Presse

Dette er C.F. Møller Architects’ mediabibliotek som inneholder utvalgte prosjekter. Materialet kan benyttes fritt i en redaksjonell sammenheng når C.F. Møller krediteres som arkitekt, samt at fotograf og samarbeidspartnere krediteres der hvor det er oppgitt. Dette materialet kan ikke brukes av en tredjepart i en kommersiell sammenheng.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheter

21.6.2024

C.F. Møller Architects finner ny sjef for hovedkontoret internt

Christian Pihlmark blir den nye sjefen for avdelingen i Århus, som også er konsernets hovedkontor.
6.6.2024

C.F. Møller Architects vinner European Green Award for renoveringsprosjekt i Zürich

C.F. Møller Architects har mottatt European Green Award for prosjektet Bellerivestrasse i Zürich, Sveits, for integreringen av solcelleteknologi i fasaden.
31.5.2024

C.F. Møller Architects valgt som totalrådgiver for det nye MIND-museet i Danmark

I de kommende årene vil en del av det tidligere psykiatriske sykehuset i Middelfart, Danmark, bli omgjort til det nye museet MIND, som fokuserer på psykisk sykdom og psykisk velvære. Ombyggingen av de historiske lokalene ble lagt ut på anbud, og C. F. Møller Architects ble valgt som totalrådgiver for bygningsdelen av prosjektet.
12.3.2024

C.F. Møller Architects designer bygning som støtter grønn omstilling i Danmark

C.F. Møller Architects, i samarbeid med A. Enggaard og Viborg Ingeniørene, vinner konkurransen om å designe en bygning med sjøvannsvarmepumpe i Aalborg, Danmark. Vinnerforslaget deres bidrar til byens miljøvennlige overgang og kombinerer sømløst funksjonalitet med estetikk.
29.2.2024

Transformerer historisk stallbygning til et nytt museum

C.F. Møller Architects løfter sløret for skisseforslaget til Museum Koldings plan om å transformere den fredede bygningen, Staldgården, til et moderne kulturhistorisk museum i sammenheng med kongeslottet Koldinghus.
15.2.2024

Karup Design og C.F. Møller Architects avduker en ny multifunksjonell møbelkolleksjon for byboere

C.F. Møller Architects har startet et samarbeid med det danske selskapet Karup Design, et ledende selskap innen innovative møbelløsninger. Det første resultatet av samarbeidet er en kolleksjon som lanseres 15. februar 2024. Kolleksjonen er en fusjon av håndverk og arkitektonisk innovasjon, designet for å møte endrede behov og krav fra innbyggere i urbane områder, spesielt de som omfavner konseptet av "small living" i de store byene.
Vis flere nyheter