Nyheder

5.7.2024

Vinder konkurrence om ny skole i København

C.F. Møller Architects har vundet konkurrencen om Fælledby Skole, som både skal være en katalysator og inspirere til en bæredygtig tankegang og livsstil med naturen som omdrejningspunkt.
28.6.2024

Vinder konkurrence om modernisering af Gellerupparken i Aarhus

C.F. Møller Architects har sammen med TRANSFORM, NCC og INGENIØR’NE vundet konkurrencen om at modernisere Gellerupparken gennem omfattende renoveringer og ombygninger. Målet er at skabe øget trivsel, diversitet samt tryghed for beboere og besøgende i området.
21.6.2024

C.F. Møller Architects finder ny chef for hovedkontoret internt

Christian Pihlmark bliver ny chef for C.F. Møllers Aarhus-afdeling, som også er koncernens hovedkontor.
6.6.2024

C.F. Møller Architects vinder European Green Award for renoveringsprojekt i Zürich

C.F. Møller Architects modtager European Green Award for deres projekt Bellerivestrasse i Zürich, Schweiz, for integration af solcelleteknologi i facaden.
31.5.2024

C.F. Møller Architects er valgt som totalrådgiver til museet MIND

De kommende år omdannes en afdeling af det tidligere sindssygehospital i Middelfart til det nye museum MIND, der har fokus på psykisk sygdom og mental trivsel. Omdannelsen af de historiske rammer i Teglgårdsparken 17 har været i udbud, og C. F. Møller Danmark A/S er valgt til at stå for totalrådgivningen af projektets byggedel.
29.4.2024

Lone Wiggers forlader C.F. Møller Architects

Partner og arkitekt Lone Wiggers takker af i C.F. Møller efter 27 års partnerskab og næsten en hel karriere i virksomheden. Lone meddelte det selv på tegnestuen i København, hvor hun blev hyldet for sin mangeårige indsats.
26.4.2024

Vinder konkurrencen om et nyt stationsområde i Nordsverige

C.F. Møller Arkitekter vinder konkurrencen om et nyt stationsområde i Skellefteå i det nordlige Sverige i samarbejde med Nordmark og Nordmark arkitekter. Konkurrencen inkluderer et nyt stationsbyggeri, en busterminal og nye offentlige rum.
17.4.2024

Plan for nyt sygehusområde i Helsingborg er godkendt

Den 16. april 2024 besluttede byrådet i Helsingborg at vedtage en plan for et nyt hospitalsområde i området Østra Ramlösa, hvor kommunen også planlægger et nyt kvarter. Østra Ramlösa ligger cirka fem kilometer fra Helsingborgs centrum, og her vil der blive skabt et attraktivt, levende og langsigtet klimavenligt kvarter med en unik identitet og grønne områder. C.F. Møller Architects, Carlstedt Arkitekter, Krook & Tjäder og Rambøll Sverige står bag planen for det nye hospitalsområde i Helsingborg, som nu kan træde ind i næste fase til videre bearbejdelse.
17.4.2024

C.F. Møller Architects hædres med det svenske Fortifikationsverkets Arkitekturpris

C.F. Møller Architects blev nomineret med hele to projekter ud af fire finalister til Fortifikationsverkets Arkitekturpris og vandt prisen for Gotlands Garnison.
26.3.2024

Vinderne af arkitektkonkurrence om stort byudviklingsprojekt i Sverige

Nu er det afgjort, at C.F. Møller Archticets med forslaget "Himlen er vores tag" vinder konkurrencen om udviklingen af Luna-kvarteret i Södertälje, Sverige.
12.3.2024

C.F. Møller Architects tegner ny bygning, der skal bidrage til den grønne omstilling i Aalborg

C.F. Møller Architects vinder sammen med A. Enggaard og Viborg Ingeniørerne konkurrencen om en ny bygning til en havvandsvarmepumpe i Aalborg med et forslag, der skal bidrage til den grønne omstilling i kraft af sin funktion og æstetik.
29.2.2024

Transformerer historisk staldbygning til nyt museum

C.F. Møller Architects løfter sløret for skitseforslag til Museum Koldings plan om at omdanne den fredede bygning, Staldgården, til et moderne kulturhistorisk museum i sammenhæng med kongeslottet Koldinghus.

26.2.2024

C.F. Møller Architects tegner træboliger til klimavenligt kvarter

C.F. Møller Architects har sammen med ALFA Development vundet opgaven om nye boliger i Öster-kvarteret øst for Hyllievångsparken, som en del af Malmøs ambitiøse klimaindsats i overensstemmelse med retningslinjer og målsætninger i LFM30.
15.2.2024

C.F. Møller Architects og Karup Design præsenterer ny multifunktionel møbelkollektion til det urbane liv

C.F. Møller Architects har indledt et samarbejde med Karup Design, der er frontløber inden for multifunktionelle møbelløsninger. Første resultat af samarbejdet er en kollektion, der er en sammensmeltning af håndværk og arkitektonisk nytænkning, designet til at imødekomme de skiftende behov og krav fra beboere i byområder, særligt dem, der favner konceptet 'small living' i storbyerne.
30.1.2024

C.F. Møller Architects opruster på Landscape & Urbanism

C.F. Møller gearer sig til at kunne løfte flere unikke landskabs- og byudviklingsopgaver i Østdanmark med nye medarbejdere i København.
15.1.2024

C.F. Møller Architects bag første svanemærkede bygningsrenovering i Jylland med omdannelsen af fabriksbygning til boliger.

Byggeriet er en oprindelig industribygning fra C.W. Obels Tobaksfabrik i Aalborg, der transformeres til boliger.
7.12.2023

C.F. Møller Architects tegner nyt domicil til Energinet

Et hold bestående af C.F. Møller Architects, NCC, som total entreprenør, og Artelia vinder konkurrencen om ny domicilbygning til den danske energi-virksomhed Energinet.
27.11.2023

Team med C.F. Møller Architects i spidsen vinder konkurrence om byudvikling af Nygårdstangen med ny multiarena i Bergen

C.F. Møller Architects står bag ny multiarena med hotel og konferencecenter, og udviklingsplan for byområdet Nygårdstangen i Bergen, Norge.
2.11.2023

Ny Markedschef og ny Koncern HR-chef

Vi er glade for at byde Marlene Mørup Damgaard-Sørensen velkommen som vores nye markedschef og Lærke Berg som vores nye Koncern HR-chef. Begge med start 1. november.
3.10.2023

C.F. Møller Architects præmieret på arkitekturens dag

Byggerier i Svendborg og Aalborg er præmieret på arkitekturens dag. Det ene byggeri er en uddannelsesinstitution og den anden en kontorbygning. Fælles for dem er fokus på fleksibilitet, integration med omgivelserne og et arkitektonisk særpræg og en åbenhed, der gør dem relevante for både brugere og byens borgere.
29.9.2023

Vinder konkurrencen om ny videregående i Norge med et forslag, der rækker ud over blot at være en skole

Ola Roald Arkitektur og C.F. Møller Architects har sammen med SLA, MakersHub og Rambøll vundet plan- og designkonkurrencen om en ny videregående skole i Harstad med et forslag, der på samme tid er en skole og et pejlemærke, der skaber nyt liv mellem fortid og nutid - byen og vandet.
20.9.2023

C.F. Møller Architects og Scandi Byg lancerer prisvenligt, arkitektonisk boligkoncept med lavt klimaaftryk

C.F. Møller Architects og Scandi Byg er gået sammen om at udbrede mere prisbilligt boligbyggeri med et lavt klimaaftryk til både private investorer og almene boligselskaber med deres nye, fælles boligkoncept Value Living. Ifølge de to parter skal det være lettere for bygherrer at bygge boliger af høj kvalitet, som samtidig tager hensyn til klimaet og økonomien.
30.8.2023

Salling Group bygger med ansvarlighed: Opfører stort campus i træ tegnet af C.F. Møller Architects

