Nyheter

12.3.2024

C.F. Møller Architects designer bygning som støtter grønn omstilling i Danmark

C.F. Møller Architects, i samarbeid med A. Enggaard og Viborg Ingeniørene, vinner konkurransen om å designe en bygning med sjøvannsvarmepumpe i Aalborg, Danmark. Vinnerforslaget deres bidrar til byens miljøvennlige overgang og kombinerer sømløst funksjonalitet med estetikk.
29.2.2024

Transformerer historisk stallbygning til et nytt museum

C.F. Møller Architects løfter sløret for skisseforslaget til Museum Koldings plan om å transformere den fredede bygningen, Staldgården, til et moderne kulturhistorisk museum i sammenheng med kongeslottet Koldinghus.
15.2.2024

Karup Design og C.F. Møller Architects avduker en ny multifunksjonell møbelkolleksjon for byboere

C.F. Møller Architects har startet et samarbeid med det danske selskapet Karup Design, et ledende selskap innen innovative møbelløsninger. Det første resultatet av samarbeidet er en kolleksjon som lanseres 15. februar 2024. Kolleksjonen er en fusjon av håndverk og arkitektonisk innovasjon, designet for å møte endrede behov og krav fra innbyggere i urbane områder, spesielt de som omfavner konseptet av "small living" i de store byene.
7.12.2023

C.F. Møller Architects designer nytt hovedkontor for Energinet

Et team bestående av C.F. Møller Architects, NCC som totalentreprenør, og Artelia har vunnet konkurransen om det nye hovedkontoret for det danske energiselskapet Energinet.
27.11.2023

Team ledet av C.F. Møller Architects vinner konkurranse om byutvikling av Nygårdstangen med ny multiarena i Bergen

C.F. Møller Architects står bak den nye multiarenaen med hotell, konferansesenter, og utviklingsplanen for byområdet Nygårdstangen i Bergen.
2.11.2023

Ny leder for Business Development og ny leder for Group Human Resources

Vi er glade for å ønske Marlene Mørup Damgaard-Sørensen velkommen som vår nye leder for Business Development og Lærke Berg som vår nye leder for Group Human Resources fra 1. november.
29.9.2023

Vinner utpekt i konkurransen om ny videregående skole med et utkast, som er mye mer enn en skole

Ola Roald Arkitektur og C.F. Møller Architects har, sammen med SLA, MakersHub og Rambøll, vunnet plan- og designkonkur¬ransen om ny videregående skole i Harstad med et utkast, som på en og samme tid er en skole, et fyrtårn og skaper nytt liv mellom fortid og nåtid - by og vann.
26.5.2023

C.F. Møller Architects tranformerer en tidligere skole til et samfunnshus

Sammen med folkene bak Folkehuset VØ presenterer C.F. Møller Architects planene for et fremtidig fyrtårn for lokalsamfunn med mål om å styrke turismen og det lokale nærings-, kultur- og dagliglivet i danske kystbyer.
9.5.2023

Planen for Mjøsfronten presenteres – en ny og levende sjøfront

C.F. Møller Architects har utarbeidet planen, samt de første visualiseringene for Mjøsfronten i Hamar med formål om å styrke bykjernen som møteplass og knytte byen nærmere innsjøen Mjøsa.
12.4.2023

Presenterer skisser til et nytt flerbrukshus i Skagen, Danmark

C.F. Møller Architects avslører de første visualiseringene av en ny multifunksjonell bygning i Skagen kalt Skagenhallen i samarbeid med Skagen Kultur- og Fritidscenter og Skagen Erhvervsforening. som sammen skaper nye rammer for lokalsamfunn som skal bidra til å beholde og tiltrekke innbyggere.
15.3.2023

Planer avduket for kultursenter i Danmark

C.F. Møller Architects har avduket planene for utvidelsen av kulturhuset Pavillonen i Grenaa i Danmark.
9.1.2023

C. F. Møller Arkitekter og skala arkitektur vinner konkurransen om modernisering og utvidelse av Omsorgssenter Sjælsø i Danmark

C. F. Møller Architects og skala arkitekturs vinnerforslag viser et omsorgssenter utformet som en småby med fokus på livskvalitet og trygghet for beboerne og gode arbeidsforhold for personalet.
18.11.2022

Fremmer grønn omstilling med transformasjon av tidligere vannverk

C. F. Møller Arkitekter forvandler et tidligere vannverk i Viborg til en kombinert bypark, varmesentral og regnvannsbasseng, som fremmer den grønne omstillingen både i forhold til vann, miljø og energi.
17.11.2022

C. F. Møller Architects og Snøhetta skal sammen komme med et forslag til fremtidens Vikingskipsmuseum i Roskilde, Danmark

Vikingskipsmuseet i Roskilde har valgt C.F. Møller Architects og Snøhetta for å gi sitt felles bud på hvordan historiemuseet i Roskilde skal se ut i fremtiden.
9.11.2022

C.F. Møller Architects får prisen Building Better Healthcare

C.F. Møller Architects vinner i kategorien Best External Environment Project med prosjektet Springfield universitetssykehus. Prosjektet skaper terapeutiske omgivelser for pasienter og trivsel for ansatte og besøkende.
7.11.2022

Vinner av byromkonkurranse i Hamburg

C.F. Møller Architects er valgt til å designe byrommene som omgir den nye togstasjonen i Hamburg-Altona, Tyskland, som også er tegnet av C.F. Møller Arkitekter.
3.11.2022

C.F. Møller Architects utvikler en ny og levende sjøfront på Hamar

C.F. Møller Architects videreutvikler Mjøsfronten i den norske byen Hamar i samarbeid med Fragment Arkitekter, med mål om å knytte byen nærmere Mjøsa og styrke Hamar sentrum som møteplass.
3.11.2022

Insights: Fremtidens multiarena er fleksibel, bærekraftig og konstant relevant

Den moderne arenaen skal være identitetsbærende, en pådriver for byutvikling og støtte både idrett og kultur gjennom intense opplevelser, fleksibilitet og daglig relevans for omgivelsene.
26.10.2022

C.F. Møller Architects forvandler det historiske danske klosteret

Dalum Klosters bygninger nær Odense, Danmark, kan dateres tilbake til 1600, vil nå bli varsomt og bærekraftig forvandlet mens hele det omkringliggende rekreasjonslandskapet blir restaurert, utviklet og gitt nytt liv.
21.10.2022

C.F. Møller Architects styrker omsorgsteamet i Sverige med topprekruttering

C.F. Møller Architects fortsetter å investere i helsearkitektur og rekrutterer nå Viktor Ahnfelt, en erfaren arkitekt med et sterkt rykte i bransjen.
4.10.2022

Hedres på Verdens arkitekturdag

C.F. Møller Architects vinner pris og ros på Verdens arkitekturdag for beste nybygg og beste bærekraftige bygg.
3.10.2022

Storstilt transformasjon og innovativ gjenbruk i Oslo sentrum

På en sentral tomt ved siden av stasjonsområdet planlegger KLP Eiendom Oslo Horisont, et prosjekt på totalt 82 000 m². Arkitektteamet C.F. Møller Architects, Kristin Jarmund Arkitekter og Rodeo Arkitekter presenterer nye visualiseringer av designet som viser to høyhus og nyskapende gjenbruk av postens game brevsentral.
12.9.2022

C. F. Møller Arkitekter med nytolkning av trappestigen

C. F. Møller Architects designer en ny trapp for danske Gejst i et enkelt og stramt design som kombinerer gode og funksjonelle kvaliteter med et vakkert og grafisk uttrykk.
9.9.2022

Visjon for sirkulært ressursanlegg presentert

I dag kommer en ny visjon for hvordan Getteröverket i Varberg skal utvikles til et landskapsintegrert ressursanlegg, utviklet av C.F. Møller Architects sammen med Vivab, Vatten & Miljö i Väst, presenteres.

