Mærsk Tårnet

Nye laboratorier i verdensklasse

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. 

Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on more than 90 years of experience, ongoing research and modern digital tools in combination with a design approach which uniquely integrates architecture, interior, landscape, urbanism and product design and including a particular long history within healthcare.

Selected Projects

Selected Projects

14.10.2021

LEGO® Campus

Fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter den legende kultur hos LEGO® Group.

Udvidelse af RWTH Aachen Universitetshospital

Det ikoniske, fredede universitetshospital RWTH i Aachen, Tyskland udvides med nyt operationsafsnit, der både skal rumme intensivafdeling og en ny offentlig ankomsthal.
14.10.2021

Zenhusene

Bygningernes udformning sammenvæver begreberne inde og ude, idet landskabet og udemiljøerne er en væsentlig del af oplevelsen.
27.4.2022

Carlsberg HQ Landskab og renovering af Carl Jacobsens Have

Carlsberg hovedkvarterets landskabsløsning bygger bro mellem fortid og nutid, ude og inde og offentlig og privat og klimatilpasning som omdrejningspunkt.

Oslo Horisont

Stort transformationsprojekt på i alt 82.000 m² med fokus på innovativ genbrug centralt i Oslo ved siden af banegården.

YoYo

Nyskabende serie af indendørs belysningsarmaturer, der overfløddiggør behovet for indbygning og løser mange typer belysningsopgaver.

News

News

17.1.2023

C.F. Møller Architects skal give bud på ny bydel i København

Tre hold er blevet prækvalificeret til konkurrencen om at udvikle det travle stationsområde København Syd, og C.F. Møller Architects er sammen med 1:1 Landskab, arki lab og Atkins blandt finalisterne.
9.1.2023

C.F. Møller Architects og skala architecture vinder konkurrencen om modernisering og udvidelse af Plejecenter Sjælsø, Rudersdal Kommune

C.F. Møller Architects og skala architectures vinderforslag viser et plejecenter udformet som en lille by med fokus på livskvalitet og tryghed for beboerne og gode arbejdsforhold for personalet.
14.12.2022

Nyt landskabskoncept styrker biodiversitet i Aarhus

Et nyt landskabskoncept fra C.F. Møller Architects til sydmolen på ny yderhavn i Aarhus, byder på stenrev, lagune og biodiversitetstiltag samt bastioner til fiskeri, sport og fritid.
18.11.2022

Fremmer grøn omstilling med transformation af tidligere vandværk

C.F. Møller Architects transformerer et tidligere vandværk i Viborg til kombineret bypark, varmeværk og regnvandsbassin, der fremmer den grønne omstilling både i relation til vand, miljø og energi.
17.11.2022

C.F. Møller Architects og Snøhetta skal sammen komme med forslag til fremtidens Vikingeskibsmuseum i Roskilde

Vikingeskibsmuseet i Roskilde har valgt C.F. Møller Architects og Snøhetta til sammen at give deres bud på, hvordan det historiske museum i Roskilde skal se ud i fremtiden.