Presse

Dette er C.F. Møller Architects’ mediabibliotek som inneholder utvalgte prosjekter. Materialet kan benyttes fritt i en redaksjonell sammenheng når C.F. Møller krediteres som arkitekt, samt at fotograf og samarbeidspartnere krediteres der hvor det er oppgitt. Dette materialet kan ikke brukes av en tredjepart i en kommersiell sammenheng.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheter

12.3.2024

C.F. Møller Architects designer bygning som støtter grønn omstilling i Danmark

C.F. Møller Architects, i samarbeid med A. Enggaard og Viborg Ingeniørene, vinner konkurransen om å designe en bygning med sjøvannsvarmepumpe i Aalborg, Danmark. Vinnerforslaget deres bidrar til byens miljøvennlige overgang og kombinerer sømløst funksjonalitet med estetikk.
29.2.2024

Transformerer historisk stallbygning til et nytt museum

C.F. Møller Architects løfter sløret for skisseforslaget til Museum Koldings plan om å transformere den fredede bygningen, Staldgården, til et moderne kulturhistorisk museum i sammenheng med kongeslottet Koldinghus.
15.2.2024

Karup Design og C.F. Møller Architects avduker en ny multifunksjonell møbelkolleksjon for byboere

C.F. Møller Architects har startet et samarbeid med det danske selskapet Karup Design, et ledende selskap innen innovative møbelløsninger. Det første resultatet av samarbeidet er en kolleksjon som lanseres 15. februar 2024. Kolleksjonen er en fusjon av håndverk og arkitektonisk innovasjon, designet for å møte endrede behov og krav fra innbyggere i urbane områder, spesielt de som omfavner konseptet av "small living" i de store byene.
7.12.2023

C.F. Møller Architects designer nytt hovedkontor for Energinet

Et team bestående av C.F. Møller Architects, NCC som totalentreprenør, og Artelia har vunnet konkurransen om det nye hovedkontoret for det danske energiselskapet Energinet.
27.11.2023

Team ledet av C.F. Møller Architects vinner konkurranse om byutvikling av Nygårdstangen med ny multiarena i Bergen

C.F. Møller Architects står bak den nye multiarenaen med hotell, konferansesenter, og utviklingsplanen for byområdet Nygårdstangen i Bergen.
2.11.2023

Ny leder for Business Development og ny leder for Group Human Resources

Vi er glade for å ønske Marlene Mørup Damgaard-Sørensen velkommen som vår nye leder for Business Development og Lærke Berg som vår nye leder for Group Human Resources fra 1. november.
Vis flere nyheter