Design

C.F. Møller Design er en del af C.F. Møller Architects, et af de førende arkitektfirmaer i Skandinavien. C.F. Møller Design samarbejder med danske og internationale virksomheder om design og udvikling af innovative og meningsfulde produkter til bygninger, deres omgivelser og det, der foregår imellem dem.

 

C.F. Møller Design bygger på skandinaviske designtraditioner og sigter på at opnå et enkelt og tydeligt udtryk med fokus på funktion, æstetik og formidling. Vi går til alle opgaver med et åbent sind og fokuserer på at skabe brugbare og originale designløsninger af varig kvalitet til den rigtige pris.


C.F. Møller Design har stået for en bred vifte af interiører, møbler og anden indretning samt byggekomponenter og øvrige produkter.

 

Business Inquiries

Design

Jon Brøcker

Afdelingschef C.F. Møller Design, Designer og Arkitekt maa

T: +45 2938 7303
jobcfmoller.com

Projekter

CONE COLLECTION

Dekorativ og funktionel serie af tilbehør til primært badeværelset med mange variations- og anvendelsesmuligheder.

ZIPP

Møbelserie til venterum med sæder og borde, der kan kombineres i lineære siddegrupper på to eller mere.

RANDI-LINE KOMÉ

Komplet serie af dørgreb, vridere, rosetter og skilte.

BYINVENTAR TIL AARHUS LETBANE

Ny specialdesignet inventarserie til ankomstområderne uden for de nye letbanestationer i Aarhus.

ENSŌ - KOMPLET SERVICE

Ensō er et komplet service, skabt henholdsvis i det hvideste blanke porcelæn og mat antracitgrå stentøj.

CAVERE

Kvalitetstilbehør til bade- og toiletrum med henblik på at lette hverdagen for ældre og bevægelseshæmmede - uden at udstyret nødvendigvis udstråler 'handicap'.

WAVE

Auditoriestol med bølgende ryg, der giver en god siddekomfort.

GH3 LOFTHEJSSYSTEM

Lofthejssystem til sundhedssektoren, der diskret og nemt indpasses i arkitekturen.

ENSŌ BESTIK

Et velafbalanceret og behageligt bestiksæt bestående af kniv, gaffel, ske og theske designet af C.F. Møller Design for danske AIDA.

R.U.M.

R.U.M. (ReUsed Materials) er en bæredygtig stol med plastskaller fremstillet af fiskenet, der samles op fra verdenshavene.

LUNIA

LED-vejarmatur i minimalistisk design der passer ind i mange forskellige urbane landskaber.

FUTURUM+

Serie af kontorinventar med podier og overmoduler.

CFM06

Serie af polstermøbler med siddemøbler og borde.

RANDI-LINE COUPÉ

Klassisk serie af dør- og vinduesgreb i matbørstet rustfrit stål eller poleret messing.

BEAM-IT-UP

BEAM-IT-UP Smart og funktionel opbevaringsløsning, som gemmes væk under loftet. Slip af med rodet og få mere plads at leve på.

CENTRAL STATION - MØBELSERIE

Serie af pause- og brydningsmøbler, der skal bidrage til at binde kontorområdernes arbejdszoner sammen med de sociale zoner for at skabe sammenhæng og give medarbejderne deres egne små rum i det store rum.

NORD - SERIE AF UDENDØRSMØBLER

En serie af udendørsmøbler med bænk, plint, bord og stol i et minimalistisk design, der kommer til udtryk i både konstruktion, formgivning og pris.

VIA INTERIOR & EXTERIOR

Et komplet og sammenhængende skilteprogram til indendørs og udendørs anvendelse.
Vis flere projekter

Kunder

Wehlers er et dansk familieejede møbelfirma. Wehlers har implementeret et ECO-system, der inkorporerer cirkulær økonomi og havplast. Wehlers laver møbler til de bevidste forbrugere og møble fagfolk
ECO Schulte er en tysk virksomhed, som opererer internationalt med produktion af systemteknologier til døre
HOLMRIS er et familieejet firma, som gennem 3 generationer har leveret møbler til det bolig- og projektmarkedet. I dag specialiseret i kontormøbelinventar og blandt de mest innovative danske virksomheder indenfor dette område.
Modulex er markedsleder inden for skiltning og wayfinding løsninger
AIRMASTER er Europas førende inden for behovsstyret decentral ventilation. AIRMASTER udvikler, producerer og sælger energieffektive decentrale ventilationsanlæg, med fokus på fleksibilitet, høj ydelse og lavt lydniveau.
VEKSØ er én af Europas førende inden for design, fremstilling og salg af byrumsmøbler, cyklismeprodukter, belysning og mobilitetsrådgivning
SWARCO er en af de hurtigst voksende virksomheder i Europa indenfor avanceret ITS, trafik og udendørs belysning.
SKEIE Seating A/S er en af Skandinaviens førende producenter af faste siddepladser til undervisning og underholdning, så som auditorier, teatre og biografer.
Paustian er et møbelhus med et komplet sortiment af møbler, tæpper, belysning og tilbehør til både private og virksomheder.
Omann er en dansk møbelvirksomhed som gennem tre generationer har udviklet møbelkoncepter til det professionelle marked.
Randi er en af Skandinaviens førende producenter og leverandører af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr.
NORMBAU Beschläge und Ausstattungs GmbH er en førende europæisk leverandør af beslag- og sanitetsprodukter i rustfrit stål og nylon.
Nordlux er en af Skandinaviens største leverandører af lamper, pærer og tilbehør til belysning.
Nordjyllands Trafikselskab (NT) står for al bustrafik i Nordjylland, samt jernbanerne under Nordjyske Jernbaner.
Magnus Olesen A/S er en dansk møbelvirksomhed, der udvikler og producerer siddemøbler og borde til kontraktmarkedet.
Louis Poulsen er en international virksomhed, der producerer og udvikler belysninger og løsninger til både indendørs og udendørs applikationer
Labflex A/S er en af Europas førende leverandører af kundetilpassede inventar løsninger til erhvervs- og forskningslaboratorier og til hospitalssektoren.
Hi-Con A/S er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med produktion af betonelementer som altaner og trapper udført i CRC højstyrkebeton.
Guldmann er en international virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af hjælpemidler til handicappede og arbejdsredskaber til deres hjælpere.
Fagerhult udvikler, fremstiller og markedsfører indendørs og udendørs belysningsløsninger til kontrakt- og detailmarkedet.
Eilersen Furniture er en familieejet møbelvirksomhed, der udvikler og producerer sofaer med mere i høj kvalitet til detail- og kontraktmarkedet.
Dolle A/S er en af verdens største producenter af loftstrapper
DEKO loft+væg p|s er Skandinaviens førende udbyder af flytbare skillevægge.
Aida er et dansk koncepthus indenfor borddækning, og udvikler, markedsfører og forhandler stel, glas, bestik, køkkenudstyr mv.
se ENSO