Landscape & Urbanism - C.F. Møller

Landscape & Urbanism

C.F. Møller arbeider ut fra en sterk faglig visjon om å skape funksjonelle og vakre planer og landskapsrom for nåtid og framtid. Som en del av et av Skandinavias største arkitektfirmaer er alle tekniske og organisatoriske kompetanser til stede, sammen med ekspertisen til å løse oppgaver uavhengig av kompleksitet og størrelse.

 

C.F. Møller har en selvstendig, høyt spesialisert landskapsavdeling med akademisk utdannede planleggere og landskapsarkitekter.

Landscape & Urbanism - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

 

C.F. Møller løser oppgaver i alle ender av skalaen. Fra landskapsrådgivning og design for store infrastrukturelle oppgaver som statlige og kommunale veianlegg via utarbeidelse av strategier for byutvikling og byomdannelse til konkret utforming og design av byrom som for eksempel havnepromenader, trafikkarealer, parkanlegg, bygater, torg og plasser. Både i forbindelse med nybygg og renovering.


Alle oppgaver er forskjellige. Størrelse, identitet og beliggenhet. Landskap, bebyggelse og trafikkstruktur. Med utgangspunkt i en analyse av stedets by- og landskapsarkitektoniske karakter streber vi etter å utvikle den spesielle landskapsarkitektoniske idéen som gir variasjon og opplevelse, men som også er vakker og holdbar.


Prosjektene er i slekt med C.F. Møllers kreative formspråk: Det klare, det enkle, det upretensiøse. Vi legger vekt på fantasifulle og poetiske, men samtidig funksjonelle og driftssikre løsninger som er skapt i samarbeid med byggherrer og brukere.

Meet Head of Landscape Sweden

 

Jelmar Brouwer, Landscape Architect lar/msa

Business Inquiries - Landscape & Urbanism

Landscape & Urbanism
Jens Rex Christensen
Head of Landscape & Urbanism, Arkitekt
Sverige
Jelmar Brouwer
Head of Landscape Sverige, Landskapsarkitekt lar/msa

Prosjekter

Gå til Prosjekter

Team

Vis flere