Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

3.12.2021

Konsultföretaget mtre blir en integrerad del av C.F. Møller Architects

Konsultföretaget mtre, som är specialiserade på planering av utrymmen, kundrådgivning och användarmedverkan, kommer att bli en del av C.F. Møller Architects, ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor.
2.12.2021

Vision för framtidens trygga och hållbara småstad får grönt ljus

Fortsatt uppdrag för C.F. Møller Architects förslag på framtidens småstad i projektet "Omdaning Bro". En satsning som tar ett helhetsgrepp om samhällsutvecklingen i tätorten Bro i Upplands-Bro kommun. Projektet ligger nu i startgroparna och kommer att pågå fram till 2030.
18.11.2021

Nytt upplevelselandskap för Danevirke fästning

C.F. Møller Architects har utformat ett koncept med öppna utrymmen för historiska Danevirke fästning och kan nu berätta hur framtidens presentation av fästningen kommer se ut.
8.11.2021

Första spadtaget för framtida House of Generations i Köpenhamn

Det första spadtaget har tagits för nya Sølund i Köpenhamn – en prototyp för framtidens stadsintegrerade vårdcentral som blandar generationerna.
18.10.2021

Den transformativa Blackwall Reach-utvecklingen får planeringstillstånd för fas 3

Den tredje fasen av det landmärke som utgör det 500 miljoner pund stora förnyelseprojektet Blackwall Reach, som har utformats av C.F. Møller Architects, har fått ett detaljerat planeringstillstånd. Detta ger klartecken för 315 nya bostäder, inklusive större familjebostäder på bottenvåningen och första våningen, med privata ingångar och privata trädgårdar eller uteplatser.
15.10.2021

Belönad av Aalborgs kommun

C.F. Møller Architects har fått pris av Aalborgs kommun för Teatergården, en ny byggnad i stadens centrum som blandar privata takvåningslägenheter med offentliga bostäder.
Visa fler nyheter