Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

26.5.2023

C.F. Møller Architects transformerer folkeskole til folkehus

C.F. Møller Architects afslører sammen folkene bag Folkehuset VØ planerne for et fremtidigt fyrtårn for fællesskaber, der styrker turismen og det lokale erhvervs-, kultur- og dagligliv.
25.5.2023

C.F. Møller Architects bag nye mødesteder for gadeidræt

Sammen med et hold ledt af Studio Kondens skal C.F. Møller skabe nye inkluderende gadeidrætsfaciliteter i Danmark.
9.5.2023

Planen for Mjøsfronten præsenteres – en ny og levende søfront i den norske by Hamar

C.F. Møller Architects præsenterer masterplan og de første visualiseringer for Mjøsfronten i Hamar. Målet er at styrke bykernen som mødested og binde byen tættere sammen med Norges største sø, Mjøsa.
12.4.2023

Præsenterer skitser til nyt multifunktionshus i Skagen

C.F. Møller Architects afslører de indledende visualiseringer af nyt multifunktionshus i Skagen kaldet Skagenhallen i samarbejde med Skagen Kultur- og Fritidscenter og Skagen Erhvervsforening, som skaber nye rammer for fællesskaber, der skal være med til at holde på og tiltrække borgere.
27.3.2023

C.F. Møller Architects tegner Enköpings nye kommunehus

C.F. Møller Architects har i samarbejde med Skanska og Vacse vundet udbuddet om Enköpings nye kommunehus. Det bliver en fleksibel og bæredygtig kontorbygning med konstruktion i bl.a. træ placeret i byens centrum.
15.3.2023

Pavillonen i Grenaa på vej med ambitiøse planer og stor udvidelse

Pavillonen afslører nye og store planer for en markant udbygning, der sætter en ny arkitektonisk standard for kulturbyggerier i området og udvider kunstens udfoldelsesmuligheder, sammenhæng med naturen og gør kulturen til et turistmål.
Vis flere nyheder