Bostadshus Antwerp

Omdefinierar höghuset som en social och vertikal by

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor, med över 90 år av prisbelönta projekt i norden och globalt. 

Varje dag skapar vi arkitektonisk kvalitet som bygger på innovation, erfarenhet och nordiska värderingar för att garantera hållbara och estetiska lösningar med varaktigt värde för kunder, användare och samhälle.

Expertise

Expertise

Expertise

Vår expertis bygger på mer än 90 års erfarenhet – pågående forskning och moderna digitala verktyg i kombination med en designmetod som unikt integrerar arkitektur, interiör, landskap, urbanism och produktdesign samt en lång historia inom sjukvården.

Selected Projects

Selected Projects

6.5.2021

KMU Universitetshospital Campus Grosshadern

Översiktsplan som förvandlar en monoton ”sjukvårdsfabrik” från 1970-talet till ett mångsidigt och grönt sjukhussamhälle i mänsklig skala.
14.10.2021

LEGO® Campus

Flexibelt och hållbart kontorskomplex och park som stödjer LEGO®-koncernens lekfulla kultur.
21.10.2021

Fjordporten - Nordic Light

På Oslo centralstation flätar Fjordporten samman transport, arbete, fritid, kultur och näringsliv i en framåtblickande och robust knutpunkt genom att förena tradition och förnyelse.
14.10.2021

Zenhusen

Byggnadernas utformning väver samman begreppen inne och ute, där landskapet och utemiljöer är en betydande del av bostadens upplevelse.

Flodstad Randers - Staden till vattnet

Utvecklingsplanen ”Vår flodstad” klimatanpassar framtidens Randers, för staden till vattnet och utvecklar de attraktiva områdena mellan den medeltida stadskärnan, Gudenån och Randers Fjord till en unik och naturburen flodstad.

YoYo

Innovativ serie inomhusarmaturer med en höjd på bara 50 mm. Armaturerna löser många belysningsuppgifter eftersom de inte kräver infälld montering.

Det tyska federala ministeriet för miljö, naturvård och kärnsäkerhet - BMU

Det tyska federala ministeriet för miljö, naturvård och kärnsäkerhet, BMU - Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit - är en hållbar byggnad med trästomme, integrerade solpaneler och ett starkt fokus på dagsljus och gemensamma grönområden.

News

News

3.12.2021

Konsultföretaget mtre blir en integrerad del av C.F. Møller Architects

Konsultföretaget mtre, som är specialiserade på planering av utrymmen, kundrådgivning och användarmedverkan, kommer att bli en del av C.F. Møller Architects, ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor.
2.12.2021

Vision för framtidens trygga och hållbara småstad får grönt ljus

Fortsatt uppdrag för C.F. Møller Architects förslag på framtidens småstad i projektet "Omdaning Bro". En satsning som tar ett helhetsgrepp om samhällsutvecklingen i tätorten Bro i Upplands-Bro kommun. Projektet ligger nu i startgroparna och kommer att pågå fram till 2030.
18.11.2021

Nytt upplevelselandskap för Danevirke fästning

C.F. Møller Architects har utformat ett koncept med öppna utrymmen för historiska Danevirke fästning och kan nu berätta hur framtidens presentation av fästningen kommer se ut.
8.11.2021

Första spadtaget för framtida House of Generations i Köpenhamn

Det första spadtaget har tagits för nya Sølund i Köpenhamn – en prototyp för framtidens stadsintegrerade vårdcentral som blandar generationerna.
18.10.2021

Den transformativa Blackwall Reach-utvecklingen får planeringstillstånd för fas 3

Den tredje fasen av det landmärke som utgör det 500 miljoner pund stora förnyelseprojektet Blackwall Reach, som har utformats av C.F. Møller Architects, har fått ett detaljerat planeringstillstånd. Detta ger klartecken för 315 nya bostäder, inklusive större familjebostäder på bottenvåningen och första våningen, med privata ingångar och privata trädgårdar eller uteplatser.