Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

18.11.2022

Främjande av grön omställning genom transformation av ett tidigare vattenverk

C.F. Møller Architects transformerar ett tidigare vattenverk i Viborg till kombinerad stadspark, värmeverk och regnvattenbassäng som främjar den gröna omställningen när det gäller vatten, miljö och energi.
9.11.2022

C.F. Møller Architects vinner arkitekturpris inom vård

C.F. Møller Architects har vunnit det prestigefulla priset ”Building Better Healthcare” för projektet Springfield University Hospital i kategorin ”Bästa yttre miljö”. Projektet skapar en terapeutisk miljö för patienterna och välbefinnande för personal och besökare.
7.11.2022

Tävling om stadsrum vinns i Hamburg

C.F. Møller Architects har valts ut för att utforma stadsrummen runt den nya tågstationen i Hamburg-Altona, Tyskland, som också är ritad av C.F. Møller Architects.
3.11.2022

C.F. Møller Architects vidareutvecklar en ny och levande sjöfront i norska staden Hamar

C.F. Møller Architects vidareutvecklar Mjøsfronten i norska staden Hamar i samarbete med Fragment Arkitekter, med syfte att knyta staden närmare sjön Mjøsa och stärka Hamars centrum som mötesplats.
3.11.2022

Framtidens multiarena är flexibel, hållbar och ständigt relevant

Den moderna arenan måste vara identitetsbärande, en drivkraft för stadsutveckling och stödja både idrott och kultur genom intensiva upplevelser, flexibilitet och daglig relevans för sin omgivning.
26.10.2022

C.F. Møller Architects transformerar historiskt danskt kloster

Dalum klosters byggnader nära Odense, med anor från 1600-talet, kommer nu att omvandlas försiktigt och hållbart. Samtidigt som hela det omgivande rekreationslandskapet restaureras, utvecklas och får nytt liv.
Visa fler nyheter