Architecture

C.F. Møller har i meget stor udstrækning skabt bygninger, der er blevet til gennem et nært samarbejde både udadtil og indadtil. Der er ikke tale om enkeltmands-præstationer, men om processer hvor alle arbejder hen imod et fælles arkitektonisk mål. Vi er derfor meget afhængige af dialogen og i særdeleshed af et fælles udgangspunkt - en slags faglig base - som er vort arkitektoniske fundament.

 

Det fælles, arkitektoniske fundament har et naturligt udgangspunkt i tegnestuens lange virke, hvor vi har været opdraget i den håndværksmæssige og nordiske tradition. Mennesket, stedet og funktionen er det bærende, procesmæssige fundament.


Vores arkitektoniske base skal alene opfattes som en grundholdning, der ikke er tænkt som en spændetrøje for en naturlig afprøvning af eller forskning i nye idéer. Basen skal være grundlaget for, at vi taler samme sprog, og den drøftes og uddybes til stadighed i arbejdet med vores projekter.


I vores filosofi stræber vi med kunstnerisk nerve efter en levende og foranderlig arkitektur, der hylder det enkle, det klare, det uprætentiøse, men også mangfoldigheden.
Vi inspireres af de internationale strømninger og samfundets skiftende idealer; fortolker og oversætter disse til tegnestuens arkitektur.


Vi betragter miljø, ressourcebevidsthed, fornuftig byggeøkonomi, højere produktivitet og god kvalitet som en væsentlig del af vores nuværende og fremtidige arbejde og anlægger denne helhedsbetragtning i vores opgaver.

Business Inquiries

Danmark

Søren Lykke Bülow

Prækvalifikationsansvarlig

T: +45 3016 8417
slbcfmoller.com

Sverige

Mårten Leringe

Partner, VD, Arkitekt sar/msa

T: +46 (0)8 5557 6038
M: +46 (0)7 0563 7519
mlecfmoller.com

Norge

Christian Dahle

Partner, Daglig leder, Sivilarkitekt MNAL

T: +47 9115 0186
cdacfmoller.com

England

Rolf Nielsen

Associate Partner, Architect MAA ARB RIBA

T: +44 (0)79 9001 3251
M: +44 (0)74 1474 5003
rncfmoller.com

Tyskland

Søren Lykke Bülow

Prækvalifikationsansvarlig

T: +45 3016 8417
slbcfmoller.com

Tyskland

Heiko Weissbach

Leiter Büro Berlin, Dipl. Architekt

T: +49 17 2160 0011
hwecfmoller.com

Øvrige lande

Søren Lykke Bülow

Prækvalifikationsansvarlig

T: +45 3016 8417
slbcfmoller.com

Projekter

CARLSBERG HOVEDKONTOR

Nyt hovedkontor til Carlsberg-koncernen, der sætter rammerne for en moderne og dynamisk arbejdsplads med en bygning, der skaber identitet, vidensdeling og innovation.

FREMTIDENS SØLUND

Et ambitiøst foregangseksempel for fremtidens byintegrerede plejecentre som samler flere generationer i en fælles karré.

COPENHAGEN INTERNATIONAL SCHOOL - NORDHAVN

Ny skolebygning til Copenhagen International School i Nordhavn står som et innovativt undervisningsflagskib med sin både bæredygtige og smukke grøn-blå solcellefacade.

MÆRSK TÅRNET, UDVIDELSE AF PANUM-KOMPLEKSET

Mærsk Tårnet er et state-of-the-art forskningsbyggeri, der med sin nyskabende arkitektur, skaber optimale rammer for sundhedsforskning i verdensklasse.

BESTSELLER KONTORHUS

Nyt, bæredygtigt kontorbyggeri til tøjfirmaet Bestseller.

FJORDPORTEN - NORDISK LYS

Fjordporten er placeret på Oslo centralstation og består af et højhus med en base. Bebyggelsen sammenfletter transport, arbejde, fritid, kultur og erhverv i et fremadrettet og robust knudepunkt.

HAB VARBERGPARKEN

Omdannelse af almennyttigt boligområde fra 1970'erne med helhedsplan, bolig- og energirenoveringer, nye udearealer og nye arbejdspladser

NY ISLANDS BRYGGE SKOLE

Ny udskolingsbygning på Islands Brygge sætter rammerne for en kropslig, sanselig og erfaringsbaseret læring med et særligt fokus på mad og bevægelse.

BOLIGTÅRN ANTWERPEN

24-etagers boligtårn i Antwerpen, der redefinerer højhusboligen som et socialt, vertikalt fællesskab.

THE NEW CITY, OOSTENDE

Nyt boligbyggeri i den Belgiske by Oostende, der skaber fællesskaber med mindre klynger af bygninger og fremstræder som den nye by i byen.

AARHUS UNIVERSITET

Unik og helstøbt universitetscampus med en gennemført arkitektur, der blandt andet kommer til udtryk i den konsekvente brug af gule teglsten og bygningernes samhørighed med landskabet.

CBS - CAMPUS IN SOCIETY

Masterplan for Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambitionen om at skabe en af verdens bedste byintegrerede campuser.

ZENHUSENE, NORRA DJURGÅRDSSTADEN

Zenhusene står på grænsen mellem byen og naturen i den nye bydel Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

BESTSELLER LOGISTIKCENTER NORD

Logistikcenter til forsyning af tøjfirmaet Bestsellers butikker i hele Europa.

ALVIKS TÅRN

18-etagers skulpturelt boligkompleks beliggende på Stockholms havnefront i Bromma med udsigt over Mälaren.

GREENWICH PENINSULA RIVERSIDE, THE MOORE

To ti-etagers bygninger med i alt 144 lejligheder udbudt i et mix af privat-, andels- og udlejningsboliger i bydelen Greenwich Peninsula i London.

HSB 2023 - VÄSTERBROPLAN

Vinderprojekt til et 26 etagers højhus af træ på en central plads i Stockholm.

VÆKSTHUS I BOTANISK HAVE, AARHUS UNIVERSITET

Restaurering og udvidelse af Væksthuset i Botanisk Have i Aarhus.
Vis flere projekter