Affaldssorteringspunkter i København

Den overordnede ambition har været at forene krav og ønsker til byens nye affaldsssorteringspunkter i et stærkt og nutidigt designkoncept.

ArtCenter Spritten

C.F. Møller Architects er bygherrerådgiver på opførelsen af ARTcenter Spritten, som transformerer et gammelt industriområde til Aalborgs nye kunstcenter.

Aviapolis Core

Masterplan, der skaber verdens første 100 % fodgængervenlige forbindelse mellem en international lufthavn, naturen samt byens og dens funktioner.

Banekvarteret

Helhedsplanen for den nye bydel Banekvarteret i Aarhus overdækker banegraven og skaber en ny og grøn bydel i hjertet af byen.

Bellerivestrasse 36 Zürich

Modernisering af en ikonisk schweizisk kontorbygning fra slidt 70´er-bygning til en yderst bæredygtig bygning, der er integreret med den omkringliggende park og Zürich sø som en attraktion for brugere og borgere i Zürich.

Biskop Gunnerus gate 14B

Et nyt byrum med torv, hotel og højhus ved Oslo centralstation, som skaber attraktive opholdsarealer og effektive urbane forbindelser.

Blackhorse Yard

Byfornyelsesprojekt med blandet bebyggelse i Waltham Forest i London, som består af almennyttige boliger, offentlige rum, butikker, kolonihaver og nye kreative arbejdsarealer.

Blackwall Reach

Som en del af byfornyelsesprojektet Blackwall Reach har C.F. Møller tegnet en ny boligbebyggelse med 324 boliger.

Boligtårn Antwerpen

24-etagers boligtårn i Antwerpen, der redefinerer højhusboligen som et socialt, vertikalt fællesskab.

British Museum – arkæologisk forskningssamling – tilsynsførende arkitekt

C.F. Møller Architects er blevet udnævnt som tilsynsførende arkitekt for British Museum i forbindelse med udviklingen af et nyt opbevaringsanlæg for at sikre, at det leverede projekt lever op til museets høje krav.

Byen til Vandet - Vores Flodby

Udviklingsplanen ”Vores Flodby” klimatilpasser fremtidens Randers, bringer byen til vandet og udvikler de attraktive arealer mellem middelaldermidtbyen, Gudenåen og Randers Fjord til en unik og naturbåret flodby.

Carlsberg Byen, Fristrup Hus

En bebyggelse i den nye attraktive københavnerbydel Carlsberg Byen, der nyfortolker københavnerkareen og refererer til bydelens smukke gamle bryggeribygninger.

Carlsberg Byen, Winge Hus og Grønlunds tårnet

Klassisk københavnerkarré med et 50 meter højt tårn i den nye bydel Carlsberg Byen indeholder både boliger og erhverv med gode fællesarealer og masser af dagslys.

Carlsberg Hovedkontor

Nyt hovedkontor til Carlsberg-koncernen, der sætter rammerne for en moderne og dynamisk arbejdsplads med en bygning, der skaber identitet, vidensdeling og innovation.

Ceres Alle 11

Boligkarré beliggende i Aarhus' nye bykvarter, Ceres Byen, med klare relationer til byen og attraktive integrerede udendørsområder med mulighed for privatliv og fælleskaber.

Dalum Papirfabrik

Helhedsplanen for Dalum Papirfabrik omdanner det historiske industrielle område til en ny mangfoldig bydel med tæt kontakt til både natur og Odense by.

Den Danske Kirke i London

Projektet vedrørende St. Katharine's kirke omfatter landskabsdesign og komplet renovering af den nygotiske kirke ved Regent's Park i London, som er fredet i klasse II.

Det ny SIMAC

Det ny SIMAC (Svendborg International Maritime Academy) er et fyrtårn for fremtidens undervisningsinstitutioner, der gennem integrationen mellem byen og havnen lyser op.

Det ny SIMAC, Helhedsplan

Ny helhedsplan for Svendborg havn forbinder byen og havnen sammen med et nyt levende miljø med erhverv, uddannelse, rekreative muligheder og klimasikring.

Det tyske miljøministerium - BMU

Det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og atomsikkerhed, BMU, er beliggende i en bæredygtig bygning af træ, med integrerede solpaneler og et stærkt fokus på dagslys og fælles grønne områder.

Fernbahnhof Hamburg-Altona

Ny station i Altona, Hamborg, der står som et visionært landmark og en aktiv spiller i byens urbane udvikling.

Fjordporten - Nordisk lys

Fjordporten er placeret på Oslo centralstation og består af et højhus med en base. Bebyggelsen sammenfletter transport, arbejde, fritid, kultur og erhverv i et fremadrettet og robust knudepunkt.

Frederiks Plads

Ny grøn byplads midt i Aarhus omgivet af boliger, caféer, butikker og andet erhverv.

Fremtidens Sølund

Et ambitiøst foregangseksempel for fremtidens byintegrerede plejecentre som samler flere generationer i en fælles karré.

Golden Mede, boliger, Waddesdon

To nye boligområder i den engelske landsby Waddesdon Village lidt over en times kørsel fra London.

HAB Varbergparken

Omdannelse af almennyttigt boligområde fra 1970'erne med helhedsplan, bolig- og energirenoveringer, nye udearealer og nye arbejdspladser

Himmerland Boligforening, afdeling 3

Gennemgribende renovering af 210 almene boliger i Aalborg Vestby, med sigte på årsager til fraflytning.

Horsens NHG & HF

Udbygningen af Horsens Gymnasium og HF skaber en moderne læringsanstalt i fuld integration med byen og det eksisterende byggeri.

Kristiansund Opera- og Kulturhus

Nyt kulturelt knudepunkt i Kristiansund, som samlokaliserer opera, museum, kulturskole, bibliotek, restaurant og café.

Landsbankinn

Et nyt hus til Islands største bank med et udtryk, der tager afsæt i den rå Islandske natur og et design, der inkluderer og interagerer med hele byen.

Lejerrådgivning, Danske Bank nyt domicil

Lejerrådgivning for Danske Bank, som i 2023 flytter hovedsæde til et nyopført domicil. C.F. Møller bistår med vigtig strategisk rådgivning, som skal sikre at de fysiske rammer understøtter bankens store visioner og ambitioner.

Lunds centralstation

Et moderne mødested og infrastrukturelt knudepunkt, både i Lund og i regionen, med ny stationsbygning, nye erhvervslokaler, restauranter og hoteller samt en renovering og flytning af den eksisterende toldbygning fra 1800-tallet.

Mascot International

Nyt domicil og logistikcenter til Mascot International, en af Europas førende producenter af workwear.

Mindet 6, Aarhus Havn

Et lyst, skulpturelt tårn og landmark ved Aarhus Havn, der forener byliv og kulturhistorie med nye, attraktive kultur- og erhvervs-faciliteter samt offentlige restauranter i samme bygning.

Nordhavnsøerne - CIS Vandaktiviteter

Nordhavnsøerne er en park på vandet, der forbinder den nye Copenhagen International School med Nordhavnen og knytter Nordhavnen og København tættere sammen.

Ny Islands Brygge Skole

Ny udskolingsbygning på Islands Brygge sætter rammerne for en kropslig, sanselig og erfaringsbaseret læring med et særligt fokus på mad og bevægelse.

Nyt OUH - Bygherrerådgivning

Bygherrerådgiver på nyt superhospital, der er et af de største byggerier af sin slags i nyere tid i Danmark.

Rigshospitalet - Sterilcentral 1 & godsterminal

Ny regional central for sterilisering af hospitalsinstrumenter og godsterminal for varer til og fra Rigshospitalet.

Springfield & Tolworth Hospitals, psykiatri

To nye psykiatriske hospitaler til South West London and St George’s NHS Mental Health Trust.

Stavtrup Multihal

En multihal der samler Stavtrups mange idræts- og fritidstilbud og med et simpelt og rationelt greb giver brugerne fornemmelsen af at være samlet under samme tag.

Stigsborg Havnefront, Byrum og Landskab

Transformation af et gammelt industriområde til en ny attraktiv bydel i det centrale Aalborg. Ambitionen er at blive den grønneste bydel i Aalborg og videreføre den historiske bykernes DNA.

Stockholm Globe Arena

Indendørs multiarena med plads til 16.200 tilskuere.

Storkeengen

Klimatilpasningsprojekt i Vorup ved Randers, der ikke kun sikrer mod fremtidige oversvømmelser, men også bringer den unikke natur langs Gudenåen tættere på Randers.

Städtisches Klinikum Braunschweig

Udvidelse og modernisering, der kombinerer en ny bygning, en udvidelse og en allerede eksisterende bygning i et nyt og redesignet kompleks.

Sundsholmerne - EcoVillage

Sundsholmerne er et bæredygtigt bofællesskab, beliggende i Aalborgs nye byområde Stigsborg. Byggeriet er DGNB-guld certificeret og tegnet med omtanke for det sociale, økonomiske og miljømæssige.

Svinget - Boliger i Nye

Boligbebyggelse i det bæredygtige byudviklingsområde NYE nord for Aarhus.

Søtorvet

Byudviklingsprojekt i Silkeborg, der forstærker og forener det bedste i byen med det storslåede landskab og søerne som omgiver den.

Tampere psykiatrisk klinik

Ny psykiatrisk klinik ved universitetshospitalet i Tampere: en bygning, som fremmer patienternes helbredelsesproces og forbedrer personalets arbejdsmiljø – et helbredende miljø til gavn for alle.

The Laindon Centre

Masterplan der skaber nye boligområder og genetablerer en pulserende butiksgade i Laindon centrum i Essex.

