Presse

Dette er C.F. Møller Architects’ mediabibliotek som inneholder utvalgte prosjekter. Materialet kan benyttes fritt i en redaksjonell sammenheng når C.F. Møller krediteres som arkitekt, samt at fotograf og samarbeidspartnere krediteres der hvor det er oppgitt. Dette materialet kan ikke brukes av en tredjepart i en kommersiell sammenheng.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheter

18.11.2022

Fremmer grønn omstilling med transformasjon av tidligere vannverk

C. F. Møller Arkitekter forvandler et tidligere vannverk i Viborg til en kombinert bypark, varmesentral og regnvannsbasseng, som fremmer den grønne omstillingen både i forhold til vann, miljø og energi.
17.11.2022

C. F. Møller Architects og Snøhetta skal sammen komme med et forslag til fremtidens Vikingskipsmuseum i Roskilde, Danmark

Vikingskipsmuseet i Roskilde har valgt C.F. Møller Architects og Snøhetta for å gi sitt felles bud på hvordan historiemuseet i Roskilde skal se ut i fremtiden.
9.11.2022

C.F. Møller Architects får prisen Building Better Healthcare

C.F. Møller Architects vinner i kategorien Best External Environment Project med prosjektet Springfield universitetssykehus. Prosjektet skaper terapeutiske omgivelser for pasienter og trivsel for ansatte og besøkende.
7.11.2022

Vinner av byromkonkurranse i Hamburg

C.F. Møller Architects er valgt til å designe byrommene som omgir den nye togstasjonen i Hamburg-Altona, Tyskland, som også er tegnet av C.F. Møller Arkitekter.
3.11.2022

C.F. Møller Architects utvikler en ny og levende sjøfront på Hamar

C.F. Møller Architects videreutvikler Mjøsfronten i den norske byen Hamar i samarbeid med Fragment Arkitekter, med mål om å knytte byen nærmere Mjøsa og styrke Hamar sentrum som møteplass.
3.11.2022

Insights: Fremtidens multiarena er fleksibel, bærekraftig og konstant relevant

Den moderne arenaen skal være identitetsbærende, en pådriver for byutvikling og støtte både idrett og kultur gjennom intense opplevelser, fleksibilitet og daglig relevans for omgivelsene.
Vis flere nyheter