Design

C.F. Møller Design är en del av C.F. Møller, en av Skandinaviens största och ledande arkitektfirmor. C.F. Møller Design samarbetar med danska och internationella företag kring design och utveckling av innovativa produkter till människor, byggnader och städer. Meningsfulla produkter som skapar värde och sammanhang.

 

C.F. Møller Design bygger på skandinaviska, modernistiska designtraditioner och strävar efter ett exakt och enkelt designspråk med fokus på funktion, estetik och kommunikation. Vi tar oss an uppgiften på ett öppet och ödmjukt sätt och koncentrerar oss på att hitta den logiska kärnan i en användarvänlig och originell design med hållbar kvalitet till rätt pris.

C.F. Møller Design står bakom ett brett utbud möbler, byggkomponenter och produkter – läs mer på sedan her.

Business Inquiries

Design

Jon Brøcker

Afdelingschef C.F. Møller Design, Designer og Arkitekt maa

T: +45 2938 7303
jobcfmoller.com

Projekt

ZIPP

Möbelserie för väntrum med säten och bord som kan kombineras till linjära sittgrupper om två eller flera möbler.

RANDI-LINE KOMÉ

Komplett serie som består av dörrhandtag, vred, rosetter och skyltar.

BYINVENTARIER FÖR AARHUS LÄTTBANE

Inventarieserie för ankomstområdena utanför de nya lättbanestationerna i Aarhus.

ENSŌ - SERVIS

Ensō är en komplett servis, skapad i respektive vitaste blanka porslin och mat antracitgrå stengods.

CAVERE

Kvalitetstillbehör för inredning av bad- och toalettrum, allt för att underlätta vardagen för äldre och rörelsehindrade.

WAVE

Stolens design är skandinaviskt enkel och elegant, och passar den nutida arkitekturen. God sittkomfort har haft hög prioritet.

GH3 TAKLYFT

Taklyftsystem som på bästa vis passas in i arkitekturen.

ENSŌ BESTICKSET

Ett välbalanserat och behagligt bestickset bestående av kniv, gaffel, sked och tesked designat av C.F. Møller Design för danska AIDA.

LUNIA

LED-vägarmatur i minimalistisk design som passar in i många olika urbana landskap.

FUTURUM+

Möbelserie med podier og ovanmoduler.

CFM06

Serie med stoppmöbler som består av sittmöbler och bord

OMEGA

Laboratorieinventarier till sjukhussektorn.

NY TYP AV FÖNSTERLUCKA – EN RÖRLIG SOLPANEL

Rörlig solpanel för montering på husfasader.

4KON LYSRÖRSARMATURER

Produktserie med lysrörsarmaturer för allmänbelysning som går att fästa i taket eller på väggen.

ZIRKON

En serie inbyggnadsarmaturer med LED-lampor eller cirkelformade lysrör.

RANDI-LINE

Klassisk serie med dörr- och fönsterhandtag i mattborstat rostfritt stål eller polerad mässing.

BEAM-IT-UP

BEAM-IT-UP är ett innovativt koncept som skapar nya förvaringsmöjligheter i små och trånga utrymmen som hallar och korridorer.

CANTINA-BORDET

Superminimalistisk bordsserie för inredning av matsalar och storrum.
Visa fler projekter

Kunder

Wehlers är ett danskt möbelfamiljeföretag. Wehlers har utvecklat ett ekosystem som vill implementera cirkulär ekonomi för att lösa problemet med den mängd plast som hamnar i världshaven. Wehlers tillverkar möbler för möbelspecialister och för den medvetna konsumenten.
ECO Schulte är ett tyskt, internationellt etablerat varumärke inom systemteknologi för dörrar
HOLMRIS A/S är ett familjeägt företag som i tre generationer har levererat möbler till den danska bostads- och projektmarknaden. Sedan 1994 har företaget varit specialiserat på tillverkning av kontorsmöbler och är i dag ett av de mest innovativa danska företagen inom detta område.
Modulex er markedsleder inden for skiltning og wayfinding løsninger
AIRMASTER är Europas ledande behovsstyrd decentraliserad ventilation. AIRMASTER utvecklar, tillverkar och säljer energieffektiva decentraliserade ventilationssystem , med fokus på flexibilitet, hög prestanda och låg ljudnivå.
VEKSØ är en av de ledande firmorna i Europa inom design, tillverkning och försäljning av stadsmöbler, cyklistprodukter, belysning och mobilitetsrådgivning.
Swarco är ett av de snabbast växande företagen i Europa inom avancerad ITS, trafik och utomhusbelysning.
SKEIE Seating A/S är en av Skandinaviens ledande producenter av fasta sittplatser för utbildning och underhållning, som till exempel hörsalar, teatrar och biografer.
Paustian är en möbelaffär med ett komplett utbud av möbler, mattor, belysning och tillbehör för både privatpersoner och företag.
Omann är ett danskt möbelföretag som genom tre generationer har utvecklat möbelkoncept till den professionella marknaden.
Randi är en Skandinaviens ledande tillverkare och leverantörer av dörrhandtag, byggnadsbeslag och sanitär utrustning.
NORMBAU Beschläge und Ausstattungs GmbH är en ledande europeisk leverantör av beslag och sanitetsprodukter i rostfritt stål och nylon.
Nordlux är en av Skandinaviens största leverantörer av lampor, ljuskällor och belysningstillbehör.
Nordjyllands trafiksällskap (NT) är ansvarig för alla busslinjer i norra Jylland, samt för järnvägarna under Nordjyske jernbaner
Magnus Olesen A/S är ett danskt möbelföretag som utvecklar och producerar sittmöbler och bord till den professionella marknaden.
Louis Poulsen är ett internationellt företag som tillverkar och utvecklar belysning och lösningar för både inom- och utomhusbruk.
Labflex A/S är en av Europas ledande leverantörer av kundanpassade interiörlösningar till kontor- och forskningslaboratorier, samt till sjukhussektorn.
Hi-Con A/S är ett danskt företag specialiserat på produktion av betongelement, så som balkonger och trappor, gjorda av CRC höghållfast betong.
Guldmann är ett internationellt företag verksamt inom utveckling, produktion och försäljning av utrustning till funktionshindrade och arbetsredskap till deras vårdare.
Fagerhult utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningslösningar för både inomhus och utomhus bruk, till såväl den professionella som den privata marknaden.
Eilersen Furniture är en familjeägd möbelverksamet som utvecklar och tillverkar primärt soffor i hög kvalitet, till både detaljhandel och till andra firmor.
Dolle A/S är en av världens största tillverkare av vindstrappor.
DEKO är Skandinaviens ledande leverantör av flyttbara mellanväggar.
Aida är en dansk konceptbutik inom området dukning. De utvecklar, marknadsför och säljer produkter som serviser, glas, bestick och köksartiklar.
se ENSO