Nyheder

16.9.2020

C.F. Møller Architects vinder international konkurrence om ministerium i Tyskland

I december 2019 blev C.F. Møller Architects udpeget som delt vinder af den internationale konkurrence om udvidelsen af det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og nuklear sikkerhed i Berlin (Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit, BMU). Nu er det skandinaviske firma udpeget som endelig vinder.
15.9.2020

C.F. Møller Architects vinder MIPIM Award 2020 for forskningsbyggeri

C.F. Møller Architects vinder en MIPIM Aaward 2020 I kategorien Best Healthcare Development med Biomedicum, et kraftcenter for forskning I Stockholm til Karolinska Institutet.
9.9.2020

Ny bygning till Danderyd Hospital

Danderyd Hospital tager nu det næste skridt med at indrette sig med faciliteter, der sikrer mere effektiv sundhedspleje og et bedre arbejdsmiljø. Hvis regionsrådet tager en endelig beslutning, ventes en helt ny hospitalsbygning tegnet af C.F. Møller Architects og Carlstedt Arkitekter at stå klar ved udgangen af 2024.
31.8.2020

C.F. Møller Architects indleder samarbejde med ungt dansk designfirma

C.F. Møller Architects indleder et samarbejde med det unge firma Gejst om udviklingen af foreløbig tre produkter til hjemmet, hvoraf det ene allerede er på markedet.
28.8.2020

Vision for ny grøn bydel offentliggjort

C.F. Møller Architects helhedsplan for overdækning af banegraven i Aarhus skaber en grøn, bilfri og levende bydel for alle.
26.8.2020

Double win at Iconic Awards 2020

C.F. Møller Architects wins two Iconic Awards 2020 with sustainable chair made of fishing nets collected from the world’s oceans.
17.8.2020

C.F. Møller Architects vinder international konkurrence om tysk banks hovedkvarter

Den visionære tyske bank Berlin Hyp har et stærkt fokus på bæredygtighed, og banken har valgt C.F. Møller Architects som vinder af en international konkurrence om at tegne deres nye hovedkvarter i Berlin.
15.7.2020

Coronasikret digital høring om 3.000 boliger i Norrköping

Himmelstalundsstaden i Norrköping er et byudviklingsprojekt, hvor C.F. Møller Architects skaber sammen med Slättö Förvaltning en ny bydel, der kombinerer sundhed og aktiviteter med en bæredygtig forvandling af et gammelt industriområde. I løbet af sommeren afholder kommunen en digital, coronatilpasset høring, hvor C.F. Møllers illustrationer vil give borgerne et visuelt grundlag for deres stillingtagen.
13.7.2020

C.F. Møller Architects og Rambøll vinder stor campus-opgave i Norge

Norges tekniske og naturvidenskabelige universitet (NTNU) skal samles på en ny campus i Trondheim, og C.F. Møller Architects og Rambøll vinder sammen opgaven med at udvikle den nye campus.
7.7.2020

Gråalen - Norrtälje Havn

Nyt boligkvarter med fokus på bæredygtighed og anvendelse af træ til konstruktion og facader vokser frem i Norrtälje havn.
29.6.2020

C.F. Møller Architects og Netto sammen om ny bæredygtig dagligvarebutik

Opført i genanvendelige materialer, konstrueret i træ og beklædt med træ og skærmtegl skaber C.F. Møller og Netto, hvad der skal blive Danmarks første DGNB Guld-certificeret fritliggende dagligvarebutik. Ambitionen er at sætte standarden for fremtidens dagligvarebutikker.
23.6.2020

Insights - Design af laboratorier

Forskning i verdensklasse, der hjælper med at ændre verden og samtidig forbedre livet for både mennesker og planeten, kræver forskningsforhold i verdensklasse. Innovativt design muliggør nye måder at frigøre kreativt potentiale på via arkitektur, der skaber tættere forbindelser og kreativitet blandt kolleger, forskere og samfundet.
17.6.2020

Grønt lys til Barkarby City i Stockholm

Det naturnære Barkarby City bliver fremover et af de nye regionale centre i Stockholm.
Det bliver et knudepunkt for infrastruktur og kollektiv trafik med tog, metro og bus, som gør boliger og arbejdspladser let tilgængelige.
Nu er lokalplanerne blevet vedtaget.
20.5.2020

C.F. Møller Architects vinder landskabspris

”Re-imagining the Garden City” vinder WLA Award of Excellence 2020 i kategorien “Concept-Analysis and Planning”.
14.5.2020

C.F. Møller Architects vinder ny skoleopgave

C.F. Møller Architects vinder konkurrence om udbygning af Klostermarksskolen i Aalborg.
3.4.2020

Første 100 er flyttet ind i markant boligbyggeri i Aalborg

V-husene er et unikt tvillingebyggeri, tegnet af C.F. Møller Architects, placeret på havnefronten i Aalborg, der med sin unikke v-form sikrer alle bygningens boliger lys og en fænomenal udsigt. Det kan de første 100 beboere nu nyde godt af.
16.3.2020

R.U.M modtager Green Product Award i München, Tyskland.

R.U.M er designet af C.F. Møller Architects og produceret af Wehlers. R.U.M (ReUsed Materials) er en bæredygtig stol med plastskaller fremstillet af fiskenet, der samles op fra verdenshavene.
13.3.2020

Sådan gør vi i forhold til Covid-19 og arbejdsrelationer

Covid-19 spreder sig i Danmark, og de danske myndigheder har 11. marts udmeldt nye retningslinjer, som skal bremse udviklingen af antal smittede.
Disse retningslinjer retter C.F. Møller Architects sig efter samtidig med, at fokus på at løse alle opgaver som planlagt fastholdes, medmindre andet aftales med kunder og samarbejdspartnere.
9.3.2020

Hjertet i Ikast modtager Civic Trust Awards

Hjertet i Ikast af C.F. Møller Architects er et nyt mødested for kultur og formidling centralt i Ikast. Hjertet samler undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og leg på nye måder.
4.3.2020

Designet på nye affaldsløsninger i København er fundet

C.F. Møller Architects har med Alexandra Instituttet leveret vinderdesignet af en ny løsning, hvor københavnerne kan sortere husholdningsaffald i byrummet.
3.3.2020

C.F. Møller Architects etablerer sig i Malmø

C.F. Møller Architects styrker tilstedeværelsen i Sverige med en associeret partner fast placeret i Malmø.
5.2.2020

C.F. Møller Architects vinder udviklingsprojekt for Byudviklingsselskabet Stigsborg P/S

C.F. Møller er af Byudviklingsselskabet Stigsborg P/S udpeget som vinder af parallelopdraget om landskabsarkitektarbejderne vedr. Stigsborg Havnefront etape 1.
30.1.2020

Biomedicum er i finalen i Cannes

Biomedicum i Stockholm, det nye kraftcenter inden for forskning, er udvalgt som finalist i dette års MIPIM Awards i kategorien Bedste Healthcare Development.
8.1.2020

Startsignal til en banebrydende ny psykiatrisk afdeling på Springfield University Hospital

