Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

17.4.2024

Plan for nyt sygehusområde i Helsingborg er godkendt

Den 16. april 2024 besluttede byrådet i Helsingborg at vedtage en plan for et nyt hospitalsområde i området Østra Ramlösa, hvor kommunen også planlægger et nyt kvarter. Østra Ramlösa ligger cirka fem kilometer fra Helsingborgs centrum, og her vil der blive skabt et attraktivt, levende og langsigtet klimavenligt kvarter med en unik identitet og grønne områder. C.F. Møller Architects, Carlstedt Arkitekter, Krook & Tjäder og Rambøll Sverige står bag planen for det nye hospitalsområde i Helsingborg, som nu kan træde ind i næste fase til videre bearbejdelse.
17.4.2024

C.F. Møller Architects hædres med det svenske Fortifikationsverkets Arkitekturpris

C.F. Møller Architects blev nomineret med hele to projekter ud af fire finalister til Fortifikationsverkets Arkitekturpris og vandt prisen for Gotlands Garnison.
26.3.2024

Vinderne af arkitektkonkurrence om stort byudviklingsprojekt i Sverige

Nu er det afgjort, at C.F. Møller Archticets med forslaget "Himlen er vores tag" vinder konkurrencen om udviklingen af Luna-kvarteret i Södertälje, Sverige.
12.3.2024

C.F. Møller Architects tegner ny bygning, der skal bidrage til den grønne omstilling i Aalborg

C.F. Møller Architects vinder sammen med A. Enggaard og Viborg Ingeniørerne konkurrencen om en ny bygning til en havvandsvarmepumpe i Aalborg med et forslag, der skal bidrage til den grønne omstilling i kraft af sin funktion og æstetik.
29.2.2024

Transformerer historisk staldbygning til nyt museum

C.F. Møller Architects løfter sløret for skitseforslag til Museum Koldings plan om at omdanne den fredede bygning, Staldgården, til et moderne kulturhistorisk museum i sammenhæng med kongeslottet Koldinghus.

26.2.2024

C.F. Møller Architects tegner træboliger til klimavenligt kvarter

C.F. Møller Architects har sammen med ALFA Development vundet opgaven om nye boliger i Öster-kvarteret øst for Hyllievångsparken, som en del af Malmøs ambitiøse klimaindsats i overensstemmelse med retningslinjer og målsætninger i LFM30.
Vis flere nyheder