I Ebeltoft ligger Campus BØGEHØJ, der er ejet af Salling Group. Hvert år huser stedet op mod 20.000 gæster, som består af koncernens elever, ledere og medarbejdere, og det er stedet, hvor samtlige af Salling Groups elever kommer for at blive uddannet. Bygningerne står over for en stor ombygning og udvidelse, så der er plads til at skabe endnu bedre oplevelser for gæsterne. Hele den nuværende værelsesfløj 2 bliver revet ned, og en helt ny i træ bliver opført.
25.8.2023

Dørene åbner til Vega skole & aktivitetshus - et nyt levende mødested med en kreativ puls fra morgen til aften

Vega skole & aktivitetshus, tegnet af C.F. Møller Architects, er et unikt samlingspunkt i den svenske bydel Vega, der tilbyder plads til alle, unge som gamle. Her forenes skole, kultur og fritid under ét tag.
18.7.2023

Afslører nye detaljer om modernisering af svensk ikon

C.F. Møller Architects, HOK og schlaich bergermann partner (sbp) samarbejder med NCC om at modernisere Europas største sfæriske bygning, Avicii Arena, i Stockholm, som de fleste også kender som Globen. Moderniseringen skaber bl.a. nye publikumsfaciliteter og bedre lydforhold og gør Avicii Arena til en tidssvarende multiarena.
23.6.2023

Vinder konkurrence om Allerød Kulturtorv

C.F. Møller Architects, URBAN POWER og NIRAS vinder konkurrencen om det kommende Allerød Kulturtorv.
2.6.2023

Det ny SIMAC vinder Beton Element Prisen 2023

Det maritime uddannelsescenter Det ny SIMAC tegnet af C.F. Møller Architects og EFFEKT Arkitekter vinder Beton Element Prisen 2023.
26.5.2023

C.F. Møller Architects transformerer folkeskole til folkehus

C.F. Møller Architects afslører sammen folkene bag Folkehuset VØ planerne for et fremtidigt fyrtårn for fællesskaber, der styrker turismen og det lokale erhvervs-, kultur- og dagligliv.
25.5.2023

C.F. Møller Architects bag nye mødesteder for gadeidræt

Sammen med et hold ledt af Studio Kondens skal C.F. Møller skabe nye inkluderende gadeidrætsfaciliteter i Danmark.
9.5.2023

Planen for Mjøsfronten præsenteres – en ny og levende søfront i den norske by Hamar

C.F. Møller Architects præsenterer masterplan og de første visualiseringer for Mjøsfronten i Hamar. Målet er at styrke bykernen som mødested og binde byen tættere sammen med Norges største sø, Mjøsa.
12.4.2023

Præsenterer skitser til nyt multifunktionshus i Skagen

C.F. Møller Architects afslører de indledende visualiseringer af nyt multifunktionshus i Skagen kaldet Skagenhallen i samarbejde med Skagen Kultur- og Fritidscenter og Skagen Erhvervsforening, som skaber nye rammer for fællesskaber, der skal være med til at holde på og tiltrække borgere.
27.3.2023

C.F. Møller Architects tegner Enköpings nye kommunehus

C.F. Møller Architects har i samarbejde med Skanska og Vacse vundet udbuddet om Enköpings nye kommunehus. Det bliver en fleksibel og bæredygtig kontorbygning med konstruktion i bl.a. træ placeret i byens centrum.
15.3.2023

Pavillonen i Grenaa på vej med ambitiøse planer og stor udvidelse

Pavillonen afslører nye og store planer for en markant udbygning, der sætter en ny arkitektonisk standard for kulturbyggerier i området og udvider kunstens udfoldelsesmuligheder, sammenhæng med naturen og gør kulturen til et turistmål.
24.2.2023

Vinder konkurrence om nyt forskningscenter

C.F. Møller Architects vinder konkurrencen om universitetet i Hamburgs nye HAFUN-forskningsbygning i Science City Hamburg Bahrenfeld, Tyskland.
10.2.2023

Blandt finalisterne til Årets Kontorbyggeri

AG Gruppens hovedkontor i Odense, tegnet af C.F. Møller Architects, er blandt finalisterne til Årets Kontorbyggeri. Et DGNB-Guld certificeret projekt, der transformerer gamle industribygninger i Dalum Papirfabrik til et dynamisk kontormiljø.
7.2.2023

C.F. Møller Architects designer bypark med bæredygtighed i fokus

I samarbejde med Täby Kommune er C.F. Møller Architects i gang med at udvikle planen for en ny bypark på den tidligere væddeløbsbane i Täby Park nord for det centrale Stockholm.
17.1.2023

C.F. Møller Architects skal give bud på ny bydel i København

Tre hold er blevet prækvalificeret til konkurrencen om at udvikle det travle stationsområde København Syd, og C.F. Møller Architects er sammen med 1:1 Landskab, arki lab og Atkins blandt finalisterne.
9.1.2023

C.F. Møller Architects og skala architecture vinder konkurrencen om modernisering og udvidelse af Plejecenter Sjælsø, Rudersdal Kommune

C.F. Møller Architects og skala architectures vinderforslag viser et plejecenter udformet som en lille by med fokus på livskvalitet og tryghed for beboerne og gode arbejdsforhold for personalet.
14.12.2022

Nyt landskabskoncept styrker biodiversitet i Aarhus

Et nyt landskabskoncept fra C.F. Møller Architects til sydmolen på ny yderhavn i Aarhus, byder på stenrev, lagune og biodiversitetstiltag samt bastioner til fiskeri, sport og fritid.
18.11.2022

Fremmer grøn omstilling med transformation af tidligere vandværk

C.F. Møller Architects transformerer et tidligere vandværk i Viborg til kombineret bypark, varmeværk og regnvandsbassin, der fremmer den grønne omstilling både i relation til vand, miljø og energi.
17.11.2022

C.F. Møller Architects og Snøhetta skal sammen komme med forslag til fremtidens Vikingeskibsmuseum i Roskilde

Vikingeskibsmuseet i Roskilde har valgt C.F. Møller Architects og Snøhetta til sammen at give deres bud på, hvordan det historiske museum i Roskilde skal se ud i fremtiden.
9.11.2022

C.F. Møller Architects vinder Building Better Healthcare award

C.F. Møller Architects har vundet en Building Better Healthcare award for projektet Springfield Universitetshospital i kategorien Best External Environment. Projektet skaber terapeutiske omgivelser for patienter og godt velbefindende for personale og besøgende.
9.11.2022

C.F. Møller Architects vinder BO BEDREs Design Award med bæredygtig stol

R.U.M. stolen, designet af C.F. Møller Architects, er kåret som årets grønneste idé. Med upcycling af fiskenet og gamle computere viser stolen vejen for fremtidens bæredygtige design.
7.11.2022

Konkurrence om byrum vundet i Hamborg

C.F. Møller Architects er blevet udvalgt til at designe de udendørsarealer, der omgiver den nye togstation i Hamburg-Altona, Tyskland, som også er designet af C.F. Møller Architects.
3.11.2022

C.F. Møller Architects udvikler ny og livlig søfront i den norske by Hamar

C.F. Møller Architects videreudvikler Mjøsfronten i den norske by Hamar i samarbejde med Fragment Arkitekter, med det formål at knytte byen tættere sammen med søen Mjøsa og styrke Hamars centrum som mødested.
3.11.2022

Insights: Fremtidens multi-arena er fleksibel, bæredygtig og altid relevant

Fremtidens arena skal være identitetsbærende, en motor for urban udvikling og understøtte både sport og kultur igennem intense oplevelser, fleksibilitet og daglig relevans for omgivelserne.
26.10.2022

C.F. Møller Architects transformerer det historiske Dalum Kloster

Dalum Klosters bygninger tæt på Odense kan dateres helt tilbage til år 1600 og skal nu nænsomt og bæredygtigt transformeres samtidig med, at hele det omkringliggende rekreative landskab genoprettes, udvikles og gives nyt liv.
21.10.2022