South West London and St George's Mental Health NHS Trust (SWLSTG) meddelte for nyligt (mandag d. 6. januar 2020), at myndighedsgodkendelsen nu er i hus til at påbegynde arbejdet på fondens to nye topmoderne tilbud, tegnet af C.F. Møller Architects.
12.12.2019

Vinder af tysk designpris 2020

Ascento, der er en ny og modulopbygget badestolsserie, der kombinerer smukt design med komfort og sikkerhed, vinder tysk designpris 2020 i kategorien "Bad og velvære".
11.12.2019

C.F. Møller Architects vinder delt førsteplads om tysk miljøministerium

C.F. Møller Architects vinder delt førsteplads i den internationale konkurrence om udvidelsen af det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og nuklear sikkerhed i Berlin (Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit, BMU).
11.11.2019

C.F. Møller Architects vinder Klimapris

Projektet Byen til Vandet i Randers vinder Klimaprisen ved Building Awards 2019.
4.11.2019

Prisbelønnet for bedste healthcare-projekt

C.F. Møller Architects' udvidelse af Haraldsplass Hospital i Norge er tildelt en pris i kategorien Best Healthcare Development (international) af Building Better Healthcare til dette års prestigefyldte pristildeling i England.
1.11.2019

Træ i byggeriet: Nu skal udviklingen skubbes i gang

Begejstringen var til at spore i lokalet, da C.F. Møller Architects tirsdag den 29. oktober afholdt netværksarrangementet ”Træ i byggeriet: Fremtiden findes i rødderne” i København. En enig branche skal nu stå sammen om at udleve de bæredygtige visioner.
25.10.2019

C.F. Møller Architects og MT Højgaard vinder gymnasieprojekt

Vinderne af udbuddet om at opføre den store tilbygning på det nye Horsens Gymnasium & HF på Studentervænget er nu fundet. Opgaven går til MT Højgaard og C.F. Møllers Architects, og kontrakten blev underskrevet fredag.
24.10.2019

Træ i byggeriet - Fremtiden findes i rødderne

I forbindelse med at Danmark styrker klimaindsatsen, ser vi under dette netværksmøde på hvordan træbyggeri kan være nøglen til at bygge klimaneutrale, tætte bydele.
24.10.2019

C.F. Møller Architects vinder ny videregående skole i Fredrikstad

Østfold Fylkeskommune i Norge har valgt C.F. Møller Architects til at designe Glemmen Videregående Skole. En skole på gymnasieniveau med 660 elever og en ny tandklinik med 24 behandlingsrum.
23.10.2019

C.F. Møller Architects vinder opgave i Schweiz

C.F. Møller Architects er udpeget til at omdanne en af Zürichs mest ikoniske kontorbygninger med enestående beliggenhed for ejendomsselskabet Allreal. Resultatet vil blive en yderst bæredygtig bygning i nær forbindelse med en offentlig park og Zürich sø.
8.10.2019

Team C.F. Møller vinder ambitiøst byudviklingsprojekt

En grøn, sund og mangfoldig by, hvor klimaløsninger åbner byens liv mod naturens ro - Dét er visionen i vinderforslaget til den udviklingsplan der skal klimatilpasse Randers i fremtiden, bringe byen til vandet og udvikle de attraktive arealer mellem middelaldermidtbyen, Gudenåen og Randers Fjord til en unik og naturbåret flodby. Team C.F. Møller står bag forslaget og er udpeget som vinder af konkurrencen af Randers Kommune og Realdania.
30.8.2019

Awarded for Artwork

C.F. Møller Architects win a CODAaward 2019 for best site-specific artwork in the category Healthcare with Biomedicum in Stockholm.
27.8.2019

Ny nordisk designserie

C.F. Møller Architects’ designere lancerer i samarbejde med Randi en nordisk funderet ny ikonisk og funktionel tilbehørsserie til badeværelset.
15.8.2019

Birthday Reception in Aarhus

Partner and architect Julian Weyer turns 50 years. C.F. Møller Architects will host a reception to celebrate Julian, and it will be our great pleasure if friends, colleagues and business partners will attend the reception to celebrate Julian Friday the 30th of August, 15.00-17.00 at Europaplads 2.
9.8.2019

’Hjertet i Ikast’ får Iconic Award

’Hjertet i Ikast’ kombinerer undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og fritid på nye måder og modtager ICONIC Award 2019: Innovative Architecture for dette.
12.7.2019

C.F. Møller Architects win third prize in invited competition for the EU Commission’s new premises

30 international teams were invited to design the new premises for the EU Commission in Brussels, and it has been announced that C.F. Møller Architects in collaboration with B2Ai won third prize.
8.7.2019

Copenhagen International School wins Green Good Design Award

Copenhagen International School by C.F. Møller Architects wins Green Good Design Award 2019.
1.7.2019

C.F. Møller Architects udvikler nyt kontorområde i Uppsala, Sverige

Atrium Ljungberg udvikler i samarbejde med C.F. Møller Architects et nyt kontorområde i Gränbystaden i Uppsala, Sverige, med afsæt i en ny udstykning til bebyggelse.
1.7.2019

International pris til "Hjertet" i Ikast

"Hjertet" i Ikast, der er tegnet af C.F. Møller Architects, er udpeget som vinder af den anerkendte pris International Architecture Award 2019 af Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.
26.6.2019

C.F. Møller Architects åbner kontor i Berlin

1. juli åbner C.F. Møller Architects døren til det nye kontor centralt i Berlin. Det sker som konsekvens af stigende opgavetilgang i forlængelse af en fokuseret indsats rettet mod det tyske marked de seneste år.
25.6.2019

Awarded 'Best Conceptual Design'

We are happy to tell that our Golden Mede Housing project for the Rothschild Foundation was awarded 'Best Conceptual Design' at the S.ARCH (Sustainable Architecture) Awards 2019.
22.5.2019

Danmarks største spildevandspumpestation fik en festlig indvielse

Pumpestationen, der sørger for, at byens spildevand bliver ledt videre ud til rensning, har vital betydning for København og Frederiksberg. Derfor var både Københavns stedfortrædende teknik- og miljøborgmester, Karina Vestergård Madsen og kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg og formand for Frederiksberg Vand og Frederiksberg Kloak, Thyge Enevoldsen mødt op for at markere indvielsen mandag den 20. maj sammen med HOFOR.
16.5.2019

C.F. Møller Architects løfter sløret for et forslag om at gentænke byhaveprojektet Garden City

C.F. Møller er videre til anden etape af den internationale idékonkurrence om en 45 ha masterplan, der bygger på en gentænkning af principperne bag det britiske byhavekoncept, Garden City Movement. Tegnestuen løfter nu sløret for det forslag, der blev forelagt for nyligt.
2.5.2019

Central Station: En ny serie af brydningsmøbler

HOLMRIS B8 lancerer i samarbejde med C.F. Møller Design en helt nye serie af pause- og brydningsmøbler under navnet Central Station. De nye møbler skal bidrage til at få zonerne i et kontor, et læringsmiljø, hotel eller restaurant til at hænge sammen bedst muligt.
25.4.2019

