Presse

Dette er C.F. Møller Architects’ mediabibliotek som inneholder utvalgte prosjekter. Materialet kan benyttes fritt i en redaksjonell sammenheng når C.F. Møller krediteres som arkitekt, samt at fotograf og samarbeidspartnere krediteres der hvor det er oppgitt. Dette materialet kan ikke brukes av en tredjepart i en kommersiell sammenheng.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheter

3.10.2022

Storstilt transformasjon og innovativ gjenbruk i Oslo sentrum

På en sentral tomt ved siden av stasjonsområdet planlegger KLP Eiendom Oslo Horisont, et prosjekt på totalt 82 000 m². Arkitektteamet C.F. Møller Architects, Kristin Jarmund Arkitekter og Rodeo Arkitekter presenterer nye visualiseringer av designet som viser to høyhus og nyskapende gjenbruk av postens game brevsentral.
12.9.2022

C. F. Møller Arkitekter med nytolkning av trappestigen

C. F. Møller Architects designer en ny trapp for danske Gejst i et enkelt og stramt design som kombinerer gode og funksjonelle kvaliteter med et vakkert og grafisk uttrykk.
1.9.2022

C.F. Møller Architects vinner: Klimasikring av Aalborg Vestby

Prosjektet Båtparken sikrer Aalborg Vestby mot oversvømmelser og skaper et attraktivt fjord- og parkliv som forbinder Aalborg Vestby med vannet.
29.8.2022

C.F. Møller Architects får internasjonal anerkjennelse for bærekraftig kontorbygg

For Carlsbergs hovedkontor i Valby mottar C. F. Møller Architects «The International Architecture Award», som hedrer ny og banebrytende design verden over.
4.7.2022

C.F. Møller Architects samarbeider med Smith Scott Mullan Associates for å regenerere Granton Waterfront i Skottland.

C.F. Møller Architects har i samarbeid med Smith Scott Mullan utviklet byggingen av en ny bærekraftig kystby med god transportinfrastruktur ved Granton Waterfront i Edinburgh. Dette har nå nådd sin neste store milepæl.
23.6.2022

C.F. Møller Architects gir form til visjonen om en ny medieby i Odense

TV 2 Danmark, Jysk Fynske Medier, Syddansk Universitet (SDU), TV 2 Fyn og Media City Odense (MCO) har signert en intensjonsavtale med DSB Ejendomsudvikling om å opprette en medieteknologi by i Odense. Første fase av den nye mediebyen, som ifølge visjonen for prosjektet skal stå klar i begynnelsen av 2026, vil sette nye standarder for innovasjon og samarbeid samtsette rammene for verdens beste arbeidsplass.
Vis flere nyheter