C.F. Møller Architects styrker sundhedsteam i Sverige

C.F. Møller Architects udvider løbende porteføljen af sundhedsprojekter og styrker teamet i Sverige med ny erfaren medarbejder.
6.10.2022

C.F. Møller Architects i finalen med koncept for bæredygtige boliger

C.F. Møller Architects er blandt seks udvalgte til at gå videre med et løsningsforslag til bæredygtig arkitektur under initiativet ”Boligbyggeri fra 4 til 1 planet”, som skal reducere CO2-udledningen fra boligbyggeri med 75%.
4.10.2022

Vinder arkitekturpris i Horsens

På arkitekturens dag 3. oktober præmierede Horsens Kommune de seneste bedste byggerier opført de senes 2,5 år, C.F. Møller Architects modtog prisen for Årets Nybyggeri med Horsens Gymnasium og HF samt hædrende omtale for Netto, Bygholm Bakker i kategorien Årets mest bæredygtige byggeri.
3.10.2022

Transformation i stor skala og innovativ genbrug i det centrale Oslo

Centralt i Oslo ved hovedbanegården planlægger KLP Eiendom Oslo Horisont et projekt på i alt 82.000 m2, og C.F. Møller Architects har i samarbejde med Kristin Jarmund Arkitekter og Rodeo Architects indleveret deres forslag til myndighederne, der viser to højhuse og en bæredygtig genanvendelse af en postterminal.
28.9.2022

Team med C.F. Møller Architects i spidsen udvalgt til at give et bud Musikhusparken i Aarhus

C.F. Møller Architects er sammen med kunstnerkollektivet SUPERFLEX og MOONN blevet prækvalificeret til konkurrencen om at nytænke og revitalisere Musikhusparken i Aarhus.
27.9.2022

Boligformer blandes i nyt projekt i Ørestad

På Kanalpladsen i Ørestad vil den 17.300 m² store ejendom Kanalgaarden i fremtiden danne rammen om hele fire forskellige boligformer. Her etableres boliger til unge og familier samt senior- og handicapvenlige boliger under ét og samme tag, og beboere og andre vil kunne klare indkøbene i den kommende dagligvarebutik eller tage en pause i ejendommens café.
12.9.2022

C.F. Møller Architects med nyfortolkning af trappestigen

C.F. Møller Architects designer en ny trappestige for danske Gejst i et enkelt og stramt design, der kombinerer gode, funktionelle kvaliteter med et smukt og grafisk udtryk.
9.9.2022

Vision for et netværk af cirkulære forsyningsanlæg præsenteres


I dag præsenteres en ny vision for, hvordan Getteröverket i Varberg skal udbygges til et landskabsintegreret rensningsanlæg, som C.F. Møller Architects har udviklet sammen med Vivab, Vatten & Miljö i Väst.
6.9.2022

Ny tjeneste fra C.F. Møller Architects gør det lettere at leve op til klimakrav

C.F. Møller Architects lancerer KLIMA:BYG, som gør det hurtigere og billigere for producenter, leverandører og entreprenører at leve op til de kommende klimakrav i BR18.
1.9.2022

C.F. Møller Architects vinder: Klimasikring af Aalborg Vestby

Projektet Bådparken sikrer Aalborg Vestby mod oversvømmelser og skaber et attraktivt fjord- og parkliv, der forbinder Aalborg Vestby med vandet.
29.8.2022

C.F. Møller Architects anerkendes internationalt for bæredygtigt kontorbyggeri

For Carlsbergs hovedkontor i Valby modtager C.F. Møller Architects The International Architecture Award, der hædrer nyt og banebrydende design verden over.
4.7.2022

C.F. Møller Architects og Smith Scott Mullan Associates står sammen bag byfornyelsesprojektet Granton Waterfront i Skotland

Skabelsen af en bæredygtig ny kystby med god transportinfrastruktur ved Granton Waterfront i Edinburgh, med en anlægssum på 1,3 mia. GBP, og som udvikles af C.F. Møller Architects i samarbejde med Smith Scott Mullan, har nået næste store milepæl.
23.6.2022

C.F. Møller Architects giver form til vision for ny medieby i Odense

TV 2 Danmark, Jysk Fynske Medier, SDU, TV 2 Fyn og Media City Odense (MCO) har underskrevet en hensigtserklæring med DSB Ejendomsudvikling om at skabe en mediatech-by ved Jarlsberggade i Odense. Første fase af den nye medieby, som ifølge visionen for projektet skal stå klar i starten af 2026, skal sætte nye standarder for innovation og samarbejde og sætte rammerne for verdens bedste arbejdsplads.
14.6.2022

C.F. Møller Architects høster international anerkendelse for bæredygtigt byggeri

Med Carlsbergs hovedkvarter i Valby vinder C.F. Møller Architects den internationale pris GREEN GOOD DESIGN Award, som hædrer innovativ arkitektur og design, der lever op til de højeste standarder for bæredygtighed.
13.6.2022

C.F. Møller Architects udvider partnerkredsen

C.F. Møller Architects udvider partnerkredsen med fire nye partnere i Danmark, en ny partner i Sverige og en ny associeret partner i Danmark.
25.5.2022

Nye medlemmer i C.F. Møller Architects direktion

Associeret partner og arkitekt Vendela Martinac i Stockholm indtræder sammen med Franz Ødum, arkitekt og afdelingschef i København i direktionen hos C.F. Møller Architects.
24.5.2022

Vision for fremtiden for Uppsala C præsenteret

Udviklingsplanen for en ny hovedbanegård i Uppsala, som C.F. Møller Architects har udarbejdet sammen med konsulentfirmaet WSP, præsenteres i dag. En ny udviklingsplan for Uppsala C gør byens hjerte til et levende mødested og et effektivt knudepunkt for trafikken. Planen omfatter en ny togstation, et sporområde og en bymidte i tilknytning til stationsområdet.
11.5.2022

Nyt liv til gammelt industriområde ved Dalum Papirfabrik i Odense

Grundstensnedlæggelse for ny bydel på historisk industriområde ved Odense, hvor C.F. Møller Architects står bag helhedsplan og samtlige bygninger.
6.5.2022

C.F. Møller Architects flytter ind på Davidshallstorg i Malmø

Døren til det nye kontor åbnede den 5. maj, og åbningen blev fejret med en velbesøgt indflytningsfest i forårssolen. C.F. Møller har i Malmø har designet Malmö FF's fodboldstadion, og arbejder i dag bl.a. på at udvikle Helsingborgs nye regionshospital og en trekantet kontorbygning i Hyllie, som blev vundet i en nylig konkurrence.
3.5.2022

C.F. Møller Architects godt ud af 2021

85 nye medarbejdere, opkøb af rådgivningsvirksomheden mtre og en stærkt forbedret indtjening
2.5.2022

C.F. Møller Architects anerkendes for klimaafbødende landskabsprojekt

Med landskabsprojektet omkring Carlsbergs hovedkontor i Valby, tildeles C.F. Møller Architects 2. pladsen til prisen ECOtechGREEN award, som fremhæver klimaafbødende landskabsarkitektur i bymiljøer.
26.4.2022

Vinder konkurrence i Malmö med trekantet kontorbygning

C.F. Møller Architects vinder konkurrence, udskrevet af Malmø Kommune i samarbejde med bygge- og anlægsvirksomheden Wästbygg, med forslaget "Prisma Parkkvarter3". Kontrakten omfatter en trekantet kontorbygning på 14.500 m², som bliver et nyt vartegn i bydelen Hyllie. Bygningens højde varierer fra fire til ni etager og er designet med tagterrasser på forskellige niveauer og konstruktion i træ. Byggeriet vil tidligst starte i 2024.
7.4.2022

Etablerer ny afdeling med fokus på social bæredygtighed

C.F. Møller Architects etablerer Democratic Design som en ny afdeling med fokus på social bæredygtighed og relationen mellem mennesker og det byggede miljø.
6.4.2022