C.F. Møller Architects bringer helende arkitektur til Finland

C.F. Møller Architects står bag forslaget til et nyt psykiatrisk hospitalsafsnit i Finland, der er baseret på vægtige, internationale erfaringer fra sygepleje og konceptet helende arkitektur, også kendt som evidensbaseret arkitektur.
24.4.2019

Calling all talents

Join us for a speed debate and introduction to how we work with sustainability in general and timber architecture specifically, project development and digitisation, and landscape and urban development.
2.4.2019

Pris for banebrydende løsninger

C.F. Møller Design og NORMBAU vinder "Design Plus powered by ISH 2019" for deres nye modulopbyggede siddesystem.
27.3.2019

Biomedicum vinder Årets Bygge 2019 i Sverige

Torsdag aften i Stockholm blev det afsløret, at Biomedicum, som er designet af C.F. Møller Architects, vinder Årets Bygge 2019. Bygningen er et kraftcenter for moderne forskning for Karolinska Institutet i Stockholm med Akademiska Hus som bygherre og Skanska som entreprenør.
22.3.2019

Klar til konkurrencen om Byen til Vandet

C.F. Møller Architects, Niras, Urgent.Agency og Cushman & Wakefield | RED er udvalgt blandt tre deltagere på parallelkonkurrencen til det store byudviklingsprojekt ”Byen til Vandet” i Randers.
15.3.2019

C.F. Møller Architects vinder MIPIM Award

C.F. Møller Architects modtager en MIPIM Award og hædrende omtale for to projekter i England ved årets MIPIM Awards i Cannes.
12.3.2019

Verdens første fodgængervenlige forbindelse mellem lufthavn, by og natur

C.F. Møller Architects afslører masterplan, der skaber verdens første 100 % fodgængervenlige forbindelse mellem en international lufthavn, naturen samt byens og dens funktioner.
5.3.2019

C.F. Møller Architects præsenterer reviderede planer for det nye opera- og kulturhus i Kristiansund

De nye planer viser et endnu stærkere koncept, som styrker samarbejdet mellem fire kulturleverandører og bidrager til at genoplive Kristiansund.
4.3.2019

C.F. Møller Architects will be participating at MIPIM 2019. See who is going.

MIPIM is the world’s leading property market and C.F. Møller Architects will be participating with Partners, Associated Partners and Studio Managers. Please don’t hesitate to contact us for a meeting in Cannes.
27.2.2019

C.F. Møller og EFFEKT vinder arkitektkonkurrencen om Det ny SIMAC

Det ny SIMAC (Svendborg International Maritime Academy) bliver fremtidens maritime uddannelsesinstitution på havnen i Svendborg. Det åbne, fleksible og moderne læringshus er tegnet af C.F. Møller Architects og EFFEKT.
11.2.2019

C.F. Møller Architects får ny stor skoleopgave i Sverige

C.F. Møller Architects har fået til opgave at tegne Haninge Kommunes nye markante skole og aktivitetshus i Vega. Opgaven omfatter også at tegne ti nye børnehaver på basis af en form for skabelon for børnehaver.
6.2.2019

Green light for Blackhorse Yard development

C.F. Møller Architects, Catalyst housing association and Swan Housing Association are delighted to announce that Waltham Forest Council has voted to approve plans to build a new housing-led mixed-use development at the former Webbs Industrial Estate on Blackhorse Lane. The project, known as Blackhorse Yard, includes 100% affordable housing and a variety of commercial uses.
14.1.2019

Ny partner og CEO i C.F. Møller Architects

C.F. Møllers nuværende vicedirektør, jurist Lone Bendorff, indtræder i partnerskabet og udnævnes samtidig til ny CEO hos C.F. Møller Architects.
7.1.2019

C.F. Møller Architects og BRUT vinder konkurrence i Belgien

C.F. Møller Architects og BRUT vinder i fællesskab konkurrencen om et ambitiøst byudviklingsprojekt i Oostende i Belgien
17.12.2018

C.F. Møller Architects udpeger ny associeret partner

Jonas Toft Lehmann udpeges per 1. januar som associeret partner i C.F. Møller Architects.
4.12.2018

Bryggerigrund i Aarhus omdannes til blandet bydel

C.F. Møller Architects forvandler gammel bryggerigrund til ny blandet bydel i Aarhus
3.12.2018

Fremtidens skole skabes i samspil mellem politik, pædagogik og arkitektur

Copenhagen International School og C.F. Møller Architects bød 27. november på debat om udformningen af fremtidens læringshuse. Blandt panelet var både arkitekter, en pædagogisk ekspert, en rektor, skoleelever og politikere.
30.11.2018

Biomedicum indviet

I dag blev Karolinska Institutets nye forskningsbygning Biomedicum, tegnet af C.F. Møller Architects, i Solna nord for Stockholm indviet.
27.11.2018

Danish Event – Live Today from Copenhagen International School at 15.00.

We are discussing the future of learning spaces as an interplay between architecture, politics and pedagogy at Copenhagen International School today and everyone can watch the discussion live (in Danish).
15.11.2018

Two awards and honorable mention from Los Angeles

C.F. Møller Architects win two awards and a honorable mention from the Architecture Masterprize 2018, Los Angeles.
9.11.2018

Debat - Skoler for fremtiden

C.F. Møller Architects og Copenhagen International School inviterer til debat om fremtidens skole.
9.11.2018

Double sustainability win for Copenhagen International School

Copenhagen International School is named both the overall winner and winner in its category of the Active House Award 2018.
7.11.2018

Maersk Tower nominated for EU Mies Award 2019

The Maersk Tower in Copenhagen has been shortlisted for the European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Award 2019.
2.11.2018

Maersk Tower receives Building Better Healthcare Award

The Maersk Tower in Copenhagen receives a Better Building Award in the category ‘Best International Development’ at a ceremony in London.
31.10.2018

Mindes Christian Frederik Møller

I dag, den 31. oktober 2018, kan vi markere vores stifters 120 års fødselsdag.
19.10.2018

Indvielse af sygehusprojekt i Bergen

23. oktober indvies en ny tilbygning til Haraldplass Sygehus i Bergen. Projektet er tegnet af C.F. Møller Architects og er kendetegnet ved to atriummer, der leverer masser af dagslys og eliminerer traditionelle lange gange.
17.10.2018

Nyt kontor i London

C.F. Møller Architects' London-afdeling er blevet for stor til kontoret i Metropolitan Wharf og flytter til større lokaler i Shoreditch i London den 22. oktober.
10.10.2018

C.F. Møller Architects er med i digitalt udviklingsprojekt

C.F. Møller Architects bidrager til at øge produktiviteten i byggesektoren gennem et samarbejdsprojekt, der sigter på at forenkle brugen af Building Information Modelling(BIM).
17.9.2018

C.F. Møller Architects tager hul på at transformere Aarhus Kommunehospital

Aarhus Kommunehospital skal transformeres til et nyt campus-område for Aarhus Universitet, og C.F. Møller Architects er tildelt første del af dette arbejde.
6.9.2018

