Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

19.1.2021

Utvalda till prestigefyllt stadsutvecklingsprojekt i centrala Stockholm

C.F. Møller Architects, Elding Oscarson, Warm in the Winter, AJ Landskap och Atkins har valts ut till ett prestigefyllt parallellt uppdrag att utveckla området runt Stockholms centralstation.
5.1.2021

C.F. Møller Architects vinner stort sjukhusprojekt i Finland

I samarbete med finska konsulter, får C.F. Møller Architects uppdraget att genomföra en utbyggnad på 160 000m² av Tays centralsjukhus i Tammerfors, Finland.
4.1.2021

Nominerad till ett EU mies award 2022

Biomedicum i Stockholm, ritat av C.F. Møller Architects för Akademiska Hus och Karolinska Institutet, har nominerats till European Union Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award 2022, ett prestigefyllt EU-pris för samtida arkitektur.
22.12.2020

C.F. Møller Architects och Sveafastigheter har tilldelats markanvisning för seniorbostäder och vård- och omsorgsboende i centrala Simrishamn.

Med ett genomarbetat koncept för boende för äldre, hållbarhet och god arkitektur i fokus vinner C.F. Møller Architects samman med Sveafastigheter markanvisning for 80 seniorbostäder och vård- och omsorgsboende med 60 lägenheter, invid hamnen i centrala Simrishamn.
17.12.2020

Vendela Martinac utnämns till ny associerad partner på C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects är ett av Skandinaviens ledande och mest prisbelönta arkitektkontor och nu förstärks ledningen med en ny associerad partner och en ny kontorschef i Stockholm.
17.12.2020

C.F. Møller Architects står bakom Danmarks första certifierat hållbara närbutik

C.F. Møller Architects har i samarbete med Netto och Salling Group tagit fram konceptet för den första fristående närbutiken som erhållit certifieringen DGNB Gold. Butiken är byggd av timmer och klädd med trä och terrakottaplattor.
Visa fler nyheter