Job

Internship - C.F. Møller

Internship

Vil du jobbe i et selskap med flat struktur, der alle får muligheten til å ta del i prosjektprosessen på lik linje med alle involverte?

Hos C.F. Møller er vi alltid på jakt etter unge talenter som kan bli med på et av våre praktikantprogrammer, som starter hver februar og september. Under praksisoppholdet ditt kan du bli en del av teamet enten i Aarhus, København, Aalborg, eller bli en del av et av våre kontorer i Stockholm, Oslo, London eller Berlin. Under oppholdet får du muligheten til å oppleve hvordan det er å være en del av et internasjonalt arkitektkontor. I tillegg tilbyr vi en dynamisk arbeidsplass som oppmuntrer til innovasjon, og du vil bli en del av prosjektene våre fra første dag.

Fra praktikant til ansatt

En av de største bekymringene hos C.F. Møller er å gi våre praktikanter verdifull kompetanse som lar dem komme inn på arbeidsmarkedet etter studiene. Våre praktikanters faglige og personlige utvikling har høyeste prioritet, og teamene våre har alltid som mål å formidle kunnskapen og erfaringen sin. Vi ser alltid etter motiverte og inspirerende talenter som kan bli en del av C.F. Møller etter praktikantperioden.

Internship - C.F. Møller. Photo: Mike Hamborg

Prosessen for utenlandske praktikant

Som ny praktikant hos C.F. Møller Architects i Danmark,  er det en rekke praktiske ting du må forholde deg til, før og etter din ankomst til Danmark.

For å gjøre denne prosessen enklest mulig for deg har vi samlet de forskjellige trinnene som du må ha klart.

Vi vil være tilgjengelige hvis du trenger hjelp, akkurat som vi vil gå i en kontinuerlig dialog med deg om de forskjellige trinnene på listen.

 

Process for foreign Interns EU/EEA OR SWISS
Process for foreign Interns non-EU

Internship - C.F. Møller

Arrangementer og det sosiale miljøet

Hos C.F. Møller legger vi stor vekt på å ha et godt sosialt miljø på jobb. Hvis du blir praktikant hos oss, blir du en del av en gruppe med praktikanter fra hele verden. Vi prioriterer å skape lagånd og en følelse av tilhørighet. For å styrke den sosiale atmosfæren hos C.F. Møller arrangerer vi regelmessig fredagspub, studieturer og julebord for hele selskapet. 

Danmark

Frist: 30-06-2022
Avdeling: Copenhagen, Aarhus, Aalborg
Frist: 30-06-2022
Avdeling: Copenhagen, Aarhus, Aalborg
Frist: 08-07-2022
Avdeling: Copenhagen, Aarhus

Sverige

Frist: 05-07-2022
Avdeling: Stockholm
Frist: 30-06-2022
Avdeling: Stockholm
Frist: 03-07-2022
Avdeling: Stockholm