Landscape & Urbanism - C.F. Møller

Landscape & Urbanism

C.F. Møller arbejder ud fra en stærk faglig vision om at skabe funktionelle og smukke planer og landskabsrum for nutid og fremtid. Som en del af en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder er alle tekniske og organisatoriske kompetencer til stede - sammen med ekspertisen til at løse opgaver uanset kompleksitet og størrelse.

 

C.F. Møller har en selvstændig, højt specialiseret landskabsafdeling med akademisk uddannede planlæggere og landskabsarkitekter.

Landscape & Urbanism - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

 

C.F. Møller løser opgaver i alle skalatrin; lige fra landskabsrådgivning og design på store infrastrukturelle opgaver som statslige og kommunale vejanlæg, over udarbejdelse af strategier for byudvikling og byomdannelse til konkret udformning og design af byrum som fx havnepromenader, trafikarealer, parkanlæg, bygader, torve og pladser. Både i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Alle opgaver er forskellige: Størrelse, identitet og beliggenhed. Landskab, bebyggelse og trafikstruktur. Med afsæt i en analyse af stedets by- og landskabsarkitektoniske karakter stræber vi efter at udvikle den særlige landskabsarkitektoniske idé, som giver variation og oplevelse, men som også er smuk og holdbar.

Projekterne er i slægt med tegnestuens kreative formsprog - det klare, det enkle og det uprætentiøse. Vi lægger vægt på fantasifulde og poetiske, men også funktionelle og driftsikre løsninger skabt i et samarbejde med bygherrer og brugere.

Meet Head of Landscape Sweden

 

Jelmar Brouwer, Landscape Architect lar/msa

Business Inquiries - Landscape & Urbanism

Landscape & Urbanism
Jens Rex Christensen
Head of Landscape & Urbanism, Arkitekt
Sverige
Jelmar Brouwer
Head of Landscape Sverige, Landskapsarkitekt lar/msa

Projekter

Gå til Projekter

Team

Vis flere