Presse

Detta är C.F. Møller Architects mediabibliotek som innehåller utvalda projekt. Materialet står att använda fritt från avgift i redaktionella sammanhang så länge C.F. Møller hänvisas till i bildtexten, samt fotograf och samarbetande kontor. Materialet får inte användas av en tredje part i ett kommersiellt sammanhang.

Kontakt

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Vissa pressmeddelanden finns endast på danska.

Media library

Nyheter

8.1.2020

Klartecken för banbrytande nya anläggningar för psykiatrisk vård vid universitetssjukhuset i Springfield

South West London och fonden St George’s Mental Health NHS Trust (SWLSTG) tillkännagav nyligen, måndagen den 6 januari 2020, att man fått regeringens godkännande att inleda byggarbetet med två toppmoderna anläggningar, utformade av C.F. Møller Architects.
12.12.2019

Belönad med Tyska designpriset 2020

Ascento, en ny modulserie bad- och duschstolar som förenar vacker design med komfort och säkerhet, belönas med tyska designpriset 2020 i kategorin ”Bad och välbefinnande”.
11.12.2019

C.F. Møller Architects vinner delad förstaplats för tyskt miljöministerium.

C.F. Møller Architects kommer på delad förstaplats i den internationella tävlingen för utbyggnaden av det tyska förbundsministeriet för miljö, naturvård och kärnkraftsäkerhet i Berlin (BMU).
11.11.2019

C.F. Møller Architects tilldelas klimatpris

Projektet ”Staden möter vattnet” i Randers tilldelades klimatpriset vid Building Awards 2019.
4.11.2019

Pris för bästa utveckling av vårdinrättning

Sjukhuset Haraldsplass i Norge, som ritats av C.F. Møller Architects, fick den internationella utmärkelsen som bäst utvecklade vårdinrättning vid årets upplaga av den prestigefyllda ceremonin Building Better Healthcare i England.
25.10.2019

C.F. Møller Architects och MT Højgaard vinner Gymnasieprojekt

Vinnarna av upphandlingen om att bygga den stora tillbyggnaden på nya Horsens Gymnasium & HDF på Studentervænget har nu utsetts. Uppdraget går till MT Højgaard och C.F. Møllers Architects, och kontraktet undertecknades fredag.
Visa fler nyheter