Presse

Få nyheder fra C.F. Møller

Abonnér på nyhedsbrevet og bliv løbende opdateret om C.F. Møller.

Få vores nyhedsbrev - klik her.

Pressekontakt

Head of Communications
Peter Sikker Rasmussen
+ 45 6193 6857
E-mail: psr@cfmoller.com

C.F. Møller Architects og MT Højgaard vil dække Aarhus’ banegrav til med bilfri by

6.4.2018 | I samarbejde med Aarhus Kommune er DSB, MT Højgaard og C.F. Møller Architects i gang med at udarbejde virkeliggørelsen af visionen Banekvarteret. En ny, bilfri bydel i Aarhus, som udvikler området og forbinder de omkringliggende kvarterer med en overdækning af banegraven fra Bruuns Bro til Frederiks Bro.

 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller Architects vinder pris for bedste sundhedsbyggeri

16.3.2018 | C.F. Møller Architects modtager en MIPIM 2018 Award for Mærsk Tårnet i kategorien ’Best Healthcare Development’.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller Architects og Arkthing vinder konkurrence i Island

26.2.2018 | C.F. Møller Architects og Arkthing vinder i samarbejde konkurrencen om nyt hus til den islandske bank Landsbankinn
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Nu indvies Danmarks nye statsfængsel

26.9.2017 | Danmarks nye statsfængsel, Storstrøm Fængsel, bliver indviet onsdag den 27. september. Fængslet er tegnet af C.F. Møller Architects med stærkt fokus på at skabe et både ekstremt sikkert og humant fængsel, der styrker resocialisering igennem arkitekturen og samtidig er en moderne og behagelig arbejdsplads for de ansatte.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller vinder VIA University College i Horsens

10.5.2017 | C.F. Møller og C.F. Møller Landscapes forslag til det nye VIA på 30.000 m² samt Innovationshuset på 5.000 m² er udpeget som vinder af en storstilet arkitektkonkurrence.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller vinder konkurrence om nyt vartegn i Västerås

C.F. Møllers vinderprojekt er et højhus, som blandt andet får en grøn panoramahave på 15. etage.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Ni dages fest i ’Storbyens Moderne Forsamlingshus’

28.4.2017 | 28. april begynder Odense fejringen af sit nye kulturcenter Odeon. Med 100 begivenheder på ni dage rammer ”Odense fejrer Odeon” sit store højdepunkt med et gallashow 5. maj, hvor H.M. Dronning Margrethe besøger det C.F. Møller-designede kultur- og koncerthus.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller og HENN vinder international hospitalskonkurrence i Tyskland

4.4.2017 | Arkitektvirksomheden C.F. Møller har sammen med den tyske arkitektvirksomhed HENN vundet en international konkurrence om at udvide Tysklands mest ikoniske hospitalskompleks – det fredede, højteknologiske Universitetshospital RWTH Aachen fra 1970’erne.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Akutcentret indviet på Det Nye Universitetshospital i Aarhus

27.2.2017 | Statsminister Lars Løkke Rasmussen kunne den 27. februar klippe snoren og officielt erklære Akutcentret på Aarhus Universitetshospital, mere end 150.000 m² nybyggeri, åbent. Byggeriet byder indenfor i Danmarks første supersygehus – designet af C.F. Møller, Cubo Arkitekter og Schønherr.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Mærsk Tårnets åbning markerer ny æra i dansk sundhedsforskning

12.1.2017 | Den 18. januar 2017 begynder et nyt kapitel for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, når Mærsk Tårnet officielt indvies. Med sin banebrydende arkitektur, moderne forskningsfaciliteter og nytænkende indretning kommer det 15 etager høje tårn til at spille en afgørende rolle i fremtidens sundhedsforskning – og uddannelse.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Nyskabende færgeterminal designet af C.F. Møller indvies i Stockholm

17.10.2016 | Tirsdag indvies Värtaterminalen i Stockholm, som er designet af C.F. Møller. Den er ikke kun en færgeterminal, men også et nyt opholdssted for stockholmerne i kraft af nyskabende design, der mixer infrastruktur og bypark.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller styrker den skandinaviske profil med tre nye partnere