The New City, Oostende

Nyt boligbyggeri i den Belgiske by Oostende, der skaber fællesskaber med mindre klynger af bygninger og fremstræder som den nye by i byen.

Tolworth Hospital

Et nyt psykiatrisk hospital for the South West London and St George’s NHS Mental Health fonden i Tolworth, London.

Udvidelse af RWTH Aachen Universitetshospital

Udvidelse af det ikoniske hospitalskompleks RWTH i Aachen, Tyskland, der skal rumme et 'state-of-the-art' operationsafsnit med intensivafdeling og ny offentlig ankomsthal.

Ungdomsboliger ved Randersvej

Ny ungdomsboligbebyggelse på Randersvej i Aarhus, der sætter rammen for et moderne studieliv med plads til både samvær og privathed.

V-husene

V-husene er et unikt tvillingebyggeri placeret på havnefronten i Aalborg, der rummer boliger i alle størrelser og som med sin unikke v-form sikrer alle bygningens boliger lys og en fænomenal udsigt.

VIA University College, Campus Horsens

Ny visionær campus som samler en række af uddannelser i et levende og aktivt undervisningsmiljø med en stærk forankring i byen.

Aarhus Havn Masterplan

Masterplan for udvidelse og omdisponering af Aarhus Havn.

Aarhus Universitet

Unik og helstøbt universitetscampus med en gennemført arkitektur, der blandt andet kommer til udtryk i den konsekvente brug af gule teglsten og bygningernes samhørighed med landskabet.

Aarhus Universitetspark

Universitetspark anlagt i 1930'erne og siden løbende renoveret og udvidet med nye udearealer i tråd med parkens overordnede disponering, materialeholdning og anvendelse.

Ascento - modulær serie af bade- og brusestole

Prisvindende modulær serie af bade- og brusestole, der forener smukt design med komfort og sikkerhed.

Central Station - møbelserie

Serie af pause- og brydningsmøbler, der skal bidrage til at binde kontorområdernes arbejdszoner sammen med de sociale zoner for at skabe sammenhæng og give medarbejderne deres egne små rum i det store rum.

City Dox Brussels

Beliggenheden langs en kanal sikrer hver eneste lejlighed i boligkomplekset City Dox en pragtfuld udsigt. I de grønne haver mellem bygningerne mødes natur og by og giver grobund for lokal biodiversitet.

Cobrahave

Ny boligkarré med 220 boliger, der bygger videre på Københavns arkitektoniske arv ved at genfortolke den klassiske københavnerkarré.

Cone Collection

Dekorativ og funktionel serie af tilbehør til primært badeværelset med mange variations- og anvendelsesmuligheder.

DFDS domicil, Lejerrådgivning

C.F. Møller Architects bistår DFDS med lejerrådgivning og med at sikre at DFDS’ nye hovedsæde på Marmormolen i København både understøtter DFDS’ forretning og skaber optimale rammer for virksomhedens kultur.

Energi-, Klima- og Miljøpark

En unik sammensmeltning af energiproduktion, vandrensning, ressourcegenbrug og klimatilpasning, udformet som et offentligt rekreativt læringslandskab.

Geysir - Kv Hekla

Nyt moderne beboelsestårn i Kista, nord for Stockholm, med Food Court i stueetagen og en grøn gårdhave, hvor beboere og restauratører kan dyrke deres egne grøntsager.

Gränby - Östra Sala Backe

Et nyt mødested og en ny destination i Uppsala – et grønt centrum med ambition om at skabe en følelse af en bykerne, og som integrerer med et kulturhistorisk vigtigt område i byen.

Hangar - Aalborg Lufthavn

Ny hangar understøtter Aalborg Lufthavns ekspansionsplaner med bedre faciliteter til medarbejdere og mulighed for at håndtere flere og større fly i en moderne arkitektonisk ramme.

HOFOR Kløvermarksvej, Personalebygning & Pumpestation

Danmarks største spildevandspumpestation kombinerer driftstekniske løsninger med et optimalt og inspirerende fysisk arbejdsmiljø.

Hybrid Tower

Nyt beboelsestårn i Västerås, vest for Stockholm, med en grøn have på 15. etage, bliver et karakterfyldt landmærke i byen.

Kajstaden, Tall Timber Building

Etageejendommen i træ, Tall Timber Building, i den nye bydel Kajstaden ved Mälaren i Västerås er blevet et vartegn og var, da den blev opført, Sveriges højeste hus i massivt tømmer.

Maestro, Cocktailbar

Ny cocktailbar i et holdbart og smukt design, der er tilpasset Musikhuset Aarhus’ øvrige elementer i materiale og udtryk

Max Planck Institute Heidelberg

Det nye Max Planck-institut for medicinsk forskning kommer til at fungere som et midtpunkt for universitetsområdet og tilskynde til innovation for instituttet, der har fostret seks Nobelpristagere.

Najaden 1

Nyt boligkvarter i Lund, der understreger områdets tætte forbindelser til sø og natur.

R.U.M.

R.U.M. (ReUsed Materials) er en bæredygtig stol med plastskaller fremstillet af fiskenet, der samles op fra verdenshavene.

Re-imagining the Garden City

Idékonkurrence om en 45 ha stor masterplan, der bygger på en gentænkning af principperne bag det britiske byhavekoncept, Garden City Movement, hvor der lægges vægt på et bæredygtigt og socialt samfund.

Residential Tower Neuländer Quarree

Beboelsestårnet er et lyst og eksklusivt boligbyggeri i høj kvalitet. Det har en fremtrædende arkitektur, der afspejler den maritime atmosfære og med sin silhuet forekommer både kubisk og afmålt, men alligevel levende på samme tid.

Ressourcecenter på Coburg Crescent

Et nyt ressource- og dagcenter for voksne med indlæringsvanskeligheder, beliggende i Tulse Hill, Sydlondon.

Rigshospitalet Nordfløjen Fase 2, bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning for den nye Nordfløj på Rigshospitalet i København som kommer til at rumme sengeafsnit, operationsstuer, støttefunktioner og administration.

Rue de la Loi 130

EU-Kommissionens nye bygning er udformet som et fyrtårn for EU og står således for åbenhed, inklusion og tilgængelighed med det formål at sætte nye standarder for en bæredygtig fremtid.

Siloen, Østre Havn i Aalborg

En genopbygning af den karakteristiske DLG-silo på Østre Havn i Aalborg skal danne ramme om et nyt boligbyggeri med en unik placering helt ud til havnefronten.

Sogn hageby

Målet for den nye bydel, Sogn Hageby, er at skabe rammerne for en ny attraktiv destination i Oslo, der er åben og mangfoldig, og inviterer til brug af området for både beboere og besøgende.

Strandbakkehuset, børn-og unge hospice

Det nye børnehospice, Strandbakkehuset forener arkitektur og natur, for at skabe et trygt fundament med tanke på hospicefilosofien: liv, leg og lindring.

Sundmolen, CPH Porthouse

Ny boligbebyggelse med 86 lejligheder på Sundmolen i Københavns Nordhavn.

Sygehus Vendsyssel - udbygning og renovering

C.F. Møller Architects står for udarbejdelsen af en helhedsplan for udbygning og renoveringen af sygehus Vendsyssel i Hjørring, der styrker den arkitektoniske identitet for hospitalet og øget velvære for personale og patienter.

The Atlantic House

Familiebolig langs Irlands kyst der i materialer og design indgår et nært forhold til sine rå og naturrige omgivelser.

The Village Sthlm

Nyt boligkvarter med miljørigtige boliger og gårdrum i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Villa B

Villa B er en familiebolig beliggende ved den jyske østkyst med en enestående udsigt mod havet fra alle opholdsrum og værelser.

Örnsro Træby i Örebro

Örnsro Træby er et visionært boligkvarter, centralt i Örebro, der er bygget i massivtræ og har fokus på at integrere naturen i det urbane landskab.

Aalborghus Slot

Visionsplan for fremtidig udvikling og udbygning af Aalborghus Slot omdanner det historiske område i Aalborg Midtby til en ny, åben og aktiv bydel, som kan formidle byens historie og binde havnefronten og midtbyen tættere sammen.

Aarhus Universitetshospital - AUH

Det store hospitalskompleks er organiseret som en by med kvarterer, gader og torve som grundlag for en mangfoldig, levende og grøn bydel.

BEAM-IT-UP

BEAM-IT-UP Smart og funktionel opbevaringsløsning, som gemmes væk under loftet. Slip af med rodet og få mere plads at leve på.

Biomedicum, Karolinska Institutet

Ny, topmoderne laboratoriebygning, der skal være samlende kraftcenter for forskningen ved et af verdens førende medicinske universiteter Karolinska Institutet i Stockholm.

Carlsberg Byen, Christen Hus

Nyt karakteristisk kontorhus i hjertet af Carlsberg Byen, med en nyskabende naturstensfacade og en transparent og udadvendt stueetage med cafe og butik.

CBS - Campus in society

Masterplan for Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambitionen om at skabe en af verdens bedste byintegrerede campuser.

CeresByen, Bryggerhaven

Boliger til studerende og unge familier som en del af CeresByen, en ny bydel i Aarhus på Ceres-bryggeriets tidligere grund.

CeresByen, masterplan og lokalplan

Transformation af Ceres-bryggeriets areal i midtbyen til en helt ny levende bydel med erhverv, boliger, uddannelsesinstitutioner, kulturelle funktioner og bypark.

Falsterbo Kanalby

Et nyt boligkvarter og et offentligt samlingssted inde i fyrreskoven ved brofæstningen til Falsterbokanalen med fokus på social og økologisk bæredygtighed.

