Job

Praktik - C.F. Møller

Praktik

Vill du arbeta på ett företag med platt organisation och möjligheter att vara lika delaktig i ett projekt som alla andra inblandade?

På C.F. Møller är vi alltid på jakt efter unga talanger till våra praktikprogram, som inleds i februari och september varje år. Under din praktik kan du bli en del av våra team i Århus, Köpenhamn eller Ålborg, eller söka dig till något av våra kontor utanför Danmark – i Stockholm, Oslo, London eller Berlin. Under din praktiktid får du möjlighet att uppleva hur det är att vara en del av ett internationellt arkitektkontor. Dessutom erbjuder vi dig en dynamisk arbetsplats som uppmuntrar till innovation, och där du integreras i våra projekt från dag ett på kontoret.

Praktik - C.F. Møller

Från praktikant till medarbetare

En av våra viktigaste frågor på C.F. Møller är hur vi ska ge våra praktikanter de färdigheter som behövs för att framgångsrikt kunna ta steget in på arbetsmarknaden efter studierna. Den yrkesmässiga och personliga utvecklingen hos våra praktikanter är vår högsta prioritet och våra team strävar alltid efter att förmedla sina kunskaper och erfarenheter. Vi är ständigt på jakt efter motiverade och inspirerande talanger som stannar kvar hos C.F. Møller efter praktiktiden.

Praktik - C.F. Møller

Frederik började sin karriär som konstruktör på C.F. Møller med en praktikplats på företaget i februari 2017.

”C.F. Møller är ett stort företag. Det finns så många duktiga människor omkring en, och det finns en specialist inom varje område. Företagets storlek ger dig en hel del karriärmöjligheter, eftersom det finns många möjliga tjänster att tillsätta.

Under min praktik på C.F. Møller lärde jag mig att arbeta professionellt. Jag kom dit som ett halvproffs och skaffade mig kompetens för att arbeta självständigt och professionellt i en ritningsstudio.

Praktik - C.F. Møller

Evenemang och social miljö

På C.F. Møller lägger vi stor vikt vid en positiv social miljö på arbetsplatsen. Du som praktiserar på vårt företag blir redan från första dagen en del av en grupp praktikanter, där några kommer från andra delar av världen. Att skapa en laganda och en känsla av gemenskap är viktigt för oss. För att stärka den sociala atmosfären på C.F. Møller anordnar vi regelbundna AWs och studieresor, samt en julfest för hela företaget. 

Danmark

Frist: 31-05-2021
Kontor: Aarhus
Frist: 31-01-2021
Kontor: Aarhus
Frist: 31-01-2021
Kontor: Copenhagen, Aarhus, Aalborg