7.6.2016 | Michael Kruse, Christian Dahle og Mårten Leringe er indlemmet i ejerkredsen i C.F. Møller. Dermed forstærker tegnestuen ledelsen i Danmark, Norge og Sverige.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Örnsro Træby: C.F. Møller vinder Örebrokonkurrence

1.6.2016 | C.F. Møller og Slättö Förvaltning vinder visionært boligkvarter med fokus på massivtræ centralt i Örebro.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Nu præsenteres ’Hjertet’ i Ikast

23.5.2016 | Ikast-Brande Kommune tager nu et stort skridt mod en kraftig udvidelse af den internationale skole og realiseringen af et visionsprojekt for midtbyen. C.F. Møller står bag designet kommunens nye ’Hjerte’.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller vinder forsvarsbygning på Gotland

20.5.2016 | Det svenske forsvar skal udbygge sin kapacitet. Som et led i udviklingen har C.F. Møller vundet konkurrencen om 24.500 m² nye lokaler for militærets afdeling på Gotland i Østersøen.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Ned i det blå: C.F. Møller Landscape vinder unikt vand- og aktivitetsprojekt

29.3.2016 | C.F. Møller Landscapes projekt Nordhavnsøerne har vundet den internationale konkurrence om et nyskabende lærings-, aktivitets- og vandlandskab i havnebassinet foran den nye Copenhagen International School i Nordhavnen.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Bispebjerg vinder MIPIM AR Future Projects Award

17.3.2016 | C.F. Møllers forslag til det nye Bispebjerg Hospital er blevet udnævnt til vinder af den prestigefyldte MIPIM Architectural Review Future Projects Award, som bliver præsenteret på den internationale ejendomsmesse MIPIM i Cannes.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Bestseller vinder WAN Commercial Award 2015

1.3.2016 | C.F. Møllers nybyggeri af Bestsellers kontorkompleks i Aarhus har fået tildelt en af verdens mest prestigefulde arkitekturpriser.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Nyt Hospital Bispebjerg, Akuthuset

C.F. Møller har over de sidste dage været nævnt gentagne gange i forbindelse med Jyllands Postens artikelserie om udbuddet af et nyt Akuthus til Bispebjerg Hospital.


 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Fremtidens Sølund bliver hjem for flere generationer

17.2.2016 | C.F. Møller og Tredje Natur vinder Fremtidens Sølund. Sammen med Bascon, Transsolar og Smith Innovation tegnes og realiseres et af danmarkshistoriens største og mest visionære boligprojekter. Sølund byder på fremtidens rammer for børn, unge, seniorer og ældre midt i København.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Renoveringsprojekt bliver Årets Byggeri

9.12.2015 | C.F. Møllers helhedsrenovering af Himmerland Boligforenings afdeling 19 & 22 er kåret til Årets Byggeri af byggebranchen. Campus Kollegiet på Syddansk Universitet får hædrende omtale.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

En ny klassiker er født

28.10.2015 | Danske aida og C.F. Møller Design står bag det prisvindende successtel ENSŌ, som forener smukt design med smarte løsninger, der både gør hverdagen smukkere og lidt sjovere - og netop har vundet en af verdens fineste designpriser.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller designer Danmarks største spildevandspumpestation

16.4.2015 | Danmarks største spildevandspumpestation på Kløvermarksvej i København kommer til at sætte nye standarder for hvordan man skaber store bæredygtige forsyningsløsninger i de danske byer, hvor de bedste driftstekniske løsninger kombineres med et optimalt og inspirerende fysisk arbejdsmiljø.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre revealed

6.2.2015 | C.F. Møller Architects, artist Conrad Shawcross and developer Knight Dragon reveal design of a major new art and architecture collaboration for the Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller vinder ”Byen til Vandet”

22.1.2015 | Det bliver teamet med C.F. Møller i spidsen for Orbicon, Habitats og Smith Innovation, der skal stå for forundersøgelserne i forbindelse med det ambitiøse udviklingsprojekt i Randers.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Betonbranchens Oscar og Utzon-Statuette til C.F. Møller