Gemini

Gennemgribende renovering og modernisering af laboratorie- og uddannelsesbyggeriet Gemini til fremtidens lærings- og energistandarder med afsæt i dets arkitektoniskes historiske særpræg.

Gruner + Jahr Hovedkvarter

Nyt hovedkvarter for mediehuset Gruner + Jahr i Hamborgs HafenCity, som en moderne hybrid mellem et rationelt kontorhus, en urban mødeplads og et kulturhus.

Hjertet i Ikast

Hjertet i Ikast er et nyt mødested for kultur og formidling centralt i Ikast, der samler undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og leg på nye måder.

Hjertet Ikast - Aktivitetsbånd

Dynamisk og bæredygtigt aktivitetslandskab omkring ”Hjertet”, Ikasts nye aktivitets- og samlingspunkt som forener undervisning, sport, fritid, kultur og sociale indsatser.

Hochhaus am Nordhafen

Landmark der markerer indgangen til det centrale byudviklingsområde Europacity nær hovedbanegården i Berlin med udsigt over den tidligere flodhavn, Nordhafen.

HSB 2023 - Hagastaden

Vinderprojekt til udformningen af boligkompleks i Stockholm som tilbyder smukke, funktionelle og fleksible rum og øget livskvalitet ved at væve beboernes, boligforeningens og byens liv tættere sammen.

ITU hovedkvarter i Genève

Konkurrenceforslag til et kontorbyggeri, der balancerer tydelige krav til sikkerhed med et transparent bygningsudtryk der står i klar dialog med byen.

Klimabåndet i Randers

Med det innovative klimatilpasningsprojekt Klimabåndet, viser vi at havvandsstigninger, stormflod og øgede skybrud ikke er en udfordring, men en mulighed for at styrke lokal identitet, bymæssig sammenhæng og øge værdien af fremtidig byudvikling.

Kvarteret Galten

Et nyt kvarter midt i Lund, der, med egne butikker og bypladser, en biograf og et stort grønt gårdrum, skaber en miniby fuld af identitet, hvor hverdagslivet, gode fællesskaber og nærhed til grønne omgivelser dyrkes.

Københavns Lufthavn, udvidelse og indretning af terminal 2

Udvidelsen af Terminal 2 i Københavns Lufthavn, der øger pladsen til det kommercielle areal og skaber et større flowareal til lufthavnens øgede passagertilvækst.

Mulighedsstudie Larvik station - Skagerraksporten

Konceptet ”Skagerraksporten” væver arkitektur, knudepunkt for kollektiv trafik, havnefront og resten af Larviks centrum sammen til en fremtidsrettet, ny bydel i Larvik.

Nordre Havnepromenade

Nyt havnenært boligområde i Nørresundby ved Aalborg, der med ungdoms- og familieboliger sigter mod et mangfoldigt og rekreativt liv langs den tidligere industrihavn.

Nya Tiundaskolan

En moderne grundskole med førskole og en vision om fremtidens læringsmiljø, som er attraktivt, trygt og tilgængeligt for alle.

Nye Haraldsplass Sygehus – sengebygning

Ny hovedbygning med sengeafdelinger, akutmodtagelse og affaldscentral. De traditionelle lange sygehusgange er skiftet ud med sengeafsnit og arbejdsstationer grupperet rundt om et fælles atrium, der skaber effektiv logistik og udsigt fra alle sygestuer.

SlottsskogsRingen

Et socialt mødested i form af et mangfoldigt og aktivt parkrum, der favner den brede befolkning og inspirerer til mere leg, bevægelse og nærhed til naturen.

Springfield Park

Nyt offentligt parkområde på et tidligere golfbaneareal i det sydvestlige London.

Taphede helhedsplan

Den nye bydel i Taphede, øst for Viborg, bliver, med 191 ha land og 1.500 nye boliger, et af de største byudviklingsprojekter Viborg Kommune har stået over for.

Tofta skydebane

Nye faciliteter for udbygningen af det svenske forsvars kapacitet på Gotland i Østersøen.

Trelleborg Business Connection

En bæredygtig og innovativ bydel, hvor et integreret landskabsdesign og intelligente cirkulære systemer bidrager til et stærkt internationalt brand for Trelleborg.

Täby Park Skole

Forslag til en ny skole i Täby Park, som i form og funktion skaber liv i byen samt forener byen med det grønne og børn med ældre.

Valby Maskinfabrik: Montagehallen

En tidligere industrihal, hvor det oprindelige industrielle udtryk er bevaret samtidig med, at der indvendigt er skabt moderne erhvervsarealer og boliger samt et event- og fælleshus.

ZHAW campus winterthur

Det tekniske universitet ZHAWs nye campus, er et transparent og kreativt centrum for teknisk viden og cutting-edge-innovation, og det er stærkt integreret i sine omgivelser.

Byinventar til Aarhus Letbane

Ny specialdesignet inventarserie til ankomstområderne uden for de nye letbanestationer i Aarhus.

Carlsberg Byen, lokalplan

C.F. Møller har udviklet og tilpasset en del af Carlsberg Byens oprindelige masterplan, så den lever op til nutidige krav og ønsker.

Citybanen, Stockholm

Den sydlige del af den nye undergrundsbane Citybanan, en ny jernbanetunnel til nærtog, som bygges under Stockholms indre by.

Copenhagen International School - Nordhavn

Ny skolebygning til Copenhagen International School i Nordhavn står som et innovativt undervisningsflagskib med sin både bæredygtige og smukke grøn-blå solcellefacade.

Copenhagen International School, Landskab

Et legende landskab omkring den nye Copenhagen International Schoool i Nordhavn danner ramme om leg og udfoldelse for alle skolens alderstrin.

Devoldholmen, Kristiansund

En samling af en campus, boliger og erhverv på Devoldholmen i Kristiansund. Hovedgrebene er gode uderum og en tydelig arkitektonisk konstruktion som tåler stor programmatisk variation og ændringer over tid.

Ensō bestik

Et velafbalanceret og behageligt bestiksæt bestående af kniv, gaffel, ske og theske designet af C.F. Møller Design for danske AIDA.

Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre

Kraftvarmeværk udformet som et kunst- og arkitektur-samarbejde for byudviklingsområdet Greenwich Peninsula i London.

Hafen Hörnum

Forslag til omdannelse og redesign af Hörnum havn på øen Sild i Vadehavet.

Hamburg Herzzentrum UHZ

Nyt Hjertecenter til UKE Eppendorf i Hamborg, med akutbehandling, operationsstuer, dagklinikker, intensivafdelinger og almindelige sengeafdelinger.

Handelshuset Herningsholm

Erhvervsskole med fokus på optimale læringsrum, der samtænker arkitektur og læring - alle med direkte adgang til et fælles, samlende studiemiljø.

Havneholmen

400 boliger på et af Aarhus Havns mest attraktive byggefelter.

Krebsestien - fremtidens plejecenter

Nyt plejecenter i Gjesing med 100 nye plejeboliger som også danner midtpunkt for en seniorby, der forbinder plejecentret med resten af Gjesing.

Kulturbro-Aalborg

En ny gang- og cykelbro fastgjort til den eksisterende jernbanebro over Limfjorden.

Medborgerhus, Viby Syd

Medborgerhuset bliver det samlende fikspunkt for bydelen Viby Syd, der med en ny helhedsplan skal forvandles fra et område med sociale problemer til attraktivt boligområde.

Montessori School Bali

Ny skole på Bali inspireret af Montessori-principperne, med vægt på samhørighed med naturen og frihed til at fordybe sig ud fra egen nysgerrighed og leg.

Mærsk Tårnet, udvidelse af Panum-komplekset

Mærsk Tårnet er et state-of-the-art forskningsbyggeri, der med sin nyskabende arkitektur, skaber optimale rammer for sundhedsforskning i verdensklasse.

NORD - serie af udendørsmøbler

En serie af udendørsmøbler med bænk, plint, bord og stol i et minimalistisk design, der kommer til udtryk i både konstruktion, formgivning og pris.

Ny sognegård i Nibe

Ny sognegård til Nibe kirke, der passer ind i byens historiske centrum, men også tilfører stedet en oplevelse af, at Nibe er en by i fortsat udvikling.

Odeon Musik- og Teaterhus

Nyt musik- og teaterhus med fire scener samt Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole under et tag.

Storstrøm Fængsel

Med en arkitektur der understøtter de indsattes mentale og fysiske trivsel, skal Storstrøm Fængsel sætte rammer for verdens mest humane og resocialiserende fængsel.

Universitetssygehus Køge

Det nye Universitetssygehus Køge tredobler det eksisterende Køge Sygehus' areal, mens det bevarer og videreudvikler hospitalets enkle og overskuelige opbygning.

Universitetssygehus Køge, Landskab

Med naturen og vandet som fremtrædende urbant karaktertræk skabes ny klimatilpasset landskabspark, der aktiverer og forbinder sygehuset med landskabet og byen omkring.

Zenhusene, Norra Djurgårdsstaden

Zenhusene står på grænsen mellem byen og naturen i den nye bydel Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

Aarhus Universitetshospital interiør & skiltning

Interiør og skiltning til Aarhus Universitetshospital.

Årstafältet - boliger i Stockholm

Nyt boligkvarter, Valla 1, med ca. 90 lejligheder lige ved Stockholms store naturpark Årstafältet - en del af et større byudviklingsprojekt.

Bestseller Logistikcenter Nord

Logistikcenter til forsyning af tøjfirmaet Bestsellers butikker i hele Europa.

Byen til Vandet - foranalyse

Byudvikling i Randers der samtænker byliv, natur, klima, trafik og økonomi og forbinder den jyske middelalderby med naturen og vandet.

