Malmö

Säte i Stockholm/
Godkänd för F-skatt
Org.nr: 556549-4712
C.F. Møller Sverige AB
Davidshallstorg 5
211 45 Malmö
Sverige

C.F. Møller Architects, Malmø

C.F. Møller Architects er siden foråret 2020 placeret i Malmø med adresse på Davidshallstorg i det centrale Malmø. Tilstedeværelsen er omdrejningspunkt for projekter i Sydsverige, og kontoret samarbejder tæt med C.F. Møllers øvrige kontorer i Aarhus, Aalborg, København, Oslo, Stockholm og Berlin med i alt ca. 350 medarbejdere.

 

C.F. Møller i Malmø leverer sammen med de øvrige kontorer højeste ekspertiseniveau inden for alle bygningskomponenter baseret på en integreret designtilgang, der omfatter byplanlægning, arkitektur, landskab, indretning og produktdesign.

C.F. Møller Architects står i Sydsverige bl.a. bag Akut- og Infektionsklinikken i Malmø, ’The Point’ i bydelen Hyllie og Eleda Stadion, som er hjemmebane for Malmø FF og flere boligprojekter. Derudover har C.F. Møller Architects fået til opgave at tegne Lunds nye Centralstation. Andre projekter på tegnebrættet omfatter en trekantet kontorbygning i Hyllie, Lunds nye kongrescenter og Helsingborgs nye regionshospital, som er Sveriges største igangværende hospitalsprojekt.

Business Inquiries - Malmö

Sverige
Ola Jonsson
Partner, Arkitekt sar/msa, M. arch
Healthcare
Maibritt Dammann
Associeret Partner, Head of Healthcare, Arkitekt maa
Product Design
Jon Brøcker
Afdelingschef Product Design, Master i Design og Arkitekt maa
Democratic Design
Cecilie Marie Busk
Head of Democratic Design, DGNB-konsulent i byområder, Arkitekt maa
Client Consultancy
Anne Sarto
Partner, Head of Workplace Design & Bygherrerådgivning, Arkitekt maa, Coach ICF

Team

Vis flere