C.F. Møller Architects omdanner grå industrihavn til levende havn

Med respekt for byens historie og bevaring af havnens bygninger, omdanner C.F. Møller Architects industrihavnen ved Guldborgsund i Nykøbing Falster til et attraktivt område med boliger, et aktivt havnemiljø og grønne byrum med integreret klimasikring.

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. 

Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on more than 90 years of experience, ongoing research and modern digital tools in combination with a design approach which uniquely integrates architecture, interior, landscape, urbanism and product design and including a particular long history within healthcare.

Selected projects

Selected projects

6.5.2021

KMU Universitetshospital Campus Grosshadern

Masterplan og hospitalsbyggeri, der transformerer en monoton ‘sundhedsfabrik’ fra 1970erne til en varieret og grøn hospitalsby i menneskelig skala.

Carlsberg Hovedkontor

Nyt hovedkontor til Carlsberg-koncernen, der sætter rammerne for en moderne og dynamisk arbejdsplads med en bygning, der skaber identitet, vidensdeling og innovation.
6.5.2021

Biskop Gunnerus gate 14B

Et nyt byrum med torv, hotel og højhus ved Oslo centralstation, som skaber attraktive opholdsarealer og effektive urbane forbindelser.
24.2.2020

Kajstaden Tall Timber Building

Etageejendommen i træ, Kajstaden Tall Timber Building, i den nye bydel Kajstaden ved Mälaren i Västerås er blevet et vartegn og var, da den blev opført, Sveriges højeste hus i massivt tømmer.

Flodbyen Randers - Byen til Vandet

Udviklingsplanen ”Vores Flodby” klimatilpasser fremtidens Randers, bringer byen til vandet og udvikler de attraktive arealer mellem middelaldermidtbyen, Gudenåen og Randers Fjord til en unik og naturbåret flodby.

Det tyske miljøministerium - BMU

Det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og atomsikkerhed, BMU - Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit - er beliggende i en bæredygtig bygning af træ, med integrerede solpaneler og et stærkt fokus på dagslys og fælles grønne områder.

R.U.M

R.U.M. (ReUsed Materials) is a sustainable chair with a plastic shell made of fishing nets collected from the world’s oceans.

News

News

16.9.2021

C.F. Møller Architects omdanner grå industrihavn til levende havn

Med respekt for byens historie og bevaring af havnens bygninger, omdanner C.F. Møller Architects industrihavnen ved Guldborgsund i Nykøbing Falster til et attraktivt område med boliger, et aktivt havnemiljø og grønne byrum med integreret klimasikring.
1.9.2021

C.F. Møller Architects, GPP arkitekter, NERD architects og AFRY skal sammen tegne Generationernes Hus i Nivå, Danmark

Kommunens store investering i Fremtidens Bymidte i Nivå med blandt andet en helt ny skole skal tegnes af et team bestående af C.F. Møller Architects (totalrådgiver), GPP arkitekter, NERD architects og AFRY.
20.8.2021

Byggearbejdet på ikonisk schweizisk kontorbygning er begyndt

C.F. Møller Architects står bag en omfattende modernisering af den ikoniske, men forældede, schweiziske bygning Bellerivestrasse 36, som omdannes til en yderst bæredygtig bygning integreret med en omkringliggende park og Zürich-søen.
17.8.2021

C.F. Møller Architects tegner Teknologisk Instituts 50.000 m² nye campusområde i Aarhus Nord

C.F. Møller Architects tegner Teknologisk Instituts 50.000 m² nye campusområde med 12 bygninger i Aarhus Nord, med stor integration mellem landskab.
9.7.2021

Grønt lys til nyt højhus i Aarhus

C.F. Møller Architects og Ejendomsselskabet Olav de Linde har opnået godkendelse til et nyt højhus, som kommer til at fungere som vartegn og omdrejningspunkt for udviklingen af Sydhavnskvarteret, en ny bydel på et tidligere industriområde ved byens havnefront.