Christiansholm Masterplan, Papirøen

Forslaget til fornyelsen af Papirøen - Byens Ø - vil med kulturelle tilbud, grønne byrum og en oplevelsesrig vandkant, skabe et imødekommende og mangfoldigt byliv på øen.

Collection Center of the Netherlands

Forslag til nyt museumsarkiv i Amersfoort, der skal varetage depotfunktioner for 4 forskellige museer, herunder det Hollandske nationalmuseum.

Deloitte Esbjerg

Ny kontorbygning for konsulentvirksomheden Deloitte i havnenært byudviklingsområde.

Gustavsbergs centrum

Forslag til byudviklingen af den svenske by Gustavsberg gennem rekreativ nytænkning af byens centrum.

Hamar - byen til Mjøsa

En undersøgelse af mulighederne for en byudvikling i den norske by Hamar, hvis den nuværende jernbanestrækning føres under Hamarbugten og dermed åbner op mellem byen og søen Mjøsa.

Hvidovre Hospital – Sengestuer

C.F. Møller står for et nyt sengestueprojekt på Hvidovre Hospital, hvor hospitalet får 90 nye patientværelser, der skal optimere mulighederne for, hvad en sengestue kan.

Karré 1, Etape 1

Bolighøjhus centralt i Odense på byens gamle slagterigrund.

Molde Kulturskole

En ny inspirerende ramme for kulturlivet på Moldes gamle fredede fængselsgrund. Kulturskolen integrerer byens tidligere fængsel og rådstue, der begge er fredet.

Munkemøllen

Ny boligbebyggelse i hjertet af Odense med inspiration i klosterets typologi.

Musikhuset Aarhus, Billetsalg

Aarhus Musikhus har fået nyt billetsalg, der nu er tilpasset den moderne digitale og internetbaserede virkelighed.

Norsk-Tysk Handelskammer

Renovering og ombygning af Norsk-Tysk Handelskammers hovedbygning samt tilbygning til- og transformation af portnerboligen.

Pharma Science Building

Moderne laboratoriebygning til det Det Farmaceutiske Fakultet, der skal styrke tværgående forskningsaktiviteter og skabe synlighed i bybilledet.

Sassari Hospital

Plan, der logistisk, funktionelt og visuelt skal sammenbinde henholdsvis universitets- og regionshospitalet i den italienske by Sassari.

Sundparken, Himmerland Boligforening, afdeling 19 & 22

Renovering og omstrukturering af almennyttig boliger med energirenovering, nye boligtyper og fællesarealer.

Vestby centrum

Fra identitetsløs til levende: Udvikling af fremtidens bykerne i Vestby, Norge.

VIA Interior & Exterior

Et komplet og sammenhængende skilteprogram til indendørs og udendørs anvendelse.

Villa Araca

En villa på toppen af en bakke i Hillerød med udsigt over det storslåede Frederiksberg Slot og slottets haver.

Villa på Sjælland

En nyopførsel af en nedbrændt villa, der genfortolker det oprindelige engelskinspirerede landvillaudtryk i en moderne og mere nordisk version.

Villa Rypen

Et enfamiliehus med en unik placering i et skovbryn i Aarhus, der generøst inviterer naturen ind.

Värtaterminalen, Stockholm

Terminalbygning for Stockholms faste færgeforbindelser til Finland og Baltikum.

Aarhus Havn Havnecenter

Nyt Havnecenter med samlokalisering af administration, værksteder, kundemodtagelse, offentlig kantine, velfærdsfaciliteter samt udlejningsarealer til virksomheder

Aarhus Havn, Pakhus 404 - Samskip

Nyt pakhus på Aarhus Havn til shipping-virksomheden Samskip, med referencer til C.F. Møllers øvrige design af pakhuse på Aarhus Havn.

Aarhus Teater

Tilbygning og ombygninger af arkitekt Hack Kampmanns fredede teater fra 1900.

Akershus Universitetssygehus (Nye Ahus)

Storsygehus med venlig, uformel og overskuelig arkitektur med udgangspunkt i evidensbaseret design.

Akuthuset - Nyt Hospital Bispebjerg

Nyt Akuthus som en moderne videreudvikling af Bispebjerg Hospitals historiske pavilloner og haveanlæg fra 1913.

Alviks tårn

18-etagers skulpturelt boligkompleks beliggende på Stockholms havnefront i Bromma med udsigt over Mälaren.

Arveset gård - gendigtning af et gårdanlæg

Gendigtning af historiske gårdbygninger i Oslo - nu som boligcenter for hjemløse.

Bestseller kontorhus

Nyt, bæredygtigt kontorbyggeri til tøjfirmaet Bestseller.

Bestseller kontorhus, Landskab

Udearealer, grønne gårdatrier og design af taghaver i forbindelse med Bestsellers kontorbygning på Aarhus havn.

Brønderslev Sundhedshus

Sundhedshus til alsidigt sundhedsfagligt fællesskab i Brønderslev.

Cabinn Hotel, Aarhus C

Udvidelse af hotellet Cabinn i hjertet af Aarhus – med facade ud til byens torve og Domkirken på den ene side og Aarhus Å på den anden side.

Campus Kollegiet

Kollegium med 250 studenterboliger i tre forbundne 15-etagers bygninger.

Campus Kollegiet Odense, Landskab

Forplads og kollegiepark til Odense Universitetskollegium med opholdsrum til sport og mulighed for at nyde aftensolen fra terrasser og siddetrapper langs den eksisterende sø.

Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum

Kunstmuseum for det danske kunstnerægtepar Carl-Henning Pedersen og Else Alfelt.

CeresByen, Ceres Corner

Boligprojekt med 131 lejligheder til studerende og unge familier i Aarhus' nye bydel CeresByen.

Det Tekniske Fakultet - SDU

Fire institutters fælles ramme om et aktivt og dynamisk forsknings- og uddannelsesmiljø ved Syddansk Universitet i Odense.

Domus Media

Indvendig og udvendig restaurering af Domus Media Vestfløjen på Oslo Universitet samt renovering af universitetets berømte aula.

Elmwood Court

Socialt boligbyggeri, der viderefører og moderniserer det klassiske victorianske rækkehus.

Greenwich Peninsula Riverside, The Moore

To ti-etagers bygninger med i alt 144 lejligheder udbudt i et mix af privat-, andels- og udlejningsboliger i bydelen Greenwich Peninsula i London.

Holmens Kirke, tilbygning

Tilbygning til Holmens Kirke, Københavns ældste eksempel på renæssancearkitektur, med medarbejderfaciliteter og menighedssal.

HSB 2023 - Fleminggatan

Vinderprojekt til forvandling af kontorbyggeri i det centrale Stockholm til innovative og bæredygtige boliger.

HSB 2023 - Västerbroplan

Vinderprojekt til et 26 etagers højhus af træ på en central plads i Stockholm.

Magisterparken, Himmerland Boligforening

Renovering og omstrukturering af almennyttig boligbebyggelse med energirenovering, nye boligtyper, tilgængelighed og fællesarealer.

Meanderbyen Nodeland

Mulighedsstudie for udvikling af centrum og boligområder nær centrum i den norske by Nodeland.

Milkwood Road

Socialt boligbyggeri med byhuse og etageboliger i Herne Hill, London.

NT Stoppestedskoncept

Design af udstyr til busstoppesteder

Nye Ogna Skole

Moderne og fremtidsrettet læringsmiljø i den norske by Ogna - og samtidig det lokale samlingssted.

Nyt Herlev Hospital, Servicebygning

Udvidelse og ombygning af servicebygning til Nyt Hospital Herlev, hvor brugerprocesser, medarbejdere og logistik har været i fokus for udformningen af de fysiske rammer.

Panum Instituttet - Ombygning og indretning af laboratorier

Facaderenovering, bygningsvedligeholdelse, mindre udvidelser og nyindretning af laboratorier i Panum Instituttet.

Slemmestad

Visjon for Slemmestad om å omforme sentrum til en levende kystby ved Oslofjorden.

The Hundred Year Home

Vores bidrag til 2015 Sunday Times British Home Awards,

Uppsala Ny Kraftvarmeværk

Uppsalas ny kraftvarmeværk er et møde mellem by, park og industri.

Villa U

Villa i to etager på naturskøn beliggenhed ved Aarhus

Woodlands Integrated Healthcare Campus (Singapore)

Nyt integreret healthcare campus i Singapores nordlige Woodlands-region med akuthospital, sundhedscenter og plejehjem.

Aalborg Havnefront - Arealer Musikkens Hus

Masterplanen for anden etape af Aalborg Havnefront bygger på principperne fra første etape med promenaden som samlende element og er desuden inspireret af klitternes møde med den flade forstrand.

AUH, Transformatorstationer

2 selvstændige 60/15kW transformatorstationer, med nødstrømsanlæg til forsyning af Aarhus Universitetshospital.

Danmarks Radio, Aarhus

Radio- og tv-by for Danmarks Radios afdeling i Aarhus.

Danmarks Radio, Aarhus - indretning

Nyindretning og farvepalet til mødelokaler, redaktioner og publikumsarealer.

Dansk Bjergning og Bugsering, domicil

Ny administration og værkstedsbygning til Dansk Bjergning og Bugsering i Aarhus Havn.

Ensō - komplet service

Ensō er et komplet service, skabt henholdsvis i det hvideste blanke porcelæn og mat antracitgrå stentøj.

Fiskeri- og Søfartsmuseum i Esbjerg

Udvidelser og renoveringer på Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg.

Fuglsang Sø Centret

Aktivitetscenter for ældre i lokalområdet og 112 plejeboliger opdelt i mindre grupper.

Hytte Slottsvika

Moderne norsk hytte i massivtræ designet med henblik på at bringe den panoramiske fjordudsigt ind i alle hjemmets fællesarealer.