Stor investering i ny skolegård og park i den svenske by Edsberg

C.F. Møller Architects er ved at tegne en helt ny skolegård til Edsberg Skole i den svenske kommune Sollentuna- Formålet er at øge områdets attraktivitet og sikkerhed. Det centrale Edsberg får dermed også et nyt park- og aktivitetsområde, som kan bruges både i og efter skoletiden.
5.4.2022

LEGO Koncernen åbner nyt campus i Billund med leg i centrum

LEGO® Campus er designet til at inspirere til innovation og kreativitet for omkring 2.000 medarbejdere og udgøre en kreativ base for alle LEGO medarbejdere i hele verden.
25.3.2022

Nya Kronan vinder prisen for Årets Bygning 2022 i Sverige

Nya Kronan i Sundbyberg vinder prisen som Årets Bygning 2022 i Sverige, i kategorien hotel og kontor. Årets Bygning er den mest prestigefyldte pris i den sociale byggesektor og uddeles hvert år af byggebranchens tidsskrift. Prisen går til et individuelt byggeprojekt, der er gennemført i det foregående år, og som har holdt sig inden for budgettet, haft en høj arbejdssikkerhed og skabt merværdi.
25.3.2022

Modernisering af Globen-området i Stockholm – C.F. Møller Architects indgår ny rammeaftale med SGA Fastigheter

C.F. Møller Architects har fået til opgave at levere arkitekttjenester til udvikling af SGAF's ejendomsportefølje i løbet af de næste fire år. Globen-området er nu ved at blive moderniseret for at give bedre oplevelser og forretningsmuligheder.
21.3.2022

C.F. Møller Architects vinder konkurrence om 120 nye bæredygtige boliger

C.F. Møller Architects kåret som vindere i konkurrencen om det nye kvarter Snickarglädjen sammen med ejendomsselskabet KlaraBo, som Växjö Kommune i Sverige har udskrevet. Projektet er baseret på ca. 10.500 m2 bruttoetageareal, hvilket svarer til ca. 120 lejeboliger.
13.3.2022

Ny director fundet internt i London

C.F. Møller Architects udnævner Sam Whatman til Director i C.F. Møller Architects' London-afdeling efter at have været ansat i 13 år hos C.F. Møller.
10.3.2022

Nya Kronan er nomineret i kategorien Årets bygning 2022

Nya Kronan i centrum af Sundbyberg i Sverige, er blevet udviklet til et moderne og miljøvenligt kontordistrikt med fleksible og bæredygtige arbejdspladser. Projektet er nu blevet nomineret til Årets Bygning 2022 i kategorien Hotel og Kontor, når byggebranchen kårer de mest spændende projekter i den sociale byggesektor.
1.3.2022

Nyfortolker traditionelt designmøbel

C.F. Møller Architects nyfortolker det traditionelle bakkebord for Gejst, som er en ung dansk og fremadstormende designvirksomhed.
22.2.2022

C.F. Møller Architects vinder i samarbejde med Nordland Arkitekter skolekonkurrence i Tyskland

C.F. Møller Architects vinder konkurrencen med et arkitektonisk design, som demonstrerer en holistisk struktur for læringsmiljøer og åbne skolebygninger, der inddrager lokalsamfundet.
14.2.2022

Prækvalificeret til løse problemer med oversvømmelser i Aalborg

C.F. Møller Architects er sammen med et team af danske og internationale specialister prækvalificeret til at give et bud på at løse problemer med oversvømmelser og klimasikre havneområdet i Aalborgs Vestby.
8.2.2022

Ny Head of Landscape & Urbanism i C.F. Møller Architects: By og landskab tilhører os alle

Borgerinddragelse, klimaudfordringer og social bæredygtighed er områder som den nye Head of Landscape & Urbanism for C.F. Møller Architects i Danmark har fokus på.
1.2.2022

C.F. Møller Architects tegner nyt stadion

C.F. Møller vinder udbud om nyt idrætscentrum i Lyngby, som opgraderer det eksisterende stadion til superliga-niveau og revitaliserer stadionområdet med nyt sundhedshus, boliger til unge og ældre samt erhvervslokaler.
31.1.2022

Ny chef til Landscape & Urbanism

C.F. Møller Architects ansætter Jens Rex som ny chef for Landscape & Urbanism
28.1.2022

C.F. Møller Architects udpeget til at udvikle masterplan for engelsk kystby

C.F. Møller Architects er udpeget til at omdanne et utilgængeligt havneområde ved Holes Bay, Poole, til et nyt levende kvarter, der forbindes til byens centrum igennem en holistisk og strategisk tilgang, som redefinerer vandkanten og integrerer stormflodssikring.
21.1.2022

C.F. Møller Architects designer grønt bymiljø med nye kontorer og boliger

C.F. Møller Architects har sammen med ejendomsselskabet Fabege og Solna Kommune udviklet en detaljeret plan for kontorer og boliger i Arenastaden i det centrale Solna med det formål at skabe et attraktivt, bæredygtigt og levende bymiljø.
20.1.2022

Konkurrencesejr: C.F. Møller Architects bidrager til fremtidens by ved vandet

HafenCity Hamborg er Europas største byudviklingsprojekt i en indre by og fungerer som prototypen for fremtidens europæiske by ved vandet. C.F. Møller Architects bidrager til udviklingen med et bæredygtigt byggeri, der vil fungere som en social markedsplads for mennesker, indhold og idéer og danne ramme for morgendagens uddannelsesinstitution.
7.1.2022

Det Ny SIMAC rejser sig i Svendborg

Det ny SIMAC (Svendborg International Maritime Academy) bliver Danmarks største maritime uddannelsesinstitution, og byggeriet begynder nu for alvor at tage form.
16.12.2021

Stærkt team vinder udbud om nyt hospitalsområde i Östra Ramlösa i Helsingborg

C.F. Møller Architects, Carlstedt Arkitekter, Krook & Tjäder Arkitekter og Ramboll Sweden har vundet opgaven med at udarbejde undersøgelser og dokumentation, der skal skabe grundlaget for en senere detailplanlægning for Helsingborgs nye hospitalsområde i Östra Ramlösa.
8.12.2021

Fejring af den renoverede danske kirke i London

Den danske kirke i London har gennemgået en komplet renovering, inklusive et nyt landskabsdesign, udført af C.F. Møller Architects. Dette blev fejret med en festgudstjeneste og en reception og introduktion til det udførte arbejde.
3.12.2021

Rådgivnings-virksomheden mtre bliver en integreret del af C.F. Møller Architects

Rådgivningsvirksomheden mtre med speciale i spaceplanning, bygherrerådgivning og brugerinvolvering bliver en del af C.F. Møller Architects, som er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer.
2.12.2021

400 børn planter skoleskov ved Ajstrup – C.F. Møller Architects bag visions- og masterplan

I et samarbejde mellem Aarhus Kommune og landsorganisationen Plant et Træ, bidrager C.F. Møller Architects i velgørende regi med visions- og masterplan til at rejse et vildt skovområde for læring og naturoplevelser ved Ajstrup. En såkaldt skoleskov til undervisning og skolefællesskaber i Aarhus Kommune.
2.12.2021

Vision for fremtidens sikre, attraktive og bæredygtige mindre bysamfund offentliggjort

Der er givet grønt lys til C.F. Møller Architects' forslag til fremtidens Bro i Sverige med projektet ”Byudviklingen af Bro”, et initiativ, der har en holistisk tilgang til udviklingen af byen Bro i Upplands-Bro Kommune. Projektet er igangsat og forsætter indtil 2030.
18.11.2021

Nyt oplevelseslandskab for fæstningsværket Danevirke

C.F. Møller Architects vandt opgaven med at skabe et oplevelseslandskab for det historiske fæstningsværk Danevirke, og offentliggør nu, hvordan fremtidens formidling af historien kommer til at se ud.
8.11.2021