1.9.2022

C.F. Møller Architects vinner: Klimasikring av Aalborg Vestby

Prosjektet Båtparken sikrer Aalborg Vestby mot oversvømmelser og skaper et attraktivt fjord- og parkliv som forbinder Aalborg Vestby med vannet.
29.8.2022

C.F. Møller Architects får internasjonal anerkjennelse for bærekraftig kontorbygg

For Carlsbergs hovedkontor i Valby mottar C. F. Møller Architects «The International Architecture Award», som hedrer ny og banebrytende design verden over.
4.7.2022

C.F. Møller Architects samarbeider med Smith Scott Mullan Associates for å regenerere Granton Waterfront i Skottland.

C.F. Møller Architects har i samarbeid med Smith Scott Mullan utviklet byggingen av en ny bærekraftig kystby med god transportinfrastruktur ved Granton Waterfront i Edinburgh. Dette har nå nådd sin neste store milepæl.
23.6.2022

C.F. Møller Architects gir form til visjonen om en ny medieby i Odense

TV 2 Danmark, Jysk Fynske Medier, Syddansk Universitet (SDU), TV 2 Fyn og Media City Odense (MCO) har signert en intensjonsavtale med DSB Ejendomsudvikling om å opprette en medieteknologi by i Odense. Første fase av den nye mediebyen, som ifølge visjonen for prosjektet skal stå klar i begynnelsen av 2026, vil sette nye standarder for innovasjon og samarbeid samtsette rammene for verdens beste arbeidsplass.
14.6.2022

C.F. Møller Architects får internasjonal anerkjennelse for bærekraftig bygg

Med Carlsbergs hovedkontor i Valby vinner C.F. Møller Architects den internasjonale prisen GREEN GOOD DESIGN Award, som hyller innovativ arkitektur og design som oppfyller de strengeste bærekrafts standardene.
13.6.2022

C.F. Møller Architects utvider med nye partnere

C.F. Møller Architects utvider med fire partnere i Danmark, en partner i Sverige og en assosiert partner i Danmark.
25.5.2022

Nye medlemmer av C.F. Møller Architects ledelse

Assosiert partner og arkitekt Vendela Martinac i Stockholm slutter seg til Franz Ødum, arkitekt og avdelingsleder i København, i hovedstyret i C.F. Møller Architects.
24.5.2022

Visjon for fremtidens Uppsala C presenteres

I dag ble utviklingsplanen for en ny sentralstasjon i Uppsala presentert. Den har C.F. Møller Architects utviklet sammen med konsulentselskapet WSP. Med en ny utviklingsplan for Uppsala C skal hjertet i byen bli en levende møteplass og samtidig et effektivt trafikknav. Planen inkluderer en ny togstasjon, sporområdet og bykjernen i tilknytning til stasjonsområdet.
6.5.2022

C.F. Møller Architects flytter inn på Davidshallstorg i Malmø

Dørene til det nye kontoret åpnet 5. mai og ble feiret med en godt besøkt innflyttingsfest i vårsola. C.F. Møller i Malmö har tidligere tegnet Malmö FFs suksessrike fotballstadion og i dag utvikler de blant annet Helsingborgs nye regionsykehus og et trekantet kontorbygg i Hyllie som de nylig vant.
3.5.2022

C.F. Møller Architects godt ut av 2021

85 nye ansatte, oppkjøp av konsulentselskapet mtre og en kraftig forbedret inntjening
26.4.2022

Overskudd for trekantet kontorbygg og nytt landemerke i Malmö

Forslaget «Prisma Parkkvarter3» drar i land en seier i en tomtefordelingskonkurranse i Hyllie utlyst av Malmö by. C.F. Møller Arkitekter har sammen med Wästbygg utviklet vinnerforslaget, som inkluderer et trekantet kontorbygg på 14.500 kvm. Høyden på bygget varierer fra fire til ni etasjer og er utformet med takterrasser i ulike nivåer. Bygget er konstruert i tre. Byggingen starter tidligst i 2024.
6.4.2022

Stor investering i ny skolegård og park i den svenske byen Edsberg

C.F. Møller Arkitekter tegner en helt ny skolegård for Edsberg skole i den svenske kommunen Sollentuna. Formålet er å øke områdets attraktivitet og trygghet. Sentrale Edsberg får dermed også et nytt park- og aktivitetsområde, som kan brukes både i og etter skoletid.
5.4.2022

LEGO Group lanserer ny campus med lek i hjertetav Billund, Danmark

Kloss for kloss, det toppmoderne Campus er designet for å inspirere til innovasjon og kreativitet for rundt 2000 ansatte og gi en inspirerende base for alle LEGO Group-ansatte over hele verden.
25.3.2022

Nya Kronan vinner prisen for Årets bygg 2022

Nya Kronan i Sundbyberg vinner prisen som Årets bygg 2022 i kategorien hotell og kontor. Årets bygg er den mest prestisjefylte prisen i sosial byggesektoren og deles ut hvert år av magasinet for byggebransjen. Prisen går til et enkeltstående byggeprosjekt som ble fullført året før og som har holdt seg innenfor budsjett, hatt et høyt arbeidssikkerhetsnivå og skapt merverdi.
25.3.2022

Modernisering av Globen-området i Stockholm – C.F. Møller Architects inngår ny rammeavtale med SGA Fastigheter

C.F. Møller Architects har fått i oppgave å yte arkitekttjenester for utviklingen av SGAFs eiendomsportefølje de neste fire årene. Globe-området moderniseres nå for å gi bedre opplevelser og forretningsmuligheter.
21.3.2022

C.F. Møller Arkitekter vinner konkurranse om 120 nye bærekraftige boliger

C.F. Møller Architects er kåret til vinnerne av konkurransen om det nye nabolaget Snickarglädjen sammen med eiendomsselskapet KlaraBo, som Växjö Kommune i Sverige har offentliggjort. Prosjektet er basert på ca. 10 500 m2 bruttoareal, som tilsvarer ca. 120 utleieboliger.
13.3.2022

Ny director funnet internt i London

C.F. Møller Architects utnevner Sam Whatman som director ved C.F. Møller Architects London-avdeling etter å ha vært i praksisen i tretten år.
10.3.2022

Nya Kronan er nominert i kategorien Årets bygg 2022

Nye Kronan i Sundbyberg sentrum er utviklet til et moderne og miljøvennlig kontorområde med fleksible og bærekraftige arbeidsplasser. Prosjektet er nå nominert til Årets bygg 2022 i kategorien Hotell og kontor, når byggebransjen kårer de mest spennende prosjektene innen samfunnsbyggsektoren.
1.3.2022

Nytolkning av tradisjonelt designmøbel

C.F. Møller Architects nytolker det tradisjonelle brettbordet for Gejst, som er et ungt og fremadstormende designfirma.
22.2.2022

OSW Open School setter nye standarder for læringsmiljøer i Tyskland

C.F. Møller Architects vinner konkurransen med en arkitektonisk design som viser en helhetlig struktur for læringsmiljøer og åpne skolebygninger som involverer lokalsamfunnet.
14.2.2022

Prekvalifisert til å løse flomproblemer i dansk by

C.F. Møller Architects har sammen med et team av danske og internasjonale spesialister blitt prekvalifisert til å gi et forslag for å løse flomproblemer og klimasikre havneområdet i den danske byen Aalborg.
8.2.2022