Kompressorstation Egtved

Nyt naturgasanlæg med kompressorstation og servicebygninger.

Laboratorie- og forskningsbyggeri til ETH Zürichs afdeling i Basel (D-BSSE)

Laboratoriebyggeri til et af verdens førende naturvidenskabelige undervisnings- og forskningsmiljøer i Basel.

Landskab for væksthus i Botanisk Have, Aarhus Universitet

Ind- og udvendigt landskab i forbindelse med udvidelse af Væksthuset i Botanisk Have i Aarhus.

Logstar - Saint-Gobain Distribution Denmark

Logistikcenter ved Randers til det franske byggefirma Saint-Gobains danske leverancer.

Lunia

LED-vejarmatur i minimalistisk design der passer ind i mange forskellige urbane landskaber.

Mount - modul-trappe i beton

Trappesystem som vender op og ned på de vante forestillinger om produktion, transport og montage af betontrapper.

Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød

Konkurrenceforslag til nyt akuthospital hvor arkitektur og natur smelter sammen og udgør et trygt sted for patienterne, en superfunktionel og sanselig arbejdsplads og en rekreativ oase for alle borgere i området.

Panum - Dekanat og Fakultetsadministration

Renovering af Panum komplekset på SUND, Københavns Universitet, som omdanner tidligere mørke rum til et moderne, lyst og afvekslende arbejdsmiljø med plads til nye samarbejdsformer

Randi-Line Linie 18

Komplet beslagserie i rustfast stål som en enklere variation af C.F. Møllers eksklusive dørgrebsserie Randi-Line Coupé

Revitalisering av Ravnkloa

Revitalisering af Ravnkloa, en af Trondheims historiske pladser, med ny gang- og cykelbro, aktiviteter og ophold langs nyetableret kanalpromenade.

Teknologisk Institut, DMRI

State-of-the-art forskningsfaciliteter til verdens førende videncenter inden for forskning og innovation i kød og kødprodukter.

The National Gallery London, Gallery A

Nyt udstillingsgalleri indrettet i et tidligere magasin på National Gallery i London.

UiO Life Science Center

Forsknings- og undervisningsbygning til institut for livsvidenskab, kemi og farmaci ved Oslo Universitet (UiO).

Vasamuseet, udvidelse

Om- og tilbygning af Sveriges største turistattraktion, der sikrer bedre tilgængelighed for alle og øger publikumskapaciteten.

Villa R

Villa der byder skoven indenfor.

Væksthus i Botanisk Have, Aarhus Universitet

Restaurering og udvidelse af Væksthuset i Botanisk Have i Aarhus.

Örebro Resecentrum

Forslag til fornyelse af trafikalt knudepunkt i den svenske by Örebro.

Ålgård centrum

Udvikling af Ålgård fra tæt bebyggelse til mindre by.

Auditorium, Aalborg Universitet

Nyt auditorium skabt som et vartegn og kendemærke for universitetet og et samlingspunkt for ansatte og studerende.

AUH, sundhedsplanlægning

Funktionsplanlægning, aktivitets- og kapacitetsanalyser og brugerprocesser i forhold til ombygningen og udvidelsen af Aarhus Universitetshospital.

Brekstad

Udviklingsplan til den norske kystby Brekstad i Trondheimsfjorden som forventes at vokse kraftigt pga. en ny kampflybase i området.

Core-Centeret i AUH

Core-centret samler den kliniske forskning på Aarhus Universitetshospital i to af hospitalets tre nye ikoniske højhuse.

Dronning Ingrids Hospital, Nuuk

Nybyggeri af akutcenter, lægeklinik, patienthotel, psykiatri og ombygning af eksisterende bygninger.

Fremtidens Madla-Revheim

Forslag til nyt miljøbevidst boligområde i Madla-Revheim uden for Stavanger.

Førde Centralsygehus, brugerinddragelse

Planlægning af infrastruktur, udnyttelse af arealer og eventuel udbygning af sygehuset.

GIS-bygninger

Designkoncept for gas-isolerede koblingsanlæg - også kaldet GIS-bygninger.

HAB Varbergparken blok 15

Omdannelse af boligbyggeriet Varbergparken blok 15 fra 1970'erne til mere energivenlige boliger.

Harbour Stones, Lindholmen, Göteborg

Masterplan for et nyt boligområde på Lindholmen i Gøteborgs tidligere industrihavn.

Henius House

240 ungdomsboliger og 45 familieboliger på den tidligere industrigrund Eternitten i Aalborg som en del af forvandlingen af området fra cementindustri til ny, urban bydel.

Hotel d'Angleterre, totalrenovering

Renovering af det femstjernede Hotel d'Angleterre på Kongens Nytorv i København, oprindeligt fra 1755.

International School Ikast-Brande

Nyt skolebyggeri til Den Internationale Skole i Ikast-Brande med både skole, SFO og børnehave.

KUNSTEN - masterplan for restaurering og revitalisering

Masterplan, som anviser de tiltag, der er nødvendige for at bringe KUNSTEN på højde med sit virke som en moderne kulturinstitution placeret i et fredet bygningskompleks.

Lejlighed, Mayfair, London

Renovering af lejlighed i det gamle kvarter Mayfair, London.

Long Lane, Cambridge

273 bæredygtige boliger i skandinavisk stil i et nyt kvarter i Cambridge.

Musholm Bugt Feriecenter, udbygning

Konkurrenceforslag til udbygning med stor respekt og indlevelse i den eksisterende arkitektur.

National Diabetes Center

Nyt kompetencecenter for diabetes med forskning og behandling af specielt komplicerede tilfælde på King Saud University, Riyadh.

Ny Retspsykiatri Sct. Hans

Konkurrenceforslag til udvidelse af det psykiatriske Sct. Hans Hospital.

Nyt Frogner Plejehjem

De Fem Haver er et plejehjem for demente med fem grønne atrier og organiske, cirkulære bevægelsesforløb.

Nyt hovedkontor til CODAN

Samarbejde på tværs af afdelinger har været hovedfokus i forslaget til nyt hovedkontor til forsikringsselskabet Codan i Ørestaden.

Point Hyllie

Fire højhuse med boliger, kontorer og butikker omkring det nyanlagte Hyllie stationstorv.

Skipark 360°

Verdens mest komplette indendørs skianlæg.

Slussen

Masterplan for området ved Slussen, Stockholm, der binder Södermalm og Gamla Stan sammen.

Springfield University Hospital, sundhedsplanlægning

Funktionsplanlægning, kapacitets- og aktivitetsanalyser, hovedfunktionsprogram og brugermøder.

Sykkylven centrum

Ideforslag til fornyelse af centrum med karrébebyggelser, nyt rådhus og havnefront samt bevaring af grønne omgivelser.

Sæby Strand - almene boliger

Almene boliger beliggende på naturskøn grund med udsigt over Kattegat.

Sørumsandbyen

Udviklingsplan for stationsbyen Sørumsand til en attraktiv, fortættet Oslo-forstad med et minimum af biltrafik.

Teko Center Danmark

Konfektions- og trikotageskole i Birk Centerpark ved Herning.

The Summits

Forslag til kontorlandskab i Ørestaden.

Vejle Sygehus, generalplan

Generalplan med forslag til indretning af fremtidige funktioner på sygehuset. Brugerinddragelse er et centralt værktøj.

Aalborg Havnefront

Helhedsplan for Aalborg Havnefront, der med bl.a. en havnepromenade genskaber forbindelsen mellem Limfjorden og byens middelaldercentrum.

A.P. Møller Skolen

Dansk fællesskole med gymnasial overbygning til brug for Dansk Skoleforening for Sydslesvig.

Athletes Village, plot N13 London Olympics 2012

Boliger som en del af Londons OL-by, der efter OL er med til at skabe en ny, revitaliseret bydel med bæredygtige boliger til ca. 10.000 londonere.

Athletes Village, Plots N13 og N26 podium gardens

Landskabsudformning af hævede gårdrum som genskaber tabt diversitet i et tidligere rigt økologisk miljø.

Bestseller Logistikcenter Nord, Landskab

Masterplan og landskabsudformning til moderne bæredygtigt storskala-industrianlæg i det åbne land.

BIOVAF - Nyt institutbyggeri på Lyngby Campus for DTU

Konkurrenceforslag til forskningsbyggeri, der udvider DTU's bygningsanlæg og samler forskningsafsnittene Veterinær, Aqua og Fødevarer under ét tag.

Brogården

Gæstehus til kursuscenteret Brogaarden med plads til 14 familier med handicappede børn.

Copenhagen Arena

Konkurrenceforslag til multiarena til shows og sportsbegivenheder med plads til 15000 tilskuere.

DSB-arealerne og rutebilstationsområdet i Aarhus

Helhedsplan for transformation af DSB-arealerne og rutebilstationsområdet ved Ny Banegårdsgade i Aarhus.

Friends Arena

Sveriges nationalstadion med plads til op til 65.000 tilskuere.

Futurum+

Serie af kontorinventar med podier og overmoduler.

Greenwich Peninsula, Plot M0116

Fortættet lejlighedskompleks på det tidligere industriområde Greenwich Peninsula i London.

Haderslev Havn

Helhedsplanen for omdannelse af Haderslev Havn til en ny bydel med boliger, erhverv og rekreative områder .

IHA Katrinebjerg

Ingeniørhøjskole i Aarhus med plads til 3000 studerende, forskere og undervisere i IT-byen Katrinebjerg.

Kvarter- og Sundhedshuset Aalborg Øst

Et samlende centrum i et ellers monotont boligområde der udover sundhedsfunktioner rummer bl.a. café, folkeoplysning og fitness.