Hjertet i Ikast åbner officielt

8. september åbner multihuset Hjertet i Ikast, som er tegnet af C.F. Møller Architects. Åbningen markeres med taler, koncert og aktiviteter inde og ude og for alle aldre – helt i Hjertets ånd.
16.8.2018

Løfter sløret for innovativt klimatilpasningsprojekt

C.F. Møller Architects’ forslag til, hvordan Randers kan tilpasse sig klimaskift og samtidig skabe ny værdi for borgerne ved at koble by og natur bedre sammen, er nu offentliggjort.
9.8.2018

Mærsk Tårnet vinder en Iconic Award 2018

Mærsk Tårnet vinder "ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture – Selection" i kategorien "Architecture with distinction".
3.7.2018

C.F. Møller Architects skal tegne for prominent tysk universitet

C.F. Møller Architects er blevet valgt til en ambitiøs campusmasterplan, der skal beskrive den fremtidige udvikling af universitetet og universitetshospitalet i Heidelberg, som er et af de mest prestigefyldte universiteter i Tyskland og i hele verden.
29.6.2018

C.F. Møller Architects’ forslag til Business Center Trelleborg er baseret på cirkulær økonomi

C.F. Møller Architects og Tyréns er sammen et af tre teams, som deltager i arkitektkonkurrencen om Business Center Trelleborg i Sverige. Bedømmelsen skal resultere i en sammenfatning af gode idéer fra de tre teams, som man kan bygge videre på. Sammenfatningen skal danne grundlag for videre diskussion og arbejde, som skal føre til en fysisk strukturplan for området.
28.6.2018

C.F. Møller Architects vinder nyt projekt i Tyskland

C.F. Møller har vundet en international konkurrence om at tegne en ny togstation i Altona i Hamborg, Tyskland. Ambitionen med forslaget er, at bygningsværket skal fungere som en visionær milepæl og en bymæssig katalysator, både for udviklingen af den nordlige bydel Altona og i bredere forstand af Hamborg. Ved at binde natur og byliv sammen kommer den nye station til at bidrage til byens vision om at samle dens grønne områder og styrke deres betydning.
20.6.2018

Mærsk Tårnet vinder Sustainable Campus Excellence Award

International Sustainable Campus Network hædrer Mærsk Tårnet af C.F. Møller Architects i kategorien "Building and Innovative Infrastructure".
14.6.2018

C.F. Møller Architects sammen EFFEKT med i konkurrence om helhedsplan og ny søfartsskole i Svendborg

Fire teams er prækvalificeret til at deltage i arkitektkonkurrencen om det ny SIMAC, fremtidens søfartsskole i på havnen i Svendborg, samt en helhedsplan for området, og C.F. Møller Architects med EFFEKT som underrådgiver er blandt dem.
23.5.2018

Storkeengen valgt som en af Danmarks bedste klimaløsninger

Realdania og Sustainia udgiver i dag publikationen Klima100, der samler 100 af de bedste klimaløsninger fra kommuner over hele landet. Publikationen skal øge videndelingen og den grønne omstilling i kommunerne, og projektet Storkeengen af C.F. Møller Landscape er blandt de udvalgte projekter.
11.5.2018

Offentliggør plan for nyt byrum i Oslo

KLP Eiendom offentliggør - i samarbejde med C.F. Møller Architects, Kristin Jarmund Arkitekter og Rodeo Arkitekter - plan for et nyt byrum med torv, hotel og et højhus ved Oslo Centralstation, som skaber attraktive opholdsarealer og effektive urbane forbindelser.
7.5.2018

C.F. Møller Architects afslører nyt tårn på prominent plads

Byggeselskabet Olav de Linde og C.F. Møller Architects offentliggør planer om 144 meter højt kontorhus, der som et lyst, skulpturelt landmark ved Aarhus Havn forener byliv og kulturhistorie med nye, attraktive kultur- og erhvervs-faciliteter samt offentlige restauranter i samme bygning.
3.5.2018

Mærsk Tårnet præmieret af Københavns Kommune

Københavns kommune præmierer hvert år smukke bygninger samt bymiljøer og anlæg, og Mærsk Tårnet og SUND Naturpark blev 3. maj præmieret under en ceremoni på Københavns Rådhus.
13.4.2018

C.F. Møller og HENN vinder hospitalsprojekt i Braunschweig, Tyskland

HENN og C.F. Møller har fået tildelt kontrakten om totalrådgivning af byggeprojekterne for Städtisches Klinikum Braunschweig (regionshospitalet i Braunschweig) i forbindelse med en udbudsrunde.
10.4.2018

C.F. Møller Architects har fået til opgave at modernisere Globen

Ericsson Globe – eller Globen, som den hedder i daglig tale, skal udvikles til en moderne multiarena, og C.F. Møller har fået til opgave at udvikle en af Stockholms mest kendte bygninger.
6.4.2018

C.F. Møller Architects og MT Højgaard vil dække Aarhus’ banegrav til med bilfri by

I samarbejde med Aarhus Kommune er DSB, MT Højgaard og C.F. Møller Architects i gang med at udarbejde virkeliggørelsen af visionen Banekvarteret. En ny, bilfri bydel i Aarhus, som udvikler området og forbinder de omkringliggende kvarterer med en overdækning af banegraven fra Bruuns Bro til Frederiks Bro.
19.3.2018

C.F. Møller vinder opgave i Finland

C.F. Møller skal sammen med det finske arkitektbureau Aihio Arkkitehdit tegne Tammerfors' nye voksenpsykiatriske enhed. Voksenpsykiatrien skal flytte fra de gamle lokaler ved Pitkäniemi sygehus i Nokia til Tampere Universitetshospital (TAYS). Den præcise placering vil blive afgjort i løbet af foråret.
16.3.2018

C.F. Møller Architects vinder pris for bedste sundhedsbyggeri

C.F. Møller Architects modtager en MIPIM 2018 Award for Mærsk Tårnet i kategorien ’Best Healthcare Development’.
12.3.2018

Copenhagen International School wins Commendation (International Projects) at the Civic Trust Award 2018 Ceremony in Manchester

From 234 worldwide applications Copenhagen International School was recognized as a project that makes a significant contribution to the quality and appearance of the built environment. Commendation level schemes demonstrate a good standard of architecture or design, whilst being sustainable, accessible and provide a positive civic contribution.
2.3.2018

Dobbelt sejr for C.F. Møller ved WAN AWARDS 2017

C.F. Møllers Copenhagen International School og Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Center fik begge tildelt priser ved prisuddelingen i London.
27.2.2018

C.F. Møller har fået godkendelse af et nyt psykiatrisk hospitalsprojekt London

Et nyt psykiatrisk hospital tegnet af C.F. Møller med et stærkt fokus på helbredende arkitektur er nu et skridt tættere på at blive realiseret efter enstemmig godkendelse af projektet i Royal Borough of Kingston Upon Thames.
26.2.2018

C.F. Møller Architects og Arkthing vinder konkurrence i Island

C.F. Møller Architects og Arkthing vinder i samarbejde konkurrencen om nyt hus til den islandske bank Landsbankinn
21.2.2018