Ny Head of Landscape & Urbanism i C.F. Møller Architects: By og landskap tilhører oss alle

Innbyggerengasjement, klimautfordringer og sosial bærekraft er områder som den nye Head of Landscape & Urbanism for C.F. Møller Architects i Danmark har fokus på.
1.2.2022

C.F. Møller Arkitekter tegner ny stadion

C.F. Møller vinner anbud på nytt idrettssenter i Lyngby, som oppgraderer eksisterende stadion til superliganivå og revitaliserer stadionområdet med nytt helsesenter, boliger for store og små samt øvingslokaler.
31.1.2022

Ny leder for Landscape & Urbanism

C.F. Møller Architects ansetter Jens Rex som ny leder for Landscape & Urbanism
28.1.2022

C.F. Møller Arkitekter oppnevnt til å utvikle hovedplan for engelsk kystby

C.F. Møller Architects er oppnevnt til å forvandle et utilgjengelig havneområde ved Holes Bay, Poole, til et nytt bokvarter som er knyttet til sentrum gjennom en helhetlig og strategisk tilnærming som redefinerer vannkanten og integrerer stormflovern.
21.1.2022

C.F. Møller Arkitekter designer et grønt bymiljø med nye kontorer og boliger

Sammen med eiendomsselskapet Fabege og Solna by har C.F. Møller Arkitekter utviklet en detaljplan for kontorer og boliger i Arenastaden sentralt i Solna, med mål om å skape et attraktivt, bærekraftig og levende bymiljø.
16.12.2021

Sterkt team vinner anbud for nytt sykehusområde i Helsingborg i Sverige

C.F. Møller Architects, Carlstedt Arkitekter, Krook & Tjäder Arkitekter og Ramboll Sweden har vunnet oppdraget med å utarbeide utredninger og dokumentasjon som skal legge grunnlaget for en senere detaljplanlegging for Helsingborgs nye sykehusområde i Östra Ramlösa.
8.12.2021

Feiring av den renoverte danske kirken i London

Den danske kirken i London har blitt renovert, og den har også fått ny landskapsdesign, utført av C.F. Møller Architects. Dette ble feiret med en gudstjeneste og en mottakelse med presentasjon av arbeidet som har blitt gjort.
2.12.2021

400 barn planter skoleskog ved Ajstrup – C.F. Møller Architects har utviklet visjon og masterplan

I et samarbeid mellom Aarhus kommune og landsorganisasjonen Plant et Træ bidrar C.F. Møller Architects frivillig med visjon og masterplan for å skape et skogområde for læring og naturopplevelser ved Ajstrup. En såkalt skoleskog til undervisning og skolefellesskap i Aarhus kommune.
2.12.2021

Visjon for en trygg, attraktiv og bærekraftig småby for fremtiden annonsert

Grønt lys for C.F. Møller Arkitekters forslag til fremtidens småby. «Byutvikling av Bro» er et prosjekt basert på en helhetlig tilnærming til å utvikle samfunnet i Bro i Upplands-Bro Kommune i Sverige. Prosjektet er nå ute av startblokkene og vil pågå til 2030.

18.11.2021

Nytt opplevelseslanskap for festningsverket Danevirke

C.F. Møller Architects vant oppgaven med å skape et opplevelseslandskap for det historiske festningsverket Danevirke, og nå offentliggjør de hvordan fremtidens formidling av historien kommer til å se ut.
15.10.2021

Bygning premiert av Aalborg kommune

C.F. Møller Architects er premiert av Aalborg Kommune for Teatergården, en ny bygning i sentrum, som kombinerer private penthouseleiligheter med offentlige boliger.
30.9.2021

Ny skole med fokus på ernæring og trening blir innviet

New Islands Brygge School i København blir offisielt innviet fredag 1. oktober, men de første barna har allerede overtatt den nye skolen, med fokus på ernæring og trening er tydelig støttet av arkitekturen.
28.9.2021

C.F. Møller Architects og Normbau vinner Iconic Award 2021

C.F. Møller Architects og Normbau vinner Iconic Award 2021 i kategorien Product – Sanitation med prosjektet FlexCare – en helt ny utvidelse av Cavere Care-produktene som tilbyr komfort og fleksibilitet i enhver situasjon.
24.9.2021

H.K.H. kronprinsesse Mary innvier Via University College Horsens

Via University College Horsens, som er tegnet av C.F. Møller Architects, kombinerer læring, næring og byliv i en bærekraftig bygning som står som et landemerke for fremtidens kunnskapsby, og som ble offisielt innviet av H.K.H. kronprinsesse Mary fredag 24. september.
16.9.2021

C.F. Møller Architects forvandler grå industrihavn til en levende havn

Med respekt for byens historie og bevaring av havnens bygninger forvandler C.F. Møller Architects industrihavnen ved Guldborgsund i Nykøbing Falster til et attraktivt område med boliger, et aktivt havnemiljø og grønne byrom med integrert klimasikring.
15.9.2021

Gode relasjoner, interkulturell medarbeiderånd og bærekraft: C.F. Møller Architects arrangerer introduksjonsdag for 70 nye medarbeidere

70 nye medarbeidere og praktikanter på tvers av avdelinger var samlet til en stor introduksjonsdag i Aarhus. Det ble skapt nye relasjoner og ønsket velkommen, både av tidligere praktikanter og av C.F. Møller Architects’ CEO.
15.9.2021

Ny kvalitetssjef i C.F. Møller Architects: «Jeg vil finne ut hva som fungerer bra»

Ny kvalitetssjef i C.F. Møller Architects: «Jeg vil finne ut hva som fungerer bra»
I august startet Ronny Niemann som kvalitetssjef i C.F. Møller Architects. I tillegg til det klassiske arbeidet med kvalitetssikring har Ronny Niemann en visjon om å gjøre C.F. Møller Architects enda bedre til å gjenbruke de gode løsningene på tvers av C.F. Møller Architects’ åtte avdelinger, som er fordelt mellom Tyskland, Storbritannia og de nordiske landene.
1.9.2021

C. F. Møller Architects, GPP arkitekter, NERD architects og AFRY skal sammen tegne Generationernes Hus i Nivå i Danmark

Kommunens store investering i Fremtidens Bymidte i Nivå, med blant annet en helt ny skole, skal tegnes av et team som består av C.F. Møller Architects (totalrådgiver), GPP arkitekter, NERD architects og AFRY.
17.8.2021

C.F. Møller Architects tegner Teknologisk Instituts 50 000 m² campusområde i Århus Nord

C. F. Møller Architects tegner Teknologisk Instituts nye 50 000 m² store campusområde i Århus Nord, hvor i alt 12 nye bygninger, fordelt på 8 000 m², er integrert med landskapet.
9.7.2021

Grønt lys for ny høyhus i Aarhus

C.F. Møller Architects og Ejendomsselskabet Olav de Linde har fått godkjent byggingen av en ny høyhus som skal fungere som landemerke og midtpunkt for utviklingen av Sydhavnskvarteret, et nytt kvartal i et tidligere industriområde langs byens havneområde.
30.6.2021

C.F. Møller Architects forslag «HYBRID» for Lunds nye kongressenter anbefales av juryen

Det parallelle arkitektoppdraget for et nytt kongressenter sentralt i Lund er gjennomført, og juryen anbefaler at C.F. Møller Architects forslag «Hybrid» danner grunnlaget for det videre arbeidet.
18.6.2021

Det første spadetaket for Uppsala Business Parks nye og innovative laboratoriemiljøer – Research Hub

Nå starter første etappe i utviklingen av Uppsala Business Park til en levende bydel for innovasjon og vekst. 18. juni ble det første spadetaket tatt for Research Hub, et nytt og avansert laboratoriehus som er designet C.F. Møller Architects for Klövern.
26.5.2021