Motorvejen Kliplev-Sønderborg

Landskabs- og brodesign for 25 km ny motorvej fra Kliplev til Sønderborg

Museet Kystens Arv

Konkurrenceforslag til tre nye tilbygninger udformet som bådhuse.

Nyt liv til gamle svømmehaller: Ringkøbing Svømmehal

Ombygning og renovering af svømmehallen i forbindelse med projektet "Nyt liv i gamle svømmehaller".

Regionshospitalet Viborg, nyt akutcenter

Konkurrenceforslag til tilbygning med ny hovedindgang og separat skadestueindgang.

SEB Campus

Forslag til nyt hovedkvarter i Norra Djursgården for bank- og pensionskoncernen SEB med plads til 6.000 medarbejdere.

Sogn og Fjordane Kunstmuseum

Med et ydre der minder om en isblok, er Sogn og Fjordane Kunstmuseum blevet et nyt landemærke i Førde.

Strandhusene, seniorbofællesskab - HAB afd. 55

Seniorboligerne på Haderslev Havn er smukt placeret, fordelt på fire punkthuse med udsigt over både by, fjord og havn.

Straume sentrum festplass og høyhus

Masterplan for byfornyelse af Straume i Norge, med en festplads til store folkelige begivenheder og et nyt markant højhus med konferencecenter, kontor og hotel.

Sølvgades Skole

Renovering og udvidelse af fredet skole inspireret af kvarterets bygningsformer og historie.

TrygFondens Familiehus

Patienthotel for familier til alvorligt syge børn, der er indlagt på Det Nye Universitetshospital i Aarhus.

Villa Gjeskelund

Moderne fortolkning af en klassisk landejendom i fredede omgivelser mellem skov og marker, kun et par hundrede meter fra Gudenåen.

Västhamnen Containerterminal Helsingborg

Projektkonkurrence om at udforme og designe Helsingborgs Hamn AB’s containerterminal til en moderne og effektiv terminal.

Akut- og infektionsklinik, SUS - indretning

Indretning og design af specialinventar til akut- og infektionsklinikken på Skånes Universitetssygehus (SUS).

Akut- og infektionsklinik, SUS, Malmø

Akut- og infektionsklinik indrettet til at beskytte bedst muligt mod smittespredning.

Batteriet Sixtus

Sikring og istandsættelse af det fredede fæstningsanlæg Batteriet Sixtus på Holmen.

Brabrand Rostadion

Nyt dommertårn og klubhus, som er bygget sammen med det eksisterende bådehus.

Cavere

Kvalitetstilbehør til bade- og toiletrum med henblik på at lette hverdagen for ældre og bevægelseshæmmede - uden at udstyret nødvendigvis udstråler 'handicap'.

Company House III, Skejby

Kontorbyggeri belønnet med DGNB sølvmedalje og udmærkelsen ’Very Good’ efter den engelske standard BREEAM.

DNV Gødstrup

Konkurrenceforslag til nyt akuthospital i Gødstrup.

Hospice Djursland

Et hjem, hvor der både fysisk og mentalt er skabt rum til dem, der bor der i deres sidste tid, de pårørende og personalet.

Hospice Djursland, Landskab

Sanse- og atriumhave i forbindelse med Hospice Djursland.

Komforthus

Energirigtigt enfamiliehus konstrueret efter passivhus-princippet.

Kontorbyggeri og laboratorier for FLSmidth, Indien

Kontorbyggeri for FLSmidth med plads til ca. 2500 it-arbejdspladser.

LP Cupola

En moderne og vedligeholdelsesfri genfortolkning af det oprindelige armatur brugt i Universitetsparken i Aarhus.

Metropolen

Erhvervsbyggeri på Ørestadens rambla, der skal forbinde metrostationen og universitetspladsen.

National Maritime Museum, The Sammy Ofer Wing

Udvidelse af museet med verdens væsentligste maritime samling, beliggende i historiske bygninger, der er på UNESCO’s liste over bevaringsværdig kulturarv.

Operapavillonen

Anløbsplatform til havnebussen, der sejler gæster til Operaen, København.

San Martino-museet, Gastronomisk Akademi

Renovering og nyindretning af middelalderklosteret i San Martino-museet, Napoli.

VB Klubhus og træningsbaner

Nyt klubanlæg for Vejle Boldklub med seks fodboldbaner samt klubhus og omklædningsfaciliteter.

Vejle Sygehus, en del af Sygehus Lillebælt

Generalplan, udvidelser, ombygninger og generel bygherrerådgivning for Vejle Sygehus, en del af Sygehus Lillebælt.

Viby Syd

Masterplan for omdannesle af boligområderne Rosenhøj, Kjærslund og Søndervangen i Viby Syd til en mere attraktiv bydel.

Vitus Bering Innovation Park

Tilbygning til uddannelsesinstitutionen Vitus Bering Danmark med plads til både undervisning og iværksættere.

Ålesund Sygehus, ny børneafdeling

Ny børneafdeling indrettet på børnenes præmisser med plads til leg, skole, behandling, pleje og omsorg i lyse og trygge omgivelser.

Aarhus Universitet, Indretning af Samfundsvidenskabeligt Bibliotek

Ny indretning af biblioteket ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet som får eksisterende lokaler og udvidelse til at fremstå som ét sammenhængende rum.

AquaDomi - flydende hoteller

Flydende hotelkoncepter i stjerneformede og Z-formede versioner tilpasset forskellige vandarealer.

Birk Centerpark

Parkområde med undervisnings- og kulturinstitutioner.

Bårliskogen omsorgsboliger

Bårliskogen omsorgsboliger er 16 boliger til fysisk og psykisk funktionshæmmede.

Centre for Democracy and Conflict Resolution

Konkurrenceforslag til en ny vidensportal for samfundsvidenskaberne ved University of Essex.

Cortex Park

Forsker- og videnspark samt et særligt portalområde ved Syddansk Universitet.

CWO P-hus

P-hus med plads til ca. 350 biler.

Dansk Neuroforsknings Center - Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning m.m. i forbindelse med udvidelse af Aarhus Kommunehospital.

Darwin Centre fase 2

Udvidelse af Natural History Museum i London formet som en kæmpe kokon.

Darwin Centre fase 2, Landskab

Have udformet som amfiteater danner ramme om forsamlinger, udeundervisning og events.

Duemosepark, 1. til 3. etape

Samlet boligbebyggelse på grund i Farum med henholdsvis 52 og 54 lejligheder og 22 rækkehuse.

Eleda Stadion

Stadion med multi-funktioner og plads til op til 21.000 tilskuere.

Friis, Aalborg Citycenter

Friis er et kombineret butikscenter, p-anlæg, hotel, kontor- og erhvervscenter.

GAPS – nyt psykiatrisygehus i Slagelse

Konkurrenceforslag til nyt psykiatrisygehus, der samler fire eksisterende psykiatriske enheder i forbindelse med Slagelse Sygehus.

Glostrup Storcenter

Renovering og udvidelse af Glostrup Storcenter fra 1970'erne.

GoBiGas biogasværk

Anlæg til produktion af biometan – projekt GoBiGas – hvor man via afbrudt forbrænding af primært skovningsaffald fremstiller gas til biler.

Halsskov Maritime By

Omdannelse af den nedlagte Halsskov Færgehavn til en ny bydel med 600 boliger.

Handelshøjskolen i Aarhus

Højere læreanstalt i det nordlige Aarhus opbygget omkring opholds- og gårdrum.

Højhuset Continental, Stockholm

Et 30 etagers højhusbyggeri i centrum af Stockholm med hotel og erhverv.

Incuba Science Park, Katrinebjerg

IT-forskerpark med forsknings-, kontor- og fællesfaciliteter for IT-iværksættere og IT-firmaer.

Laboratorier, Haukeland Universitetssygehus

Tietages laboratoriebygning i direkte forbindelse med det eksisterende sygehus.

Navitas Park

Konkurrenceforslag til Navitas Park, et nyt centrum i Aarhus for energi, innovation og uddannelse.

Passiv-kontorhus til Aarhus Kommune

Passiv-kontorhus til Aarhus Kommune, hvor der i udformningen har været lagt stor vægt på både lavt energiforbrug samt krav til den gode arbejdsplads og et godt indeklima.

Siloetten, boliger i Løgten

21 boliger med udsigt over Kalø Bugt i nedlagte silo ved Løgtens havnefront.

Vestas A/S, Randers

Vindmøllefabrik opført langs motorvejen mellem Randers og Aarhus, udvidet i flere etaper siden indvielsen i 1994.

VVM for Aarhus Letbane

VVM-redegørelse for letbane på strækningen Aarhus-Skejby-Lisbjerg-Lystrup.

Älvstranden Uddannelsescenter

Om- og tilbygning af Älvstrandsgymnasiet til uddannelscentrum med bl.a. grundskole, gymnasium og voksenundervisning.

Aarhus Gymnastik- og Motorikhal

Motorikhallen er en idrætshal designet til at motivere børn til at udvikle deres motoriske færdigheder.

Advice House

Advice House er et åbent og fleksibelt kontorfællesskab med mange perspektiviske kig og vinkler.

ARKEN, udvidelse

Udvidelsen af ARKEN Museum for Moderne Kunst.

Auto College

Nyt skolebyggeri med værksteder og teorilokaler for en af Danmarks største erhvervsskoler inden for motorindustrien.

Bislett Stadion

Nybyggeri over Norges berømte atletikstadion i Oslo.

Bolig+

Konkurrenceforslag til energineutrale boliger på Aalborg Havn.

Business College Sønderborg

Tilbygning til Sønderborg Handelsskole samt ombygning af de eksisterende lokaler fra 1968.

