Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

27.11.2023

Team med C.F. Møller Architects i spidsen vinder konkurrence om byudvikling af Nygårdstangen med ny multiarena i Bergen

C.F. Møller Architects står bag ny multiarena med hotel og konferencecenter, og udviklingsplan for byområdet Nygårdstangen i Bergen, Norge.
2.11.2023

Ny Markedschef og ny Koncern HR-chef

Vi er glade for at byde Marlene Mørup Damgaard-Sørensen velkommen som vores nye markedschef og Lærke Berg som vores nye Koncern HR-chef. Begge med start 1. november.
3.10.2023

C.F. Møller Architects præmieret på arkitekturens dag

Byggerier i Svendborg og Aalborg er præmieret på arkitekturens dag. Det ene byggeri er en uddannelsesinstitution og den anden en kontorbygning. Fælles for dem er fokus på fleksibilitet, integration med omgivelserne og et arkitektonisk særpræg og en åbenhed, der gør dem relevante for både brugere og byens borgere.
29.9.2023

Vinder konkurrencen om ny videregående i Norge med et forslag, der rækker ud over blot at være en skole

Ola Roald Arkitektur og C.F. Møller Architects har sammen med SLA, MakersHub og Rambøll vundet plan- og designkonkurrencen om en ny videregående skole i Harstad med et forslag, der på samme tid er en skole og et pejlemærke, der skaber nyt liv mellem fortid og nutid - byen og vandet.
20.9.2023

C.F. Møller Architects og Scandi Byg lancerer prisvenligt, arkitektonisk boligkoncept med lavt klimaaftryk

C.F. Møller Architects og Scandi Byg er gået sammen om at udbrede mere prisbilligt boligbyggeri med et lavt klimaaftryk til både private investorer og almene boligselskaber med deres nye, fælles boligkoncept Value Living. Ifølge de to parter skal det være lettere for bygherrer at bygge boliger af høj kvalitet, som samtidig tager hensyn til klimaet og økonomien.
30.8.2023

Salling Group bygger med ansvarlighed: Opfører stort campus i træ tegnet af C.F. Møller Architects

I Ebeltoft ligger Campus BØGEHØJ, der er ejet af Salling Group. Hvert år huser stedet op mod 20.000 gæster, som består af koncernens elever, ledere og medarbejdere, og det er stedet, hvor samtlige af Salling Groups elever kommer for at blive uddannet. Bygningerne står over for en stor ombygning og udvidelse, så der er plads til at skabe endnu bedre oplevelser for gæsterne. Hele den nuværende værelsesfløj 2 bliver revet ned, og en helt ny i træ bliver opført.
Vis flere nyheder