Første spadestik på det nye Sølund i København

Første spadestik er taget til det nye Sølund i København – en prototype på fremtidens by-integrerede plejecenter, der blander generationerne.
31.10.2021

Efteruddannelse i C.F. Møller Architects optimerer vidensdeling og fælles tilgang til kvalitet, bæredygtighed og projektstyring

C.F. Møller Architects lancerer et program for efteruddannelse under sit nyt koncept: Grow. Udover efteruddannelse til medarbejdere, sikrer Grow vidensdeling og netværk mellem medarbejdere på tværs af C.F. Møller Architects’ kontorer.
18.10.2021

Grønt lys til fornyelsesprojektet Blackwall Reach i London

Tredje fase af det skelsættende 500 mio. pund store fornyelsesprojekt i Blackwall Reach, der er designet af C.F. Møller Architects, har fået byggetilladelse, hvilket giver grønt lys for 315 nye boliger, herunder større familieboliger i stueetagen og på første sal med private indgange samt private haver eller terrasser.
Projektet føjer sig til 340 boliger, der allerede er leveret i fase 1a og 1b og 268 boliger, der i øjeblikket er under opførelse i fase 2, samt en ny concierge-facilitet, en café ud mod et nyt offentligt område og et nyt fitnesscenter.
15.10.2021

Byggeri præmieret af Aalborg Kommune

C.F. Møller Architects er præmieret af Aalborg Kommune for Teatergården, et nyt byggeri i bykernen, som blander private penthouselejligheder med almene boliger.
30.9.2021

Ny skole med fokus på ernæring og motion indvies

Ny Islands Brygge Skole i København indvies officielt fredag 1. oktober, men de første børn har allerede indtaget den ny skole, hvis fokus på ernæring og motion tydeligt understøttes af arkitekturen.
28.9.2021

C.F. Møller Architects og Normbau vinder en Iconic Award 2021

C.F. Møller Architects og Normbau vinder i samarbejde Iconic Award 2021 i kategorien Product - Sanitation med serien Flexcare - en ny udvidelse af Cavere Care-serien, som sikrer komfort og fleksibilitet for alle på badeværelset.
24.9.2021

H.K.H. Kronprinsesse Mary indvier Via University College Horsens

Via University College Horsens, som er tegnet af C.F. Møller Architects, forener læring, erhverv og byliv i et bæredygtigt byggeri, der står som et vartegn for fremtidens vidensby, og blev officielt indviet af H.K.H. Kronprinsesse Mary fredag 24. september.
23.9.2021

Reception i København

I anledningen af at C.F. Møller Architects har 30-års kontorjubilæum i København og i 2021 er flyttet i nye lokaler, inviterer vi til reception i vores nye dejlige tegnestue i Hillerødgade.
16.9.2021

C.F. Møller Architects omdanner grå industrihavn til levende havn

Med respekt for byens historie og bevaring af havnens bygninger, omdanner C.F. Møller Architects industrihavnen ved Guldborgsund i Nykøbing Falster til et attraktivt område med boliger, et aktivt havnemiljø og grønne byrum med integreret klimasikring.
15.9.2021

Stærke relationer, interkulturel medarbejderånd og bæredygtighed: C.F. Møller Architects afholder introduktionsdag for 70 nye medarbejdere

70 nye medarbejdere og praktikanter på tværs af afdelinger var samlet i Aarhus til en stor introduktionsdag. Der blev opbygget nye relationer og budt velkommen, både af tidligere praktikanter og C.F. Møller Architects CEO.
15.9.2021

Ny kvalitetschef i C.F. Møller Architects: ”Jeg vil undersøge, hvad der fungerer godt”

I august startede Ronny Niemann som kvalitetschef i C.F. Møller Architects. Udover det klassiske arbejde med kvalitetssikring, har Ronny Niemann en vision om at gøre C.F. Møller Architects endnu bedre til at genbruge de gode løsninger på tværs af C.F. Møller Architects otte afdelinger, der er fordelt mellem de nordiske lande, Tyskland og Storbritannien.
1.9.2021

C.F. Møller Architects, GPP arkitekter, NERD architects og AFRY skal sammen tegne Generationernes Hus i Nivå, Danmark

Kommunens store investering i Fremtidens Bymidte i Nivå med blandt andet en helt ny skole skal tegnes af et team bestående af C.F. Møller Architects (totalrådgiver), GPP arkitekter, NERD architects og AFRY.
20.8.2021

Byggearbejdet på ikonisk schweizisk kontorbygning er begyndt

C.F. Møller Architects står bag en omfattende modernisering af den ikoniske, men forældede, schweiziske bygning Bellerivestrasse 36, som omdannes til en yderst bæredygtig bygning integreret med en omkringliggende park og Zürich-søen.
17.8.2021

C.F. Møller Architects tegner Teknologisk Instituts 50.000 m² nye campusområde i Aarhus Nord

C.F. Møller Architects tegner Teknologisk Instituts 50.000 m² nye campusområde med 12 bygninger i Aarhus Nord, med stor integration mellem landskab.
9.7.2021

Grønt lys til nyt højhus i Aarhus

C.F. Møller Architects og Ejendomsselskabet Olav de Linde har opnået godkendelse til et nyt højhus, som kommer til at fungere som vartegn og omdrejningspunkt for udviklingen af Sydhavnskvarteret, en ny bydel på et tidligere industriområde ved byens havnefront.
30.6.2021

C.F. Møller Architects' forslag til Lunds nye kongrescenter, HYBRID, anbefales af bedømmelsesudvalget

Den sideløbende arkitektopgave vedrørende et nyt kongrescenter i det centrale Lund er afsluttet, og bedømmelsesudvalget anbefaler, at C.F. Møller Architects' forslag, Hybrid, skal danne grundlag for det videre arbejde.
18.6.2021

Første spadestik til Uppsala Business Parks nye innovative laboratoriemiljøer: Research Hub

Nu tages der hul på første fase af at udvikle Uppsala Business Park til et pulserende område for innovation og vækst. Den 18. juni blev første spadestik taget til Research Hub, et nyt avanceret laboratoriehus, der er designet af C.F. Møller Architects for Klövern.
26.5.2021

Grønt lys til transformering af ikonisk kontorbygning

C.F. Møller Architects og Lyall Bills & Young Architects' plan om at transformere Mountbatten House, en ikonisk kontorbygning fra 1970'erne, til kvalitetsboliger og offentlige faciliteter, herunder en ny offentlig plads, har fået byggetilladelse fra Medway Council.
20.5.2021

Vinder konkurrence med bæredygtigt træ-byggeri

Bygningsstyrelsen har i dag tildelt totalentreprisen på opførelsen af det kommende statslige kontorknudepunkt i Odense. Bygningens bærende konstruktioner skal opføres i træ og er designet af C.F. Møller Architects.
4.5.2021

C.F. Møller Architects fremlægger forslag til nyt kongrescenter og mødested i det centrale Lund

HYBRID er navnet på forslaget fra C.F. Møller Architects til den aktuelle parallelopgave på et multifunktionelt mødeforum på vegne af Skanska og Lund Kommune. Bygningskompleksets hoveddisposition er skabt ud fra idéen om et bymæssigt og socialt interaktivt møde mellem nye og historiske bygninger og byrum.
21.4.2021

Guldborgsund vælger C.F. Møller Architects til at udvikle stort havneområde

Det bliver C. F. Møller Architects, der skal udarbejde forslag til en helhedsplan for den nuværende erhvervshavn i Nykøbing Falster til en ny spændende bydel med boliger, hotel, restauranter og masser af aktiviteter for borgere og besøgene. Planen for havnen skal ligge klar ultimo august, hvorefter byråd og borgere skal drøfte forslaget.
19.4.2021

C.F. Møller Architects finder ny afdelingschef internt

Associeret partner Franz Ødum bliver ny afdelingschef hos C.F. Møller i København, og dermed matcher kontoret C.F. Møllers øvrige organisation.
14.4.2021