Grønt lys for forvandling av ikonisk kontorbygg

C.F. Møller Architects og Lyall Bills & Young Architects’ plan for å forvandle Mountbatten House, en unik kontorbygning fra 1970-tallet, til boliger og offentlige funksjoner av høy kvalitet, inkludert et nytt offentlig torg, får plangodkjenning fra Medway Council.
20.5.2021

Vinner konkurranse med bærekraftig trebygning

Bygningsstyrelsen har tildelt totalentreprisen for oppføring av et statlig kontorknutepunkt i Odense i Danmark. Bygningens bærende konstruksjoner skal oppføres i tre, og den er designet av C.F. Møller Architects.
4.5.2021

C.F. Møller Architects presenterer forslag til et nytt kongressenter og møtested sentralt i Lund

HYBRID er navnet på C.F. Møller Architects forslag i det aktuelle parallelle oppdraget for et multifunksjonelt møteforum på oppdrag fra Skanska og Lund kommune. Kvartalets hoveddisposisjon skapes basert på ideen om et bymessig og sosialt interaktivt møte mellom nye og historiske bygninger og byrom.
21.4.2021

Guldborgsund velger C.F. Møller Architects til å utvikle stort havneområde

Det blir C.F. Møller Architects som skal utarbeide forslag til en masterplan for å forvandle dagens næringshavn i Nykøbing Falster til en ny og spennende bydel med boliger, hoteller, restauranter og masse aktiviteter for innbyggere og besøkende. Planen for havnen skal være klar ultimo august, og deretter skal byråd og innbyggere diskutere forslaget.
19.4.2021

C.F. Møller Architects finner ny avdelingsleder internt

Assosiert partner Franz Ødum blir ny avdelingsleder hos C.F. Møller i København, og dermed matcher kontoret C.F. Møllers øvrige organisering.
14.4.2021

Skandinavisk design møter bærekraftig konstruksjon: "i8" – en innovativ trehybridbygning for Münchens "iCampus im Werksviertel".

R&S Immobilienmanagement GmbH velger C.F. Møller Architects for bygging av ny trehybridkonstruksjon i Münchens "iCampus im Werksviertel". Det innovative trehybridprosjektet "i8" og den ca. 110.000 kvadratmeter store distriktsutbyggingen på fabrikkområdet "iCampus im Werksviertel" har et høyt nivå når det gjelder bærekraft.
19.3.2021

C.F. Møller Architects tegner nytt samlingssted for landsbyliv

Landsbyfellesskapet Kronjylland ved Randers kan se frem til å få et nytt møtested som underbygger fellesskap, utendørsaktiviteter og formidling av stedets unike karakter.
10.3.2021

Ny C.F. Møller Architects-bok om velferdsarkitektur

C.F. Møller Architects’ arbeid med velferdsarkitektur presenteres i en ny monografi som er redigert av Francesca Perry og publisert av det svenske forlaget Arvinius + Orfeus.
17.2.2021

C.F. Møller Architects vinner utbyggingskonkurranse i Huddinge

C.F. Møller Architects og SHH har blitt kåret til vinnere av utbyggingskonkurransen for Hälsovägen i bydelen Flemingsberg av Huddinge kommune. Sammen med C.F. Møller Architects har SHH utformet er forslag for et levende og tilgjengelig boligområde med 300 nye boliger med fokus på bærekraft og tilgjengelighet.
15.2.2021

C.F. Møller Architects og HENN vinner den internasjonale konkurransen for LMU Klinikum Großhadern

C.F. Møller Architects og HENN har vunnet førsteplassen i konkurransen om byggingen av det nye LMU Klinikum-Campus Großhadern. Arkitektene oppnådde en enstemmig avgjørelse med forslaget sitt og klarte å seire mot 17 andre planleggingsteam. De planlegger en fullstendig forvandling av den eksisterende bygningsmassen for den nye campusen til et grønt, nettverksbasert og imøtekommende miljø for bærekraftig medisinsk behandling, forskning og undervisning.
11.2.2021

C.F. Møller Architects utnevner leder for Healthcare

Maibritt Dammann er utnevnt som Head of Healthcare hos C.F. Møller Architects, som i det siste har fått stadig flere helseprosjekter i ordreboken.
26.1.2021

Insights: Urban utvikling av stasjonsområder

Fremtidens sentralstasjon kommer til å være en effektiv trafikknode der mange forskjellige transportformer kan navigere problemfritt. I tillegg må stasjonsområdet gjøre det mulig for mennesker å leve og møtes – i form av offentlige steder, grøntområder og solfylte områder.
19.1.2021

Valgt til prestisjetungt byutviklingsprosjekt i Stockholm sentrum

C.F. Møller Architects, Elding Oscarson, Warm in the Winter, AJ Landskap og Atkins har blitt valgt til et prestisjetungt parallelt oppdrag som skal utvikle området rundt Stockholm sentralstasjon.
5.1.2021

C.F. Møller Architects vinner stort sykehusprosjekt i Finland

I samarbeid med finske konsulenter vinner C.F. Møller Architects oppgaven med å gjennomføre en 160 000 m2 sykehusutvidelse av Tays Central Hospital i Tammerfors, Finland.
4.1.2021

Nominert til en EU mies-pris 2022

Biomedicum i Stockholm, designet av C.F. Møller Architects for Akademiska Hus og Karolinska Institutet, er nominert til en European Union Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award 2022.
22.12.2020

C.F. Møller Architects og Sveafastigheter har blitt tildelt markanvisning for seniorboliger og pleie- og omsorgsboliger i Simrishamn sentrum.

Med et gjennomarbeidet konsept for boliger for eldre, bærekraft og god arkitektur i fokus vinner C.F. Møller Architects sammen med Sveafastigheter markanvisning for 80 seniorboliger og pleie- og omsorgsboliger med 60 leiligheter, rett ved havnen i Simrishamn sentrum.
17.12.2020

Vendela Martinac er utnevnt til ny assosiert partner hos C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et av Skandinavias ledende og mest prisbelønte arkitektkontorer, og nå forsterkes ledelsen med en ny assosiert partner og en ny kontorsjef i Stockholm.
17.12.2020

C.F. Møller Architects står bak Danmarks første sertifisert bærekraftige dagligvarebutikk

C.F. Møller Architects, Netto og Salling Group har utviklet konseptet for den første frittstående dagligvarebutikken som har fått sertifiseringen DGNB Gold. Butikken er laget av tre, og den er kledd med tre og terrakottafliser.
3.12.2020

C.F. Møller Architects vinner internasjonal konkurranse i historisk del av München i Tyskland

C.F. Møller Architects er kåret til vinneren av den inviterte internasjonale konkurransen for et nytt toppmoderne, innovativt og unik kontor- og næringsbygg i Werksviertel-Mitte i München.
19.11.2020

Grønt lys for den nye helsebygningen ved Danderyds sykehus

Nå starter byggingen av den nye helsebygningen ved Danderyds sykehus, som C.F. Møller Architects har designet i samarbeid med Carlstedt Arkitekter. Bygningen skal romme avdelinger og mottak, og det skal også ha helikopterlandingsplass på taket.
16.11.2020

C.F. Møller Architects og Nordland Arkitekter vinner oppgaven om nytt parkerings- og aktivitetshus i Aarhus

Med prosjektet Kulhuset, som tolker parkering, byliv og bevegelse på helt nye måter, har C.F. Møller Architects og Nordland Arkitekter i samarbeid med MOE vunnet oppgaven om et nytt parkerings- og aktivitetshus i Aarhus’ Sydhavnskvarter.
23.10.2020

