LEGO® Campus

Fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter den legende kultur hos LEGO® Group.

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. 

Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on more than 90 years of experience, ongoing research and modern digital tools in combination with a design approach which uniquely integrates architecture, interior, landscape, urbanism and product design and including a particular long history within healthcare.

Sustainability

C.F. Møllers vision er at skabe et bedre liv for mennesker og planet. Vi integrerer bæredygtige tiltag direkte i vores løsninger fra de allerførste streger for at skabe større værdi for kunder, brugere og samfundet.
Vi iværksætter individuelle, bæredygtige tiltag, der opfylder specifikke mål og skaber en holistisk, arkitektonisk vision, som sammenfletter de enkelte dele til en større helhed.
Vi bruger specialudviklede, parametriske værktøjer til at udforske LCA, dagslys, mikroklima, biodiversitet, mv. fra de første spæde trin af designprocessen.

Selected Projects

Selected Projects

13.12.2023

Det tyske miljøministerium - BMU

Det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og atomsikkerhed, BMU - Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit - er beliggende i en bæredygtig bygning af træ, med integrerede solpaneler og et stærkt fokus på dagslys og fælles grønne områder.
14.10.2021

LEGO® Campus

Fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter den legende kultur hos LEGO® Group.
16.6.2023

Mjøsfronten

Mjøsfronten er en 50.000 kvadratmeter stor søfront i Hamar Kommune. En ny landskabsplan forbinder byen Hamar tættere til søen Mjøsa og skaber et levende mødested ved Norges største sø.
16.6.2023

WoodHub

Nyt kontorbyggeri, der samler en række statslige styrelser under ét tag i hjertet af Odense og er et pionerprojekt for bæredygtigt træbyggeri og den største træbygning i Danmark.
14.10.2021

Zenhusene

Bygningernes udformning sammenvæver begreberne inde og ude, idet landskabet og udemiljøerne er en væsentlig del af oplevelsen.
16.6.2023

DTU Skylab

Med et ønske om at etablere den næste generation af DTU Skylab, havde projektet fokus på synergier mellem studerende og erhvervslivet og kompetenceudvikling i et tværfagligt og levende innovationsmiljø.
13.12.2023

Springfield University Hospital

Springfield University Hospital bygger på et koncept om, at evidensbaseret arkitektur resulterer i omgivelser, der vil have en terapeutisk virkning for patienterne og øge medarbejdernes og de besøgendes velbefindende.
13.12.2023

Affaldssorteringspunkter i København

C.F. Møller Architects står bag Københavns Kommunes affaldssorteringspunkter til sortering af husholdningsaffald i byrummet, der skal hjælpe med at nå kommunens 2024 genanvendelsesmål.

News

News

15.2.2024

C.F. Møller Architects og Karup Design præsenterer ny multifunktionel møbelkollektion til det urbane liv

C.F. Møller Architects har indledt et samarbejde med Karup Design, der er frontløber inden for multifunktionelle møbelløsninger. Første resultat af samarbejdet er en kollektion, der er en sammensmeltning af håndværk og arkitektonisk nytænkning, designet til at imødekomme de skiftende behov og krav fra beboere i byområder, særligt dem, der favner konceptet 'small living' i storbyerne.
30.1.2024

C.F. Møller Architects opruster på Landscape & Urbanism

C.F. Møller gearer sig til at kunne løfte flere unikke landskabs- og byudviklingsopgaver i Østdanmark med nye medarbejdere i København.
15.1.2024

C.F. Møller Architects bag første svanemærkede bygningsrenovering i Jylland med omdannelsen af fabriksbygning til boliger.

Byggeriet er en oprindelig industribygning fra C.W. Obels Tobaksfabrik i Aalborg, der transformeres til boliger.
7.12.2023

C.F. Møller Architects tegner nyt domicil til Energinet

Et hold bestående af C.F. Møller Architects, NCC, som total entreprenør, og Artelia vinder konkurrencen om ny domicilbygning til den danske energi-virksomhed Energinet.
27.11.2023

Team med C.F. Møller Architects i spidsen vinder konkurrence om byudvikling af Nygårdstangen med ny multiarena i Bergen

C.F. Møller Architects står bag ny multiarena med hotel og konferencecenter, og udviklingsplan for byområdet Nygårdstangen i Bergen, Norge.