Presse

Dette er C.F. Møller Architects’ mediabibliotek som inneholder utvalgte prosjekter. Materialet kan benyttes fritt i en redaksjonell sammenheng når C.F. Møller krediteres som arkitekt, samt at fotograf og samarbeidspartnere krediteres der hvor det er oppgitt. Dette materialet kan ikke brukes av en tredjepart i en kommersiell sammenheng.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheter

9.5.2023

Planen for Mjøsfronten presenteres – en ny og levende sjøfront

C.F. Møller Architects har utarbeidet planen, samt de første visualiseringene for Mjøsfronten i Hamar med formål om å styrke bykjernen som møteplass og knytte byen nærmere innsjøen Mjøsa.
15.3.2023

Planer avduket for kultursenter i Danmark

C.F. Møller Architects har avduket planene for utvidelsen av kulturhuset Pavillonen i Grenaa i Danmark.
9.1.2023

C. F. Møller Arkitekter og skala arkitektur vinner konkurransen om modernisering og utvidelse av Omsorgssenter Sjælsø i Danmark

C. F. Møller Architects og skala arkitekturs vinnerforslag viser et omsorgssenter utformet som en småby med fokus på livskvalitet og trygghet for beboerne og gode arbeidsforhold for personalet.
18.11.2022

Fremmer grønn omstilling med transformasjon av tidligere vannverk

C. F. Møller Arkitekter forvandler et tidligere vannverk i Viborg til en kombinert bypark, varmesentral og regnvannsbasseng, som fremmer den grønne omstillingen både i forhold til vann, miljø og energi.
17.11.2022

C. F. Møller Architects og Snøhetta skal sammen komme med et forslag til fremtidens Vikingskipsmuseum i Roskilde, Danmark

Vikingskipsmuseet i Roskilde har valgt C.F. Møller Architects og Snøhetta for å gi sitt felles bud på hvordan historiemuseet i Roskilde skal se ut i fremtiden.
9.11.2022

C.F. Møller Architects får prisen Building Better Healthcare

C.F. Møller Architects vinner i kategorien Best External Environment Project med prosjektet Springfield universitetssykehus. Prosjektet skaper terapeutiske omgivelser for pasienter og trivsel for ansatte og besøkende.
Vis flere nyheter