C.F. Møller Architects moves to a new location in Copenhagen

On November 9th, C.F. Møller Architects in Copenhagen will move from Holmen to Nørrebro.
19.10.2020

C.F. Møller Architects og WSP er tildelt et omfattende byutviklingsprosjekt ved Uppsala Central

C.F. Møller Architects og WSP skal utvikle området ved Uppsala sentralstasjon til et mer levende og bærekraftig område for både innbyggere og reisende. Prosjektet skal være i tråd med utbyggingen av byen og kollektivtrafikken samt Ostkustbanans utvidede kapasitet.
8.10.2020

Architect and partner at C.F. Møller Architects Mads Mandrup is awarded the Eckersberg Medal

Mads Mandrup is awarded the Eckersberg Medal by the Royal Danish Academy of Fine Arts for "his ability to lead long and complicated processes to results of high artistic quality".
5.10.2020

C.F. Møller Architects skal utvikle landskapskonsept for en UNESCO verdensarvsted

C.F. Møller Architects har vunnet kontrakten om å utvikle et nytt landskapskonsept for UNESCO verdensarvstedene Hedeby og Dannevirke i Schleswig-Holstein.
21.9.2020

Vertikale beboere inntar tårnet «Scheldezicht»

Et nytt tårn i Antwerpen er designet som en vertikal landsby av C.F. Møller Architects i samarbeid med BRUT Architecture and Urban Design, og beboerne har begynt å flytte inn i tårnet.
16.9.2020

C.F. Møller Architects vinner internasjonal konkurranse om departement i Tyskland

I desember 2019 ble C.F. Møller Architects utpekt som delvinner av den internasjonale konkurransen om utvidelsen av det tyske departementet for miljø, miljøvern og kjernefysisk sikkerhet i Berlin (Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit, BMU). Nå er det skandinaviske firmaet utpekt som vinner.
15.9.2020

C.F. Møller Architects vinner MIPIM Award med forskningskompleks

C.F. Møller Architects vinner en MIPIM Award i kategorien Best Healthcare Development med Biomedicum, et krafthus av et forskningskompleks i Stockholm for Karolinska Institutet.
9.9.2020

Nytt helsebygg ved Danderyds sykehus

Nå tar Danderyds sykehus neste trinn i arbeidet for å sikre lokaler som effektiviserer helsetjenestene og forbedrer arbeidsmiljøet. Hvis Regionfullmäktige vedtar gjennomføringen, skal et helt nytt helsebygg, tegnet av C.F. Møller Architects og Carlstedt Arkitekter, stå klart i slutten av 2024.
31.8.2020

C.F. Møller Architects innleder samarbeid med et ungt, dansk designhus

C.F. Møller Architects innleder et samarbeid med det unge firmaet Gejst om utvikling av foreløpig tre produkter til hjemmet, hvorav det ene allerede er på markedet.
28.8.2020

Visjon for ny grønn bydel er offentliggjort

C.F. Møller Architects’ masterplan for overbygg av jernbaneanlegget i Aarhus skaper en grønn, bilfri og levende bydel for alle.
26.8.2020

Double win at Iconic Awards 2020

C.F. Møller Architects wins two Iconic Awards 2020 with sustainable chair made of fishing nets collected from the world’s oceans
17.8.2020

C.F. Møller Architects vinner internasjonal konkurranse om tysk bank

Den visjonære tyske banken Berlin Hyp har stort fokus på bærekraft og har valgt C.F. Møller Architects som vinner av den internasjonale konkurransen for det nye hovedkontoret i Berlin.
15.7.2020

Koronasikret, digitalt møte om 3000 boliger i Norrköping

Himmelstalundsstaden i Norrköping er et byutviklingsprosjekt der C.F. Møller Architects og Slättö Förvaltning skaper en ny bydel som kombinerer helse og aktivitet med en bærekraftig transformasjon av et gammelt industriområde. Gjennom sommeren arrangerer kommunen et digitalt, pandemitilpasset møte der C.F. Møllers illustrasjoner gir innbyggerne et visuelt grunnlag de kan ta stilling til.
13.7.2020

C.F. Møller Architects og Rambøll vinner stort campus-oppdrag i Norge

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) vil samles på en ny campus i Trondheim, og C.F. Møller Architects og Rambøll vinner oppdraget med å utvikle det nye campus NTNU.
7.7.2020

Gråalen - Norrtälje Havn

Nytt boligområde med fokus på bærekraft og bruk av tre i reisverk og fasader vokser fram i Norrtälje havn
29.6.2020

C.F. Møller Architects og Netto samarbeider om ny, bærekraftig dagligvarebutikk i Danmark

Med resirkulerbare materialer, konstruert i tre og kledd med tre og skjermtegl, skaper C.F. Møller og Netto det som skal bli Danmarks første DGNB Gull-sertifiserte frittliggende dagligvarebutikk. Målet er å sette standarden for fremtidens dagligvarebutikker.
23.6.2020

Insights - Design av laboratorier

Forskning i verdensklasse, som bidrar til å forandre verden og forbedre hverdagen for mennesker og for planeten, krever fasiliteter i verdensklasse. Med innovativ design får man nye måter å frigjøre kreativt potensial på gjennom arkitektur som fremmer tettere forbindelser og kreativitet mellom kolleger, forskere og samfunn.
17.6.2020

Grønt lys for Barkarby City i Stockholm

Naturnære Barkarby City blir i fremtiden et av Stockholms regionale sentrum. Et knutepunkt for infrastruktur og kollektivtrafikk med tog, t-bane og buss gjør boliger og arbeidsplasser lett tilgjengelige. Nå er detaljplanene på plass.
20.5.2020

C.F. Møller Architects vinner landskapspris

Prosjektet «Re-imagining the Garden City» har fått prisen «Award of Excellence» i kategorien Concept-Analysis and Planning under 2020 WLA Awards.
14.5.2020

C.F. Møller Architects vinner nytt skoleoppdrag

C.F. Møller Architects vinner konkurransen om utbygging av Klostermarksskolen i Aalborg.
9.3.2020

«Hjertet» i Ikast vinner Civic Trust Awards

«Hjertet» i Ikast, av C.F. Møller Architects, er et nytt kultur- og kommunikasjonssenter som kombinerer undervisningsaktiviteter, fellesaktiviteter, fysisk trening og lek på forskjellige nye måter.
4.3.2020

Designet på den nye avfallsløsningen i København er bestemt

C.F. Møller Architects og Alexandra Instituttet A/S har levert vinnerdesignet av en ny løsning, hvor Københavns innbyggere kan sortere husholdningsavfall i byrommet.
3.3.2020

C.F. Møller Architects etablerer seg i Malmö

C.F. Møller Architects styrker tilstedeværelsen i Sverige med en assosiert partner fast plassert i Malmö.
5.2.2020

C.F. Møller Architects vinner utviklingsprosjekt for Byudviklingsselskabet Stigsborg P/S

C.F. Møller har blitt utpekt som vinner av parallelloppdraget om landskapsarkitektarbeid ved Stigsborg Havnefront etappe én av Byudviklingsselskabet Stigsborg P/S
30.1.2020

Biomedicum er i finalen i Cannes

Biomedicum, det nye kraftsenteret for forskning i Stockholm, er valgt som finalist til årets MIPIM Awards i kategorien Best Healthcare Development.
8.1.2020

Oppstart for nytt og banebrytende psykiatribygg ved Springfield universitetssykehus

