Ny fjerntogstation Hamborg-Altona

Visionært vartegn og bymæssig katalysator

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. 

Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on more than 90 years of experience, ongoing research and modern digital tools in combination with a design approach which uniquely integrates architecture, interior, landscape, urbanism and product design and including a particular long history within healthcare.

Sustainability

C.F. Møllers vision er at skabe et bedre liv for mennesker og planet. Vi integrerer bæredygtige tiltag direkte i vores løsninger fra de allerførste streger for at skabe større værdi for kunder, brugere og samfundet.
Vi iværksætter individuelle, bæredygtige tiltag, der opfylder specifikke mål og skaber en holistisk, arkitektonisk vision, som sammenfletter de enkelte dele til en større helhed.
Vi bruger specialudviklede, parametriske værktøjer til at udforske LCA, dagslys, mikroklima, biodiversitet, mv. fra de første spæde trin af designprocessen.

Selected Projects

Selected Projects

13.12.2023

Det tyske miljøministerium - BMU

Det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og atomsikkerhed, BMU - Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit - er beliggende i en bæredygtig bygning af træ, med integrerede solpaneler og et stærkt fokus på dagslys og fælles grønne områder.
14.10.2021

LEGO® Campus

Fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter den legende kultur hos LEGO® Group.
16.6.2023

Mjøsfronten

Mjøsfronten er en 50.000 kvadratmeter stor søfront i Hamar Kommune. En ny landskabsplan forbinder byen Hamar tættere til søen Mjøsa og skaber et levende mødested ved Norges største sø.
16.6.2023

WoodHub

Nyt kontorbyggeri, der samler en række statslige styrelser under ét tag i hjertet af Odense og er et pionerprojekt for bæredygtigt træbyggeri og den største træbygning i Danmark.
14.10.2021

Zenhusene

Bygningernes udformning sammenvæver begreberne inde og ude, idet landskabet og udemiljøerne er en væsentlig del af oplevelsen.
16.6.2023

DTU Skylab

Med et ønske om at etablere den næste generation af DTU Skylab, havde projektet fokus på synergier mellem studerende og erhvervslivet og kompetenceudvikling i et tværfagligt og levende innovationsmiljø.
13.12.2023

Springfield University Hospital

Springfield University Hospital bygger på et koncept om, at evidensbaseret arkitektur resulterer i omgivelser, der vil have en terapeutisk virkning for patienterne og øge medarbejdernes og de besøgendes velbefindende.
13.12.2023

Affaldssorteringspunkter i København

C.F. Møller Architects står bag Københavns Kommunes affaldssorteringspunkter til sortering af husholdningsaffald i byrummet, der skal hjælpe med at nå kommunens 2024 genanvendelsesmål.

News

News

29.4.2024

Lone Wiggers forlader C.F. Møller Architects

Partner og arkitekt Lone Wiggers takker af i C.F. Møller efter 27 års partnerskab og næsten en hel karriere i virksomheden. Lone meddelte det selv på tegnestuen i København, hvor hun blev hyldet for sin mangeårige indsats.
26.4.2024

Vinder konkurrencen om et nyt stationsområde i Nordsverige

C.F. Møller Arkitekter vinder konkurrencen om et nyt stationsområde i Skellefteå i det nordlige Sverige i samarbejde med Nordmark og Nordmark arkitekter. Konkurrencen inkluderer et nyt stationsbyggeri, en busterminal og nye offentlige rum.
17.4.2024

Plan for nyt sygehusområde i Helsingborg er godkendt

Den 16. april 2024 besluttede byrådet i Helsingborg at vedtage en plan for et nyt hospitalsområde i området Østra Ramlösa, hvor kommunen også planlægger et nyt kvarter. Østra Ramlösa ligger cirka fem kilometer fra Helsingborgs centrum, og her vil der blive skabt et attraktivt, levende og langsigtet klimavenligt kvarter med en unik identitet og grønne områder. C.F. Møller Architects, Carlstedt Arkitekter, Krook & Tjäder og Rambøll Sverige står bag planen for det nye hospitalsområde i Helsingborg, som nu kan træde ind i næste fase til videre bearbejdelse.
17.4.2024

C.F. Møller Architects hædres med det svenske Fortifikationsverkets Arkitekturpris

C.F. Møller Architects blev nomineret med hele to projekter ud af fire finalister til Fortifikationsverkets Arkitekturpris og vandt prisen for Gotlands Garnison.
26.3.2024

Vinderne af arkitektkonkurrence om stort byudviklingsprojekt i Sverige

Nu er det afgjort, at C.F. Møller Archticets med forslaget "Himlen er vores tag" vinder konkurrencen om udviklingen af Luna-kvarteret i Södertälje, Sverige.