Meet C.F. Møller Architects at MIPIM 2018

C.F. Møller Architects will be participating at MIPIM 2018. See who is going.
14.2.2018

Finalist i byudviklingsprojekt i Sverige

Galten-kvarteret i Lund i Sverige skal udvikles og C.F. Møller Architects er med forslaget om en miniby, hvor gode naboskaber og grønne omgivelser er i fokus blandt de sidste to finalister, der kan vinde opgaven.
8.2.2018

C.F. Møller Landscape udvalgt til ambitiøst klimastilpasningsprojekt

C.F. Møller Landscape skal sammen med andre eksperter fra Danmark og Holland i løbet af de kommende fire måneder udvikle nye metoder til at beskytte Randers midtby mod stormfloder. Det sker som led i et EU-projekt, hvor målet er at gøre midtbyen robust over for stormflod uden at skabe barrierer mod vandet og naturen.
30.1.2018

2. Plads i International konkurrence

Vi er glade for at kunne offentliggøre vores forslag til et nyt hovedkvarter for The International Telecommunication Union (ITU) i Geneve. Et forslag, der indfrier stærke krav til sikkerhed og samtidig fremstår som et transparent byggeri i dialog med byen.
30.1.2018

Grønt Lys til nyt Ressourcecenter i London

I samarbejde med Lambeth Council er C.F. Møller nu kommet et skridt nærmere på opførelsen af et nyt ressourcecenter for voksne med indlæringsvanskeligheder på Coburg Crescent i Lambeth i Sydlondon.
29.1.2018

Vinder rammeaftale med Domea.dk

C.F. Møller Architects vinder ny rammeaftale med Domea.dk, der gælder renoveringsprojekter i Vestdanmark.
29.1.2018

Partner Tom Danielsen går på pension

Efter 35 år i C.F. Møller Architects træder partner Tom Danielsen nu ud af virksomhedens ejerkreds og går på pension.
24.1.2018

C.F. Møller Architects / Elding Oscarson vinder konkurrencen om Lunds nye centralstation

Elding Oscarson og C.F. Møller har i fællesskab skabt vinderforslaget til svenske Jernhusens konkurrence om Lunds nye centralstation i Sverige.
23.1.2018

Reiulf Ramstad Arkitekter og C.F. Møller Architects vinder international konkurrence om nyt højhus og stationsbygning i Oslo

Projektet hedder ”Nordisk lys” og vinder blandt andet for sin evne til at tilpasse sig området samtidig med, at det er en tydelig markør, som kan bidrage til at udvikle området og infrastrukturen i Oslo.
7.12.2017

København præmierer Mærsk Tårnet

Mærsk Tårnet præmieres af Foreningen Hovedstadens Forskønnelse for at være en magnet for international forskning, sin samklang med omgivelserne og evnen til at skabe fællesskab mellem mennesker.
27.11.2017

Visionært klimaprojekt skydes i gang i Randers

’Storkeengen’ er et nyt landskabeligt Kinderæg, der med en tre i en-løsning skaber skybruds- og stormflodsbeskyttelse, styrker bynaturen og bringer byen Randers helt tæt på Gudenåen. C.F. Møller Landscape har i samarbejde med Orbicon stået for udviklingen af projektet for Randers Kommune og Vandmiljø Randers.
24.11.2017

Mærsk Tårnet vinder pris for innovativ facade

Mærsk Tårnet, tegnet af C.F. Møller Architects, vinder ’European Copper in Architecture Award 2017’ for tårnets innovative og skulpturelle facade.
17.11.2017

Mærsk Tårnet vinder pris ved the World Architecture Festival

C.F. Møller Architects er blevet udråbt som vinder i kategorien Higher Education & Research med det netop færdigbyggede Mærsk Tårn i København.
9.11.2017

Energibesparelser i innovativt kontorhus i fokus

En dugfrisk rapport, lavet af Ekolab i samarbejde med ELFORSK, om alternative og energibesparende metoder til at etablere køling som del af komforten i byggerier, sætter blandt flere gode eksempler fokus på Aarhus Kommunes innovative kontorhus tegnet af C.F. Møller, der viser hvordan energiforbruget kan reduceres kraftigt samtidigt med at indeklimaet forbedres.
2.11.2017

International Sundhedsdesignpris til AUH

Aarhus Universitetshospital (AUH), designet af C.F. Møller Architects, Cubo og Schønherr Landskab er blevet udråbt som vinder af den prestigefyldte Building Better Healthcare Award for Best International Design.
23.10.2017

C.F. Møller Architects ansætter ny chef for HR

Danske Christina Riddersholm starter i stillingen som HR Chef 24. oktober.
20.10.2017

C.F. Møller Design vinder German Design Award 2018

C.F. Møller Design vinder German Design Award 2018 for et netop lanceret bestik, der er designet for danske aida.
3.10.2017

Moderne og Demokratisk Læringsmiljø præmieret

Handelshuset ved Herningsholm Erhvervsskole i Herning, samt Kulturbroen i Aalborg, en ny cykel- og fodgængerforbindelse over Limfjorden, er begge projekter af C.F. Møller Architects som blev præmieret i anledningen af Arkitekturens Dag.
26.9.2017

Nu indvies Danmarks nye statsfængsel

Danmarks nye statsfængsel, Storstrøm Fængsel, bliver indviet onsdag den 27. september. Fængslet er tegnet af C.F. Møller Architects med stærkt fokus på at skabe et både ekstremt sikkert og humant fængsel, der styrker resocialisering igennem arkitekturen og samtidig er en moderne og behagelig arbejdsplads for de ansatte.
22.9.2017

C.F. Møller vinder konkurrence om nyt trækvarter i Lund

C.F. Møller Architects har sammen med bygherren Slättö Projektutveckling vundet konkurrencen om et boligkvarter ved siden af Råbysjön i Lund. Som kvarterets navn "Najaden" antyder, tager forslaget hensyn til stedet, som er tæt forbundet med søen og naturen.
19.9.2017

C.F. Møller-designet projekt vinder ved National Housing Awards

Swan Housing Associations reetablering af Laindon Shopping Centre i engelske Basildon, med Pollard Thomas Edwards og C.F. Møller som arkitekter, tog en af hovedpriserne ved 2017-udgaven af de prestigefulde National Housing Awards.
7.9.2017

C.F. Møller Architects vinder konkurrence om nyt kollegium

Tre boligforeninger har deltaget i Aarhus Kommunes minikonkurrence om et nyt ungdomsboligprojekt på Randersvej. Vinderen er Brabrand Boligforening med et projekt tegnet af C.F. Møller Architects.
4.9.2017

C.F. Møller med i konkurrence om Lunds hovedbanegård

C.F. Møller er i samarbejde med Elding Oscarson gået videre til anden fase af konkurrencen om Lunds nye hovedbanegård. Bygningen spænder hen over jernbanesporene og bliver et nyt og værdifuldt knudepunkt i byen.
24.8.2017

C.F. Møller Architects deltager i nyt og historisk projekt i London

Catalyst Housing, Swan HA og C.F. Møller Architects har fået status som foretrukken tilbudsgiver ifm. borgmesteren i Londons første plan om 100% almennyttige boliger nogensinde
24.8.2017