Skandinavisk design møder bæredygtigt byggeri: "i8" er en innovativ træhybridbygning til Münchens "iCampus im Werksviertel"

Med sit nye "i8" kontorprojekt, designet af C.F. Møller Architects i "iCampus im Werksviertel" giver München-udvikleren R&S Immobilienmanagement GmbH et bæredygtigt svar på spørgsmålene i morgendagens arbejdsliv.
19.3.2021

C.F. Møller Architects tegner nyt samlingssted for landsbyliv

Landsbyfællesskabet Kronjylland ved Randers kan se frem til at få et nyt mødested, der understøtter fællesskaber, udendørsaktiviteter og formidling af stedets unikke karakter.
10.3.2021

Ny bog fra C.F. Møller Architects om velfærdsarkitektur

C.F. Møller Architects’ arbejde med velfærdsarkitektur præsenteres i en ny monografi redigeret af Francesca Perry og udgivet af det svenske forlag Arvinius + Orfeus.
17.2.2021

C.F. Møller Architects vinder udviklingsprojekt i Huddinge, Sverige

C.F. Møller Architects og den svenske ejendomsudvikler SHH er af Huddinge Kommune kåret som vindere i konkurrencen om det nye kvarter Hälsovägen i bydelen Flemingsberg. Sammen med C.F. Møller Architects har SHH udarbejdet et forslag til et levende og lettilgængeligt boligkvarter med 300 nye boliger, hvor bæredygtighed og tilgængelighed er i fokus.
15.2.2021

C.F. Møller Architects og HENN vinder sammen den internationale konkurrence om Grosshadern LMU Hospitalscampus i München

C.F. Møller Architects og HENN vinder førstepræmien i konkurrencen om den nye Grosshadern LMU Hospitalscampus, med juryens enstemmige afgørelse, i konkurrence med 17 andre internationale teams. Den nye campus transformerer de eksisterende sygehusstrukturer fuldstændigt, og skaber et grønt, tilgængeligt og venligt miljø til fremtidssikker medicinsk behandling, forskning og undervisning.
11.2.2021

C.F. Møller Architects udpeger chef for Healthcare

Maibritt Dammann er udpeget som Head of Healthcare hos C.F. Møller Architects, som den seneste tid har fået et stigende antal sundhedsprojekter i ordrebogen.
26.1.2021

Insights: Byudvikling af stationsområder

Fremtidens hovedbanegård skal fungere som et effektivt trafikknudepunkt, hvor mange forskellige trafikstrømme kan navigere problemfrit. Derudover skal stationsområdet give folk plads til at bo og mødes, offentlige pladser, grønne områder og steder, solbeskinnede rum.
19.1.2021

Udvalgt til prestigefyldt byudviklingsprojekt i det centrale Stockholm

C.F. Møller Architects, Elding Oscarson, Warm in the Winter, AJ Landskap og Atkins er blandt de udvalgte teams til en prestigefyldt parallelopdrag, om at udvikle området omkring Stockholm Centralstation.
5.1.2021

C.F. Møller Architects vinder stort sygehusprojekt i Finland

I samarbejde med finske rådgivere har C.F. Møller Architects vundet opgaven med at foretage en 160.000 m² stor udvidelse af Tampere Universitetshospital, Finland.
4.1.2021

Nomineret til en EU mies award 2022

Biomedicum i Stockholm, tegnet af C.F. Møller Architects for Akademiska Hus og Karolinska Institutet, er nomineret til en European Union Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award 2022.
22.12.2020

C.F. Møller Architects og Sveafastigheter har fået grønt lys til opførelsen af senior-, pleje- og omsorgsboliger i det centrale Simrishamn i Sverige.

Med et gennemarbejdet koncept for boliger til ældre med fokus på bæredygtighed og god arkitektur har C.F. Møller Architects sammen med boligadministrations- og udviklingsfirmaet Sveafastigheter fået tilladelse til opførelse af 80 seniorboliger samt pleje- og omsorgsbyggeri med 60 lejligheder ved havneområdet i det centrale Simrishamn ved Sveriges østkyst.
17.12.2020

Vendela Martinac udnævnes til ny associeret partner hos C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er en af Skandinaviens førende og mest prisbelønnede arkitektvirksomheder, og nu styrkes ledelsen med en ny associeret partner og en ny kontorchef i Stockholm.
17.12.2020

C.F. Møller Architects bag Danmarks første DGNB certificerede dagligvarebutik

C.F. Møller Architects har sammen med Netto og Salling Group udviklet konceptet for Danmarks første bæredygtige fritstående dagligvarebutik, der opnår DGNB Guld-certificering. Butikken er konstrueret i træ og beklædt med træ og skærmtegl, og slår dørene op 17. december.
3.12.2020

C.F. Møller Architects vinder international konkurrence i historisk del af München

C.F. Møller Architects er udpeget som vinderen i den inviterede internationale konkurrence om en ny, state-of-the-art, innovativ og unik erhvervs- og kontorbygning i Werksviertel-Mitte, München.
19.11.2020

Grønt lys for en ny sengebygning på Danderyd Hospital

Nu begynder opførelsen af en ny sengebygning på Danderyd Hospital, som C.F. Møller Architects har udformet i samarbejde med Carlstedt Arkitekter. Bygningen kommer til at rumme sengeafdelinger, modtagelsesreceptioner og en helikopterplatform på taget.
16.11.2020

C.F. Møller Architects og Nordland Arkitekter vinder opgaven om nyt parkerings- og aktivitetshus i Aarhus

Med projektet Kulhuset, der på helt nye måder tænker parkering, byliv og bevægelse sammen har C.F. Møller Architects og Nordland Arkitekter i samarbejde med MOE vundet opgaven om et nyt parkerings- og aktivitetshus i Aarhus’ Sydhavnskvarter.
23.10.2020

C.F. Møller Architects får ny placering i København

9. november flytter C.F. Møller i København fra Holmen til Nørrebro.
19.10.2020

C.F. Møller Architects og WSP tildeles omfattende byudviklingsprojekt ved Uppsala Hovedbanegård

C.F. Møller Architects skal sammen med WSP udvikle området ved Uppsala hovedbanegård til et mere levende og bæredygtigt område for lokalbefolkningen og de rejsende i Uppsala. Projektet skal matche udvidelsen af byen og den kollektive trafik samt den øgede kapacitet på Østkystlinjen (Ostkustbanan).
8.10.2020

Arkitekt og partner hos C.F. Møller Architects Mads Mandrup tilkendes Eckersberg Medaillen

Mads Mandrup tilkendes Eckersberg Medaillen af Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster for ”sin evne til at lede lange og komplicerede processer frem til resultater af høj kunstnerisk kvalitet”.
5.10.2020

C.F. Møller Architects skal lave landskabskoncept til verdenskulturarv-område

C.F. Møller Architects vinder opgaven om et nyt landskabskoncept for Dannevirke i Tyskland, der sammen med Hedeby er udpeget som Verdenskulturarv af UNESCO.
21.9.2020

Beboerne flytter ind i den lodrette landsby ”Scheldezicht” i Antwerpen i Belgien

Et nyt tårn i Antwerpen er udformet som en lodret landsby af C.F. Møller Architects i samarbejde med BRUT Architecture and Urban Design, og nu er landsbyboerne begyndt at flytte ind i tårnet.
16.9.2020

C.F. Møller Architects vinder international konkurrence om ministerium i Tyskland

I december 2019 blev C.F. Møller Architects udpeget som delt vinder af den internationale konkurrence om udvidelsen af det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og nuklear sikkerhed i Berlin (Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit, BMU). Nu er det skandinaviske firma udpeget som endelig vinder.
15.9.2020

C.F. Møller Architects vinder MIPIM Award 2020 for forskningsbyggeri

C.F. Møller Architects vinder en MIPIM Aaward 2020 I kategorien Best Healthcare Development med Biomedicum, et kraftcenter for forskning I Stockholm til Karolinska Institutet.
9.9.2020

