Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

9.7.2021

Grønt lys til nyt højhus i Aarhus

C.F. Møller Architects og Ejendomsselskabet Olav de Linde har opnået godkendelse til et nyt højhus, som kommer til at fungere som vartegn og omdrejningspunkt for udviklingen af Sydhavnskvarteret, en ny bydel på et tidligere industriområde ved byens havnefront.
30.6.2021

C.F. Møller Architects' forslag til Lunds nye kongrescenter, HYBRID, anbefales af bedømmelsesudvalget

Den sideløbende arkitektopgave vedrørende et nyt kongrescenter i det centrale Lund er afsluttet, og bedømmelsesudvalget anbefaler, at C.F. Møller Architects' forslag, Hybrid, skal danne grundlag for det videre arbejde.
18.6.2021

Første spadestik til Uppsala Business Parks nye innovative laboratoriemiljøer: Research Hub

Nu tages der hul på første fase af at udvikle Uppsala Business Park til et pulserende område for innovation og vækst. Den 18. juni blev første spadestik taget til Research Hub, et nyt avanceret laboratoriehus, der er designet af C.F. Møller Architects for Klövern.
26.5.2021

Grønt lys til transformering af ikonisk kontorbygning

C.F. Møller Architects og Lyall Bills & Young Architects' plan om at transformere Mountbatten House, en ikonisk kontorbygning fra 1970'erne, til kvalitetsboliger og offentlige faciliteter, herunder en ny offentlig plads, har fået byggetilladelse fra Medway Council.
20.5.2021

Vinder konkurrence med bæredygtigt træ-byggeri

Bygningsstyrelsen har i dag tildelt totalentreprisen på opførelsen af det kommende statslige kontorknudepunkt i Odense. Bygningens bærende konstruktioner skal opføres i træ og er designet af C.F. Møller Architects.
4.5.2021

C.F. Møller Architects fremlægger forslag til nyt kongrescenter og mødested i det centrale Lund

HYBRID er navnet på forslaget fra C.F. Møllers Architects til den aktuelle parallelopgave på et multifunktionelt mødeforum på vegne af Skanska og Lund Kommune. Bygningskompleksets hoveddisposition er skabt ud fra idéen om et bymæssigt og socialt interaktivt møde mellem nye og historiske bygninger og byrum.
Vis flere nyheder