Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

6.10.2022

C.F. Møller Architects i finalen med koncept for bæredygtige boliger

C.F. Møller Architects er blandt seks udvalgte til at gå videre med et løsningsforslag til bæredygtig arkitektur under initiativet ”Boligbyggeri fra 4 til 1 planet”, som skal reducere CO2-udledningen fra boligbyggeri med 75%.
4.10.2022

Vinder arkitekturpris i Horsens

På arkitekturens dag 3. oktober præmierede Horsens Kommune de seneste bedste byggerier opført de senes 2,5 år, C.F. Møller Architects modtog prisen for Årets Nybyggeri med Horsens Gymnasium og HF samt hædrende omtale for Netto, Bygholm Bakker i kategorien Årets mest bæredygtige byggeri.
3.10.2022

Transformation i stor skala og innovativ genbrug i det centrale Oslo

Centralt i Oslo ved hovedbanegården planlægger KLP Eiendom Oslo Horisont et projekt på i alt 82.000 m2, og C.F. Møller Architects har i samarbejde med Kristin Jarmund Arkitekter og Rodeo Architects indleveret deres forslag til myndighederne, der viser to højhuse og en bæredygtig genanvendelse af en postterminal.
28.9.2022

Team med C.F. Møller Architects i spidsen udvalgt til at give et bud Musikhusparken i Aarhus

C.F. Møller Architects er sammen med kunstnerkollektivet SUPERFLEX og MOONN blevet prækvalificeret til konkurrencen om at nytænke og revitalisere Musikhusparken i Aarhus.
27.9.2022

Boligformer blandes i nyt projekt i Ørestad

På Kanalpladsen i Ørestad vil den 17.300 m² store ejendom Kanalgaarden i fremtiden danne rammen om hele fire forskellige boligformer. Her etableres boliger til unge og familier samt senior- og handicapvenlige boliger under ét og samme tag, og beboere og andre vil kunne klare indkøbene i den kommende dagligvarebutik eller tage en pause i ejendommens café.
12.9.2022

C.F. Møller Architects med nyfortolkning af trappestigen

C.F. Møller Architects designer en ny trappestige for danske Gejst i et enkelt og stramt design, der kombinerer gode, funktionelle kvaliteter med et smukt og grafisk udtryk.
Vis flere nyheder