Ny bygning till Danderyd Hospital

Danderyd Hospital tager nu det næste skridt med at indrette sig med faciliteter, der sikrer mere effektiv sundhedspleje og et bedre arbejdsmiljø. Hvis regionsrådet tager en endelig beslutning, ventes en helt ny hospitalsbygning tegnet af C.F. Møller Architects og Carlstedt Arkitekter at stå klar ved udgangen af 2024.
31.8.2020

C.F. Møller Architects indleder samarbejde med ungt dansk designhus

C.F. Møller Architects indleder et samarbejde med det unge firma Gejst om udviklingen af foreløbig tre produkter til hjemmet, hvoraf det ene allerede er på markedet.
28.8.2020

Vision for ny grøn bydel offentliggjort

C.F. Møller Architects helhedsplan for overdækning af banegraven i Aarhus skaber en grøn, bilfri og levende bydel for alle.
26.8.2020

Double win at Iconic Awards 2020

C.F. Møller Architects wins two Iconic Awards 2020 with sustainable chair made of fishing nets collected from the world’s oceans.
17.8.2020

C.F. Møller Architects vinder international konkurrence om tysk banks hovedkvarter

Den visionære tyske bank Berlin Hyp har et stærkt fokus på bæredygtighed, og banken har valgt C.F. Møller Architects som vinder af en international konkurrence om at tegne deres nye hovedkvarter i Berlin.
15.7.2020

Coronasikret digital høring om 3.000 boliger i Norrköping

Himmelstalundsstaden i Norrköping er et byudviklingsprojekt, hvor C.F. Møller Architects skaber sammen med Slättö Förvaltning en ny bydel, der kombinerer sundhed og aktiviteter med en bæredygtig forvandling af et gammelt industriområde. I løbet af sommeren afholder kommunen en digital, coronatilpasset høring, hvor C.F. Møllers illustrationer vil give borgerne et visuelt grundlag for deres stillingtagen.
13.7.2020

C.F. Møller Architects og Rambøll vinder stor campus-opgave i Norge

Norges tekniske og naturvidenskabelige universitet (NTNU) skal samles på en ny campus i Trondheim, og C.F. Møller Architects og Rambøll vinder sammen opgaven med at udvikle den nye campus.
7.7.2020

Gråalen - Norrtälje Havn

Nyt boligkvarter med fokus på bæredygtighed og anvendelse af træ til konstruktion og facader vokser frem i Norrtälje havn.
29.6.2020

C.F. Møller Architects og Netto sammen om ny bæredygtig dagligvarebutik

Opført i genanvendelige materialer, konstrueret i træ og beklædt med træ og skærmtegl skaber C.F. Møller og Netto, hvad der skal blive Danmarks første DGNB Guld-certificeret fritliggende dagligvarebutik. Ambitionen er at sætte standarden for fremtidens dagligvarebutikker.
23.6.2020

Insights - Design af laboratorier

Forskning i verdensklasse, der hjælper med at ændre verden og samtidig forbedre livet for både mennesker og planeten, kræver forskningsforhold i verdensklasse. Innovativt design muliggør nye måder at frigøre kreativt potentiale på via arkitektur, der skaber tættere forbindelser og kreativitet blandt kolleger, forskere og samfundet.
17.6.2020

Grønt lys til Barkarby City i Stockholm

Det naturnære Barkarby City bliver fremover et af de nye regionale centre i Stockholm.
Det bliver et knudepunkt for infrastruktur og kollektiv trafik med tog, metro og bus, som gør boliger og arbejdspladser let tilgængelige.
Nu er lokalplanerne blevet vedtaget.
20.5.2020

C.F. Møller Architects vinder landskabspris

”Re-imagining the Garden City” vinder WLA Award of Excellence 2020 i kategorien “Concept-Analysis and Planning”.
14.5.2020

C.F. Møller Architects vinder ny skoleopgave

C.F. Møller Architects vinder konkurrence om udbygning af Klostermarksskolen i Aalborg.
3.4.2020

Første 100 er flyttet ind i markant boligbyggeri i Aalborg

V-husene er et unikt tvillingebyggeri, tegnet af C.F. Møller Architects, placeret på havnefronten i Aalborg, der med sin unikke v-form sikrer alle bygningens boliger lys og en fænomenal udsigt. Det kan de første 100 beboere nu nyde godt af.
16.3.2020

R.U.M modtager Green Product Award i München, Tyskland.

R.U.M er designet af C.F. Møller Architects og produceret af Wehlers. R.U.M (ReUsed Materials) er en bæredygtig stol med plastskaller fremstillet af fiskenet, der samles op fra verdenshavene.
13.3.2020

Sådan gør vi i forhold til Covid-19 og arbejdsrelationer

Covid-19 spreder sig i Danmark, og de danske myndigheder har 11. marts udmeldt nye retningslinjer, som skal bremse udviklingen af antal smittede.
Disse retningslinjer retter C.F. Møller Architects sig efter samtidig med, at fokus på at løse alle opgaver som planlagt fastholdes, medmindre andet aftales med kunder og samarbejdspartnere.
9.3.2020

Hjertet i Ikast modtager Civic Trust Awards

Hjertet i Ikast af C.F. Møller Architects er et nyt mødested for kultur og formidling centralt i Ikast. Hjertet samler undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og leg på nye måder.
4.3.2020

Designet på nye affaldsløsninger i København er fundet

C.F. Møller Architects har med Alexandra Instituttet leveret vinderdesignet af en ny løsning, hvor københavnerne kan sortere husholdningsaffald i byrummet.
3.3.2020

C.F. Møller Architects etablerer sig i Malmø

C.F. Møller Architects styrker tilstedeværelsen i Sverige med en associeret partner fast placeret i Malmø.
5.2.2020

C.F. Møller Architects vinder udviklingsprojekt for Byudviklingsselskabet Stigsborg P/S

C.F. Møller er af Byudviklingsselskabet Stigsborg P/S udpeget som vinder af parallelopdraget om landskabsarkitektarbejderne vedr. Stigsborg Havnefront etape 1.
30.1.2020

Biomedicum er i finalen i Cannes

Biomedicum i Stockholm, det nye kraftcenter inden for forskning, er udvalgt som finalist i dette års MIPIM Awards i kategorien Bedste Healthcare Development.
8.1.2020

Startsignal til en banebrydende ny psykiatrisk afdeling på Springfield University Hospital

South West London and St George's Mental Health NHS Trust (SWLSTG) meddelte for nyligt (mandag d. 6. januar 2020), at myndighedsgodkendelsen nu er i hus til at påbegynde arbejdet på fondens to nye topmoderne tilbud, tegnet af C.F. Møller Architects.
12.12.2019

Vinder af tysk designpris 2020

Ascento, der er en ny og modulopbygget badestolsserie, der kombinerer smukt design med komfort og sikkerhed, vinder tysk designpris 2020 i kategorien "Bad og velvære".
11.12.2019

C.F. Møller Architects vinder delt førsteplads om tysk miljøministerium

C.F. Møller Architects vinder delt førsteplads i den internationale konkurrence om udvidelsen af det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og nuklear sikkerhed i Berlin (Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit, BMU).
11.11.2019

C.F. Møller Architects vinder Klimapris

Projektet Byen til Vandet i Randers vinder Klimaprisen ved Building Awards 2019.
4.11.2019

Prisbelønnet for bedste healthcare-projekt

C.F. Møller Architects' udvidelse af Haraldsplass Hospital i Norge er tildelt en pris i kategorien Best Healthcare Development (international) af Building Better Healthcare til dette års prestigefyldte pristildeling i England.
1.11.2019

Træ i byggeriet: Nu skal udviklingen skubbes i gang

Begejstringen var til at spore i lokalet, da C.F. Møller Architects tirsdag den 29. oktober afholdt netværksarrangementet ”Træ i byggeriet: Fremtiden findes i rødderne” i København. En enig branche skal nu stå sammen om at udleve de bæredygtige visioner.
25.10.2019

