Større i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Heiko Weissbach
Julian Weyer / C.F. Møller Architects - Større i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew
16.3.2021

Større i Berlin

C.F. Møller Architects i Berlin er vokset fra sit nuværende kontor og flytter til nye og større lokaler i Neue West.

 

C.F. Møller Architects etablerede kontoret i Berlin i sommeren 2019 og er nu vokset fra dette første atelierlokale og flytter til Neue West for at få plads til de 25 arkitekter, der arbejder i Berlin-afdelingen i dag.

 

- Vi er meget glade for den udvikling. Vi har fået en god modtagelse i Tyskland, hvor vi oplever stor efterspørgsel efter vores nordiske værdier og integrerede designtilgang i kombination med god lokal indsigt og forståelse for tysk kultur, tyske traditioner og de tyske myndighedsbestemmelser, siger Julian Weyer, partner og arkitekt hos C.F. Møller Architects. 

Heiko Weissbach / C.F. Møller Architects - Større i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew

Kontoret i Berlin ledes af Heiko Weissbach, som er tysk, men uddannet arkitekt i Danmark, og som kom til C.F. Møller Architects i 2019 for at etablere den nye Berlin-afdeling.

 

- Det er gået stærkt siden starten, og jeg er meget tilfreds med de resultater, vi har opnået indtil videre. Jeg vil gerne sende en stor tak til vores kunder og samarbejdspartnere for den varme velkomst samt til vores dygtige og topmotiverede medarbejdere på C.F. Møller Architects kontor i Berlin.  De arbejder meget hårdt for at føre dette ud i livet som et team og i tæt samarbejde med C.F. Møller Architects hovedkontor i Aarhus og de øvrige afdelinger, siger Heiko Weissbach.

 

Forskelligartet portefølje
C.F. Møller Architects er engageret i en lang række projekter i Tyskland fra boliger til kontorbygninger, fra udarbejdelse af masterplaner til sundhedspleje for både private og offentlige kunder. 

 

Et af projekterne er en bæredygtig udbygning af det tyske miljøministerium i centrum af Berlin. Andre igangværende projekter omfatter udbygning og modernisering af RWTH Aachen Universitetshospital og Städtisches Klinikum Braunschweig, nye kontorbygninger i Werksviertel i München, et nyt hovedkontor til ejendomsfinansieringsselskabet Berlin Hyp, en ny togstation i Hamburg-Altona, den nye Grosshadern LMU Clinic Campus og et boligprojekt kaldet Carossa Quartier i Berlin-Spandau.

C.F. Møller Architects / Berlin - Større i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

Den nye adresse er pr. 1. april:

 

C.F. Møller Architects

Neue West
Potsdamer Strasse 91
10785 Berlin

 

Telefonnumrene er uændrede: Link til Kontaktperson på cfmoller.com.

C.F. Møller Architects: BMU Bundesministerium für Umweltschutz - Større i Berlin - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Beauty & the Bit

Om C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.
Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

 

Unik designtilgang

C.F. Møller Architects løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder. Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter.

 

I dag har tegnestuen ca. 300 medarbejdere. Vi har hovedkontor i Aarhus og kontorer i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmö, London og Berlin.

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder