Wins competition for new research centre

C.F. Møller Architects wins the competition for the University of Hamburg's new HAFUN research building in Science City Hamburg Bahrenfeld, Germany.

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et av Nordens ledende arkitektkontorer med erfaring fra mer enn 90 års prisvinnende arbeid i Norden og resten av verden. 

Hver dag skaper vi arkitektonisk kvalitet basert på erfaring, innovasjon og nordiske verdier. Dette sikrer bæredyktige og estetiske løsninger med vedvarende verdier for kunder, brukere og samfunnet.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on more than 90 years of experience, ongoing research and modern digital tools in combination with a design approach which uniquely integrates architecture, interior, landscape, urbanism and product design and including a particular long history within healthcare.

Selected Projects

Selected Projects

14.10.2021

LEGO® Campus

Fleksibelt og bærekraftig kontorkompleks og en park som støtter LEGO®-konsernets lekne kultur.

Utvidelse av RWTH Aachen Universitetshospital

Det ikoniske og fredede universitetssykehuset RWTH i Aachen, Tyskland utvides med ny kirurgisk avdeling som skal romme både intensivavdeling og en ny, offentlig ankomsthall.
14.10.2021

Zenhusene

Bygningenes utforming knytter sammen begrepene inne og ute, med landskapet og utemiljøer som en betydelig del av hvordan boligene blir opplevd.
27.4.2022

Carlsberg Headquarters, Landskap

Landskapsløsningen for Carlsbergs hovedkontor bygger bro mellom fortid og nåtid, ute og inne og offentlig og privat med fokus på klimatilpasning.

Oslo Horisont

Storstilt transformasjonsprosjekt på til sammen 82.000 m² med fokus på innovativt gjenbruk.

YoYo

Nyskapende serie innendørs lysarmaturer, som med sin høyde på 50 mm eliminerer behovet for innbygging, og som løser mange belysningsoppgaver.

News

News

15.3.2023

Planer avduket for kultursenter i Danmark

C.F. Møller Architects har avduket planene for utvidelsen av kulturhuset Pavillonen i Grenaa i Danmark.
9.1.2023

C. F. Møller Arkitekter og skala arkitektur vinner konkurransen om modernisering og utvidelse av Omsorgssenter Sjælsø i Danmark

C. F. Møller Architects og skala arkitekturs vinnerforslag viser et omsorgssenter utformet som en småby med fokus på livskvalitet og trygghet for beboerne og gode arbeidsforhold for personalet.
18.11.2022

Fremmer grønn omstilling med transformasjon av tidligere vannverk

C. F. Møller Arkitekter forvandler et tidligere vannverk i Viborg til en kombinert bypark, varmesentral og regnvannsbasseng, som fremmer den grønne omstillingen både i forhold til vann, miljø og energi.
17.11.2022

C. F. Møller Architects og Snøhetta skal sammen komme med et forslag til fremtidens Vikingskipsmuseum i Roskilde, Danmark

Vikingskipsmuseet i Roskilde har valgt C.F. Møller Architects og Snøhetta for å gi sitt felles bud på hvordan historiemuseet i Roskilde skal se ut i fremtiden.
9.11.2022

C.F. Møller Architects får prisen Building Better Healthcare

C.F. Møller Architects vinner i kategorien Best External Environment Project med prosjektet Springfield universitetssykehus. Prosjektet skaper terapeutiske omgivelser for pasienter og trivsel for ansatte og besøkende.