Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

17.1.2023

C.F. Møller Architects skal give bud på ny bydel i København

Tre hold er blevet prækvalificeret til konkurrencen om at udvikle det travle stationsområde København Syd, og C.F. Møller Architects er sammen med 1:1 Landskab, arki lab og Atkins blandt finalisterne.
9.1.2023

C.F. Møller Architects og skala architecture vinder konkurrencen om modernisering og udvidelse af Plejecenter Sjælsø, Rudersdal Kommune

C.F. Møller Architects og skala architectures vinderforslag viser et plejecenter udformet som en lille by med fokus på livskvalitet og tryghed for beboerne og gode arbejdsforhold for personalet.
14.12.2022

Nyt landskabskoncept styrker biodiversitet i Aarhus

Et nyt landskabskoncept fra C.F. Møller Architects til sydmolen på ny yderhavn i Aarhus, byder på stenrev, lagune og biodiversitetstiltag samt bastioner til fiskeri, sport og fritid.
18.11.2022

Fremmer grøn omstilling med transformation af tidligere vandværk

C.F. Møller Architects transformerer et tidligere vandværk i Viborg til kombineret bypark, varmeværk og regnvandsbassin, der fremmer den grønne omstilling både i relation til vand, miljø og energi.
17.11.2022

C.F. Møller Architects og Snøhetta skal sammen komme med forslag til fremtidens Vikingeskibsmuseum i Roskilde

Vikingeskibsmuseet i Roskilde har valgt C.F. Møller Architects og Snøhetta til sammen at give deres bud på, hvordan det historiske museum i Roskilde skal se ud i fremtiden.
9.11.2022

C.F. Møller Architects vinder Building Better Healthcare award

C.F. Møller Architects har vundet en Building Better Healthcare award for projektet Springfield Universitetshospital i kategorien Best External Environment. Projektet skaber terapeutiske omgivelser for patienter og godt velbefindende for personale og besøgende.
Vis flere nyheder