13.1.2015 | Traditionelle, rå betonelementer, der løfter sig op i æstetisk særklasse og skaber smukke rum for fællesskab og mennesker – og så er der til og med musik i det. Det er juryens begrundelse for at tildele den prestigefulde arkitekturpris Betonelement-Prisen 2015 til ungdomsboligerne Henius House på den gamle eternitgrund i Aalborg. Samtidig får arkitekt og partner Klaus Toustrup overrakt den fornemme Utzon-Statuette for sit exceptionelle talent for at bygge med beton – ligesom mesteren og forbilledet Jørn Utzon.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Alviks Tårn indviet

12.12.2014 | Den første fase af det skulpturelle, 18-etagers boligkompleks beliggende på Stockholms havnefront i Bromma, med udsigt over Mälaren, er færdigstillet og fuldt beboet.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller og Transform vinder ”Verdens bedste city-campus”

28.11.2014 | Copenhagen Business School, Frederiksberg Kommune, Metroselskabet og Realdania har udpeget C.F. Møllers konkurrencebud på fremtidens udvidelse af CBS som vinderforslag.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Himmerland Boligforening afd. 19 & 22 - Kransporenes forvandling til haveby

3.10.2014 | Den 2. oktober markerer Himmerland Boligforening, at renoveringen af de to afdelinger 19 og 22 er halvgående. Håndværkere, teknikere og andet godtfolk mødes for at glæde sig over at være nået så langt, og ikke mindst for at glæde sig over resultatet af anstrengelserne.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Dansk design skal oplyse København

3.9.2014 | Vejarmaturet Lunia, udviklet af C.F. Møller Design for Swarco Danmark A/S, er et nyt LED-vejarmatur i et design, der passer ind i mange forskellige urbane landskaber. Nu er Lunia udvalgt til vejbelysning i Københavns kommune i dialog mellem kommunen og det franske lysfirma Citelum, der vil opsætte omkring 8.500 enheder i 2014-15.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Boligtårn i Antwerpen

14.7.2014 | C.F. Møller og Brut har vundet konkurrencen om et nyt boligtårn med butikker og kontorer i Antwerpens Nieuw Zuid område, med et forslag der nydefinerer højhusboligerne som et vertikalt socialt fællesskab.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Stærk Nordisk konsolidering i Partnerskabet

25.6.2014 | C.F. Møller styrker yderligere engagementet i Norge og Sverige gennem udnævnelse af nye associerede partnere i arkitektfirmaet, som hører til blandt de største i Norden.
Christian Dahle, daglig leder af C.F. Møllers kontor i Oslo, og Mårten Leringe, VD for C.F. Møllers svenske afdeling Berg | C.F. Møller, træder fra den 1.juli ind i partnerkredsen som associerede partnere.

 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Vinder af nyt supersygehus i Køge

6.6.2013 | Region Sjælland har udpeget Rådgivergruppen USK med C.F. Møller, Alectia og Rambøll i spidsen som vinder af konkurrencen om det nye Universitetssygehus Køge med et budget på 4 mia. kr.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Wooden Skyscraper

For HSB Stockholm's architectural competition 2023, three teams of architects have produced innovative proposals for private residences of the future at three different locations in the centre of Stockholm. C.F. Møller's proposed design is a 34-storey skyscraper made of wood.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Masterplan klar for Energi-, Klima- og Miljøpark

29.5.2013 | En tur på renseanlægget lyder ikke som den oplagte søndagsudflugt for familien. Men det kan nu blive virkelighed. Det viser masterplanen for Energi-, Klima- og Miljøpark, der samler Hillerød Forsynings aktiviteter på ét sted.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Hotel d'Angleterre reopens

1.5.2013 | Hotel d'Angleterre reopens on May 1 following the most ambitious hotel restoration in Danish history. A Copenhagen icon since 1755, the Hotel d'Angleterre is not only regarded as the most luxurious hotel in Denmark, it was one of Europe's first truly grand hotels.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Ny kontorschef på Berg | C.F. Møller

