Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

11.5.2022

Nyt liv til gammelt industriområde ved Dalum Papirfabrik i Odense

Grundstensnedlæggelse for ny bydel på historisk industriområde ved Odense, hvor C.F. Møller Architects står bag helhedsplan og samtlige bygninger.
6.5.2022

C.F. Møller Architects flytter ind på Davidshallstorg i Malmø

Døren til det nye kontor åbnede den 5. maj, og åbningen blev fejret med en velbesøgt indflytningsfest i forårssolen. C.F. Møller har i Malmø har designet Malmö FF's fodboldstadion, og arbejder i dag bl.a. på at udvikle Helsingborgs nye regionshospital og en trekantet kontorbygning i Hyllie, som blev vundet i en nylig konkurrence.
3.5.2022

C.F. Møller Architects godt ud af 2021

85 nye medarbejdere, opkøb af rådgivningsvirksomheden mtre og en stærkt forbedret indtjening
2.5.2022

C.F. Møller Architects anerkendes for klimaafbødende landskabsprojekt

Med landskabsprojektet omkring Carlsbergs hovedkontor i Valby, tildeles C.F. Møller Architects 2. pladsen til prisen ECOtechGREEN award, som fremhæver klimaafbødende landskabsarkitektur i bymiljøer.
26.4.2022

Vinder konkurrence i Malmö med trekantet kontorbygning

C.F. Møller Architects vinder konkurrence, udskrevet af Malmø Kommune i samarbejde med bygge- og anlægsvirksomheden Wästbygg, med forslaget "Prisma Parkkvarter3". Kontrakten omfatter en trekantet kontorbygning på 14.500 m², som bliver et nyt vartegn i bydelen Hyllie. Bygningens højde varierer fra fire til ni etager og er designet med tagterrasser på forskellige niveauer og konstruktion i træ. Byggeriet vil tidligst starte i 2024.
7.4.2022

Etablerer ny afdeling med fokus på social bæredygtighed

C.F. Møller Architects etablerer Democratic Design som en ny afdeling med fokus på social bæredygtighed og relationen mellem mennesker og det byggede miljø.
Vis flere nyheder