C.F. Møller Architects med i fejringen af Jørn Utzons 100 års fødselsår

Dansk-australsk udvekslingsprogram markerer 100 året for Jørn Utzons fødsel og C.F. Møller Architects deltager sammen med Utzon Center i markeringen som vært for fem australske studerende.
23.8.2017

’Hjertet’ i Ikast begynder at tage form

’Hjertet’ runder med rejsegildet torsdag 24. august en milepæl og er dermed et vigtigt skridt nærmere inden det tilfører ny puls til området ved at samle mennesker på tværs af alder og interesser.
22.8.2017

C.F. Møller Architects er nomineret til norsk arkitekturpris

C.F. Møller Architects’ tilbygning til Norsk-Tysk Handelskammer i Oslo er nomineret til Oslo bys arkitekturpris 2017.
21.8.2017

Ny vicedirektør i C.F. Møller

Lone Bendorff Farrell indgår per 1. september i direktionen hos C.F. Møller som ny vicedirektør
11.8.2017

C.F. Møller Architects ansætter Head of Sustainability

C.F. Møller Architects opruster på bæredygtighed og ansætter Rob Marsh i en nyoprettet stilling som Head of Sustainability.
7.8.2017

C.F. Møller Architetcs vinder international pris for ny dansk skole

Arkitektfirmaet C.F. Møller vinder Iconic Awards 2017 i kategorien "Architecture with distinction" for Copenhagen International School. Det er en ny og meget bæredygtig skole i Københavns nye bykvarter Nordhavn.
6.7.2017

C.F. MØLLER VINDER GAGA AWARD MED LONDON-PROJEKT

Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre, London, af Arkitektfirmaet C.F. Møller i samarbejde med den britiske kunstner Conrad Shawcross, vinder dette års pris inden for kategorien arkitektur.
28.6.2017

Prækvalificeret til nyt højhus i det centrale Oslo

Norske Reiulf Ramstad Arkitekter i samarbejde med C.F. Møller Architects er prækvalificeret i konkurrence om Fjordporten-højhusbyggeri ved Oslo Centralstation
28.6.2017

Nyt projekt for Swan Housing Association

Swan Housing Association har fornøjelsen at meddele, at C.F. Møller
har fået opgaven som arkitekt for fase 3 i Blackwall Reach-
byfornyelsesprojektet
27.6.2017

Grundstensnedlæggelse på nyt sygehusbyggeri i Bergen, Norge

Et nyt og moderne sengeafsnit til Haraldsplass Sygehus i Bergen, tegnet af C.F. Møller Architects, rejser sig nu i sin fulde højde, og torsdag 22. juni var der grundstensnedlæggelse af den norske helse- og omsorgsminister Bent Høie.
2.6.2017

C.F. Møller vinder konkurrence med et innovativt højhus

C.F. Møller vinder endnu en konkurrence med et innovativt højhus. Denne gang er det Aros Bostad AB og Vasakronan, som C.F. Møller skal tegne et nyt højhus for i det centrale Kista i Stockholm.
31.5.2017

C.F. Møller får kongelig hæder for flotte resultater i Sverige

Den 30. maj overrakte miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje til C.F. Møllers datterselskab i Sverige. Arkitektvirksomheden får hæderen for flotte eksportresultater på det svenske marked, hvor C.F. Møller står bag flere bæredygtige og nyskabende byggeprojekter.
29.5.2017

MT Højgaard og C.F. Møller skal opføre Ny Islands Brygge Skole

Det bliver MT Højgaard, der i totalentreprise skal opføre Ny Islands Brygge Skole med C.F. Møller som arkitekter. I vinderprojektet er der taget højde for, at byggeriet er totaløkonomisk forsvarligt og driftsvenligt, at bygningen kan DGNB-certificeres, og så er der skåret tre måneder af tidsplanen.
26.5.2017

Royal visit from Sweden and Denmark

Partner and Architect, Mårten Leringe, C.F. Møller Architects, is to meet both the Crown Prince Couple of Denmark and the Crown Princess and Prince of Sweden and give a short introduction to C.F. Møller in Stockholm on Monday May 29.
18.5.2017

C.F. Møller Architects vinder ny international pris

Bestsellers kontorkompleks i Aarhus, Danmark, tegnet af C.F. Møller Architects vinder European Architecture Award i kategorien Office Buildings.
11.5.2017

Aarhus’ nye bydel Frederiks Plads begynder at tage form

Frederiks Plads er en ny bydel i Aarhus, som arkitektvirksomheden C.F. Møller har tegnet, og med rejsegilde torsdag 11. maj begynder bydelen for alvor at tage form. En form der bl.a. byder på et 24 etager højt hus.
10.5.2017

C.F. Møller vinder VIA University College i Horsens

C.F. Møller og C.F. Møller Landscapes forslag til det nye VIA på 30.000 m² samt Innovationshuset på 5.000 m² er udpeget som vinder af en storstilet arkitektkonkurrence.
9.5.2017

Stor begejstring, da dronningen indviede Odeon

En ugelang fejring af det C.F. Møller-designede koncerthus i Odense kulminerede fredag, da H.M. Dronning Margrethe indviede Odeon og fik en smagsprøve på stedets mange funktioner.
9.5.2017

C.F. Møller Design og Modulex i samarbejde om skilte system

VIA er navnet på et nyt skiltesystem, der er designet og udviklet i et samarbejde mellem den danske skiltevirksomhed Modulex og C.F. Møller Design.
28.4.2017

Ni dages fest i ’Storbyens Moderne Forsamlingshus’

28. april begynder Odense fejringen af sit nye kulturcenter Odeon. Med 100 begivenheder på ni dage rammer ”Odense fejrer Odeon” sit store højdepunkt med et gallashow 5. maj, hvor H.M. Dronning Margrethe besøger det C.F. Møller-designede kultur- og koncerthus.
18.4.2017

Veksø A/S vinder udbud med design udført af C.F. Møller Design

Aarhus får Danmarks første letbane, som efter planen tages i brug medio 2017. Veksø A/S vinder licitationen om at levere inventar til cykelparkering udenfor letbanestationerne.
4.4.2017

C.F. Møller og HENN vinder international hospitalskonkurrence i Tyskland

Arkitektvirksomheden C.F. Møller har sammen med den tyske arkitektvirksomhed HENN vundet en international konkurrence om at udvide Tysklands mest ikoniske hospitalskompleks – det fredede, højteknologiske Universitetshospital RWTH Aachen fra 1970’erne.
29.3.2017

C.F. Møller får international pris for bæredygtig arkitektur

Arkitektfirmaet C.F. Møllers nye færgeterminal, Värtaterminalen i Stockholm, har vundet prisen Green GOOD DESIGN Award i kategorien Grøn arkitektur.
16.3.2017

Campus Kollegiet modtager Civic Trust Award

Syddansk Universitet i Odenses prisvindende kollegium, tegnet af C.F. Møller for A.P. Møller Fonden, har nu modtaget en pris ved Civic Trust Awards 2017.
14.3.2017