19.3.2013 | Charlotta Holm Hildebrand är ny kontorschef på arkitektfirman Berg | C.F. Møller i Stockholm, där hon framförallt ska arbeta med HR och verksamhetsutveckling. Rekryteringen av Charlotta Holm Hildebrand innebär också en breddning av Berg | C.F. Møller tjänster inom stadsutveckling och planering.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Long Lane in Cambridge receives Planning Approval

1.3.2013 | Long Lane a key section of the Great Kneighton development on the southern fringe of Cambridge has received planning approval. The proposal covers 5.4 hectares and will provide 273 homes.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller er nomineret til Mipim Award

8.2.2013 | Der er igen chance for, at Danmark kan vinde den prestigefulde Mipim Award 2013 - ejendomsbranchens gyldne palmer, der hvert år bliver uddelt på Mipim-messen i Cannes i marts.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller skal tegne 14-etagers kollegium til SDU

18.1.2013 | A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal giver Syddansk Universitets studerende et nyt kollegium, der ved sin spektakulære arkitektur vil blive et markant vartegn for både Odense by og universitetet. Fonden har indkøbt forskellige forslag og valgt at opføre projektet som foreslået af C.F. Møller.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møllers stol Wave til Ground Zero

7.1.2013 | 180 auditoriestole tegnet af C.F. Møller Design skal anvendes i mindemuseet efter terrorangrebet 11. september 2001, The National September 11 Memorial Museum i New York.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Ny administrerende direktør for Berg | C.F. Møller Architects

1.10.2012 | Mårten Leringe tiltræder som ny administrerende direktør for Berg | C.F. Møller Architects den 1. oktober 2012. Han skal være med til at styrke C.F. Møller i Sverige som led i et fortløbende generationsskifte.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C.F. Møller vinder sygehusprojekt i London

12.9.2012 | C.F. Møller har vundet en dialogkonkurrence om at udvikle nye patientfaciliteter til 200 beboere på det psykiatriske hospital Springfield University Hospital i London. Det danske design vinder efter hård konkurrence mod nogle af Storbritanniens førende tegnestuer, blandt andet fordi man i Norden har en innovativ tilgang til sundhedssektoren.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Kunstmuseum åbner i Norge

7.9.2012 | Arkitektfirmaet C. F. Møller har tegnet et nyt kunstmuseum i Førde nord for Bergen i Norge, inspireret af de omkringliggende fjelde og Jostedalsbræens isblokke. Det nye Sogn & Fjordane Kunstmuseum åbner for offentligheden lørdag den 8. september.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C. F. Møller og COWI skal udforme anden etape af Aalborg Havnefront

4.6.2012 | Arkitektfirmaet C. F. Møller og COWI har vundet konkurrencen om anden etape af Aalborgs nye havnefront med et projekt, der i sin udformning er inspireret af Nordjyllands klitlandskab.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

C. F. Møller skal tegne nyt havnecenter på Aarhus Havn

10.5.2012 | Efter en budrunde med fem deltagende firmaer har Aarhus Havn valgt Arkitektfirmaet C. F. Møller A/S som totalrådgiver for opførelse af et nyt havnecenter i Østhavnen. Det vindende tilbud, der er vurderet som det økonomisk mest fordelagtige, er udarbejdet med Rådgivende Ingeniører Moe & Brødsgaard A/S som underrådgiver.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Ny måde at tænke sygehus på

9.3.2012 | En helt ny slags sygehus. Sådan siger juryen om Arkitektfirmaet C. F. Møllers vinderforslag til en ny 10.000 m2 sengebygning til Haraldsplass Sygehus i Bergen. Væk er de traditionelle sygehuskorridorer, der erstattes af åbne fællesarealer og effektiv logistik.

 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER

Verdens mest komplette indendørs skianlæg

16.9.2011 | Den svenske afdeling af Arkitektfirmaet C. F. Møller, Berg Arkitektkontor, har tegnet Sveriges nye, spektakulære skiattraktion: Skipark 360° - verdens mest komplette indendørs skianlæg med bl.a. overdækket alpin skibakke, der med en længde på 700 m og et fald på 160 m bliver den eneste af sin slags i verden, der lever op til kravene for at afholde World Cup.
 
SE HELE PRESSEMEDDELELSEN HER