Børnehuset Dragen

En af de første institutioner i Danmark, der er opført som passivhus, med et minimalt energiforbrug.

Cutty Sark Gardens

Forslag til reorganisering af byrummet omkring det fredede Cutty Sark sejlskib.

Dansk Plakatmuseum i Den Gamle By

Dansk Plakatmuseum opført som en del af et genskabt 1900-tals bymiljø i Den Gamle By, Aarhus.

Finderupparken

Nyt bolig- og erhvervskompleks med lejligheder til både studerende og familier - alle med altaner der henvender sig mod bebyggelsens lyse, grønne gårdrum.

Generalplan for psykiatrien - Region Syddanmark, sundhedsplanlægning

Rammesættende manual og guideline for de lokale psykiatribyggerier i Region Syddanmark.

Gentofte Hospital

Udvidelse af Gentofte Hospital med ny, moderne kerne i det oprindelige, ottetalsformede byggeri.

Passivhuse i letklinkerbeton

Et enfamilieshus kaldet Nordpilen samt et etagehus-modulsystem med fire standardlejligheder.

Privatbolig i Egå, atelier og gæstehus

Privat atelier og gæstehus indpasset i en skråning, beklædt med lærketræslister og tilplantet tag.

Ryesgade 60-64, renovering af facader

Renovering af facader på byejendom fra 1964 for at minimere energiforbruget.

Skyview, Stockholm

SkyView er en attraktion bestående af to glasgondoler, der tager besøgende til toppen af Stockholms multiarena Ericsson Globe.

Spinderierne, Vejle

Masterplan for omdannelsen af det tidligere industriområde Spinderierne til kultur- og erhvervscenter.

Sundhedscenter for kræftramte ”Villa Vita”

Konkurrenceforslag til sundhedscenter for kræftramte.

Sygehuset i Vestfold, Masterplan

Masterplan for udvidelse og ombygning af sygehus i Tønsberg, Norge.

The World Village of Women Sports

Forslag til ny bydel for kvindeidræt i Malmø.

Vendsyssel Kunstmuseum

Indretning af kunstmuseum i tidligere klædefabrik i Hjørring.

Vendsyssel Kunstmuseum, udbygning

Udbygning af Vendsyssel Kunstmuseum under museets gårdrum.

Villa Alstrup

Eksklusiv villa ved Vesterhavet, der kan producere mere el og varme, end det selv bruger.

Wave

Auditoriestol med bølgende ryg, der giver en god siddekomfort.

Ängelholm badet

Forslag til ny svømmehal på kanten mellem by og skov i Ängelholm Kommune.

Aarhus Havn, Grænsekontrolstation

Ny veterinærkontrolstation og servicecenter SKAT ved Aarhus Havns containerterminal.

A.P. Møller Skolen - indretning og specialinventar

Indretning af A.P. Møller Skolen, herunder manual for møblering, design af specialinventar samt design af et nyt, enkelt loftssystem til lys og ventilation.

Amerika Plads - udearealer og p-kælder

Belægninger, pladser og p-anlæg på det nye byområde på Sdr. Frihavn, København.

C.F. Møllers kontor, København

Ombygning af tidligere undervisningslokaler til tegnestue for C.F. Møller, København.

Camillo Eitzen House/Ankeret

Bolig og erhverv forenet i en overordnet arkitektonisk attitude.

DAKA biodieselfabrik

Produktionsanlæg for fremstilling af biodiesel.

Egetæpper - udvidelse

Udvidelse af tæppeproducenten Eges administrationsbygning og showroom med nyt showroom, nye kontorer og mødelokaler.

Enghusene

27 boliger i idyllisk bakkelandskab på grænsen mellem land og by.

Eternitten

Visionsplan for boliger, undervisning og erhverv på tidligere industriareal i Aalborg.

Fjordbyen, Haderslev Havn

Første etape af masterplan for Haderslev Havn bestående af 10 hollænderhuse samt 24 lejligheder.

Fleetbank House

Projektforslag til facetteret erhvervsbyggeri, der kombinerer et bæredygtigt kontorareal og et shoppingareal.

GH3 lofthejssystem

Lofthejssystem til sundhedssektoren, der diskret og nemt indpasses i arkitekturen.

Incuba Science Park, Skejby

Forskningsfaciliteter til Incuba Science Park ved Skejby Sygehus.

Klitheden boliger, Blokhus

Bebyggelsesplan for 135 boliger på naturgrund i Hune.

Landspitali University Hospital, Reykjavik

Det nye universitetssygehus forener kravene til moderne sygehusplanlægning og målrettet behandling med en klar og enkel arkitektur.

Musikhuset Aarhus, udvidelse

Udvidelse af Musikhuset Aarhus med nye kulturinstitutioner og sale.

Nimbushuset

Udvikling af nyt facadesystem til etageejendom på Frederiksberg.

Sanistål A/S, Taulov

Danmarks største stållager.

Sluseholmen, boligøen Fyrholm

Facadeudarbejdelse på to boligejendomme i Sydhavnen.

Sommerhus for Ulla & Christian Beck

Sommerhus i Holmslands Klit ved jyske vestkyst.

The LM Project – The Mermaid Tower and the Rock

Konkurrenceforslag til stærkt skulpturelt kontorbyggeri på henholdsvis Langelinie og Marmormolen forbundet af en gang- og cykelbro.

Ullevål Universitetssygehus - Sundhedsplanlægning

Sundhedsplanlægning, kapacitetsberegning og relaterede arkitektopgaver.

Zipp

Møbelserie til venterum med sæder og borde, der kan kombineres i lineære siddegrupper på to eller mere.

Arkæologisk museum i Bari

Nyt arkæologisk museum bygget med udgangspunkt i en gammel kirke, et kloster samt en arkæologisk have.

Bispebjerg Kollegiet

Kollegiebyggeri med 252 værelser i to punkthuse på ni og ti etager.

BUCO

Serie af bænke og ståborde til foyer- og storrumsindretning udviklet til Musikhuset Aarhus.

C.F. Møllers hovedkontor, Europahuset

C.F. Møllers eget hovedkontor på de fem øverste etager af Europahuset.

Dannevirkestræde

Boligbebyggelse med 20 boliger i det centrale Haderslev.

Det Ny Søfartsmuseum

Konkurrenceforslag til nyt søfartsmuseum i den eksisterende dok i Helsingør Værft.

Farsø Bymidte

Helhedsplan for sammenhængende byfornyelse af Farsø bymidte.

Herning Gymnasium

Udvidelse og ombygning af Herning Gymnasium.

Kirkepladsen i Holstebro

Omdisponering og fornyelse af arealerne omkring Holstebro Kirke og hovedindgangen til Holstebro Rådhus og Bibliotek.

Køge Åhavn

Etape 1 af boligbebyggelse ved åhavnen i Køge.

M2

To helårshuse og to sommerhuse tegnet for typehusfirmaet M2.

Moské og Islamisk Center

Forslag til Moské og islamisk center med bedesal, minaret og fælles faciliteter.

Museum of Modern Art Warszawa

Konkurranseforslag til museum for moderne kunst i Warszawa.

Musikhuset Aarhus, indretning og specialinventar

Indretning af tilbygningen til Musikhuset Aarhus, herunder ny reception og design af ventemøbler til foyeren, indretning af nyt køkken og kantine samt generel skiltning.

Randers Stadion - ombygning

Anlægget har indadtil fået veldefinerede rum og udadtil fået form som en krystal.

Randi-Line Komé

Komplet serie af dørgreb, vridere, rosetter og skilte.

Rigsarkivet OPP projekt - Bygherrerådgiving

Bygherrerådgivning i forbindelse med Rigsarkivets opbevaring af arkivalier.

Zip House

Sommerhus for typehusfirmaet M2.

Boliger Bjørnvejen 119

Tre forskellige boligtyper fordelt på otte boliger centreret omkring en gård og adgang til tre udearealer for hver bolig.

CFM06

Serie af polstermøbler med siddemøbler og borde.

Farveri og kedelbygning, Spinderierne Vejle

Konvertering af tidligere farveri og kedelbygning i spinderi-komplekset i Vejle.

Forsvarshøjskolen | Udenrigspolitisk Institut i Stockholm

Om- og tilbygning med undervisningslokaler, bibliotek og kontorer.

Friblick, retspsykiatrisk anlæg

Konkurrenceforslag til retspsykiatrisk anlæg.

Haderslev Fjordpark

Fjordparken er en del af C.F. Møllers masterplan for den gamle industrihavn.

Lille Vildmosecentret

Besøgscenter for formidling af landskabshistorie for området omkring Lille Vildmose.

Nordlyset

Skulpturel boligkarré med en ekspressiv facade i den nye bydel ved Amerika Plads.

Nordlyset, Landskab

Gårdrum med organisk formet, frodigt beplantet opholdshave for beboerne.

Quintus – Lampe og pullert

Udendørs belysningsserie med lygte og pullert.

Scion-DTU, ombygning af Kemihuset

Ombygning af laboratoriebygning fra 1960'erne til energioptimeret kontorbyggeri.

Skive Kraftvarmeværk

Biomassebaseret kraftvarmeanlæg.

Østerbrogade 105

Boligejendom med seks etager blandt fine historiske byhuse.

Århus Universitetshospital, Skejby

Komplet sygehusbebyggelse i Skejby nord for Aarhus.

4. Maj Kollegiet, Aarhus

Kollegium opført som en firelænget gård omkring en gårdhave.

Bent Brandt

Firmadomicil for storkøkken- og kantineleverandørvirksomheden Bent Brandt.