C.F. Møller vinder konkurrence om nyt vartegn i Västerås

C.F. Møller og C.F. Møller Landscapes vinderprojekt er et højhus på 22 etager, som blandt andet får en grøn panoramahave på 15. etage.
9.3.2017

Ny topmoderne erhvervsskole er indviet

Torsdag 9. marts blev Handelshuset, som er en del af Herningsholms Erhvervsskole, indviet. Arkitekturen understøtter moderne læring og er tegnet af arkitektvirksomheden C.F. Møller.
7.3.2017

Danmarks største og mest bæredygtige internationale skole er åben

I dag begynder et nyt kapitel for Copenhagen International School, når den nye skolebygning i Københavns Nordhavn officielt indvies. Den nye skole, der er bygget med bæredygtige elementer fra inderst til yderst, skal spille en afgørende rolle ved at uddanne skolens elever til en global fremtid med fokus på bæredygtighed.
3.3.2017

Kulturbro-Aalborg åbner 4. marts

Lørdag 4. marts åbner Kulturbro-Aalborg – en ny bro over Limfjorden, der binder Aalborg og Nørresundby bedre sammen for fodgængere og cyklister.
2.3.2017

Første spadestik til sidste boligbyggeri på central havnefront i Aalborg

Onsdag 8. marts 2017 bliver der taget første spadestik til det sidste store boligbyggeri på Aalborgs centrale havnefront, nærmere betegnet det område, der går under navnet Musikhuskvarteret.
1.3.2017

Odeon slår dørene op til store kulturoplevelser

Med en af Danmarks største spillesale - og stærke referencer til H.C. Andersen-kvarteret i byen - er et nyt, fynsk vartegn nu på landkortet. 1. marts blev Odenses nye musik- og teaterhus, Odeon, åbnet.
27.2.2017

Akutcentret indviet på Det Nye Universitetshospital i Aarhus

Statsminister Lars Løkke Rasmussen kunne den 27. februar klippe snoren og officielt erklære Akutcentret på Aarhus Universitetshospital, mere end 150.000 m² nybyggeri, åbent. Byggeriet byder indenfor i Danmarks første supersygehus – designet af C.F. Møller, Cubo Arkitekter og Schønherr.
25.2.2017

Meet C.F. Møller at MIPIM 2017

C.F. Møller will be participating at MIPIM 2017. See who is going.
13.2.2017

Nyt bolig- og udviklingsprojekt i England

Ny masterplan for udviklingen af Laindon i Essex godkendt.
10.2.2017

C.F. Møller designer Carlsbergs nye hovedkontor

Carlsberg Group kan nu offentliggøre, at koncernen har et nyt hovedkontor på vej i Valby. C.F. Møller har designet kontorkomplekset. Byggeriet går i gang sidst i februar 2017.
31.1.2017

Kunst og arkitektur i nyt kraftvarmeværk i London

Arkitektvirksomheden C.F. Møller, kunstneren Conrad Shawcross og udvikleren Knight Dragon har netop afsluttet et samarbejde om det nye kraftvarmeværk Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre i London, der får kunst og arkitektur til at gå op i en højere enhed.
24.1.2017

C.F. Møller i nyt klimatilpasnings-projekt i Randers

C.F. Møller samarbejder med Randers Kommune, Randers Spildevand og Orbicon om nyt klimatilpasningsprojekt, der skal give bedre adgang til bynær natur og nye rekreative områder.
18.1.2017

I dag blev Mærsk Tårnet indviet i København

Under overværelse af H.M. Dronningen blev det nye Mærsk Tårn i dag indviet, og de nye eksklusive rammer markerer et helt nyt kapitel for sundhedsforskning på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.
12.1.2017

Mærsk Tårnets åbning markerer ny æra i dansk sundhedsforskning

Den 18. januar 2017 begynder et nyt kapitel for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, når Mærsk Tårnet officielt indvies. Med sin banebrydende arkitektur, moderne forskningsfaciliteter og nytænkende indretning kommer det 15 etager høje tårn til at spille en afgørende rolle i fremtidens sundhedsforskning – og uddannelse.
9.1.2017

Copenhagen International School flytter ind i sin nye bygning

Så oprandt dagen: Byggeriet af Copenhagen International Schools nye, innovative skolebygning i Københavns Nordhavn, der har været undervejs siden januar 2015, står nu færdigt. I dag flytter skolens elever og lærere ind i deres nye ”hjem”.
16.12.2016

Danmarks udenrigsminister besøgte C.F. Møller-projekt i Stockholm

C.F. Møllers færgeterminal i Stockholm fik torsdag 15. december besøg af udenrigsminister Anders Samuelsen, der er i Stockholm for at høre om dansk-svenske samarbejder i udviklingen af Stockholm.
15.12.2016

Fondsstøtte til mangfoldigt C.F. Møller-projekt

Lokale og Anlægsfonden har netop annonceret støtten til et nyt multihus i Ikast, designet af C.F. Møller. Samtidig offentliggøres nye illustrationer af huset, der får en meget bred gruppe af brugere.
25.11.2016

Moldes nye kulturskole er åbnet

C.F. Møller står bag Molde Kulturskole, som i november slog dørene op for både elever og offentlighed. Et nyt byggeri er smeltet sammen med byens gamle, fredede fængsel og skal nu danne ramme for 1300 elever i et kreativt uddannelsesmiljø.
24.11.2016

C.F. Møllers vertikale landsby rejser sig

Halvdelen af lejlighederne er allerede solgt, og nu begynder C.F. Møllers højhus, der er tænkt som en landsby på højkant at rejse sig i Antwerpen.
16.11.2016

Rejsegilde på Nordre Havnepromenade i Nørresundby

Vand på tre sider og en formidabel udsigt er lidt tættere på at blive virkelighed med mandagens rejsegilde på Nordre Havnepromenade ved Limfjorden. Projektet er tegnet af C.F. Møller, der bl.a. også står bag udviklingen af den prisbelønnede havnefront og en række andre store projekter i Aalborg.
11.11.2016

Betonprisen til arkitekterne Ola Jonsson og Mårten Leringe for Alviks Torn

Arkitekterne Ola Jonsson og Mårten Leringe fra C.F. Møller vinder prisen Årets Betonarkitekt for deres arbejde med Alviks Torn. Prisen blev uddelt ved gallafesten "Betonggalan" i Berns Salonger i Stockholm.

