Job

Praktikforløb - C.F. Møller

Praktikforløb

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed med en flad ledelsesstruktur, hvor du får mulighed for at være en del af et projekt på lige fod med alle andre?

Hos C.F. Møller er vi altid på udkig efter unge, talentfulde mennesker til vores praktikforløb, der starter to gange årligt, i februar og september. Som praktikant kan du blive en del af vores teams i Aarhus, København eller Aalborg eller deltage i arbejdet på et af vores kontorer uden for Danmark: i Stockholm, Oslo, London eller Berlin. Du vil i løbet af praktikperioden få mulighed for at opleve, hvordan det er at være en del af et internationalt arkitektfirma. Desuden kan vi tilbyde en dynamisk arbejdsplads, der tilskynder innovation, og hvor du vil blive inddraget i vores projekter fra dag ét.

Fra praktikant til medarbejder

Noget af det vigtigste for os, hos C.F. Møller, er at give vores praktikanter brugbare kompetencer, som de kan trække på for at få en god start på arbejdsmarkedet efter deres studier. Faglig og personlig udvikling af vores praktikanter er vores førsteprioritet, og vores teams har altid som mål at videregive deres viden og erfaringer. Vi er konstant på udkig efter motiverede og inspirerende talenter, der kan blive en fast del af C.F. Møller – også når praktikopholdet er slut.

Praktikforløb - C.F. Møller. Photo: Mike Hamborg

Proces for foreign interns

As a new intern at C.F. Møller Architects, Denmark, there are a number of practical things you need to keep track off, before and after your arrival in Denmark. To make this process easier for you, we have, gathered the various steps that you need to make sure to get done. We will be available if you need help, just as we will enter an ongoing dialogue with you about the various steps.

 

Process for Foreign Interns EU/EEA/Swiss
Process for Foreign Interns non-EU/EEA/Swiss

Praktikforløb - C.F. Møller

Arrangementer og socialt samvær

Hos C.F. Møller lægger vi meget stor vægt på et godt socialt miljø på arbejdspladsen. Hvis du bliver praktikant i vores virksomhed, vil du blive en del af en gruppe internationale praktikanter, fra allerførste dag. Vi prioriterer at skabe en holdånd og en følelse af fællesskab. For at fremme det sociale samvær hos C.F. Møller arrangerer vi jævnligt fredagsbar samt studierejser og julefrokost for hele virksomheden. 

WORKPLACE DESIGN & BYGHERRERÅDGIVNING

Kontor: Copenhagen