C.F. Møller Architects forvandler grå industrihavn til en levende havn

Med respekt for byens historie og bevaring av havnens bygninger forvandler C.F. Møller Architects industrihavnen ved Guldborgsund i Nykøbing Falster til et attraktivt område med boliger, et aktivt havnemiljø og grønne byrom med integrert klimasikring.

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et av Nordens ledende arkitektkontorer med erfaring fra mer enn 90 års prisvinnende arbeid i Norden og resten av verden. 

Hver dag skaper vi arkitektonisk kvalitet basert på erfaring, innovasjon og nordiske verdier. Dette sikrer bæredyktige og estetiske løsninger med vedvarende verdier for kunder, brukere og samfunnet.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on more than 90 years of experience, ongoing research and modern digital tools in combination with a design approach which uniquely integrates architecture, interior, landscape, urbanism and product design and including a particular long history within healthcare.

Selected Projects

Selected Projects

6.5.2021

KMU Universitetshospital Campus Grosshadern

Masterplan som forvandler en monoton «helsefabrikk» fra 1970-tallet til en variert og grønn sykehusby i menneskelig skala.
14.10.2021

LEGO® Campus

Fleksibelt og bærekraftig kontorkompleks og en park som støtter LEGO®-konsernets lekne kultur.
21.10.2021

Fjordporten - Nordisk lys

På Oslo sentralstasjon fletter Fjordporten sammen reise, arbeid, fritid, kultur og næring til et framtidsrettet og robust knutepunkt ved å forene tradisjon og fornyelse.
14.10.2021

Zenhusene

Bygningenes utforming knytter sammen begrepene inne og ute, med landskapet og utemiljøer som en betydelig del av hvordan boligene blir opplevd.

Flodbyen Randers - Byen til Vandet» (utviklingsplan)

Utviklingsplanen «Vores Flodby» klimatilpasser fremtidens Randers, bringer byen til vannet og utvikler de attraktive områdene mellom middelaldersentrumet, Gudenåen og Randers-fjorden til en unik og naturbåren elveby.

YoYo

Nyskapende serie innendørs lysarmaturer, som med sin høyde på 50 mm eliminerer behovet for innbygging, og som løser mange belysningsoppgaver.

Det tyske miljøverndepartement - BMU

Det tyske departementet for miljø, naturvern og atomsikkerhet, BMU - Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit - er en bærekraftig bygning som er designet i tømmer og har integrerte solcellepaneler og et stort fokus på dagslys og felles grøntarealer.

News

News

15.10.2021

Bygning premiert av Aalborg kommune

C.F. Møller Architects er premiert av Aalborg Kommune for Teatergården, en ny bygning i sentrum, som kombinerer private penthouseleiligheter med offentlige boliger.
30.9.2021

Ny skole med fokus på ernæring og trening blir innviet

New Islands Brygge School i København blir offisielt innviet fredag 1. oktober, men de første barna har allerede overtatt den nye skolen, med fokus på ernæring og trening er tydelig støttet av arkitekturen.
28.9.2021

C.F. Møller Architects og Normbau vinner Iconic Award 2021

C.F. Møller Architects og Normbau vinner Iconic Award 2021 i kategorien Product – Sanitation med prosjektet FlexCare – en helt ny utvidelse av Cavere Care-produktene som tilbyr komfort og fleksibilitet i enhver situasjon.
24.9.2021

H.K.H. kronprinsesse Mary innvier Via University College Horsens

Via University College Horsens, som er tegnet av C.F. Møller Architects, kombinerer læring, næring og byliv i en bærekraftig bygning som står som et landemerke for fremtidens kunnskapsby, og som ble offisielt innviet av H.K.H. kronprinsesse Mary fredag 24. september.
16.9.2021

C.F. Møller Architects forvandler grå industrihavn til en levende havn

Med respekt for byens historie og bevaring av havnens bygninger forvandler C.F. Møller Architects industrihavnen ved Guldborgsund i Nykøbing Falster til et attraktivt område med boliger, et aktivt havnemiljø og grønne byrom med integrert klimasikring.