C.F. Møller Architects og MT Højgaard vinder gymnasieprojekt

Vinderne af udbuddet om at opføre den store tilbygning på det nye Horsens Gymnasium & HF på Studentervænget er nu fundet. Opgaven går til MT Højgaard og C.F. Møllers Architects, og kontrakten blev underskrevet fredag.
24.10.2019

Træ i byggeriet - Fremtiden findes i rødderne

I forbindelse med at Danmark styrker klimaindsatsen, ser vi under dette netværksmøde på hvordan træbyggeri kan være nøglen til at bygge klimaneutrale, tætte bydele.
24.10.2019

C.F. Møller Architects vinder ny videregående skole i Fredrikstad

Østfold Fylkeskommune i Norge har valgt C.F. Møller Architects til at designe Glemmen Videregående Skole. En skole på gymnasieniveau med 660 elever og en ny tandklinik med 24 behandlingsrum.
23.10.2019

C.F. Møller Architects vinder opgave i Schweiz

C.F. Møller Architects er udpeget til at omdanne en af Zürichs mest ikoniske kontorbygninger med enestående beliggenhed for ejendomsselskabet Allreal. Resultatet vil blive en yderst bæredygtig bygning i nær forbindelse med en offentlig park og Zürich sø.
8.10.2019

Team C.F. Møller vinder ambitiøst byudviklingsprojekt

En grøn, sund og mangfoldig by, hvor klimaløsninger åbner byens liv mod naturens ro - Dét er visionen i vinderforslaget til den udviklingsplan der skal klimatilpasse Randers i fremtiden, bringe byen til vandet og udvikle de attraktive arealer mellem middelaldermidtbyen, Gudenåen og Randers Fjord til en unik og naturbåret flodby. Team C.F. Møller står bag forslaget og er udpeget som vinder af konkurrencen af Randers Kommune og Realdania.
30.8.2019

Awarded for Artwork

C.F. Møller Architects win a CODAaward 2019 for best site-specific artwork in the category Healthcare with Biomedicum in Stockholm.
27.8.2019

Ny nordisk designserie

C.F. Møller Architects’ designere lancerer i samarbejde med Randi en nordisk funderet ny ikonisk og funktionel tilbehørsserie til badeværelset.
15.8.2019

Birthday Reception in Aarhus

Partner and architect Julian Weyer turns 50 years. C.F. Møller Architects will host a reception to celebrate Julian, and it will be our great pleasure if friends, colleagues and business partners will attend the reception to celebrate Julian Friday the 30th of August, 15.00-17.00 at Europaplads 2.
9.8.2019

’Hjertet i Ikast’ får Iconic Award

’Hjertet i Ikast’ kombinerer undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og fritid på nye måder og modtager ICONIC Award 2019: Innovative Architecture for dette.
12.7.2019

C.F. Møller Architects win third prize in invited competition for the EU Commission’s new premises

30 international teams were invited to design the new premises for the EU Commission in Brussels, and it has been announced that C.F. Møller Architects in collaboration with B2Ai won third prize.
8.7.2019

Copenhagen International School wins Green Good Design Award

Copenhagen International School by C.F. Møller Architects wins Green Good Design Award 2019.
1.7.2019

C.F. Møller Architects udvikler nyt kontorområde i Uppsala, Sverige

Atrium Ljungberg udvikler i samarbejde med C.F. Møller Architects et nyt kontorområde i Gränbystaden i Uppsala, Sverige, med afsæt i en ny udstykning til bebyggelse.
1.7.2019

International pris til "Hjertet" i Ikast

"Hjertet" i Ikast, der er tegnet af C.F. Møller Architects, er udpeget som vinder af den anerkendte pris International Architecture Award 2019 af Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.
26.6.2019

C.F. Møller Architects åbner kontor i Berlin

1. juli åbner C.F. Møller Architects døren til det nye kontor centralt i Berlin. Det sker som konsekvens af stigende opgavetilgang i forlængelse af en fokuseret indsats rettet mod det tyske marked de seneste år.
25.6.2019

Awarded 'Best Conceptual Design'

We are happy to tell that our Golden Mede Housing project for the Rothschild Foundation was awarded 'Best Conceptual Design' at the S.ARCH (Sustainable Architecture) Awards 2019.
22.5.2019

Danmarks største spildevandspumpestation fik en festlig indvielse

Pumpestationen, der sørger for, at byens spildevand bliver ledt videre ud til rensning, har vital betydning for København og Frederiksberg. Derfor var både Københavns stedfortrædende teknik- og miljøborgmester, Karina Vestergård Madsen og kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg og formand for Frederiksberg Vand og Frederiksberg Kloak, Thyge Enevoldsen mødt op for at markere indvielsen mandag den 20. maj sammen med HOFOR.
16.5.2019

C.F. Møller Architects løfter sløret for et forslag om at gentænke byhaveprojektet Garden City

C.F. Møller er videre til anden etape af den internationale idékonkurrence om en 45 ha masterplan, der bygger på en gentænkning af principperne bag det britiske byhavekoncept, Garden City Movement. Tegnestuen løfter nu sløret for det forslag, der blev forelagt for nyligt.
2.5.2019

Central Station: En ny serie af brydningsmøbler

HOLMRIS B8 lancerer i samarbejde med C.F. Møller Design en helt nye serie af pause- og brydningsmøbler under navnet Central Station. De nye møbler skal bidrage til at få zonerne i et kontor, et læringsmiljø, hotel eller restaurant til at hænge sammen bedst muligt.
25.4.2019

C.F. Møller Architects bringer helende arkitektur til Finland

C.F. Møller Architects står bag forslaget til et nyt psykiatrisk hospitalsafsnit i Finland, der er baseret på vægtige, internationale erfaringer fra sygepleje og konceptet helende arkitektur, også kendt som evidensbaseret arkitektur.
24.4.2019

Calling all talents

Join us for a speed debate and introduction to how we work with sustainability in general and timber architecture specifically, project development and digitisation, and landscape and urban development.
6.4.2019

C.F. Møller Architects får ny stor skoleopgave i Sverige

C.F. Møller Architects har fået til opgave at tegne Haninge Kommunes nye markante skole og aktivitetshus i Vega. Opgaven omfatter også at tegne ti nye børnehaver på basis af en form for skabelon for børnehaver.
2.4.2019

Pris for banebrydende løsninger

C.F. Møller Design og NORMBAU vinder "Design Plus powered by ISH 2019" for deres nye modulopbyggede siddesystem.
27.3.2019

Biomedicum vinder Årets Bygge 2019 i Sverige

Torsdag aften i Stockholm blev det afsløret, at Biomedicum, som er designet af C.F. Møller Architects, vinder Årets Bygge 2019. Bygningen er et kraftcenter for moderne forskning for Karolinska Institutet i Stockholm med Akademiska Hus som bygherre og Skanska som entreprenør.
22.3.2019

Klar til konkurrencen om Byen til Vandet

C.F. Møller Architects, Niras, Urgent.Agency og Cushman & Wakefield | RED er udvalgt blandt tre deltagere på parallelkonkurrencen til det store byudviklingsprojekt ”Byen til Vandet” i Randers.
15.3.2019

C.F. Møller Architects vinder MIPIM Award

C.F. Møller Architects modtager en MIPIM Award og hædrende omtale for to projekter i England ved årets MIPIM Awards i Cannes.
12.3.2019

Verdens første fodgængervenlige forbindelse mellem lufthavn, by og natur

C.F. Møller Architects afslører masterplan, der skaber verdens første 100 % fodgængervenlige forbindelse mellem en international lufthavn, naturen samt byens og dens funktioner.
5.3.2019

C.F. Møller Architects præsenterer reviderede planer for det nye opera- og kulturhus i Kristiansund

De nye planer viser et endnu stærkere koncept, som styrker samarbejdet mellem fire kulturleverandører og bidrager til at genoplive Kristiansund.
 
Vis flere nyheder