Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

16.11.2020

C.F. Møller Architects og Nordland Arkitekter vinder opgaven om nyt parkerings- og aktivitetshus i Aarhus

Med projektet Kulhuset, der på helt nye måder tænker parkering, byliv og bevægelse sammen har C.F. Møller Architects og Nordland Arkitekter i samarbejde med MOE vundet opgaven om et nyt parkerings- og aktivitetshus i Aarhus’ Sydhavnskvarter.
23.10.2020

C.F. Møller Architects får ny placering i København

9. november flytter C.F. Møller i København fra Holmen til Nørrebro.
19.10.2020

C.F. Møller Architects og WSP tildeles omfattende byudviklingsprojekt ved Uppsala Hovedbanegård

C.F. Møller Architects skal sammen med WSP udvikle området ved Uppsala hovedbanegård til et mere levende og bæredygtigt område for lokalbefolkningen og de rejsende i Uppsala. Projektet skal matche udvidelsen af byen og den kollektive trafik samt den øgede kapacitet på Østkystlinjen (Ostkustbanan).
8.10.2020

Arkitekt og partner hos C.F. Møller Architects Mads Mandrup tilkendes Eckersberg Medaillen

Mads Mandrup tilkendes Eckersberg Medaillen af Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster for ”sin evne til at lede lange og komplicerede processer frem til resultater af høj kunstnerisk kvalitet”.
5.10.2020

C.F. Møller Architects skal lave landskabskoncept til verdenskulturarv-område

C.F. Møller Architects vinder opgaven om et nyt landskabskoncept for Dannevirke i Tyskland, der sammen med Hedeby er udpeget som Verdenskulturarv af UNESCO.
21.9.2020

Beboerne flytter ind i den lodrette landsby ”Scheldezicht” i Antwerpen i Belgien

Et nyt tårn i Antwerpen er udformet som en lodret landsby af C.F. Møller Architects i samarbejde med BRUT Architecture and Urban Design, og nu er landsbyboerne begyndt at flytte ind i tårnet.
Vis flere nyheder