Healthcare - C.F. Møller. Photo: Jørgen True

Healthcare

C.F. Møller arbejder med sygehusprojekter i hele verden. Vores team af sundhedsplanlæggere, konsulenter og arkitekter har ekspertise i alle de processer, der indgår, når man arbejder med store, komplekse hospitaler lige fra generalplaner, brugerinddragelse og projektering frem til udførelse og færdigt byggeri.

 

Hvordan skaber man overskuelighed i et hospitalskompleks på størrelse med en by?
Hvor stort skal et hospital være om 20 år?
Hvordan involverer man 500 hospitalsansatte i at skabe den optimale arbejdsplads?
Hvordan skaber man de bedste arbejdsgange, så hospitalet kan levere optimal behandling og udnytte ressourcerne mest effektivt?

Det er komplicerede opgaver som disse, som C.F. Møllers team af sundhedsplanlæggere og arkitekter hjælper bygherren med at finde løsningen på.

Healthcare - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

 

C.F. Møller løser opgaver inden for drifts- og kapacitetsplanlægning, sundhedsplanlægning, funktionsplanlægning, organisationsplanlægning, logistik, brugerdreven innovation og modeller for planlægning og dimensionering af sygehusprojekter.

C.F. Møllers konsulenter er uddannede inden for planlægning, økonomi, logistik, projektledelse og organisation. De har alle en lang erfaring inden for sundhedssektoren.

Tilsammen med arkitekternes viden om helende arkitektur og evidensbaseret design skaber C.F. Møller de rammer for sundhedsbyggerier, der bedst muligt tilgodeser patientens behov, støtter de pårørendes involvering og skaber de mest optimale arbejdsforhold for personalet.

Vi skaber således holistiske løsninger, der er robuste både nu og i fremtiden - vi kalder det fremtidssikret, holistisk sygehusplanlægning.

Meet Head of Healthcare

 

Maibritt Dammann, Architect & Associate Partner

Business Inquiries - Healthcare

Maibritt Dammann
Associeret Partner, Head of Healthcare, Arkitekt maa

Projekter

Gå til Projekter

Team

Vis flere