Presse

Dette er C.F. Møller Architects’ mediabibliotek som inneholder utvalgte prosjekter. Materialet kan benyttes fritt i en redaksjonell sammenheng når C.F. Møller krediteres som arkitekt, samt at fotograf og samarbeidspartnere krediteres der hvor det er oppgitt. Dette materialet kan ikke brukes av en tredjepart i en kommersiell sammenheng.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheter

27.11.2023

Team ledet av C.F. Møller Architects vinner konkurranse om byutvikling av Nygårdstangen med ny multiarena i Bergen

C.F. Møller Architects står bak den nye multiarenaen med hotell, konferansesenter, og utviklingsplanen for byområdet Nygårdstangen i Bergen.
2.11.2023

Ny leder for Business Development og ny leder for Group Human Resources

Vi er glade for å ønske Marlene Mørup Damgaard-Sørensen velkommen som vår nye leder for Business Development og Lærke Berg som vår nye leder for Group Human Resources fra 1. november.
29.9.2023

Vinner utpekt i konkurransen om ny videregående skole med et utkast, som er mye mer enn en skole

Ola Roald Arkitektur og C.F. Møller Architects har, sammen med SLA, MakersHub og Rambøll, vunnet plan- og designkonkur¬ransen om ny videregående skole i Harstad med et utkast, som på en og samme tid er en skole, et fyrtårn og skaper nytt liv mellom fortid og nåtid - by og vann.
26.5.2023

C.F. Møller Architects tranformerer en tidligere skole til et samfunnshus

Sammen med folkene bak Folkehuset VØ presenterer C.F. Møller Architects planene for et fremtidig fyrtårn for lokalsamfunn med mål om å styrke turismen og det lokale nærings-, kultur- og dagliglivet i danske kystbyer.
9.5.2023

Planen for Mjøsfronten presenteres – en ny og levende sjøfront

C.F. Møller Architects har utarbeidet planen, samt de første visualiseringene for Mjøsfronten i Hamar med formål om å styrke bykjernen som møteplass og knytte byen nærmere innsjøen Mjøsa.
12.4.2023

Presenterer skisser til et nytt flerbrukshus i Skagen, Danmark

C.F. Møller Architects avslører de første visualiseringene av en ny multifunksjonell bygning i Skagen kalt Skagenhallen i samarbeid med Skagen Kultur- og Fritidscenter og Skagen Erhvervsforening. som sammen skaper nye rammer for lokalsamfunn som skal bidra til å beholde og tiltrekke innbyggere.
Vis flere nyheter