South West London and St George’s Mental Health NHS Trust (SWLSTG) offentliggjorde nylig [mandag 6. januar 2020] at de har fått offentlig godkjenning for å påbegynne arbeidet med sine to topp moderne bygg, som er designet av C.F. Møller Architects.
12.12.2019

Vinner av den tyske designprisen 2020

Ascento, en ny og modulbasert serie badekar- og dusjstoler som kombinerer elegant design med komfort og sikkerhet, har blitt tildelt «German Design Award 2020» i kategorien «Bad og velvære».
11.12.2019

C.F. Møller Architects får en delt førsteplass fra det tyske miljødepartementet

C.F. Møller Architects vinner en delt førstepremie i den internasjonale konkurransen for utvidelsen av det tyske departementet for miljø, naturvern og atomsikkerhet (BMA).
11.11.2019

C.F. Møller Architects vinner Klimapris

Prosjektet «Byen til Vandet» i Randers vinner Klimaprisen under Building Awards 2019.
4.11.2019

Pris for beste helseprosjekt

C.F. Møller Architects’ Haraldsplass sykehus mottar en utmerkelse for beste helseprosjekt (internasjonalt) under årets prestisjetunge Building Better Healthcare 2019-seremoni i England.
25.10.2019

C.F. Møller Architects og MT Højgaard vinner gymnasprosjekt

Vinnerne av anbudet om å oppføre det store tilbygget på nye Horsens Gymnasium & HF på Studentervænget har blitt valgt. Oppgaven går til MT Højgaard og C.F. Møllers Architects, og kontrakten ble signert fredag.
24.10.2019

C.F. Møller Arkitekter vinner ny videregående skole i Fredrikstad

Østfold fylkeskommune i Norge har valgt C.F. Møller Arkitekter til å designe Glemmen Videregående Skole. En skole med 660 elever og en ny tannklinikk med 24 behandlingsrom.
23.10.2019

C.F. Møller Architects vinner oppdrag i Sveits

C.F. Møller Architects har fått i oppgave å transformere en av de mest ikoniske kontorbygningene i Zürich, med unik beliggenhet, for kunden Allreal. Resultatet blir en svært bærekraftig bygning med god forbindelse til en offentlig park og Zürichsjøen.
8.10.2019

Team C.F. Møller vinner ambisiøst byutviklingsprosjekt

En grønn, sunn og allsidig by der klimaløsninger åpner byens liv mot naturens ro – Dette er visjonen i vinnerforslaget til utviklingsplanen som skal klimatilpasse Randers til fremtiden, bringe byen til vannet og utvikle de attraktive arealene mellom middelaldersentrumet, Gudenåen og Randers-fjorden til en unik og naturbasert elveby. Team C.F. Møller står bak forslaget, og er kåret til vinner av konkurransen av Randers kommune og Realdania.
30.8.2019

Awarded for Artwork

C.F. Møller Architects win a CODAaward 2019 for best site-specific artwork in the category Healthcare with Biomedicum in Stockholm.
27.8.2019

Ny nordisk designserie

C.F. Møller Architects’ designere lanserer i samarbeid med Randi en ny ikonisk og funksjonell tilbehørsserie til baderommet, med nordiske røtter.
15.8.2019

Birthday Reception in Aarhus

Partner and architect Julian Weyer turns 50 years. C.F. Møller Architects will host a reception to celebrate Julian, and it will be our great pleasure if friends, colleagues and business partners will attend the reception to celebrate Julian Friday the 30th of August, 15.00-17.00 at Europaplads 2.
9.8.2019

«Hjertet» i Ikast er tildelt Iconic Award

«Hjertet» i Ikast kombinerer undervisning, aktiviteter, samhold, trening og rekreasjon på nye måter, og for dette har prosjektet blitt tildelt Iconic Award 2019: Innovative Architecture (innovativ arkitektur).
12.7.2019

C.F. Møller Architects win third prize in invited competition for the EU Commission’s new premises

30 international teams were invited to design the new premises for the EU Commission in Brussels, and it has been announced that C.F. Møller Architects in collaboration with B2Ai won third prize.
8.7.2019

Copenhagen International School wins Green Good Design Award

Copenhagen International School by C.F. Møller Architects wins Green Good Design Award 2019.
1.7.2019

C.F. Møller Architects utvikler nytt kontorområde i Uppsala

Atrium Ljungberg og C.F. Møller Architects utvikler nytt kontorområde i Gränbystaden i Uppsala som resultat av fornyet avtale.
1.7.2019

«The Heart» i Ikast vinner internasjonal pris

«The Heart» i Ikast, som er designet av C.F. Møller Architects, har vunnet den prestisjetunge prisen The International Architecture Award 2019 fra Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.
26.6.2019

C.F. Møller Architects åpner kontor i Berlin

1. juli åpner C.F. Møller Architects dørene til det nye kontoret sentralt i Berlin. Det gjøres som en følge av økende oppdragsmengde som et resultat av en fokusert innsats mot det tyske markedet de siste årene.
25.6.2019

Awarded 'Best Conceptual Design'

We are happy to tell that our Golden Mede Housing project for the Rothschild Foundation was awarded 'Best Conceptual Design' at the S.ARCH (Sustainable Architecture) Awards 2019.
16.5.2019

C.F. Møller Architects avdekker sitt nytenkende forslag for the Garden City

C.F. Møller har gått videre til trinn to i den internasjonale idékonkurransen om en 45 hektar stor masterplan basert på en nytolkning av prinsippene bak hagebybevegelsen (the Garden City Movement). Nå avdekker arkitektkontoret det nylig innsendte forslaget.
2.5.2019

Central Station: En ny serie med pause- og hvilemøbler

HOLMRIS B8 lanserer i samarbeid med C.F. Møller Design en helt nye serie med pause- og hvilemøbler under navnet Central Station. De nye møblene skal bidra til å få sonene på et kontor, i et læringsmiljø, et hotell eller en restaurant til å henge sammen på best mulig måte.
25.4.2019

C.F. Møller Architects introduserer helende arkitektur i Finland

C.F. Møller Architects står bak forslaget til en ny psykiatrisk klinikk i Finland. Klinikken er basert på solid internasjonal erfaring fra helsevesenet, og konseptet helende arkitektur, som også er kjent som evidensbasert arkitektur.
24.4.2019

Calling all talents

Join us for a speed debate and introduction to how we work with sustainability in general and timber architecture specifically, project development and digitisation, and landscape and urban development.
6.4.2019

C.F. Møller Architects får et nytt, stort skoleoppdrag i Sverige

C.F. Møller Architects har fått i oppdrag å tegne Vega skole og aktivitetshus, Haninge kommunes nye landemerke. I tillegg innebærer oppdraget å tegne ti nye barnehager med utgangspunkt i en standardbarnehage.
2.4.2019

Pris for nyskapende løsninger

C.F. Møller Design og Normbau har fått tildelt utmerkelsen «Design Plus powered by ISH 2019» for det nye modulære setesystemet.
27.3.2019

Biomedicum har fått utmerkelsen «Årets Bygge 2019» i Sverige

Torsdag kveld i Stockholm ble det offentliggjort at Biomedicum, som er designet av C.F. Møller Architects, får utmerkelsen «Årets Bygge 2019». Bygningen er et kraftsentrum for moderne forskning for Karolinska Institutet i Stockholm, med Akademiska Hus som byggherre og Skanska som entreprenør.
15.3.2019

C.F. Møller Architects vinner MIPIM Award

C.F. Møller Architects mottar en MIPIM Award og hederlig omtale for to prosjekter i England ved årets MIPIM Awards i Cannes.
12.3.2019

Verdens første fotgjengervennlige forbindelse mellom flyplass, by og natur

C.F. Møller Architects har offentliggjort masterplanen som skal skape verdens første helt fotgjengervennlige forbindelse mellom en internasjonal flyplass, natur og urbane byfunksjoner.
5.3.2019

C.F. Møller Architects viser reviderte planer for Nytt Opera- og kulturhus Kristiansund

De nye planene viser et forsterket konsept, som styrker samarbeidet mellom fire kulturleverandører og bidrar til en revitalisering av Kristiansund.
4.3.2019

C.F. Møller Architects will be participating at MIPIM 2019. See who is going.

