Product Design - C.F. Møller. Photo: Mette Johnsen

Product Design

C.F. Møller Architects’ designavdeling samarbeider med danske og internasjonale selskaper når vi designer til bygninger, omgivelsene rundt dem og livene som leves i dem. Dette kan være i form av produkter, prosesser, tjenester eller erfaring. Det kan også inkludere interiørdesign i forbindelse med våre egne eller andres prosjekter.

 

Gjennom årenes løp har konseptet design utviklet seg som følge av blant annet digitalisering og de utfordringene vi står overfor i dag. Vi har organisert virksomheten vår med fokus på fleksibilitet og inkludering for å løse disse utfordringene og for å kunne tilpasse prosessen, aktivitetene og produktet etter oppgavene.

Product Design - C.F. Møller

 

Vi organiserer prosessen basert på målene, innholdet og omfanget til hver enkelt oppgave, og vi setter sammen det riktige teamet, som også ved behov henter hjelp fra kolleger med relevant ekspertise eller kunnskap om markedet.

 

I virksomheten vår tar vi utgangspunkt i skandinaviske designtradisjoner, og vi har alltid som mål å skape et enkelt og tydelig uttrykk med fokus på funksjon, estetikk og kommunikasjon. Vi utfordrer tradisjonell tankegang, og vi finner nye muligheter basert på brukerne – og ofte i samarbeid med dem. Vi tar fatt på alle oppgaver med et åpent sinn og en ydmyk tilnærming, i tett dialog med partnerne våre. Vi har fokus på å skape nyttige, bærekraftige og originale designløsninger med langsiktig bærekraft – til riktig pris.

 

C.F. Møller Design står bak en rekke designløsninger i form av møbler, produkter, bygningskomponenter, designstrategier og -konsepter, interiør, skreddersydd innredning og andre interiørelementer.

Business Inquiries - Product Design

Jon Brøcker
Afdelingschef Product Design, Master i Design og Arkitekt maa

Prosjekter

Gå til Prosjekter

Team

Vis flere

Clients

PLUS A/S is a Danish brand that designs, develops and sales long-lasting products for the outdoor living spaces – suitable for private gardens and professional users. PLUS is sold at a wide range of online shops and retailers throughout Europe.
Karup Design is all about living. About making room for more. In less space. Karup Design specializes in multifunctional, stylish furniture with a minimalist design, emphasizing space efficiency and simplicity in small living areas.
Bica offers a high-quality product range of flexible and minimalistic waste sorting solutions for businesses and commercial use; a range that is tailored for both outdoor and indoor waste sorting.
Focus Lighting har spesialisert seg på designbelysning til private og offentlige bygninger. I tillegg til god design har selskapet fokus på lyskomfort og bærekraftige løsninger med mulighet for service og oppgradering til ny teknologi.
Gejst lager attraktive og bærekraftige produkter som tåler tidens tann. Hver eneste design er en manifestasjon av vår egen unike tilnærming og vår måte å skape entusiasme i hjem over hele verden.
HITSA produserer Danmarks største utvalg av urbane møbler og sykkelprodukter med nordisk design.
Den danske produsenten Lampas produserer unik belysning for veier, byrom, boliger og institusjoner, i nært samarbeid med arkitekter og designere.
Dencon er en progressiv dansk produsent av kontormøbler. Vi produserer bærekraftig interiør for alle.
AFA JCDecaux er et joint venture mellom det danske selskapet AFA Reklame Aarhus A/S og det franske selskapet JCDecaux SA og er Danmarks største leverandør av friluftsutstyr
Wehlers er en dansk familieeid møbelfirma. Wehlers har utviklet et øko-system som implementerer sirkulær økonomi for å løse problemet med mengder plast som havner i havet. Wehlers produserer møbler både for den bevisste forbruker og for profesjonelle møbelhandlere.
ECO Schulte er en internasjonalt opererende tysk merkevareprodusent av systemteknologi for dører
HOLMRIS er et familieeid firma som i tre generasjoner har levert møbler til bolig- og prosjektmarkedet. I dag spesialiserer bedriften seg på kontormøbler og er blant de mest innovative danske virksomhetene innenfor dette området.
Modulex is a world leader in signage and wayfinding Solutions
AIRMASTER er Europas ledende behovsstyrt desentralisert ventilasjon. AIRMASTER utvikler, produserer og selger energieffektive desentraliserte ventilasjonssystemer, med fokus på fleksibilitet, høy ytelse og lavt støynivå.
SWARCO er en av de hurtigst voksende bedrifter i Europa innen avansert ITS, trafikk og utendørs belysning.
SKEIE Seating A/S er en av Skandinavias førende produsenter av faste sitteplasser til undervisning og underholdning, som auditorier, teatre og kino.
Paustian er et møbelhus med et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og tilbehør til både private og bedrifter.
Omann er en dansk møbelbedrift som gjennom tre generasjoner har utviklet møbelkonsepter til det profesjonelle marked.
Randi er en av Skandinavias førende produsenter og leverandører av dørhåndtak, bygningsbeslag og sanitetsutstyr.
NORMBAU Beschläge und Ausstattungs GmbH er en førende europæisk leverandører av beslag- og sanitetsprodukter i rustfritt stål og nylon.
Nordlux er en av Skandinavias største leverandører av lamper, lyspærer og tilbehør til belysning.
Nordjyllands Trafikkselskap (NT) står for al busstrafikk i Nordjylland, samt jernbanerne under Nordjyske Jernbaner.
Magnus Olesen A/S er en dansk møbelbedrift, som udvikler og producerer sittemøbler og borde til kontraktmarkedet.
Louis Poulsen er en internasjonal virksomhet, som produserer og utvikler belysninger og løsninger til både innendørs og utendørs applikasjoner.
Labflex A/S er en av Europas førende leverandører av kundetilpasset inventar og løsninger til bedrifts- og forskningslaboratorier samt hospitalsektoren.
Hi-Con A/S er en danskbedrift, som lager produksjon av betongelementer som for eksempel altaner og trapper utført i CRC høystyrke-beton.
Guldmann er en internasjonal virksomhet, som driver med utvikling, produksjon og salg av hjelpemidler til funksjonshemmet og arbeidsredskaper til hjelpepersonell.
Fagerhult utvikler, fremstiller og markedsfører innen- og utendørs belysningsløsninger til kontrakt- og detaljmarkedets.
Eilersen Furniture er en familiebedrift som utvikler og produserer møbler som sofaer med meget høy kvalitet til detail- og kontraktmarkedet.
Dolle A/S er en av verdens største produsenter av loftstrapper.
DEKO er Skandinavias førende tilbyder av flyttbare vegger
Aida er et dansk konsept innen dekking av bord og som utvikler, markedsfører og forhandler stell, glass, bestikk, kjøkkenutstyr mv.
se ENSO