Fjordporten - Nordisk lys

Fjordporten er plassert på Oslo sentralstasjon, og består av et høyhus med en base. Bebyggelsen fletter sammen reise, arbeid, fritid, kultur og næring til et framtidsrettet og robust knutepunkt.

Aarhus Universitet

Aarhus Universitet, oppført i 1931 og utbygd frem til i dag, er et unikt og helstøpt universitetscampus med en gjennomført arkitektur, blant annet i form av den konsekvente bruken av gul teglstein og bygningenes samhørighet med landskapet.

LEGO® Campus

LEGO® Campus er et fleksibelt og bærekraftig kontorkompleks og en park som støtter LEGO Group sterke bedriftsverdier og lekne kultur.

Aalborg havnefront

Helhetsplan for Aalborg Havnefront som med blant annet en havnepromenade gjenskaper forbindelsen mellom Limfjorden og byens middelaldersentrum.

Aarhus Universitetshospital - AUH

Det store sykehuskomplekset er organisert som en by med et hierarki av kvarterer, gater og torg som grunnlag for en mangfoldig og levende, grønn bydel.

Hjertet i Ikast

«Hjertet» i Ikast er et nytt møtested for kultur og formidling, der kombinerer undervisning, aktiviteter, fellesskap, mosjon og lek på nye måter.

Copenhagen International School - Nordhavn

Ny skolebygning til Copenhagen International School med et åpent uttrykk som skaper sammenheng mellom skolelokalene og det offentlige byrom.

Mærsk Tårnet, utbygging av Panum-komplekset

Mærsk Tårnet er en topp moderne forskningsbygning som med sin nyskapende arkitektur gir optimale rammer for helseforskning i verdensklasse.

Värtaterminalen, Stockholm

Terminalbygg for Stockholms faste fergeforbindelser til Finland og Baltikum.

Bestseller kontorkompleks

Nytt, bærekraftig kontorbygg til klesfirmaet Bestseller.

Campus Kollegiet

Kollegium med 250 studentboliger i tre forbundene 15-etasjes bygninger.

Darwin Centre, fase 2

Utvidelse av Natural History Museum i London utformet som en stor kokong i en glassboks.

Dalum Papirfabrik, Masterplan

Masterplanen for Dalum Papirfabrik transformerer det historiske industriområdet til en ny og mangfoldig bydel med nærhet til både naturen og Odense by.
Vis flere prosjekter