Om os

C.F. Møller Architects - C.F. Møller

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med et århundrede med prisvindende projekter i Norden og resten af verden.
Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

 

Unik designtilgang

C.F. Møller Architects løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder.  Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter. 

C.F. Møller Architects betragter miljøhensyn, resursebevidsthed, god projektøkonomi, social ansvarlighed og høj kvalitet i udførelsen som essentielt i vores virke og denne holistiske tilgang er fundamental for alle virksomhedens projekter; hele vejen fra masterplan til den mindste detalje.

C.F. Møller Architects har siden grundlæggelsen i Danmark i 1924 bidraget væsentligt til udviklingen af velfærdssamfund i Skandinavien og resten af verden og præmieres løbende internationalt for at sætte nye standarder igennem fokus på arkitekturens funktionelle og kunstneriske og sociale værdi.

I dag har tegnestuen ca. 350 medarbejdere. Vi har hovedkontor i Aarhus og kontorer i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmö og Berlin.

 

C.F. Møller i tal
C.F. Møller Architects Group Chart for web_UK_2024.pdf

C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: Hans Christian Jacobsen

Partnere og ledelse

 

C.F. Møller A/S ejes af en partnergruppe bestående af arkitekterne Klaus Toustrup, Michael Kruse, Julian Weyer, Jonas Toft Lehmann, Rune Bjerno Nielsen, Lone Wiggers, Mads Mandrup, Franz Ødum, Thue Borgen Hasløv, Mårten Leringe, Ola Jonsson og jurist Lone Bendorff.

 

Arkitekterne Maibritt Dammann og Vendela Martinac er associerede partnere.

Direktionen hos C.F. Møller består af af CEO og partner Lone Bendorff, CFO Birgit Møller, arkitekt og partner Klaus Toustrup, associeret partner og arkitekt Vendela Martinac og partner og arkitekt Franz Ødum.


C.F. Møller A/S, der er moderselskab for alle firmaets selskaber i Danmark og i udlandet, er registreret i Erhvervsstyrelsen under CVR-nummer 29826951.

 

Fra venstre mod højre: Lone Wiggers, Klaus Toustrup, Mads Mandrup Hansen, Michael Kruse, Lone Bendorff, Mårten Leringe, Klavs Hyttel og Julian Weyer.

C.F. Møller Architects - C.F. Møller

CORE VALUES

 

VISION
Our vision is to Improve life for people and planet.
 
MISSION
Our mission is to holistically create solid, quality
solutions based on Nordic values adapted to future
global challenges.
 
ASPIRATION
We aspire to be global influencers by caring for the local
context based on innovation, quality and sustainability.
 
PROMISES
We promise longevity and clever solutions in everything
we create by delivering design that can pass the test of
time and serve both clients and users with great value
from start to finish.
 
SPIRIT
Our company team spirit is based on simplicity, clarity,
honesty, openness and passion.
 
VALUES
Our values are strongly focused on professionalism,
credibility, quality, innovation, agility and loyalty.