Campus Kollegiet

250 studenterboliger bygget på tanken om gode fællesskaber.

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. 

Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on more than 90 years of experience, ongoing research and modern digital tools in combination with a design approach which uniquely integrates architecture, interior, landscape, urbanism and product design and including a particular long history within healthcare.

Selected Projects

Selected Projects

14.10.2021

LEGO® Campus

Fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter den legende kultur hos LEGO® Group.

Udvidelse af RWTH Aachen Universitetshospital

Det ikoniske, fredede universitetshospital RWTH i Aachen, Tyskland udvides med nyt operationsafsnit, der både skal rumme intensivafdeling og en ny offentlig ankomsthal.
14.10.2021

Zenhusene

Bygningernes udformning sammenvæver begreberne inde og ude, idet landskabet og udemiljøerne er en væsentlig del af oplevelsen.
27.4.2022

Carlsberg HQ Landskab og renovering af Carl Jacobsens Have

Carlsberg hovedkvarterets landskabsløsning bygger bro mellem fortid og nutid, ude og inde og offentlig og privat og klimatilpasning som omdrejningspunkt.

Oslo Horisont

Stort transformationsprojekt på i alt 82.000 m² med fokus på innovativ genbrug centralt i Oslo ved siden af banegården.

YoYo

Nyskabende serie af indendørs belysningsarmaturer, der overfløddiggør behovet for indbygning og løser mange typer belysningsopgaver.

News

News

2.6.2023

Det ny SIMAC vinder Beton Element Prisen 2023

Det maritime uddannelsescenter Det ny SIMAC tegnet af C.F. Møller Architects og EFFEKT Arkitekter vinder Beton Element Prisen 2023.
26.5.2023

C.F. Møller Architects transformerer folkeskole til folkehus

C.F. Møller Architects afslører sammen folkene bag Folkehuset VØ planerne for et fremtidigt fyrtårn for fællesskaber, der styrker turismen og det lokale erhvervs-, kultur- og dagligliv.
25.5.2023

C.F. Møller Architects bag nye mødesteder for gadeidræt

Sammen med et hold ledt af Studio Kondens skal C.F. Møller skabe nye inkluderende gadeidrætsfaciliteter i Danmark.
9.5.2023

Planen for Mjøsfronten præsenteres – en ny og levende søfront i den norske by Hamar

C.F. Møller Architects præsenterer masterplan og de første visualiseringer for Mjøsfronten i Hamar. Målet er at styrke bykernen som mødested og binde byen tættere sammen med Norges største sø, Mjøsa.
12.4.2023

Præsenterer skitser til nyt multifunktionshus i Skagen

C.F. Møller Architects afslører de indledende visualiseringer af nyt multifunktionshus i Skagen kaldet Skagenhallen i samarbejde med Skagen Kultur- og Fritidscenter og Skagen Erhvervsforening, som skaber nye rammer for fællesskaber, der skal være med til at holde på og tiltrække borgere.