Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

15.10.2021

Byggeri præmieret af Aalborg Kommune

C.F. Møller Architects er præmieret af Aalborg Kommune for Teatergården, et nyt byggeri i bykernen, som blander private penthouselejligheder med almene boliger.
30.9.2021

Ny skole med fokus på ernæring og motion indvies

Ny Islands Brygge Skole i København indvies officielt fredag 1. oktober, men de første børn har allerede indtaget den ny skole, hvis fokus på ernæring og motion tydeligt understøttes af arkitekturen.
28.9.2021

C.F. Møller Architects og Normbau vinder en Iconic Award 2021

C.F. Møller Architects og Normbau vinder i samarbejde Iconic Award 2021 i kategorien Product - Sanitation med serien Flexcare - en ny udvidelse af Cavere Care-serien, som sikrer komfort og fleksibilitet for alle på badeværelset.
24.9.2021

H.K.H. Kronprinsesse Mary indvier Via University College Horsens

Via University College Horsens, som er tegnet af C.F. Møller Architects, forener læring, erhverv og byliv i et bæredygtigt byggeri, der står som et vartegn for fremtidens vidensby, og blev officielt indviet af H.K.H. Kronprinsesse Mary fredag 24. september.
23.9.2021

Reception i København

I anledningen af at C.F. Møller Architects har 30-års kontorjubilæum i København og i 2021 er flyttet i nye lokaler, inviterer vi til reception i vores nye dejlige tegnestue i Hillerødgade.
16.9.2021

C.F. Møller Architects omdanner grå industrihavn til levende havn

Med respekt for byens historie og bevaring af havnens bygninger, omdanner C.F. Møller Architects industrihavnen ved Guldborgsund i Nykøbing Falster til et attraktivt område med boliger, et aktivt havnemiljø og grønne byrum med integreret klimasikring.
Vis flere nyheder