Mærsk Tårnet

Nye laboratorier i verdensklasse

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et av Nordens ledende arkitektkontorer med erfaring fra mer enn 90 års prisvinnende arbeid i Norden og resten av verden. 

Hver dag skaper vi arkitektonisk kvalitet basert på erfaring, innovasjon og nordiske verdier. Dette sikrer bæredyktige og estetiske løsninger med vedvarende verdier for kunder, brukere og samfunnet.

Expertise

Expertise

Our expertise are based on more than 90 years of experience, ongoing research and modern digital tools in combination with a design approach which uniquely integrates architecture, interior, landscape, urbanism and product design and including a particular long history within healthcare.

Sustainability

C.F. Møllers visjon er å skape et bedre liv for mennesker og planeten. Vi integrerer bærekraft direkte i løsningene våre fra første skisse for å skape større verdi for kunder, brukere og samfunnet.
Vi tar utgangspunkt i individuelle, bærekraftige tiltak som oppfyller spesifikke mål, og skaper en helhetlig, arkitektonisk visjon som fletter de enkelte delene sammen til en større helhet.
Vi bruker spesialutviklede parametriske verktøy for å analysere LCA, dagslys, mikroklima, biologisk mangfold osv. fra de tidligste stadiene i designprosessen.

Selected Projects

Selected Projects

14.10.2021

LEGO® Campus

Fleksibelt og bærekraftig kontorkompleks og en park som støtter LEGO®-konsernets lekne kultur.
16.6.2023

Mjøsfronten

Mjøsfronten er en 50 000 kvadratmeter stor sjøfront i Hamar kommune. Prosjektet har som mål å skape et levende møtested og knytte byen Hamar nærmere Mjøsa.
16.6.2023

WoodHub

Ny kontorbygning, som samler en rekke offentlige etater under ett tak i hjertet av Odense og er et pionerprosjekt for bærekraftige trebygninger i Danmark.

Utvidelse av RWTH Aachen Universitetshospital

Det ikoniske og fredede universitetssykehuset RWTH i Aachen, Tyskland utvides med ny kirurgisk avdeling som skal romme både intensivavdeling og en ny, offentlig ankomsthall.
16.6.2023

DTU Skylab

Med et ønske om å etablere neste generasjon av DTU Skylab fokuserte prosjektet på synergier mellom studenter, næringsliv og kompetanseutvikling i et tverrfaglig og levende innovasjonsmiljø.
14.10.2021

Zenhusene

Bygningenes utforming knytter sammen begrepene inne og ute, med landskapet og utemiljøer som en betydelig del av hvordan boligene blir opplevd.

YoYo

Nyskapende serie innendørs lysarmaturer, som med sin høyde på 50 mm eliminerer behovet for innbygging, og som løser mange belysningsoppgaver.

Oslo Horisont

Storstilt transformasjonsprosjekt på til sammen 82.000 m² med fokus på innovativt gjenbruk.

News

News

7.12.2023

C.F. Møller Architects designer nytt hovedkontor for Energinet

Et team bestående av C.F. Møller Architects, NCC som totalentreprenør, og Artelia har vunnet konkurransen om det nye hovedkontoret for det danske energiselskapet Energinet.
27.11.2023

Team ledet av C.F. Møller Architects vinner konkurranse om byutvikling av Nygårdstangen med ny multiarena i Bergen

C.F. Møller Architects står bak den nye multiarenaen med hotell, konferansesenter, og utviklingsplanen for byområdet Nygårdstangen i Bergen.
2.11.2023

Ny leder for Business Development og ny leder for Group Human Resources

Vi er glade for å ønske Marlene Mørup Damgaard-Sørensen velkommen som vår nye leder for Business Development og Lærke Berg som vår nye leder for Group Human Resources fra 1. november.
29.9.2023

Vinner utpekt i konkurransen om ny videregående skole med et utkast, som er mye mer enn en skole

Ola Roald Arkitektur og C.F. Møller Architects har, sammen med SLA, MakersHub og Rambøll, vunnet plan- og designkonkur¬ransen om ny videregående skole i Harstad med et utkast, som på en og samme tid er en skole, et fyrtårn og skaper nytt liv mellom fortid og nåtid - by og vann.
26.5.2023

C.F. Møller Architects tranformerer en tidligere skole til et samfunnshus

Sammen med folkene bak Folkehuset VØ presenterer C.F. Møller Architects planene for et fremtidig fyrtårn for lokalsamfunn med mål om å styrke turismen og det lokale nærings-, kultur- og dagliglivet i danske kystbyer.