Presse

Dette er C.F. Møller Architects’ mediabibliotek som inneholder utvalgte prosjekter. Materialet kan benyttes fritt i en redaksjonell sammenheng når C.F. Møller krediteres som arkitekt, samt at fotograf og samarbeidspartnere krediteres der hvor det er oppgitt. Dette materialet kan ikke brukes av en tredjepart i en kommersiell sammenheng.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheter

6.5.2022

C.F. Møller Architects flytter inn på Davidshallstorg i Malmø

Dørene til det nye kontoret åpnet 5. mai og ble feiret med en godt besøkt innflyttingsfest i vårsola. C.F. Møller i Malmö har tidligere tegnet Malmö FFs suksessrike fotballstadion og i dag utvikler de blant annet Helsingborgs nye regionsykehus og et trekantet kontorbygg i Hyllie som de nylig vant.
3.5.2022

C.F. Møller Architects godt ut av 2021

85 nye ansatte, oppkjøp av konsulentselskapet mtre og en kraftig forbedret inntjening
26.4.2022

Overskudd for trekantet kontorbygg og nytt landemerke i Malmö

Forslaget «Prisma Parkkvarter3» drar i land en seier i en tomtefordelingskonkurranse i Hyllie utlyst av Malmö by. C.F. Møller Arkitekter har sammen med Wästbygg utviklet vinnerforslaget, som inkluderer et trekantet kontorbygg på 14.500 kvm. Høyden på bygget varierer fra fire til ni etasjer og er utformet med takterrasser i ulike nivåer. Bygget er konstruert i tre. Byggingen starter tidligst i 2024.
6.4.2022

Stor investering i ny skolegård og park i den svenske byen Edsberg

C.F. Møller Arkitekter tegner en helt ny skolegård for Edsberg skole i den svenske kommunen Sollentuna. Formålet er å øke områdets attraktivitet og trygghet. Sentrale Edsberg får dermed også et nytt park- og aktivitetsområde, som kan brukes både i og etter skoletid.
5.4.2022

LEGO Group lanserer ny campus med lek i hjertetav Billund, Danmark

Kloss for kloss, det toppmoderne Campus er designet for å inspirere til innovasjon og kreativitet for rundt 2000 ansatte og gi en inspirerende base for alle LEGO Group-ansatte over hele verden.
25.3.2022

Nya Kronan vinner prisen for Årets bygg 2022

Nya Kronan i Sundbyberg vinner prisen som Årets bygg 2022 i kategorien hotell og kontor. Årets bygg er den mest prestisjefylte prisen i sosial byggesektoren og deles ut hvert år av magasinet for byggebransjen. Prisen går til et enkeltstående byggeprosjekt som ble fullført året før og som har holdt seg innenfor budsjett, hatt et høyt arbeidssikkerhetsnivå og skapt merverdi.
Vis flere nyheter