Presse

Dette er C.F. Møller Architects’ mediabibliotek som inneholder utvalgte prosjekter. Materialet kan benyttes fritt i en redaksjonell sammenheng når C.F. Møller krediteres som arkitekt, samt at fotograf og samarbeidspartnere krediteres der hvor det er oppgitt. Dette materialet kan ikke brukes av en tredjepart i en kommersiell sammenheng.

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheter

14.6.2022

C.F. Møller Architects får internasjonal anerkjennelse for bærekraftig bygg

Med Carlsbergs hovedkontor i Valby vinner C.F. Møller Architects den internasjonale prisen GREEN GOOD DESIGN Award, som hyller innovativ arkitektur og design som oppfyller de strengeste bærekrafts standardene.
13.6.2022

C.F. Møller Architects utvider med nye partnere

C.F. Møller Architects utvider med fire partnere i Danmark, en partner i Sverige og en assosiert partner i Danmark.
25.5.2022

Nye medlemmer av C.F. Møller Architects ledelse

Assosiert partner og arkitekt Vendela Martinac i Stockholm slutter seg til Franz Ødum, arkitekt og avdelingsleder i København, i hovedstyret i C.F. Møller Architects.
6.5.2022

C.F. Møller Architects flytter inn på Davidshallstorg i Malmø

Dørene til det nye kontoret åpnet 5. mai og ble feiret med en godt besøkt innflyttingsfest i vårsola. C.F. Møller i Malmö har tidligere tegnet Malmö FFs suksessrike fotballstadion og i dag utvikler de blant annet Helsingborgs nye regionsykehus og et trekantet kontorbygg i Hyllie som de nylig vant.
3.5.2022

C.F. Møller Architects godt ut av 2021

85 nye ansatte, oppkjøp av konsulentselskapet mtre og en kraftig forbedret inntjening
26.4.2022

Overskudd for trekantet kontorbygg og nytt landemerke i Malmö

Forslaget «Prisma Parkkvarter3» drar i land en seier i en tomtefordelingskonkurranse i Hyllie utlyst av Malmö by. C.F. Møller Arkitekter har sammen med Wästbygg utviklet vinnerforslaget, som inkluderer et trekantet kontorbygg på 14.500 kvm. Høyden på bygget varierer fra fire til ni etasjer og er utformet med takterrasser i ulike nivåer. Bygget er konstruert i tre. Byggingen starter tidligst i 2024.
Vis flere nyheter