M2. C.F. Møller. Photo: M2 - A-House

M2

A House, Split House, Zip House og Vip House er C.F. Møllers bidrag til byggefirmaet M2, som tilbyr arkitekttegnede villaer og sommerhus.
 M2. C.F. Møller. Photo: C.F. Møller - A-House
Fakta

Byggherre

M2

Adresse

Danmark

År

2006-2007

Arkitekt

C.F. Møller Architects

A House

A House er en nyfortolkning av det tradisjonelle halvannenetasjes huset. De markante innsnittene og den radikale formgivningen av vinduspartiene endrer det arkitektoniske uttrykket fullstendig.

Split House

To motståendefoldinger og en skulpturell deling både loddrett og vannrett utgjør grunnelementene i Split House, hvor C.F. Møller lar huset tilpasse seg landskapet.

Zip House

Sommerhuset Zip House er tegnet ut fra tanken om maksimal fleksibilitet og funksjonalitet. Det er bygd opp rundt to forskjøvede blokker som inngår i et samspill med den skulpturelle formgivningen. Blokkene fletter naturlig uteliv og inneliv sammen, noe som understrekes ytterligere av de store glasspartiene.

Vip House

Her er det skjelet til de geometriske grunnformene i VIP House, et hus som er langt fra et klassisk sommerhus. Den stramme arkitekturen er preget av enkle linjer hvor skifte i materialer og innhukk tilfører sommerhuset letthet og karakter.

 

You can see more of the individual houses at www.m2.dk  

Les mer

Flere prosjekter | Villaer

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.