Presse

Dette er C.F. Møllers Mediebibliotek, der viser udvalgte projekter. Materialet kan benyttes kvit of frit i redaktionel sammenhæng under forudsætning af, at C.F. Møller omtales som arkitekt på projektet, ligesom eventuel fotograf og samarbejdspartnere krediteres når de er angivet. Tredjepart må ikke benytte materialet i kommerciel sammenhæng

Kontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

Media library

Nyheder

21.4.2021

Guldborgsund vælger C.F. Møller Architects til at udvikle stort havneområde

Det bliver C. F. Møller Architects, der skal udarbejde forslag til en helhedsplan for den nuværende erhvervshavn i Nykøbing Falster til en ny spændende bydel med boliger, hotel, restauranter og masser af aktiviteter for borgere og besøgene. Planen for havnen skal ligge klar ultimo august, hvorefter byråd og borgere skal drøfte forslaget.
19.4.2021

C.F. Møller Architects finder ny afdelingschef internt

Associeret partner Franz Ødum bliver ny afdelingschef hos C.F. Møller i København, og dermed matcher kontoret C.F. Møllers øvrige organisation.
14.4.2021

Skandinavisk design møder bæredygtigt byggeri: "i8" er en innovativ træhybridbygning til Münchens "iCampus im Werksviertel"

Med sit nye "i8" kontorprojekt, designet af C.F. Møller Architects i "iCampus im Werksviertel" giver München-udvikleren R&S Immobilienmanagement GmbH et bæredygtigt svar på spørgsmålene i morgendagens arbejdsliv.
19.3.2021

C.F. Møller Architects tegner nyt samlingssted for landsbyliv

Landsbyfællesskabet Kronjylland ved Randers kan se frem til at få et nyt mødested, der understøtter fællesskaber, udendørsaktiviteter og formidling af stedets unikke karakter.
16.3.2021

Større i Berlin

C.F. Møller Architects i Berlin er vokset fra sit nuværende kontor og flytter til nye og større lokaler i Neue West.
10.3.2021

Ny bog fra C.F. Møller Architects om velfærdsarkitektur

C.F. Møller Architects’ arbejde med velfærdsarkitektur præsenteres i en ny monografi redigeret af Francesca Perry og udgivet af det svenske forlag Arvinius + Orfeus.
Vis flere nyheder