Villa - Råhøj Allé. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

Villa - Råhøj Allé

The villa lies on a sloping L-shaped site in a dense, old single-family neighbourhood, with view to the forest and the open landscape.
 Villa - Råhøj Allé. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Facts

Client

The Sandahl family

Address

Aarhus

Size

209 m2

Year

2004-2005

Construction

Murerfirmaet Sejer Christensen A/S
AP Tømrer & entreprenør

Engineering

Tækker Rådgivende Ingeniører A/S

Architect

C.F. Møller Architects

Landscape

C.F. Møller Architects

The house fits naturally into the site with two stories toward south and one toward north, and appears as a wooden volume with differentiated heights and incisions, sided with varied thicknesses of oak slats.

The interior is of brick with white surfaces and a spatial sequence with varied ceiling heights.

Read more

More projects | Villas

Go to Projects

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.