Product Design - C.F. Møller. Photo: Mette Johnsen

Product Design

C.F. Møller Architects designteam samarbetar med danska och internationella företag kring design till byggnader, deras omgivningar och deras användning. Detta kan handla om allt från produkter och processer till tjänster och upplevelser. Det kan även omfatta inredningsuppgifter med ursprung i våra egna eller andras projekt.

 

Under årens lopp har begreppet design vidareutvecklats och breddats med anledning av bland annat digitaliseringen och de utmaningar som vår värld står inför. Vi har organiserat vårt arbetssätt på ett flexibelt och inkluderande sätt för att kunna möta dessa förändringar och klara av att anpassa processen, arbetsmomenten och produkten efter hur våra uppdrag ser ut.

Product Design - C.F. Møller

 

Vi organiserar processen utifrån målen, innehållet och den enskilda uppgiftens omfattning, och sätter ihop ett lämpligt team, som vid behov kompletteras med kollegor från våra avdelningar med särskilt relevant kompetens eller kunskap om den lokala marknaden.

 

I vår verksamhet bygger vi vidare på skandinaviska designtraditioner och har som mål att skapa ett enkelt och tydligt uttryck med fokus på funktion, estetik och kommunikation. Vi utmanar vanemässigt tänkande och söker nya möjligheter med hänsyn till användarna och ofta i samarbete med dem. Vi tar oss an alla uppgifter på ett öppet och ödmjukt sätt, i nära dialog med våra partners. Fokus ligger på att skapa användbara, hållbara och originella designlösningar med långsiktigt hållbar kvalitet och till rätt pris.

 

C.F. Møller Architects designteam ligger bakom en mängd olika designlösningar – allt från möbler, produkter och byggnadskomponenter till designstrategier och koncept, inredning, inventarier och andra inomhusdetaljer.

Business Inquiries - Product Design

Jon Brøcker
Afdelingschef Product Design, Master i Design og Arkitekt maa

Projekt

Gå till Projekt

Team

Visa mer

Clients

PLUS A/S is a Danish brand that designs, develops and sales long-lasting products for the outdoor living spaces – suitable for private gardens and professional users. PLUS is sold at a wide range of online shops and retailers throughout Europe.
Karup Design is all about living. About making room for more. In less space. Karup Design specializes in multifunctional, stylish furniture with a minimalist design, emphasizing space efficiency and simplicity in small living areas.
Bica offers a high-quality product range of flexible and minimalistic waste sorting solutions for businesses and commercial use; a range that is tailored for both outdoor and indoor waste sorting.
Focus Lighting erbjuder designbelysning till privata och offentliga byggnader och anläggningar. Utöver design ligger fokus på bekvämt ljus och energibesparande teknik samt hållbara lösningar med möjlighet till service och uppgradering till den senaste tekniken.
Gejst gör attraktiva, slitstarka produkter som ”håller”. Allt vi designar är en manifestation av vårt eget unika arbetssätt och vår vilja att skapa ”gejst” i hem runt om i världen.
Den danska tillverkaren HITSA har ett brett sortiment av urbana möbler och cykelprodukter i nordisk design.
Lampas tillverkar förstklassig dansk belysning för vägar, stadsrum, bostäder och institutioner i nära samarbete med arkitekter och designers.
Dencon är en progressiv dansk kontorsmöbeltillverkare. Vi tillverkar hållbar inredning för alla.
AFA JCDecaux är ett joint-venture mellan det danska företaget AFA Reklame Aarhus A/S och det franska företaget JCDecaux SA, och är idag Danmarks största leverantör av friluftsutrustning.
Wehlers är ett danskt möbelfamiljeföretag. Wehlers har utvecklat ett ekosystem som vill implementera cirkulär ekonomi för att lösa problemet med den mängd plast som hamnar i världshaven. Wehlers tillverkar möbler för möbelspecialister och för den medvetna konsumenten.
ECO Schulte är ett tyskt, internationellt etablerat varumärke inom systemteknologi för dörrar
HOLMRIS A/S är ett familjeägt företag som i tre generationer har levererat möbler till den danska bostads- och projektmarknaden. Sedan 1994 har företaget varit specialiserat på tillverkning av kontorsmöbler och är i dag ett av de mest innovativa danska företagen inom detta område.
Modulex is a world leader in signage and wayfinding Solutions
AIRMASTER är Europas ledande behovsstyrd decentraliserad ventilation. AIRMASTER utvecklar, tillverkar och säljer energieffektiva decentraliserade ventilationssystem , med fokus på flexibilitet, hög prestanda och låg ljudnivå.
Swarco är ett av de snabbast växande företagen i Europa inom avancerad ITS, trafik och utomhusbelysning.
SKEIE Seating A/S är en av Skandinaviens ledande producenter av fasta sittplatser för utbildning och underhållning, som till exempel hörsalar, teatrar och biografer.
Paustian är en möbelaffär med ett komplett utbud av möbler, mattor, belysning och tillbehör för både privatpersoner och företag.
Omann är ett danskt möbelföretag som genom tre generationer har utvecklat möbelkoncept till den professionella marknaden.
Randi är en Skandinaviens ledande tillverkare och leverantörer av dörrhandtag, byggnadsbeslag och sanitär utrustning.
NORMBAU Beschläge und Ausstattungs GmbH är en ledande europeisk leverantör av beslag och sanitetsprodukter i rostfritt stål och nylon.
Nordlux är en av Skandinaviens största leverantörer av lampor, ljuskällor och belysningstillbehör.
Nordjyllands trafiksällskap (NT) är ansvarig för alla busslinjer i norra Jylland, samt för järnvägarna under Nordjyske jernbaner
Magnus Olesen A/S är ett danskt möbelföretag som utvecklar och producerar sittmöbler och bord till den professionella marknaden.
Louis Poulsen är ett internationellt företag som tillverkar och utvecklar belysning och lösningar för både inom- och utomhusbruk.
Labflex A/S är en av Europas ledande leverantörer av kundanpassade interiörlösningar till kontor- och forskningslaboratorier, samt till sjukhussektorn.
Hi-Con A/S är ett danskt företag specialiserat på produktion av betongelement, så som balkonger och trappor, gjorda av CRC höghållfast betong.
Guldmann är ett internationellt företag verksamt inom utveckling, produktion och försäljning av utrustning till funktionshindrade och arbetsredskap till deras vårdare.
Fagerhult utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningslösningar för både inomhus och utomhus bruk, till såväl den professionella som den privata marknaden.
Eilersen Furniture är en familjeägd möbelverksamet som utvecklar och tillverkar primärt soffor i hög kvalitet, till både detaljhandel och till andra firmor.
Dolle A/S är en av världens största tillverkare av vindstrappor.
DEKO är Skandinaviens ledande leverantör av flyttbara mellanväggar.
Aida är en dansk konceptbutik inom området dukning. De utvecklar, marknadsför och säljer produkter som serviser, glas, bestick och köksartiklar.
se ENSO