Carlsberg Head Office

Et ikon for bæredygtighed, kommunikation og vidensdeling til en førende global virksomhed

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. 

Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on more than 90 years of experience, ongoing research and modern digital tools in combination with a design approach which uniquely integrates architecture, interior, landscape, urbanism and product design and including a particular long history within healthcare.

Selected Projects

Selected Projects

14.10.2021

LEGO® Campus

Fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter den legende kultur hos LEGO® Group.

Udvidelse af RWTH Aachen Universitetshospital

Det ikoniske, fredede universitetshospital RWTH i Aachen, Tyskland udvides med nyt operationsafsnit, der både skal rumme intensivafdeling og en ny offentlig ankomsthal.
6.5.2021

Biskop Gunnerus gate 14B

Et nyt byrum med torv, hotel og højhus ved Oslo centralstation, som skaber attraktive opholdsarealer og effektive urbane forbindelser.
14.10.2021

Zenhusene

Bygningernes udformning sammenvæver begreberne inde og ude, idet landskabet og udemiljøerne er en væsentlig del af oplevelsen.
27.4.2022

Carlsberg HQ Landskab og renovering af Carl Jacobsens Have

Carlsberg hovedkvarterets landskabsløsning bygger bro mellem fortid og nutid, ude og inde og offentlig og privat og klimatilpasning som omdrejningspunkt.

YoYo

Nyskabende serie af indendørs belysningsarmaturer, der overfløddiggør behovet for indbygning og løser mange typer belysningsopgaver.

News

News

12.9.2022

C.F. Møller Architects med nyfortolkning af trappestigen

C.F. Møller Architects designer en ny trappestige for danske Gejst i et enkelt og stramt design, der kombinerer gode, funktionelle kvaliteter med et smukt og grafisk udtryk.
9.9.2022

Vision for et netværk af cirkulære forsyningsanlæg præsenteres


I dag præsenteres en ny vision for, hvordan Getteröverket i Varberg skal udbygges til et landskabsintegreret rensningsanlæg, som C.F. Møller Architects har udviklet sammen med Vivab, Vatten & Miljö i Väst.
6.9.2022

Ny tjeneste fra C.F. Møller Architects gør det lettere at leve op til klimakrav

C.F. Møller Architects lancerer KLIMA:BYG, som gør det hurtigere og billigere for producenter, leverandører og entreprenører at leve op til de kommende klimakrav i BR18.
1.9.2022

C.F. Møller Architects vinder: Klimasikring af Aalborg Vestby

Projektet Bådparken sikrer Aalborg Vestby mod oversvømmelser og skaber et attraktivt fjord- og parkliv, der forbinder Aalborg Vestby med vandet.
29.8.2022

C.F. Møller Architects anerkendes internationalt for bæredygtigt kontorbyggeri

For Carlsbergs hovedkontor i Valby modtager C.F. Møller Architects The International Architecture Award, der hædrer nyt og banebrydende design verden over.