9.11.2016

C.F. Møller tegner nyt boligkvarter i Södra Värtan

C.F. Møller har sammen med DinellJohansson fået til opgave at udforme et nyt boligkvarter for Wallfast i Södra Värtahamnen, hvor industriområdet nu forvandles til en attraktiv, levende bydel med 2.400 boliger og 10.000 arbejdspladser. Bydelen bliver en del af Stockholms miljøprofilområde Norra Djurgårdsstaden, som er et af Europas største byudviklingsområder.
5.11.2016

Aalborg Havnefront vinder 'City.People.Light' Prisen 2016

Den seneste udvikling af Aalborgs offentlige havnefront, Musikkens Hus-området, har vundet den internationale lyspris 'City.People.Light' Award. Projektet er udført af ÅF Lighting i samarbejde med COWI og C.F. Møller.
31.10.2016

C.F. Møller-byggeri præmieres

Bestseller i Aarhus, som er designet af C.F. Møller, modtager Naturstensprisen 2016.
26.10.2016

C.F. Møller designer boligkarré i Ørestad Syd

C.F. Møller designer boligkarré med 217 lejligheder i Ørestad Syd for Obel-LFI Ejendomme og Agenda Property. Den nye karré er døbt CobraHave og forventes indflytningsklar sidst i 2018.
17.10.2016

Nyskabende færgeterminal designet af C.F. Møller indvies i Stockholm

Tirsdag indvies Värtaterminalen i Stockholm, som er designet af C.F. Møller. Den er ikke kun en færgeterminal, men også et nyt opholdssted for stockholmerne i kraft af nyskabende design, der mixer infrastruktur og bypark.
13.10.2016

Nyt Fælledskab i København

Et blå-grønt delta med naturen, som floder mellem karakterfulde boligøer og et socialt aktivitetsloop, er hovedgrebet i et forslag til en masterplan for Amager Fælled Kvarter udarbejdet af C.F. Møller i samarbejde med Urban Agency.
12.10.2016

Videre til konkurrencen om Ny Skole på Islands Brygge

C.F. Møller og Tredje Natur skal sammen med totalentreprenør MT Højgaard tegne et bud på en kommende syvsporet skole på Islands Brygge i København. Skolen skal erstatte den nuværende Islands Brygge Skole, som dermed vokser til at blive syvsporet.
11.10.2016

Søtorvet - et nyt bylandskab i Silkeborg

Nu præsenterer AP Pension og C.F. Møller det kommende byudviklingsprojekt Søtorvet i Silkeborg, et åbent, lyst og aktivt bylandskab der forener og forstærker det bedste i byen Silkeborg og det storslåede landskab der omgiver den.
7.10.2016

Udviklingen af Aalborg havnefront udløser Byplansprisen 2016

Aalborg Kommune vinder Byplanprisen 2016 for udviklingen af Havnefronten, som C.F. Møller har udviklet masterplanen for.
7.10.2016

Rejsegilde på banebrydende sterilcentral og godsterminal

Torsdag den 6. oktober var der rejsegilde på Rigshospitalets kommende fuldautomatiserede sterilcentral. Konceptet bliver det første af sin slags i verden og er skabt i samarbejde mellem C.F. Møller, ALECTIA og Region Hovedstaden.
3.10.2016

Præmie-hattrick i Aalborg til C.F. Møller

C.F. Møller modtager ikke mindre end tre samtidige præmieringer i Aalborg i anledning af Arkitekturens Dag. Transformationen af boligområderne Magisterparken og Sundparken samt den seneste udvikling af Aalborgs offentlige havnefront, Musikkens Hus-området, bliver alle hædret.
30.9.2016

Rejsegilde i Ceres Byen på C.F. Møller-projekt

Torsdag var der rejsegilde på kommende boliger til studerende og unge familier, som er tegnet af C.F. Møller, der også har skabt den samlede udviklingsplan for den nye bydel på Ceres-bryggerigernes tidligere grund.
27.9.2016

Integreret kunstværk i C.F. Møller-projekt offentliggjort

Den britiske kunstner Conrad Shawcross lancerer The Optic Cloak – et stort nyt kunstværk i samarbejde med arkitektfirmaet C.F. Møller i London.
26.9.2016

C.F. Møller er nomineret til en Blueprint Award 2016

C.F. Møller er nomineret i kategorien ’Best Sustainable Project’ for restaureringen og udbygningen af væksthuset i Botanisk Have i Aarhus. Vinderen offentliggøres 20. oktober I London.
13.9.2016

Spadestik skal skabe liv i Ørestad

C.F. Møller og JFP står bag 252 ungdomsboliger på Eksercerpladsen ved DR Byen i København. En blanding af boliger, cafeer og butikker skal skabe et nyt liv i området.
7.9.2016

C.F. Møller dobbeltnomineret til Brick Awards 2016

To C.F. Møller-projekter er ud af mere end 200 deltagende projekter nomineret til BDA Brick Awards 2016 i London. Begge projekter forener det bedste fra Storbritannien og Skandinavien.
31.8.2016

Ny forskerbygning klar i København

1. september begynder studieåret, og de studerende på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, KU kan se frem til spritnye omgivelser designet af arkitektvirksomheden C.F. Møller.
17.8.2016

Medarbejdere udnævnes til associerede partnere

Arkitektvirksomheden C.F. Møller fortsætter udviklingen af organisationen og udnævner talentfulde medarbejdere til associerede partnere.
15.8.2016

C.F. Møller finder ny kommunikationschef i mediebranchen

Arkitektvirksomheden C.F. Møller har ansat Peter Sikker Rasmussen som kommunikationschef. Han kommer til C.F. Møller med femten års erfaring med branding og strategisk kommunikation fra bl.a. DR og TV 2.
13.7.2016

C.F. Møller vinder The International Architecture Award

Væksthuset i Botanisk Have ved Aarhus Universitet, designet af C.F. Møller, er blevet udråbt som vinder af den prestigefyldte The International Architecture Award 2016 af Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design samt The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.
6.7.2016

LEGO Koncernen offentliggør C.F. Møller-design

Plads til arbejde og plads til sjov. Rum til samarbejde og rum til leg. Det er nogle af de essentielle elementer i det nye LEGO® bygningskompleks, som bliver et globalt samlingspunkt i LEGO hovedkvarteret i Billund.
30.6.2016

C.F. Møller i konkurrence om Amsterdam Universitet

Sammen med hollandske Barcode Architects skal C.F. Møller give sit bud på, hvordan en ny Life Science-bygning skal udformes som del af Amsterdam Universitet.
27.6.2016

To C.F. Møller-projekter nomineret til Renover Prisen

Ringkøbing Svømmehal og renoveringen af Magisterparken i Aalborg er begge nomineret blandt seks projekter til at modtage den prestigefulde Renover Prisen.
23.6.2016

Stockholms nye færgeterminal er taget i brug

Tirsdag åbnede afgangshallen i Stockholms nye C.F. Møller-tegnede færgeterminal, Värtaterminalen. Klokken 07.10 afgik det første fartøj, Baltic Princess.
22.6.2016

C.F. Møller designer boliger på Sundmolen i Nordhavn

C.F. Møller vinder arkitektkonkurrence om at skabe nye familieboliger, som skal tænkes sammen med de gamle pakhuse på Sundmolen i Indre Nordhavn. Det er CASA, der udvikler og bygger projektet, som skal DGNB Guld-certificeres.
17.6.2016

I konkurrence om restaurering af legendarisk skole

Skolen ved Sundet fra 1938, tegnet af Kaj Gottlob, skal helhedsrenoveres. C.F. Møller er prækvalificeret til tilbudskonkurrencen på totalrådgivningsprojektet på den fredede skole.
 
Vis flere nyheder