Product Design - C.F. Møller. Photo: Mette Johnsen

Product Design

C.F. Møller Architects’ design team samarbejder med danske og internationale virksomheder om design til bygninger, deres omgivelser og livet, der leves i dem. Det kan være som produkter, processer, services eller oplevelser. Det kan også være som interiør- og indretningsopgaver med udspring i egne eller andres byggeopgaver.

 

Designbegrebet har over årene udviklet og udvidet sig med afsæt i blandt andet digitaliseringen og de udfordringer, vores verden konfronteres med. Vi har organiseret vores praksis med en fleksibilitet og rummelighed, der imødekommer udviklingen og gør det muligt at tilpasse proces, aktiviteter og produkt til spændvidden vores opgaver.

 

Product Design - C.F. Møller

 

Vi tilrettelægger processen efter den enkelte opgaves målsætning, indhold og omfang og sammensætter det rette team, der efter behov suppleres med kolleger fra vores afdelinger med fx særlig relevant faglighed eller lokalt markedskendskab.

 

Vi bygger i vores praksis på skandinaviske designtraditioner og sigter på at opnå et enkelt og tydeligt udtryk med fokus på funktion, æstetik og formidling. Med udgangspunkt i brugerne og ofte i samarbejde med dem udfordrer vi vanetænkningen og afsøger nye muligheder. Vi går åbent og ydmygt til alle opgaver og fokuserer i tæt dialog med vores samarbejdspartnere på at skabe brugbare, bæredygtige og originale designløsninger af langtidsholdbar kvalitet til den rigtige pris.

 

C.F. Møller står bag en bred vifte af forskellige designløsninger i form af møbler, produkter, byggekomponenter, designstrategier og koncepter, interiører, specialinventar og andre indretningselementer.

Business Inquiries - Product Design

Jon Brøcker
Afdelingschef Product Design, Master i Design og Arkitekt maa

Projekter

Gå til Projekter

Team

Vis flere

Kunder

PLUS A/S is a Danish brand that designs, develops and sales long-lasting products for the outdoor living spaces – suitable for private gardens and professional users. PLUS is sold at a wide range of online shops and retailers throughout Europe.
Karup Design is all about living. About making room for more. In less space. Karup Design specializes in multifunctional, stylish furniture with a minimalist design, emphasizing space efficiency and simplicity in small living areas.
Bica offers a high-quality product range of flexible and minimalistic waste sorting solutions for businesses and commercial use; a range that is tailored for both outdoor and indoor waste sorting.
Focus Lighting leverer designbelysning til privat og offentligt byggeri og anlæg. Foruden design er der fokus på lyskomfort og energibesparende teknik samt bæredygtige løsninger med mulighed for service og opgradering til nyeste teknologi.
Gejst was founded with a passion for making attractive, sustainable design that will last the test of time. Focusing on functional design and high-quality materials, Gejst takes a normal product, looks at the need to be fulfilled, then strips it down to come up with something thrilling. Each design is a testament to this approach and it’s their way of bringing “Gejst” into homes all around the world.
HITSA producerer Danmarks bredeste udvalg af byrumsinventar og cyklismeprodukter i nordisk design.
Lampas producerer exceptionel, dansk belysning til veje, byrum, boliger og institutioner i tæt samarbejde med arkitekter og designere.
Dencon er en progressiv, dansk kontormøbelproducent. Vi producerer bæredygtig indretning for alle.
AFA JCDecaux er et joint venture mellem det danske firma AFA Reklame Aarhus A/S og det franske firma JCDecaux SA og er i dag Danmarks største udbyder af outdoorudstyr.
Wehlers er et dansk familieejede møbelfirma. Wehlers har implementeret et ECO-system, der inkorporerer cirkulær økonomi og havplast. Wehlers laver møbler til de bevidste forbrugere og møble fagfolk
ECO Schulte er en tysk virksomhed, som opererer internationalt med produktion af systemteknologier til døre
HOLMRIS er et familieejet firma, som gennem 3 generationer har leveret møbler til det bolig- og projektmarkedet. I dag specialiseret i kontormøbelinventar og blandt de mest innovative danske virksomheder indenfor dette område.
Modulex er markedsleder inden for skiltning og wayfinding løsninger
AIRMASTER er Europas førende inden for behovsstyret decentral ventilation. AIRMASTER udvikler, producerer og sælger energieffektive decentrale ventilationsanlæg, med fokus på fleksibilitet, høj ydelse og lavt lydniveau.
SWARCO er en af de hurtigst voksende virksomheder i Europa indenfor avanceret ITS, trafik og udendørs belysning.
SKEIE Seating A/S er en af Skandinaviens førende producenter af faste siddepladser til undervisning og underholdning, så som auditorier, teatre og biografer.
Paustian er et møbelhus med et komplet sortiment af møbler, tæpper, belysning og tilbehør til både private og virksomheder.
Omann er en dansk møbelvirksomhed som gennem tre generationer har udviklet møbelkoncepter til det professionelle marked.
Randi er en af Skandinaviens førende producenter og leverandører af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr.
NORMBAU Beschläge und Ausstattungs GmbH er en førende europæisk leverandør af beslag- og sanitetsprodukter i rustfrit stål og nylon.
Nordlux er en af Skandinaviens største leverandører af lamper, pærer og tilbehør til belysning.
Nordjyllands Trafikselskab (NT) står for al bustrafik i Nordjylland, samt jernbanerne under Nordjyske Jernbaner.
Magnus Olesen A/S er en dansk møbelvirksomhed, der udvikler og producerer siddemøbler og borde til kontraktmarkedet.
Louis Poulsen er en international virksomhed, der producerer og udvikler belysninger og løsninger til både indendørs og udendørs applikationer
Labflex A/S er en af Europas førende leverandører af kundetilpassede inventar løsninger til erhvervs- og forskningslaboratorier og til hospitalssektoren.
Hi-Con A/S er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med produktion af betonelementer som altaner og trapper udført i CRC højstyrkebeton.
Guldmann er en international virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af hjælpemidler til handicappede og arbejdsredskaber til deres hjælpere.
Fagerhult udvikler, fremstiller og markedsfører indendørs og udendørs belysningsløsninger til kontrakt- og detailmarkedet.
Eilersen Furniture er en familieejet møbelvirksomhed, der udvikler og producerer sofaer med mere i høj kvalitet til detail- og kontraktmarkedet.
Dolle A/S er en af verdens største producenter af loftstrapper
DEKO loft+væg p|s er Skandinaviens førende udbyder af flytbare skillevægge.
Aida er et dansk koncepthus indenfor borddækning, og udvikler, markedsfører og forhandler stel, glas, bestik, køkkenudstyr mv.
se ENSO