MIPIM is the world’s leading property market and C.F. Møller Architects will be participating with Partners, Associated Partners and Studio Managers. Please don’t hesitate to contact us for a meeting in Cannes.
27.2.2019

C.F. Møller og EFFEKT vinner arkitektkonkurransen om Det nye SIMAC

Det nye SIMAC (Svendborg International Maritime Academy) blir fremtidens maritime utdanningsinstitusjon ved havnen i Svendborg. De åpne, fleksible og moderne bygningene er tegnet av C.F. Møller Architects og EFFEKT.
26.2.2019

De første beboerne flytter inn i Sveriges største trehus

C.F. Møller Architects står bak Sveriges høyeste massivtrehus, som nå ønsker de første leietakerne velkommen. Huset er bygd i massivtre og står i Västerås, en time fra Stockholm, som et landemerke for både området og en bærekraftig fremtid.
6.2.2019

Green light for Blackhorse Yard development

C.F. Møller Architects, Catalyst housing association and Swan Housing Association are delighted to announce that Waltham Forest Council has voted to approve plans to build a new housing-led mixed-use development at the former Webbs Industrial Estate on Blackhorse Lane. The project, known as Blackhorse Yard, includes 100% affordable housing and a variety of commercial uses.
14.1.2019

Ny partner og CEO i C.F. Møller Architects

C.F. Møllers nåværende visedirektør, jurist Lone Bendorff, blir en del av partnerskapet, og utnevnes samtidig til ny CEO hos C.F. Møller Architects.
7.1.2019

C.F. Møller Architects og BRUT vinner konkurranse i Belgia

C.F. Møller Architects og BRUT vant konkurransen om et ambisiøst, urbant utviklingsprosjekt i Ostend i Belgia.
17.12.2018

C.F. Møller Architects utpeker ny assosiert partner

Fra 1. januar er Jonas Toft Lehmann utpekt som assosiert partner i C.F. Møller Architects.
4.12.2018

Det bygges hus på bryggeritomt i Danmark

C.F. Møller Architects forvandler en gammel dansk bryggeritomt til et nytt og levende boligområde i Aarhus.
3.12.2018

Fremtidens skole skapes i samspill mellom politikk, pedagogikk og arkitektur

Copenhagen International School og C.F. Møller Architects inviterte til debatt om utforming av fremtidens læringsbygg den 27. november. I panelet satt blant annet arkitekter, en pedagogisk ekspert, en rektor, skoleelever og politikere.
30.11.2018

Biomedicum er innviet

I dag ble Karolinska Institutets nye forskningsbygning Biomedicum, i Solna nord for Stockholm, innviet. Den nye bygningen rommer fem institusjoner, og er tegnet for å skape naturlige møter og samarbeid mellom ulike forskningsfelt.
27.11.2018

Danish Event – Live Today from Copenhagen International School at 15.00.

We are discussing the future of learning spaces as an interplay between architecture, politics and pedagogy at Copenhagen International School today and everyone can watch the discussion live (in Danish)
15.11.2018

Two awards and honorable mention from Los Angeles

C.F. Møller Architects win two awards and a honorable mention from the Architecture Masterprize 2018, Los Angeles.
9.11.2018

Double sustainability win for Copenhagen International School

Copenhagen International School is named both the overall winner and winner in its category of the Active House Award 2018.
7.11.2018

Maersk Tower nominated for EU Mies Award 2019

The Maersk Tower in Copenhagen has been shortlisted for the European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Award 2019.
2.11.2018

Maersk Tower receives Building Better Healthcare Award

The Maersk Tower in Copenhagen receives a Better Building Award in the category ‘Best International Development’ at a ceremony in London.
31.10.2018

Commemorating Christian Frederik Møller

Today, October 31st 2018, we can celebrate our founder's 120th birthday.
19.10.2018

Innvielse av sykehusprosjekt i Bergen

23. oktober innvies et nytt tilbygg til Haraldplass Sykehus i Bergen. Prosjektet er tegnet av C.F. Møller Architects og er bygd opp omkring to atrier som slipper inn dagslys og eliminerer tradisjonelle lange korridorer.
17.10.2018

Nytt kontor i London

C.F. Møller Architects’ avdeling i London har vokst ut av kontoret ved Metropolitan Wharf, og den 22. oktober flytter den til større lokaler ved Shoreditch i London.
10.10.2018

C.F. Møller Architects deltar i digitalt utviklingsprosjekt

C.F. Møller Architects bidrar til å øke produktiviteten i byggebransjen gjennom et samarbeidsprosjekt som skal forenkle bruken av BIM (Building Information Modelling).
17.9.2018

C.F. Møller Architects er i full sving med å forvandle Aarhus Kommunehospital

Aarhus Kommunehospital skal transformeres til et nytt campusområde for Aarhus Universitet, og C.F. Møller Architects har blitt tildelt den første delen av dette arbeidet.
6.9.2018

Hjertet i Ikast åpner offisielt

8. september åpner Multihuset Hjertet i Ikast, som er tegnet av C.F. Møller Architects. Åpningen markeres med taler, konsert og aktiviteter inne og ute og for alle aldre – helt i Hjertets ånd.
9.8.2018

Maersk Tårnet vinner Iconic Award 2018

Maersk Tårnet vinner i kategorien ARKITEKTUR med utmerkelsen “ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture – Selection.”
3.7.2018

C.F. Møller Architects skal designe for prestisjetungt tysk universitet

C.F. Møller Architects har blitt utvalgt til en ambisiøs masterplan for campus som skal styre den fremtidige utviklingen av universitetet og universitetssykehuset i Heidelberg, ett av Tysklands – og verdens – mest prestisjefylte universiteter.
29.6.2018

C.F. Møller Architects forslag for Business Connection Trelleborg er basert på sirkulær økonomi

C.F. Møller Architects, sammen med Tyréns, er ett av tre team som deltar i konkurransen om Business Center Trelleborg. Vurderingen vil føre til en samling av gode ideer for å bygge videre på fra alle de tre forslagene. Samlingen danner grunnlaget for det videre arbeidet og diskusjoner, som igjen skal føre til en fysisk strukturplan for området.
28.6.2018

C.F. Møller Architects vinner et nytt prosjekt i Tyskland

C.F. Møller har vunnet en internasjonal konkurranse for utvikling av en ny togstasjon i Altona i Hamburg. Forslaget skal bli et visjonært landemerke og en urban katalysator for både utviklingen av den nordlige byen Altona og for hele Hamburg. Ved å koble sammen natur og byliv vil den nye stasjonen bidra til byens visjon om å konsolidere og understreke de grønne arealene.
20.6.2018

Maersk Tower har fått utmerkelsen «Sustainable Campus Excellence»

International Sustainable Campus Network har kåret Maersk Tower fra C.F. Møller Architects til vinner i kategorien «Building and Innovative Infrastructure».
23.5.2018

Storkeengen er valgt som en av Danmarks beste klimaløsninger

I dag publiserer Realdania og Sustainia publikasjonen Klima100. I den har de samlet 100 av de beste klimaløsningene fra kommuner over hele landet. Publikasjonen skal øke kunnskapsutvekslingen og den grønne omstillingen i kommunene, og prosjektet Storkeengen fra C.F. Møller Landscape er blant de utvalgte prosjektene.
11.5.2018

