Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

15.2.2021

C.F. Møller Architects og HENN vinder sammen den internationale konkurrence om Grosshadern LMU Hospitalscampus i München

C.F. Møller Architects og HENN vinder førstepræmien i konkurrencen om den nye Grosshadern LMU Hospitalscampus, med juryens enstemmige afgørelse, i konkurrence med 17 andre internationale teams. Den nye campus transformerer de eksisterende sygehusstrukturer fuldstændigt, og skaber et grønt, tilgængeligt og venligt miljø til fremtidssikker medicinsk behandling, forskning og undervisning.
11.2.2021

C.F. Møller Architects udpeger chef for Healthcare

Maibritt Dammann er udpeget som Head of Healthcare hos C.F. Møller Architects, som den seneste tid har fået et stigende antal sundhedsprojekter i ordrebogen.
26.1.2021

Insights: Byudvikling af stationsområder

Fremtidens hovedbanegård skal fungere som et effektivt trafikknudepunkt, hvor mange forskellige trafikstrømme kan navigere problemfrit. Derudover skal stationsområdet give folk plads til at bo og mødes, offentlige pladser, grønne områder og steder, solbeskinnede rum.
19.1.2021

Udvalgt til prestigefyldt byudviklingsprojekt i det centrale Stockholm

C.F. Møller Architects, Elding Oscarson, Warm in the Winter, AJ Landskap og Atkins er blandt de udvalgte teams til en prestigefyldt parallelopdrag, om at udvikle området omkring Stockholm Centralstation.
5.1.2021

C.F. Møller Architects vinder stort sygehusprojekt i Finland

I samarbejde med finske rådgivere har C.F. Møller Architects vundet opgaven med at foretage en 160.000 m² stor udvidelse af Tampere Universitetshospital, Finland.
4.1.2021

Nomineret til en EU mies award 2022

Biomedicum i Stockholm, tegnet af C.F. Møller Architects for Akademiska Hus og Karolinska Institutet, er nomineret til en European Union Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award 2022.
Vis flere nyheder