Biogasanlæg, Henriksdals Rensningsanlæg i Stockholm

Biogasanlæg til at rense røggas, også benævnt rågas, ved Henriksdals Rensningsanlæg i Stockholm.

Dronningedammen

Boligbebyggelse med 24 boliger i Hørsholm.

Food College Aalborg

Køkkener ved Food College Aalborg, en del af Tech College Aalborg.

Gärstadværket

Udbygning til det eksisterende kraftvarmeværk Gärstadverken.

Kolding byCampus

Helhedsplan for byomdannelse i Kolding, herunder masterplan for Syddansk Universitet.

Kopernik Science Center, Warszawa

Konkurrenceforslag til nyt eksperimentarium og planetarium placeret direkte ved flodbredden i byens centrum.

Reno Nord

Nybygning og renovering av Reno Nord Forbrændingsanlæg i Aalborg Øst.

Salling Stormagasin - udvidelse

Udvidelse af Salling Stormagasin på Strøget i Aarhus.

Sygehuset i Vestfold, 6. byggetrin

Detailprojektering af udvidelse af Sygehuset i Vestfold, Norge.

The Rock - miljødesign

International konkurrence om at designe Europas mest energieffektive kontorbyggeri i Bjørvika-området.

Trygg-Hansa, Stockholmskontoret

Ombygning af Trygg-Hansas afdeling i Stockholm.

Villa, Råhøj Allé

Enfamilies villa i Højbjerg ved Aarhus.

Field's

Centerbyggeri i Ørestaden med butiks- og leisurecenter, kontorer, parkering m.m.

Gravene Haderslev

Omlægning af Haderslevs centrale plads fra parkering til bytorv.

Nobelparken, Aarhus Universitet

Undervisnings-, erhvervs- og boligbyggeri i det nordlige Aarhus.

SuperDome Kolding

Forslag til multifunktionsarena for ekstremsport m.m.

Aarhus Idrætspark, udvidelse

Udvidelse af Aarhus Idrætspark med idrætshotel, kontorer, træningssale, m.m.

Gågaderne i Holstebro

Renovering af gågader og stræder i Holstebro bycenter.

Nørrebro Bryghus

Kombineret bryggeri, spisested og bar på Nørrebro i København.

Plejehjemmet Aalholmhjemmet

Ombygning, tilbygning og nyindretning af plejehjem i Valby ved København.

Sandegraven

Boligområde med 183 boliger ved Vejle Ådal.

Syddansk Universitet, Esbjerg

Undervisningsbyggeri ved Esbjerg for den selvejende institution Syddansk Universitets Center.

Tegnestue i Vejle

C.F. Møllers tidligere afdeling i Vejle indrettet i gammel kittelfabrik.

Aarhus Kunstbygning, udvidelser

To udvidelser af Aarhus Kunstbygning med nye udstillings­arealer og skulpturgård.

Akershus Universitetssygehus (Nye Ahus), p-hus

Parkeringshus med ca. 1300 pladser ved det nye centralsygehus i Akershus.

Akershus Universitetssykehus, Ungdomspsykiatrisk klinik

Ny ungdomspsykiatrisk klinik for de 13- til 18-årige ved Akershus Universitetssygehus.

Boliger ved Vedbæk Station

Boligprojekt opført dels som rækkehuse og familieboliger, dels som fleretages altangangshuse.

Cafe Hack, Aarhus Teater

Indretning af café i de tidligere prøvelokaler i Aarhus Teater.

Grundfos

Design og projektering af en lang række byggerier i ind- og udland.

Musvågevej, plejeboliger

Bo- og dagtilbud med 50 plejeboliger i et tidløst arkitektonisk formsprog.

P-hus og administration, Billund Lufthavn

P-hus og administrationsbyggeri i tilknytning til ny terminal ved Billund Lufthavn.

Pumpestation og mandskabsbygning

Anlæg med fire bygningselementer; mandskabsbygning, pumpestation, tryktårn og et overløbsbygværk.

Sofiegården, plejeboliger og center

Plejecenter med 50 plejeboliger, et plejecenter med områdekontor og et dagcenter samt multihus, der er fælles med det omkringliggende boligområde.

Tuborg Nord - kanalprojektet

Udforming af kanaler, pladser og broer i den nye bydel Tuborg Nord.

Bornholms Hospital

Udvidelse og ombygning af Bornholms Centralsygehus i Rønne.

MarselisborgCentret, Århus Universitetshospital, Århus Sygehus

Svømmehal, konference- og mødelokaler m.m. ved Marselisborgcentret for rehabilitering, forskning og udvikling.

Saltvandsakvarie, Fiskeri- og Søfartsmuseet

Nyindretning af saltvandsakvarier ved Søfarts- og Fiskerimuseet i Esbjerg.

Spæncom kundecentre

Salgs- og udstillingscentre for betonelementvirksomheden Spæncom.

Søauditoriet, Aarhus Universitet

Bygningskompleks med fælles auditoriefaciliteter for universitetet.

The Poul Due Jensen Academy - Grundfos

Undervisnings- og kollegiebyggeri i Bjerringbro for Grundfos-koncernen.

Aarhus Havn, Pakhus 302 og 304

Pakhuse med koldt- og varmtlager og kontorfaciliteter på Aarhus Havn.

Det Teologiske Fakultet

Omdannelse af tidligere hospital til brug for Det Teologiske Fakultet ved Aarhus Universitet.

Florencehort, plejehjem

Plejehjem i Güterfelde, Tyskland.

Frederikshavns Sygehus, udvidelse

Tilbygning til Frederikshavn Sygehus med sengestuer og behandlingsafsnit.

Holtet videregående skole

Udvidelse og ombygning af skole for videregående, erhvervsfaglige studier.

Kanal 5

Kanal 5's nye kontor i Stockholm.

Mærsk Data Vibenhus

Kontorbyggeri på det tidligere Galle & Jessen-areal i det nordlige København.

Naturhistorisk Museum, Aarhus

Museumsbyggeri i Universitetsparken i Aarhus.

Sommerhus i Kandestederne

Sommerhus i klitområde ved Kandestederne i Nordjylland.

Topdanmark, udvidelse af domicil

Udvidelse af kontorbyggeri i Ballerup for forsikringsselskabet Topdanmark.

Vestas Vingefabrik, Nakskov

Produktionsfaciliteter for vindmølleproduktion i Nakskov.

Aalborg Slamtørringsanlæg

Slamtørringsanlæg til genanvendelse af spildevandsslam.

Aarhus Havn Gatebygning

Gateanlæg for ind- og udgående landtrafik til havnens containerterminaler.

Aarhus Havn Marinebygning

Administrationsbygning for driften af containerterminalen på Aarhus Havn.

Kapel, Herning Centralsygehus

Kapel i enkelt, geometrisk formsprog opført i røde sten.

Kvarteret ved Fuglesangs Allé

Område med en række byggerier alle tegnet af C.F. Møller.

TGS - teknologicenter, Berlin

Teknologi- og forskningscenter med kontorer og laboratorier for nystartede firmaer.

Café, Statens Museum for Kunst

Ombygning der omfatter forhal, ny museumscafé, butik, garderobe.

Ny Moesgård

Boligbebyggelse med 83 boliger i Skåde, syd for Aarhus.

Statens Museum for Kunst - udvidelse

Udvidelse og ombygning af Statens Museum for Kunst i København.

Rungsted Sundpark

Boligbebyggelse på kystgrund nord for Rungsted havn.

Tuborg Nord, General- og bebyggelsesplan

General- og bebyggelsesplan for det tidligere bryggeriareal i Hellerup.

Aarhus Havn, Pakhus 35

Pakhus for trælastkompagni på Aarhus Havn.

Århus Tekniske Skole Nord

Undervisningsinstitution for de tekniske fag.

Dadeko

Industrianlæg med produktion, service og administration.

Grundfos hovedbygning

Hovedbygningen i Grundfos' bygningskompleks i Bjerringbro.

Aarhus Kommunehospital

Opførelse og vedligehold af enkelt, homogent hospitalsbyggeri.

Parken, Danmarks Nationalstadion

Modernisering af stadionanlægget på Østerbro i København.

Steno Museet, Aarhus

Videnskabshistorisk og medicinhistorisk museum i Aarhus Universitetspark.

Sandbakken

Boligbebyggelse med 212 boliger i Skåde, syd for Aarhus.

Randi-Line Coupé

Klassisk serie af dør- og vinduesgreb i matbørstet rustfrit stål eller poleret messing.

Møllevangskirken

Menighedskirke og sognegård i det nordlige Aarhus.

Egetæpper, administration og showroom

Administration og showroom for Egetæpper A/S ved Herning.

Århus Sporveje Syd

Garagebygninger, værksteder og klargøringshal for Aarhus Sporveje.

Det Danske Hedeselskab

Hovedsæde for Det Danske Hedeselskab.

Sommerhus for Aage Damgaard

Cirkulært sommerhus med rustrøde stålfacader opført i Vestkystens klitlandskab.

Egå Marina lystbådehavn

Lystbådehavn nord for Aarhus med plads til 900 både og joller.

Ravnsbjergkirken

Kirkebygning i rød mursten med karakteristiske detaljer.

Solklint, 5 huse i Egå

Fem klyngehuse med fælles gårdrum placeret på pynt ud mod Aarhus bugt.

Væksthus ved Botanisk Institut

Væksthus udformet som en udfoldet snegl.

Privatbolig i Egå

Mads Møllers privatbolig.

Århus Sporveje Nord

Garagebygninger og værksteder for Aarhus Sporveje.

Vestersøhus

Boligbebyggelse tegnet i samarbejde med Kay Fisker i funkisstil langs søerne i København.

Vodroffsvej

Funkisejendom ved søerne i København.
Vis flere projekter