Montana Showroom - Workplace Design - C.F. Møller

Workplace Design

C.F. Møller Architects er en ledende rådgiver indenfor Interior Architecture og Workplace Design. Vi samarbejder med vores kunder om at udvikle kvaliteten af deres fysiske miljøer og samtidig skabe den nødvendige fleksibilitet for at understøtte fremtidige fysiske behov.

 

Vi brænder for at skabe inspirerende, fremtidsrettede og bæredygtige helhedsløsninger, og vi skaber projekterne indefra og ud. Det gør vi gennem indsigt i vores kunders mission, vision, strategi, drømme og behov. Vores metode er analytisk og systematisk og baseret på både hårde og bløde data.

 

Vi arbejder for at skabe vedkommende rum, der fungerer både praktisk og mentalt. For os er det ensbetydende med rum, der skaber plads til mangfoldighed og forskellighed. Rum, der tager udgangspunkt i den menneskelige skala og skaber meningsfyldte rammer for både fællesskabet og den enkelte. Rum, der tilbyder varierede bevægelsesmønstre, formidler nuancerede sanseoplevelser og skaber de bedste rammer for trivsel, samarbejde og behovsunderstøttelse. Vi tror ikke på, at den samme løsning passer alle.

 

Ved at afdække kultur, værdier og ønsket identitet skaber vi gode hverdagsrum med en stemning og atmosfære, der formidler kundens ønskede identitet og fortælling ved brug af inventar, farver, overflader og rumforløb.

Workplace Design - C.F. Møller

 

Vi har blik for det uudnyttede potentiale i eksisterende arkitektur, funktioner og inventar. Vores erfaring er, at udvikling af specialinventar til udvalgte steder eller funktioner kan være et greb, der gør en stor forskel i forhold til projektets egenart og unikke karakter.

 

Projekterne indeholder ofte et element af udvikling og forandring i kundens organisation. Vi bidrager til forandringsprocessen gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde. Det skaber vi ved hjælp af transparente processer og metoder og ved at gøre det komplekse forståeligt og kommunikerbart.

 

Kunden er i vores øjne eksperten på egen virkelighed. Vi ser det som vores opgave at inspirere og udfordre. Vi arbejder med indsigt i den nyeste forskning, en bred erfaringsbase på tværs af segmenter og et netværk af kunder, der gerne deler viden og indsigt fra deres egen proces. Vi omsætter kundens drømme og behov til virkelighed og altid indenfor projektets økonomiske og tidsmæssige ramme.

 

I denne proces skaber vi arkitektoniske resultater, der på én gang er skarpe og poetiske, genkendelige og udfordrende, rummelige og specialiserede. Vi sikrer, at det konkrete projekt frigøres fra personlig smag og flygtige trends, når beslutninger skal træffes og løsninger implementeres.

Business Inquiries - Workplace Design

Anne Sarto
Partner, Head of Workplace Design & Bygherrerådgivning, Arkitekt maa, Coach ICF

Projekter

Gå til Projekter

Team

Vis flere