Planer for nytt byrom i Oslo offentliggjort

KLP Eiendom i samarbeide med Kristin Jarmund Arkitekter, C.F. Møller Architects og Rodeo arkitekter offentliggjør planer om et nytt byrom med torg, hotell og høyhus ved Oslo sentralstasjon, som vil gi byen gode oppholdsarealer og nye effektive urbane forbindelser.
7.5.2018

C.F. Møller Architects avslører nytt tårn på et prominent sted i Aarhus

Byggefirmaet Olav de Linde og C.F. Møller Architects offentliggjør planer om et 144 meter høyt kontorbygg. Som et lyst og skulpturelt landemerke ved Aarhus havn vil det forene byliv og kulturhistorie med nye og attraktive kultur- og næringsfasiliteter, samt offentlige restauranter i samme bygning.
13.4.2018

C.F. Møller Architects og HENN har fått tildelt et sykehusprosjekt i Braunschweig i Tyskland

HENN og C.F. Møller Architects har fått tildelt kontrakten for planlegging av byggeprosjektene for Städtisches Klinikum Braunschweig (Braunschweig offentlige sykehus) etter en vellykket forhandling.
10.4.2018

C.F. Møller Architects har fått i oppdrag å modernisere Globen

Ericsson Globe, eller Globen som den gjerne kalles, skal utvikles til en moderne multiarena, og C.F. Møller Architects har fått i oppdrag å utvikle en av Stockholms mest kjente bygninger.
6.4.2018

C.F. Møller Architects og MT Højgaard har planer om å dekke Aarhus’ jernbaneanlegg med en bilfri by

I samarbeid med Aarhus kommune er DSB, MT Højgaard og C.F. Møller Architects i gang med å utarbeide realiseringen av visjonen Banekvarteret. En ny og bilfri bydel i Aarhus, som utvikler området og forbinder de omkringliggende kvartalene med tildekning av jernbaneanlegget fra Bruuns bro til Frederiks bro.
16.3.2018

C.F. Møller Architects vinner pris for beste helsebygg

C.F. Møller Architects mottar pris på MIPIM 2018 for Mærsk-tårnet i kategorien «Best Healthcare Development»
12.3.2018

Copenhagen International School wins Commendation (International Projects) at the Civic Trust Award 2018 Ceremony in Manchester

From 234 worldwide applications Copenhagen International School was recognized as a project that makes a significant contribution to the quality and appearance of the built environment. Commendation level schemes demonstrate a good standard of architecture or design, whilst being sustainable, accessible and provide a positive civic contribution.
2.3.2018

Dobbel seier for C.F Møller Architects under WAN AWARDS 2017

C.F. Møller Architects prosjekter Copenhagen International School og Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre fikk utmerkelse under seremonien i London.
27.2.2018

C.F. Møller Architects fikk godkjenning for et nytt psykiatrisk sykehus i London

Et nytt psykiatrisk sykehus, designet av C.F. Møller Architects, og med stort fokus på helende arkitektur, har nå kommet ett skritt nærmere å bli realisert etter å ha fått enstemmig godkjenning for planleggingen fra Royal Borough of Kingston Upon Thames.
26.2.2018

C.F. Møller Architects og Arkthing vinner konkurranse på Island

C.F. Møller Architects i samarbeid med Arkthing vinner konkurransen om den islandske banken Landsbankinn sin nye bygning i Reykjavik.
21.2.2018

Meet C.F. Møller Architects at MIPIM 2018

C.F. Møller Architects will be participating at MIPIM 2018. See who is going.
14.2.2018

FINALIST I BYUTVIKLINGSPROSJEKT I SVERIGE

n-kvartalet i Lund i Sverige skal utvikles, og C.F. Møller Architects, med forslaget om en by i miniatyr med fokus på godt naboskap og grønne omgivelser, er blant de to siste finalistene som kan vinne oppdraget.
8.2.2018

C.F. Møller Landscape er valgt ut til ambisiøst klimatilpasningsprosjekt i Danmark

C.F. Møller Landscape skal, sammen med andre eksperter fra Danmark og Nederland, i løpet av de neste fire månedene utvikle nye metoder for å beskytte Randers sentrum mot flom. Dette gjøres som en del av et EU-prosjekt hvor målet er å sørge for at sentrum kan tåle flom uten at man må skape barrierer mot vannet og naturen.
30.1.2018

GRØNT LYS FOR NYTT RESSURSSENTER I LONDON

I samarbeid med Lambeth Council er C.F. Møller Architects nå ett skritt nærmere å bygge et nytt ressurssenter for voksne med lærevansker ved Coburg Crescent i Lambeth, sør i London.
29.1.2018

VINNER RAMMEAVTALE MED DOMEA.DK

C.F. Møller Architects vinner en ny rammeavtale med Domea.dk i forbindelse med renoveringsprosjekter i Vest-Danmark.
29.1.2018

Partner Tom Danielsen går av med pensjon

Etter 35 år hos C.F. Møller Architects går partner Tom Danielsen nå ut av bedriftens eierkrets i forbindelse med at han går over i pensjonistenes rekker.
23.1.2018

Reiulf Ramstad Arkitekter i samarbeid med C.F. Møller Architects vinner internasjonal konkurranse om nytt høyhus og stasjonsbygning i Oslo sentrum

Prosjektet heter «Nordisk lys» og vinner blant annet for sin evne til å tilpasse seg området, og samtidig være en tydelig markør som kan bidra til å utvikle stedet og infrastrukturen i Oslo.
7.12.2017

København premierer Mærsk Tårnet

Mærsk Tårnet har fått en utmerkelse fra Foreningen Hovedstadens Forskønnelse for å være en magnet for internasjonal forskning, sitt samspill med omgivelsene og sin evne til å skape fellesskap mellom mennesker.
27.11.2017

Et visjonært klimaprosjekt har startet i Randers


«Storkeengen» er et nytt landskapelig Kinderegg som med sin tre-i-ett-løsning gir beskyttelse mot skybrudd og oversvømmelser, styrker bynaturen og føre byen Randers tettere til Gudenåen. C.F. Møller Landscape har, i samarbeid med Orbicon, stått for utviklingen av prosjektet for Randers kommune og Randers Vandmiljø.
24.11.2017

Mærsk Tårnet vinner pris for innovativ fasade

Mærsk Tårnet, tegnet av C.F. Møller Architects, vinner «European Copper in Architecture Award 2017» for tårnets innovative og skulpturelle fasade.
17.11.2017

Mærsk Tårnet ble kåret vinner under World Architecture Festival

C.F. Møller Architects vant i kategorien Higher Education & Research med det nylig ferdigstilte Mærsk Tårnet i København.
9.11.2017

Med fokus på energibesparing i innovativt kontorbygg

En rykende fersk rapport, laget av Ekolab i samarbeid med ELOFORSK, om alternative og energibesparende metoder for kjøling som en del av komforten i bygninger, inneholder flere gode eksempler, blant annet settes det fokus på Aarhus kommunes innovative kontorbygning, som er tegnet av C.F. Møller. Den viser hvordan energiforbruket kan reduseres betraktelig samtidig som inneklimaet forbedres.
2.11.2017

Internasjonal sunnhetspris til AUH

Aarhus universitetssykehus (AUH), designet av C.F. Møller Architects, Cubo og Schønherr Landskab, har blitt utpekt som vinner av den prestisjetunge utmerkelsen Building Better Healthcare Award for Best International Design.
 
Vis flere nyheter