LEGO® Campus

Flexibelt och hållbart kontorskomplex och park som stödjer LEGO®-koncernens lekfulla kultur.

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor, med över 90 år av prisbelönta projekt i norden och globalt. 

Varje dag skapar vi arkitektonisk kvalitet som bygger på innovation, erfarenhet och nordiska värderingar för att garantera hållbara och estetiska lösningar med varaktigt värde för kunder, användare och samhälle.

Expertise

Expertise

Expertise

Vår expertis bygger på mer än 90 års erfarenhet – pågående forskning och moderna digitala verktyg i kombination med en designmetod som unikt integrerar arkitektur, interiör, landskap, urbanism och produktdesign samt en lång historia inom sjukvården.

Selected Projects

Selected Projects

14.10.2021

LEGO® Campus

Flexibelt och hållbart kontorskomplex och park som stödjer LEGO®-koncernens lekfulla kultur.

Utbyggnad av RWTH Aachen Universitetssjukhus

Det ikoniska, K-märkta universitetssjukhuset RWTH i Aachen, Tyskland byggs ut med en ny operationsenhet som ska rymma både intensivavdelning och en ny offentlig ankomsthall.
14.10.2021

Zenhusen

Byggnadernas utformning väver samman begreppen inne och ute, där landskapet och utemiljöer är en betydande del av bostadens upplevelse.
27.4.2022

Carlsberg Headquarters, Landskap

Landskapslösningen runt Carlsbergs huvudkontor överbryggar klyftan mellan dåtid och nutid, inomhus och utomhus, offentligt och privat, samt med klimatanpassning som fokuspunkter.

Oslo Horisont

Storskaligt transformationsprojekt om totalt 82 000 m² med fokus på innovativ återanvändning.

YoYo

Innovativ serie inomhusarmaturer med en höjd på bara 50 mm. Armaturerna löser många belysningsuppgifter eftersom de inte kräver infälld montering.

News

News

3.10.2022

Storskalig transformation och innovativ återanvändning i centrala Oslo

På en central tomt intill stationsområdet planerar KLP Eiendom Oslo Horisont, ett projekt om totalt 82 000 m². Arkitektteamet C.F. Møller Architects, Kristin Jarmund Arkitekter och Rodeo Arkitekter presenterar nya visualiseringar på gestaltningen som visar två höghus och innovativ återanvändning av en gammal postterminal.
12.9.2022

C.F. Møller Architects nytolkar trappstegen

C.F. Møller Architects designar ny trappstege för danska Gejst i en enkel och stram design som kombinerar goda och funktionella egenskaper med ett vackert och grafiskt uttryck.
9.9.2022

Vision för cirkulärt resursverk presenteras

Idag presenteras en ny vision för hur Getteröverket i Varberg ska utvecklas till ett landskapsintegrerat resursverk, som C.F. Møller Architects tagit fram i samarbete med Vivab, Vatten & Miljö i Väst.
1.9.2022

C.F. Møller Architects vinner: Klimatskydd i Aalborg Vestby

Projektet Båtparken skyddar Aalborg Vestby från översvämningar och skapar ett attraktivt fjord- och parkliv som förbinder Aalborg Vestby med vattnet.
29.8.2022

C.F. Møller Architects får internationellt erkännande för en hållbar kontorsbyggnad

För Carlsbergs huvudkontor i Valby, C.F. Møller Architects Det internationella arkitekturpriset, som belönar ny och banbrytande design världen över.