Expertis

Product Design - C.F. Møller. Photo: Mette Johnsen

Product Design

C.F. Møller Design är en integrerad del av C.F. Møller Architects, ett av Skandinaviens största och ledande arkitektkontor. C.F. Møller Design samarbetar med danska och internationella företag kring design och utveckling av innovativa och meningsfulla produkter för hus, deras omgivningar och för livet i dem.

 

C.F. Møller Design bygger på skandinaviska designtraditioner och styrs av ett enkelt och distinkt uttryck med fokus på funktion, estetik och kommunikation. Vi närmar oss varje uppdrag med ett öppet sinne och med fokus på att skapa användbara och originella konstruktioner med varaktig kvalitet till rätt pris.


C.F. Møller Design ligger bakom ett brett utbud av interiörer, möbler, byggkomponenter och produkter.

Business Inquiries - Product Design

Jon Brøcker
Afdelingschef Product Design, Designer og Arkitekt maa

Projekt

Gå till Projekt

Team

Visa mer

Clients

Wehlers är ett danskt möbelfamiljeföretag. Wehlers har utvecklat ett ekosystem som vill implementera cirkulär ekonomi för att lösa problemet med den mängd plast som hamnar i världshaven. Wehlers tillverkar möbler för möbelspecialister och för den medvetna konsumenten.
ECO Schulte är ett tyskt, internationellt etablerat varumärke inom systemteknologi för dörrar
HOLMRIS A/S är ett familjeägt företag som i tre generationer har levererat möbler till den danska bostads- och projektmarknaden. Sedan 1994 har företaget varit specialiserat på tillverkning av kontorsmöbler och är i dag ett av de mest innovativa danska företagen inom detta område.
Modulex is a world leader in signage and wayfinding Solutions
AIRMASTER är Europas ledande behovsstyrd decentraliserad ventilation. AIRMASTER utvecklar, tillverkar och säljer energieffektiva decentraliserade ventilationssystem , med fokus på flexibilitet, hög prestanda och låg ljudnivå.
VEKSØ är en av de ledande firmorna i Europa inom design, tillverkning och försäljning av stadsmöbler, cyklistprodukter, belysning och mobilitetsrådgivning.
Swarco är ett av de snabbast växande företagen i Europa inom avancerad ITS, trafik och utomhusbelysning.
SKEIE Seating A/S är en av Skandinaviens ledande producenter av fasta sittplatser för utbildning och underhållning, som till exempel hörsalar, teatrar och biografer.
Paustian är en möbelaffär med ett komplett utbud av möbler, mattor, belysning och tillbehör för både privatpersoner och företag.
Omann är ett danskt möbelföretag som genom tre generationer har utvecklat möbelkoncept till den professionella marknaden.
Randi är en Skandinaviens ledande tillverkare och leverantörer av dörrhandtag, byggnadsbeslag och sanitär utrustning.
NORMBAU Beschläge und Ausstattungs GmbH är en ledande europeisk leverantör av beslag och sanitetsprodukter i rostfritt stål och nylon.
Nordlux är en av Skandinaviens största leverantörer av lampor, ljuskällor och belysningstillbehör.
Nordjyllands trafiksällskap (NT) är ansvarig för alla busslinjer i norra Jylland, samt för järnvägarna under Nordjyske jernbaner
Magnus Olesen A/S är ett danskt möbelföretag som utvecklar och producerar sittmöbler och bord till den professionella marknaden.
Louis Poulsen är ett internationellt företag som tillverkar och utvecklar belysning och lösningar för både inom- och utomhusbruk.
Labflex A/S är en av Europas ledande leverantörer av kundanpassade interiörlösningar till kontor- och forskningslaboratorier, samt till sjukhussektorn.
Hi-Con A/S är ett danskt företag specialiserat på produktion av betongelement, så som balkonger och trappor, gjorda av CRC höghållfast betong.
Guldmann är ett internationellt företag verksamt inom utveckling, produktion och försäljning av utrustning till funktionshindrade och arbetsredskap till deras vårdare.
Fagerhult utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningslösningar för både inomhus och utomhus bruk, till såväl den professionella som den privata marknaden.
Eilersen Furniture är en familjeägd möbelverksamet som utvecklar och tillverkar primärt soffor i hög kvalitet, till både detaljhandel och till andra firmor.
Dolle A/S är en av världens största tillverkare av vindstrappor.
DEKO är Skandinaviens ledande leverantör av flyttbara mellanväggar.
Aida är en dansk konceptbutik inom området dukning. De utvecklar, marknadsför och säljer produkter som serviser, glas, bestick och köksartiklar.
se ENSO