Akershus Universitetssygehus

Storsygehus med venlig, uformel og overskuelig arkitektur med udgangspunkt i evidensbaseret design.

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. 

Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Selected projects

Selected projects

30.9.2020

Banekvarteret

Helhedsplan overdækker eksisterende banegrav og skaber en grøn, bilfri og levende bydel for alle.

Carlsberg Hovedkontor

Nyt hovedkontor til Carlsberg-koncernen, der sætter rammerne for en moderne og dynamisk arbejdsplads med en bygning, der skaber identitet, vidensdeling og innovation.

Det tyske miljøministerium - BMU

Det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og atomsikkerhed, BMU - Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit - er beliggende i en bæredygtig bygning af træ, med integrerede solpaneler og et stærkt fokus på dagslys og fælles grønne områder.
24.2.2020

Kajstaden Tall Timber Building

Etageejendommen i træ, Kajstaden Tall Timber Building, i den nye bydel Kajstaden ved Mälaren i Västerås er blevet et vartegn og var, da den blev opført, Sveriges højeste hus i massivt tømmer.

Flodbyen Randers - Byen til Vandet

Udviklingsplanen ”Vores Flodby” klimatilpasser fremtidens Randers, bringer byen til vandet og udvikler de attraktive arealer mellem middelaldermidtbyen, Gudenåen og Randers Fjord til en unik og naturbåret flodby.

R.U.M

R.U.M. (ReUsed Materials) is a sustainable chair with a plastic shell made of fishing nets collected from the world’s oceans.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on methodically and holistically created solutions following a rigorous analysis of the local context. We look to set new global standards by fostering a design approach which uniquely integrates urban planning, landscape, architecture and design of specific building components.

News

News

16.11.2020

C.F. Møller Architects og Nordland Arkitekter vinder opgaven om nyt parkerings- og aktivitetshus i Aarhus

Med projektet Kulhuset, der på helt nye måder tænker parkering, byliv og bevægelse sammen har C.F. Møller Architects og Nordland Arkitekter i samarbejde med MOE vundet opgaven om et nyt parkerings- og aktivitetshus i Aarhus’ Sydhavnskvarter.
23.10.2020

C.F. Møller Architects får ny placering i København

9. november flytter C.F. Møller i København fra Holmen til Nørrebro.
19.10.2020

C.F. Møller Architects og WSP tildeles omfattende byudviklingsprojekt ved Uppsala Hovedbanegård

C.F. Møller Architects skal sammen med WSP udvikle området ved Uppsala hovedbanegård til et mere levende og bæredygtigt område for lokalbefolkningen og de rejsende i Uppsala. Projektet skal matche udvidelsen af byen og den kollektive trafik samt den øgede kapacitet på Østkystlinjen (Ostkustbanan).
8.10.2020

Arkitekt og partner hos C.F. Møller Architects Mads Mandrup tilkendes Eckersberg Medaillen

Mads Mandrup tilkendes Eckersberg Medaillen af Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster for ”sin evne til at lede lange og komplicerede processer frem til resultater af høj kunstnerisk kvalitet”.
5.10.2020

C.F. Møller Architects skal lave landskabskoncept til verdenskulturarv-område

C.F. Møller Architects vinder opgaven om et nyt landskabskoncept for Dannevirke i Tyskland, der sammen med Hedeby er udpeget som Verdenskulturarv af UNESCO.