Malmö

Säte i Stockholm/
Godkänd för F-skatt
Org.nr: 556549-4712
C.F. Møller Sverige AB
Davidshallstorg 5
211 45 Malmö
Sverige

C.F. Møller Architects, Malmö

C.F. Møller Architects har siden våren 2020 vært til stede i Malmö med på Davidshallstorg sentralt i Malmø. Tilstedeværelsen vil være navet for prosjekter i Sør-Sverige, og kontoret samarbeider tett med C.F. Møllers’ øvrige kontorer i Aarhus, Aalborg, København, Oslo, Stockholm og Berlin med totalt cirka 350 medarbeidere.

 

C.F. Møller Architects i Malmö, sammen med de andre kontorene, leverer det høyeste nivået av kompetanse innen alle bygningskomponenter basert på en integrert designtilgang som inkluderer byplanlegging, arkitektur, landskap, interiørdesign og produktdesign.

 

C.F. Møller Architects står blant annet bak Akutt- og Infeksjonsklinikken i Malmö, «The Point» i Hyllie, samt Eleda Stadion, som er hjemmebane for Malmö FF, for å nevne noen av prosjektene i Sør-Sverige. C.F. Møller Architects har også fått i oppdrag å tegne Lunds nye sentralstasjon. Andre prosjekter på tegnebrettet inkluderer et trekantet kontorbygg i Hyllie, Lunds nye kongressenter og Helsingborgs nye regionsykehus, som er Sveriges største pågående sykehusprosjekt.

Business Inquiries - Malmö

Sverige
Ola Jonsson
Partner, Arkitekt sar/msa, M. arch
Healthcare
Maibritt Dammann
Associate Partner, Head of Healthcare, Arkitekt maa
Product Design
Jon Brøcker
Afdelingschef Product Design, Master i Design og Arkitekt maa
Democratic Design
Cecilie Marie Busk
Head of Democratic Design, DGNB Consultant for urban districts, Architect maa
Client Consultancy
Anne Sarto
Partner, Head of Workplace Design & Bygherrerådgivning, Arkitekt maa, Coach ICF
Vis flere