Om oss

C.F. Møller Architects - C.F. Møller

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et av Nordens ledende arkitektkontorer med erfaring fra mer enn et århundredes prisvinnende arbeid i Norden og resten av verden.
Hver dag skaper vi arkitektonisk kvalitet basert på erfaring, innovasjon og nordiske verdier. Dette sikrer bæredyktige og estetiske løsninger med vedvarende verdier for kunder, brukere og samfunnet.

 

Unik tilnærming

Vi har en metodisk og holistisk tilnærming til prosjekter, og baserer løsningene våre på stedsforståelse og kontekstanalyser. Vår målsetning er å etablere nye globale standarder gjennom en altomspennende designprosess som integrerer planlegging, landskap, arkitektur og design av bygningselementer.

Miljøhensyn, bevisst bruk av ressurser, bærekraftig økonomi, samfunnsansvar og godt håndverk forenes i alt vårt arbeid – fra overordnede planer til de minste detaljer.

Siden etableringen i Danmark i 1924 har C.F. Møller Architects bidratt vesentlig til utviklingen av velferdssamfunnene i Norden og resten av verden. Kontoret premieres jevnlig for å flytte grenser og sette ny standard for samfunnsutvikling ved å rette søkelyset mot arkitekturens funksjonelle, kunstneriske og sosiale rolle.

I dag har C.F. Møller Architects rundt 350 medarbeidere, med kontorer i Aarhus, København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmö og Berlin.

 

C.F. Møller Architects Group Chart for web_UK_2024.pdf
C.F. Møller i tall

C.F. Møller Architects - C.F. Møller

Partnere og ledelse

 

C.F. Møller Norge AS er et norsk aksjeselskap og et datterselskap i C.F. Møller A/S. C.F. Møller A/S eies av en partnergruppe som består av arkitekter Klaus Toustrup, Michael Kruse, Julian Weyer, Jonas Toft Lehmann, Rune Bjerno Nielsen, Mads Mandrup, Franz Ødum, Thue Borgen Hasløv, Mårten Leringe, Ola Jonsson og jurist Lone Bendorff.

 

Arkitekter Maibritt Dammann og Vendela Martinac er assosierte partnere.


Konsernledelsen i C.F. Møller består av konserndirektør Lone Bendorff, konsern-økonomidirektør Birgit Møller, arkitekt og partner Klaus Toustrup, assosiert partner og arkitekt Vendela Martinac og partner og arkitekt Franz Ødum.


C.F. Møller A/S, som er moderselskapet til alle firmaets selskaper i Danmark og i utlandet, er registrert i Erhvervsstyrelsen med CVR-nummer 29826951.

 

 

C.F. Møller Architects - C.F. Møller

CORE VALUES

 

VISION
Our vision is to Improve life for people and planet.
 
MISSION
Our mission is to holistically create solid, quality
solutions based on Nordic values adapted to future
global challenges.
 
ASPIRATION
We aspire to be global influencers by caring for the local
context based on innovation, quality and sustainability.
 
PROMISES
We promise longevity and clever solutions in everything
we create by delivering design that can pass the test of
time and serve both clients and users with great value
from start to finish.
 
SPIRIT
Our company team spirit is based on simplicity, clarity,
honesty, openness and passion.
 
VALUES
Our values are strongly focused on professionalism,
credibility, quality, innovation, agility and loyalty.