riktad mot de föränderliga behoven hos stadsbor, särskilt de som omfamnar små bostadsutrymmen i stora städer.
5.2.2024

C.F. Møller Architects flyttar till nya lokaler i Stockholm

C.F. Møller Sverige flyttar den 6 februari in på översta våningen i Brf Söders Hantverkshus på Renstiernas gata 12 på Södermalm i Stockholm.
15.1.2024

C.F. Møller Architects står bakom det första renoveringsprojektet i Jylland, Danmark, som har erhållit en Nordic Swan Eco label.

Projektet omfattar omvandlingen av en ursprunglig industribyggnad från C.W. Obels tobaksfabrik i Aalborg till bostadslägenheter.
7.12.2023

C.F. Møller Architects designar nytt huvudkontor för Energinet

Ett team bestående av C.F. Møller Architects, NCC som totalentreprenör, och Artelia har vunnit tävlingen om det nya huvudkontoret för det danska energiföretaget Energinet.
Visa fler nyheter